bana mantıklı bir akıl vericek olan yok mu acaba. şuan ihtiyacım olan bu yargılanmak değil. ayrıca hesabım sahte heralde burda kendimi deşifre edicek değilim. ayrıca haziranda boşanıyoruz dedi. ben zaten boşanmasını falan istemyorum bu saatten sonra çünkü 2 çocuğu düşünüyorum. ve beni sürekli arıyor yoluma çıkıyor ondan kurtulmam lazım, başka şehre gideyim desem istanbul dışında heryerde bunalıyorum daha kötü olurum.
al işte burda.......
Kimmiş çok merak ettimKendimi desifre etmem baska üyeliğim yok demek istiyor*muş. TC kimlik numarası yazmıyoruz siteye sonucta ama az cok tahmin ediyoruz yazı stilinden kim olduğunu.
Ben açıklayım canım . Otomatik boşanmayı ben ortaya attım. Ama hanımefendi, benden iyi bildiği halde saflık etmiş. O da onun saflığı
Normalde taraflardan birinin boşanmak istemesi direk boşanmaya yeterli değilken, 3 yıllık fiili ayrılıktan sonra tek tarafın isteği boşanmaya yetiyor ....
koca koca insalarsınız ama tam bir namus bekçisi çıktınız. burda bir hata var burda bir akıl isteyen genç bir kız var. ama siz .. nebileyim öle bilmeden yazmak çok kolay, yaşadıklarımı ben bliyorum, seneye evlenicektik. hiçmi çocuğu olupta ayrılan eş görmediniz. neyse diyceksniz 3 senede otomatik boşanır bilmem ne bende hukukçuyum sizden daha iyi biliyorum. hep bişeyleri bekledim. yargılayın, sizlerinde çocukları var, ve herkes hata yapar
bende merak ettim şimdiKimmiş çok merak ettim
Diğer üyeliği hasretim06 olabilir mi?
Sadece dikkatimi çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?