Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

Özür dilerim arkadaşım onun mesajlarını begenmişsin de bu nedenle olabilir mi diye düşündüm.

Diğer üyeliği hasretim66 olabilir mi?

Sadece dikkatimi çekti.Çünkü hep onun mesajlarını begenmiş

nerden bu kaniya vardin bunu aciklarmisin cidden soke ettin beni bu sen olmayasin diyim sana zan altinda kal bakim gene diyorum beni isin icine cekme ilgim yok alakam yok allahtan kork

bence de bir alıntı. ama bukadar nasıl vicdansız olabilir bir adam. ve böyle bir adam dünyaya çocuk getirmiş.

BAYADA MERAKLIYMIŞSINIZ EVLİ ERKEK BAŞLIKLARINA..Yorumunuzda çok enteresan olmuş.

Nasıl forum açacağım diye merak etmişsiniz..Bu ikinci üyeliğiniz olduğu çok açık.. Deşifre mi edeceğim kendimi demişsiniz ve bunun için sahte üyelik almışsınız.

Profil fotoğrafınızıda itinayla seçmişsiniz.

Tuhaf, anlamadım gitti..
.......

Bir dediği diğerini tutmayan bayan hukukçu, akıl mı istiyorsunuz ? ADALETLİ OLUN..Kendi hükmünüzü kendiniz kesin.

sana hic bir sey demiyorum
sende evlen sende yasa esin seni taze bir kizla aldatsin
gene buraya gel yaz ne hisettiginii
o kadininin ve masum cocuklari günahi ne
adama diyecek laf bile bulamiyorum derimde kk zararim olur diye korkuyorummm

ben de herkes nerde diyordum burdaymış

anacım en son aşkın nur yengi boşanıyor bak haluk bilginer onu da aldatmış. zuhal olcay'ı da aşkın nur yengiyle aldattıydı ki senin için karısını boşamamış bile peh

sizin gibilere müstahak derim de yukarıda Allah var büyük konuşmamak için demiyorum yatar kalkar sonra da bir kenara atarlar böyle sonra da aldatıldım diye ağlarsın biz de bir yerlerimizle güleriz. acı ama gerçek durum bu şekerim

sana bi şarkı hediye etmek istedim

Fairuz Derin Bulut - Acı Gerçekler (Video Klip) - YouTube

BU arada benim birşey bildiğim falan yok. Kimseyi zan altında bırakmak gibi bir niyetim de yok. Ajanlık falan yaptığm da. Fikir yürütüyorum sadece.

Birdaha yazayim da arada kaynamasin

ALLAH nines ev nines ibig nütüb niraknidak nib ülrüt inisaleb nisrev !!!!!!!!!!

nerden bu kaniya vardin bunu aciklarmisin cidden soke ettin beni bu sen olmayasin diyim sana zan altinda kal bakim gene diyorum beni isin icine cekme ilgim yok alakam yok allahtan kork

Özür dilerim arkadaşım onun mesajlarını begenmişsin de bu nedenle olabilir mi diye düşündüm.

O çocuklaramı acıyorsunuz?O çocuklara acısaydınız evli bir adamla ilişkide bulunmazdınız.Onlar her ne kadar anlaşamıyor olsada bu sizi ilgilendirmez sonuçta evlilikleri bitmemişse hep bir umut vardır birşelmeleri için.Başka erkekmi kalmadı ki evli ve baba br adamı seçtiniz.Siz neden yuva yıkıyorsunuz.Böyle yuva yıkanların asla yuvası olmasın......

sizin gibiler yüzünden kaç yuva yıkılıyor burda 15 dk dır takip ediyorum bişey yazmıyım dedim ama dayanamadım içimden neler saydım ama şu kadarını yazayım hiç mi Allahtan korkmaz kuldan utanmazsınız siz vicdansızsınızzzz

begenmis olabilirim ama bu demek deyildirki o kisi benim herneyse sinirlenmicem ozaman her yprumu begenenen demeikki coklu üyelik yapip kendi yorumunu begeniyo uzatmakta istemiyorum tek ricam beni bulastirmayin kabak basima patlamasin

benim anlamadığım bişey daha varr

namus bekçisi kesildiniz ne demek bunu bi çok yerde görüyorum

tabiki namus bekçisi olacağız biz namusumuzun bekçisi olmazsak kim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…