Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

...........................................

Son düzenleme:
..................................................................................

Son düzenleme:
Allah akıl, fikir, gurur ve birazcıkda merhamet versin, size, o adama ve sizin gibilere... başkada söylenecek birşey yok. arkadaşlar gereken şeyleri söylemişler tabi anlayana......

..........................................

Son düzenleme:
iyiki yazmışım buraya, aklımı başıma getirdiniz.

hadi kızlar dağılın gerçek sorunu olanlara yardım edelim baksanıza dalga geçiyor bizle neymiş vurun kahpeye:)))allah seni bildiği gibi yapsın ne deyim başka bir de gülücük koymuşsun yanına yani resmen sizinle dalga geçtim diyorsun.................................noktalı yerleri doldur yanına da gülücük at bir zahmet ben yorulmayayım gece gece

madem aklın başına geldi,birdaha görüşme o adamla.hem kendin için hem karısı ve çocukları için.
şeytana uymuşsun birkere,3yılın geri dönüşü yok hepiniz için.bundan sonra aklını başına al.boşanacam diyen erkek çok olur,inanma asla karısından boşanmaz,birdaha böyle bir hataya düşme.yığınla bekar erkek var.kimseninde ahını alma birdaha

otomatik boşanma nasıl oluyor? hukukçusun madem soruma cevap alabilir miyim?

bir de hukukçusun öyle mi? sen her şeyi bilerek yapmışsın

akıl istiyormuş. intkam için akıl istedin hatırlatırım

gerçekten yuvasına dönmesini istiyorsan ayrıl gitsin.çocuklarının başına dönmesini istiyorum demişsin gerçekten samimiysen ayrıl.başka ne yolu olabilirki.sormana bile gerek yok.onun dışında kağıt üzerinde evliler,evine gitmiyor demişsin.bence bu konuda başından beri yanılıyorsun.tamam çoğu zaman gitmiyor olabilir ama yine de gidiyor ve karısıyla ve çocuklarıyla vakit de geçiriyor belliki.gerçi adamda iş yok belli.sen ayrılsan da o başkasını bulur o yuva kurtulmaz bence de sen bari kendini kurtar da doğru düzgün bir hayatın olsun.çocuk falan yapıp çocuğuna da yazık etme

o adam müsvettesi düşünecek yuvasını önce..
ama kadınlarımız kızlarımız biraz akıllı olsada kanmasa böyle..
kadınlar çocuklar mağdur ama adam gününü gün ediyor yazık..

Vay birde hukukçusunuz yani.

Hemende yapılan hata varsa, kınamayın başınıza gelir nameleri uçuşur havalarda !!!

Siz beklememişsiniz, siz sadece söylenenlere inanmak istemişsiniz.

Çünkü işinize öyle gelmiş..

HİÇ ARAŞTIRMA GEREĞİ DUYMADINIZ MI SAYIN HUKUKÇU HANIM ?

Karısıylada mı görüşmeyi düşünmediniz ?

Üç sene dile kolay üç sene !!

Madem HİÇ GÖRÜŞMÜYORLARDI, NEDEN DURUP DURUKEN ÜÇ SENE SONRA KARISI AKLINIZA GELDİDE BAKTINIZ FACEYE ???

BUNUN AÇIKLAMASI VAR MI ?

NE AKLI İSTİYORSUNUZ NE ?

ÇEKİLİN KÖŞENİZE OTURUN İŞTE !!

SİZE Mİ ALMIŞ GERİ DÖNDÜRMEK YUVASINA ??

NE OLDU KANDIRILINCA MI AKLINIZA GELDİ AKIL ALMAK ?

aaaaaa,ama sen çok yanlış bişey yapmışsın.Bizim kültürümüzde erkek suçlanmaz bir kere.Erkek nun herşeye hakkı olur.Her zaman için kadın suçludur.Adam karısını aldatmaz hiçbir zaman ,kadın aklını çeler adamın.Adam kendi çocuklarına acımamış olmaz hiç.Kadın başkasının çocuğuna acımamış olur.Olmadı bak şimdi.

bir de hukukçusun öyle mi? sen her şeyi bilerek yapmışsın

akıl istiyormuş. intkam için akıl istedin hatırlatırım

Adalet MYO mu bitirdiniz?

Hangi hukuk? Ne hukuku? Adam düpedüz kandırmış sizi, yazdıklarınızın hicbirinde vicdani bir sızı yok ki? Neyin aklını verelim biz size? Ne söyleyelim mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…