Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

koca koca insalarsınız ama tam bir namus bekçisi çıktınız. burda bir hata var burda bir akıl isteyen genç bir kız var. ama siz .. nebileyim öle bilmeden yazmak çok kolay, yaşadıklarımı ben bliyorum, seneye evlenicektik. hiçmi çocuğu olupta ayrılan eş görmediniz. neyse diyceksniz 3 senede otomatik boşanır bilmem ne bende hukukçuyum sizden daha iyi biliyorum. hep bişeyleri bekledim. yargılayın, sizlerinde çocukları var, ve herkes hata yapar

o çocukların düştüğü bu durum yüzünden eceyi suçluyorsunuzda hırsızın hiç mi suçu yok....zaten bu bayan olmasa başka bir kız çocuğunu avlıycak ....ha kız akıllı çıkar da birkaç ay sürer bir başkasını bulur....ben babamın sevgilililerini hiç suçlamamıştım

.............................................................

Son düzenleme:
sen o iki masum bebeğe değil kendine üzülüyorsun. büyük kız 4 yaşında diyorsun. 3 yıllık ilişkimiz var diyorsun. her tatilde her yerde benim yanımdaydı sevgilim ayrı eve taşınmıştı düyorsun. o kız varya o kız 3 sene senin gibi birisi yüzünden babasının ilgisinden mahrum büyüyor. bir de utanmadan buraya yılbaşında tatilde birlikteydik diyorsun ya. o yeni doğan çocuk gökten zembille inmedi ya! adam bulmuş senin gibi safını parmağında oynatıyor. helal olsun valla. bir de bebeğe acıyorum diyorsun. yok karısı sigara içiyormuş da cinsellik yokmuş da diyorsun. utan kendinden biraz ya o harika ailen gerçekleri bilse senin gibi bir kızları olduğu için kendilerinden utanırlar. bir de akıl istiyor bizden. allah önce saba akıl fikir versin sonra yaz buraya. 1 yıla yakındır üyeyim şuraya hiç bu kadar sinirlenmemiştim.

ay bir de aldatılmış sinir krizi geçirmişsin. kıyamam çok üzüldük

iyiki yazmışım buraya, aklımı başıma getirdiniz.

hadi kızlar dağılın gerçek sorunu olanlara yardım edelim baksanıza dalga geçiyor bizle neymiş vurun kahpeye:)))allah seni bildiği gibi yapsın ne deyim başka bir de gülücük koymuşsun yanına yani resmen sizinle dalga geçtim diyorsun.................................noktalı yerleri doldur yanına da gülücük at bir zahmet ben yorulmayayım gece gece

İyi ki namusluyum,iyi ki namus bekçisiyim......

o çocukların düştüğü bu durum yüzünden eceyi suçluyorsunuzda hırsızın hiç mi suçu yok....zaten bu bayan olmasa başka bir kız çocuğunu avlıycak ....ha kız akıllı çıkar da birkaç ay sürer bir başkasını bulur....ben babamın sevgilililerini hiç suçlamamıştım

................................................

Son düzenleme:

İyi ki namusluyum,iyi ki namus bekçisiyim......

Adamın 2. çocuğu olduğunu öğrendim yıkıldım diyosun, ama halen adamın peşini bırakmaya niyetin yok, neymiş intikam alacakmışsın.

Oğlum bak git derler senin gibisine

sen o iki masum bebeğe değil kendine üzülüyorsun. büyük kız 4 yaşında diyorsun. 3 yıllık ilişkimiz var diyorsun. her tatilde her yerde benim yanımdaydı sevgilim ayrı eve taşınmıştı düyorsun. o kız varya o kız 3 sene senin gibi birisi yüzünden babasının ilgisinden mahrum büyüyor. bir de utanmadan buraya yılbaşında tatilde birlikteydik diyorsun ya. o yeni doğan çocuk gökten zembille inmedi ya! adam bulmuş senin gibi safını parmağında oynatıyor. helal olsun valla. bir de bebeğe acıyorum diyorsun. yok karısı sigara içiyormuş da cinsellik yokmuş da diyorsun. utan kendinden biraz ya o harika ailen gerçekleri bilse senin gibi bir kızları olduğu için kendilerinden utanırlar. bir de akıl istiyor bizden. allah önce saba akıl fikir versin sonra yaz buraya. 1 yıla yakındır üyeyim şuraya hiç bu kadar sinirlenmemiştim.

ay bir de aldatılmış sinir krizi geçirmişsin. kıyamam çok üzüldük

şuan bende 21 yaşındayım...

ve sen bu ilişkiye benim yaşımda başlamıssın..

bu nasıl cahillik kendini bilmezlik...

sizin gibiler yüzünden utanıyorum cinsiyetimden...

çok mu aşıktın neydi derdin...

sadece kendini o çoçukların yerine koy...eşinin yerine koy...

en büyük ders o olur zaten sana...

akıl almaya gelmiş bide dalga geçer gibi vurun ...... diyor...

kafan baya güzel senin belli....

ALLAH SENİN GİBİLERDEN HERKESİ KORUSUN

iyiki yazmışım buraya, aklımı başıma getirdiniz.

hadi kızlar dağılın gerçek sorunu olanlara yardım edelim baksanıza dalga geçiyor bizle neymiş vurun kahpeye:)))allah seni bildiği gibi yapsın ne deyim başka bir de gülücük koymuşsun yanına yani resmen sizinle dalga geçtim diyorsun.................................noktalı yerleri doldur yanına da gülücük at bir zahmet ben yorulmayayım gece gece

yok 3 senede otomatik boşanması için hukukçu olduğuna göre bilmen gerekir diye düşünüyorum.

madem evlenıcektın ozaman boşanmasını beklıycektın arkadasım bu bukadar BASİT

Deşifre etme tabi kendini. Sonucta yataga yattıgında vicdanınla başbaşa kalacaksın. O zaman da saklayabilecek misin gerçekleri?

Gerçi kim olduğunu tahmin edebiliyorum ama 3-5 msj daha yaz ve git, sonra da süzül aramızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…