Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

forum takip ne ki diye bakıyım dedim bide ne göreyim başlığı görünce yok cnm bu kadar da değil heralde dedim baştan okudum okumaz olaydım
etrafımdaki bir çok yuvayı senin gibiler dağıttı,her seferinde kendime sordum bu insanlar nasıl ölecek hadi öldü neler çekecek
yahu el-insaf,biraz vicdannnn bunların anlamını nasıl öğretememiş sana o aile dediklerin
bırak o adam çocuklarına falan da dönmesin,sen olmaz başkasını bulur
senin gibiler o kadar çokki ama boşuna bekleme öyle bir adam azıcık akıllıysa evde duran namuslu karısını boşayıpta senin gibi kolay lokmaya kul olmaz
sanıyormusunkki seninle evlenirse yapmayacak azıcık haber izle haluk bilginer zuhal olcayla evliyken aşkın nur yengiye aşık oldu ne oldu ancak 6 yıl gitti şimdide başkasına aşık olmuşmuş oh olsun öyle kadınlara
bu öyle bir dünya ki çektirdiğini çekiyorsun çekmeden ölmüyorsun
büyük konuşmaymış konuşyorum arkadaş rabbim senin gibi birinin yerine beni koyacaksa canımı alsın inşallah
daha dur o iki tane yavru varya her babayı yanında arayışında nasıl içleri yanmıştır baba diye ( şambabası ) aklını başına al kızım bırak burda akıl aramayı aynaya bak kendine sor burda yazılananları
insanın önce kendine saygısı olmalı sana denecekleri yazmaya bile mide lazım...

Sen ne evlenmesinden bahsediyorsun be.. Adamın yuvasını yıkmışsın daha ne evlenmesi.. Yüzsüzlüğün bu kadarı.. Hata var demişsin. Hata ne peki? Senin evli ve çocuklu bir adamla birlikte olman mı yoksa adamın nikahlı karısından 2.çocuğu yapması mı? Birde hukukçuymuş çok takdir ettik doğrusu, afferin sana, bu kafayla cumhurbaşkanı olsan ne yazar..

Hukukçuyum diyorsun bir de.
Laf değil icraat güzelim !
Sen evli adamla olurken, düşünecektin , ileride benim de çocuğum olacak diye ...
Sene 2012 , biz çocuğu olup da boşanan çok gördük de, sen bu kadar cahil misin ki, hukukçu olduğun halde birde (!)
Hiç mi , ayrıyız deyip yalan söyleyerek eşini aldatan adam sen hiç görmedin herhalde ?
Senelerdir aynı numara. Bravo , gecenin safı(!) sensin.

Son düzenleme:
Konuyu buraya acan erkek mi? Bırakın su erkeğin sucu yok mu safsatalarını? Ne diyeceğiz biz burdan; amaaan boşver suclu erkek zaten, allah belasını versin, kır dizini otur, git intikamını al mı?

100 100 100!!!!!wuhuuuuuu ece_deniz rekoru kırdınnnn.Artık dağılabiliriz sanırım

seni niye yargılayalım,o güç bizim değil...ayrıca kimsenin namusunun bekçiliğini yapmaya gerek yok,herkes kendinden sorumlu.biz sana konunun ilk başında ne istediğini sorduk ama hala mantıklı bir cevap alamadık.tamam böyle ahlaksız bir adama inanıp ilişki yaşadın peki şimdi ne istiyorsun? konuyu açma amacın ne?

Hukukcusunuz ama buraya boyle bir konuyu acmissiniz akil almak icin.
Size kim ne akili versin.
Siz birseyleri beklemeye devam edin de kimseyede
bir zahmet beddua etmeyin!!!

