Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

"Bu nasil olabilir?" sorusunu aldatilan o gariban iki cocuk anasi sormali bence? Siz degil!

teşekkürler, mantıklı bir cevap almak beni çok sevindirdi.

Yaptığınız utanılacak bir durum olduğunu bilmeseydiniz gerçek üyeliğinizle çıkardınız.

SİZ BİLE YAPTIĞINIZIN ETİK, AHLAK DIŞI ODLUĞUNU BİLİYORSUNUZ.

Böyle konuların gerçek olmasındansa bizlerle kafa bulan üyelerin olmasına tercih ederim.

Hala mantık mı arıyorsunuz ?

vayy canına 105 oldu
gelelim konu sahibine yazacak sölenecek öle çok şey varki ama ettiğim lafları bile konu sahibi polyanna gibi iyiliğe yoarar,tükürsen yağmur yağıyo deyip yarabbi şükür der..
adam tabi karısına dönecek her erkek aynıdır bi atasözüde benden

tilkinin dönüp dolaşacğı yer yine kürkçü dükkanıdır (yani yine eşidir)

ya sen başlı başına bir hata yapmışsın zaten evli bir adamla resmi nikah yaparken bu kadar mı kördü gözün canım ya adam asıl eşiyle çocuk yapınca niye bu kadar bozuluyosun ki

Valla orasi oylede arkadasim boyle donup dolasip kurkcu dukkanina donen tilkiden de bu saatten sonra ancak ethol olur, kurk kaban olur, canta olur baskada bisi olmaz

kızlar anlamsız gelcek belki ama inanın dalga içinde sormuyorum hakkatten merak ettim
demin yan tarfta bekar ara diye bir reklem vardı

neydi o yaa:44::44::44:

Arkadaşlar Allah aşkına reyting ölçme cihazı gibi yazıp durmayın şu okuyan kişi sayısını. Hepimiz görebiliyoruz kaç kişinin okuduğunu....

bu ne ya 107 kullanıcı okuyor.Ben bi konu açıyorum cevap 1 sene sonra geliyor.Çok kıskandım.Ben de bikaç gün sonra konu açıcam evli adamla birlikteyim ,karısına iftira attım aynı zamanda oğlunun aklını çeldim bebeğini dövdüm ve evden attım diye.

Arkadaşlar Allah aşkına reyting ölçme cihazı gibi yazıp durmayın şu okuyan kişi sayısını. Hepimiz görebiliyoruz kaç kişinin okuduğunu....

A... Elmayra hosuma gidiyor vallahi. BOYLE basa simsir tarak ne yapacaktik kuzu , artik ciddiye alamiyorum valla ne denilebilir ki... Aman cidden alindim hic benim actigim konulara bu kadar kisi gelmiyo yorum morum yok kimseye bundan sonra...

ALLAH asen açda yazsınlar ne delü çıktın sende be

Bence siz evli sevgilinize değil kk'ya yem attınız
Bu arada yazdığınız senaryo doğruysa da sana az bile
Umarım yarın öbür günde terkedilirsin

Sigara içiyormuşta tiksiniyormuş adam birlikte olurken..

O ve siz önce bu yaptıklarınızdan tiksinin.. O adamcık kendinden tiksinmiyor mu aynaya bakınca ?

Yok niye tiksinsin ki, evdeki karısıyla mutsuz evleri bile ayırmış her zamanki aldatan adam yalanları ve nedense buna kanmak isteyen masum kadın !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…