Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

al işte burda.......

eğer sen gerçeksen bukadar safım 3 sene olmuş çaresizce onu sevdim diyorsan lütfen bir sadaka ver ve telefon numaranı değiştir...gerçek bir ilişki ve aile istiyorsan bu kadar çaresiz davranma çok gençsin ikili ilişkilerde ayrıntılar çok önemlidir ve mutlaka karşı taraf falsosunu verir .....sen biraz kendini kandırıyormuşsun gibigeldi...ya da bizi

Gelsinler kapatsınlar şu konuyu ya, yoksa burada kimse, bu pişkinlik karşısında daha fazla dayanamaz...

adamdan intikam alacaksan sigaraya başla cicim. adam madem tiksiniyormuş sigaradan. al sana mantıklı akıl birini söndürmeden diğerini yakarsan topukları totosuna vura vura kaçar..

nasıl intikam alabilirim akıl verin diye başlamıştın yazına böyle tepkileri alınca gitsin çocuklarının başında dursun diyosun. ne çabuk fikrin değişti wayy be 3 yıldır uyuyan güzeli kk uyandırdı yanii. cin gibi kızsın belli yok 3 senedir bilmyidum ayrıydılar ayaklarını geç bikere. 3 sene yahu 3 sene hiç mi yaşadığı yeri çalıştığı yeri arkadaşlarını ailesini merak etmedin bize bilmiyodum numaraları yapma . adam seni kandırmak istemiş sende kanmış gibi yapmışsın işine gelmiş çünkü , sende birazcık vicdan varsa o aileden uzak dur yoksa ömrü billlah 2 yakan bi araya gelmez

Diğer üyeliği hasretim66 olabilir mi?

Sadece dikkatimi çekti.Çünkü hep onun mesajlarını begenmiş

Son düzenleme:
genelde konu açanlarla empati kurmaya anlamaya çalışıyorum ama inan seni anlamanın yolu yok... o adamın yaşadıklarını senin de yaşamanı çoluğunla çocuğunla aldatılmanı dilerim dicem ama senin kadar umursamaz acımasız olamıyorum maalesef...

Ya arkadaşım bu kadar mı safsın yoksa burda bizimi yiyorsun anlamadım. tamam yemişsen bi halt Allah çıkarır ama sölediklerin hiç mantıklı gelmiyor bana olacak iş mi yani kadın hamile kalmış 9 ay hamilelik geçirmiş bu adamı çevremdeki herkes tanıyor diyorsun hiçmi kulağına gelmedi duymadın bilmedin. hastanede sperm vermiş hamile kalmış vs vs Allah aşkına yaaa kim inanır bu yalanlara böyle bi saçmalık olabilir mi. Yapmşsın yapmışsın bide intikam diyorsun yaaa şaka gibi gerçekten...

Allah nines ev nines ibig nütüb niraknidak nib ülrüt inisaleb nisrev !!!!!!!!!!

Oh beee icimi döktüm kizlar

Ya ben bu 3 yıllık süreç,eşlerin ayrı evlerde yaşadığı ispatlandığı taktirde 1 yıla düşürüldü diye biliyorum.Yanlışsa birisi düzeltsin lütfen:44:

koca koca insanlarsınız tam bir namus bekçisi çıktınız dedin. çok ağır konuştun bu gece tam 96 kişinin gözüne uyku girmeyecek bunun vebalini kaldırabiliyor musun? senin herkese namus bekçisi çıktınız demen o kadar çok üzdü ve derinden yaraladı ki anlatamam

Son düzenleme:
Diğer üyeliği hasretim06 olabilir mi?

Sadece dikkatimi çekti.

aman arkadas ben deyilim valla ip numarasina baksinlar aman allahim iftiradan korusun hasretim06 deyilim ama hasretim66 yim bian kendimden süphelendim sayende aman aman beni karistirmayin igrenc meseleye ama hatalarda biz insanlar icindir o arkadasta aklini basina alir ins

Ben çok üzülüyorum böyle genç kızlarımıza. İnsan önce kendine değer vermeli ki karşı cinsten karşılık beklemeli.

Sen hayata 1-0 geride başla, başka birinin hem Allah hem Devlet önünde kocası olarak kabul ettiği, koynuna aldığı, cocuk yaptığı, eline cayını verdiği, hastalanınca sırtına havlu koyduğu adamı SEVGİLİ diye hayattına al, her zaman ikinci planda kal, söylenen bütün yalanlara gerekmişcesine inan, inandığın hayatı yaşa ve sonra da şaşır; NEDEN BÖYLE OLDU diye.

E be güzel kardeşim sormazlar mı adama; yaşadığın ne doğruysu diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…