Gercekten ne demeliyiz?
Gercekten bu durumda yapmaniz gerekenin ayrilmak oldugunu,
vicdan azabi cekmeniz gerektigini, yaptiginizin genel ahlak kaidelerini gectim,
kalbi olan bir insana yakismadigini bilmiyor musunuz?
Bir insana vurun abaliya yapilmasini hos bulmuyorum,
ama siz bir garip davraniyorsunuz.
Madem hukukcusunuz, lütfen söyleyin bu yaptiginiza hukuk
dilinde ne ad veriyorlar?
Bosanmis bir erkekle evlenmek normal elbette, ama öncesinde bosanmis
olmasi gerek , sizinde bekar olmaniz gerek.

Arkadasim ben seni yargilamiyorum.
Burdaki cogu arkadasim ve ben senin buyuk bir hata yaptiginin farkindayiz. Hatta sen bile farkindasin..
Eminim ki kalpten seni kinamiyorlardir.. Elbette ki biliyorlar,kinamanin sonucunda basa gelebilegini..
Kisisel elestiri yapmadan birsey yazicam.
Seytana uymus ve yapmissin bir hata. O halde neden hala seytani sevindiriyorsun.. ??
Hatanin son reddine gelmissin ve donmen gerekiyor. Umarim farkindasindir..
Hem kendi hayatina hemde o ailenin hayatina ne kadar zarar veridiginin farkindasin biliyorum..
Tevbe et , Allaha sigin ve seni bu cukurdan kurtarmasi icin bu mubarek gunde yalvar..
Gecmisi karala ve gelecege adim at..
Yalanlardan,gunahlardan kurtul...

teşekkürler, mantıklı bir cevap almak beni çok sevindirdi.

otomatik boşanma nasıl oluyor? hukukçusun madem soruma cevap alabilir miyim?

Ben açıklayım canım . Otomatik boşanmayı ben ortaya attım. Ama hanımefendi, benden iyi bildiği halde saflık etmiş. O da onun saflığı

Normalde taraflardan birinin boşanmak istemesi direk boşanmaya yeterli değilken, 3 yıllık fiili ayrılıktan sonra tek tarafın isteği boşanmaya yetiyor ....

tabiki PARASI adam kapıcı yana pazarcı olsaydı çok merak ediyorum yanından geçermiydi aşkmış sevgiymiş kimseyi kandırmayalım lütfen sizin gibilere verilen isim............. yağmacı derler... çocuklara vicdan yapıyosunda o KADININ günahı ne biliyomusun sen adamla aşna fişne yaparken uykularında kesilmiştir o günahsız.... ama bunun bedelini mutlaka ödersin

ya 102 kişi okuyor şu anda.yuh be.biz açınca hiç ilgilenmezsiniz.bizim sıradan mevzularla.demek burda bu kadar kişi online.sizi gidi.

3 yildir evli adamla takilmak rahatsiz etmedi sizi esinden cocuk yapinca mi rahatsiz oldun?her an senin yanindaydida 3 yildir karisini niye birakmadi, bilmiyorsan soylyim sen sadece o erkegin hevesi ve ego tatminisin.yuva yikanin yuvasi olmaz ayrica karisi varken sana gelen adam sen varken baskasina gider.

o çocuklara çok üzülüyorum. bu adamı hiç affetmiycem ama ona bir ders vermek istiyorum. en zından evine geri dönsün çocuklarının başına , düzgün bir erkek olsun istiyorum. ne yapabilirm.

Siz Çocuklara Bende Size Çok Üzüldüm..
24 Yaşında Gencecik Bir Kızın Düştüğü Duruma Bak..
Vallahi İçler Acısı..
Allah Herkesin Kızına, Karısına, Akıl Fikir Versin..

Evine Geri Dönsün Derken, Adam Zaten Evinde..
Bakın Nur Topu Gibi Bebeği de Olmuş..
Siz Merak Etmeyin..
O Hep Mutlu, Çok Düzgün ve Akıllı Bir Erkekti..
Gündüz Sizinle, Gece Eşiyle..

Son düzenleme:
Toplam 103 kullanıcı konuyu okuyor. (69 üye ve 34 ziyaretçi)

Patladı gitti,tebrikler konu sahibesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…