Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

Konu sahibi, çok sakin, var bu işte bir iş. Halada gitmiyor.
...

benim anlamadığım bişey daha varr

namus bekçisi kesildiniz ne demek bunu bi çok yerde görüyorum

tabiki namus bekçisi olacağız biz namusumuzun bekçisi olmazsak kim olacak

Konu sahipleri yorumları beğenmediği zaman çemkirmeye başlıyor
Bu hep böyle,üstünde çokta durmaya gerek yok

Canım arkadaşım hiç üzme kendini ne kadar adi bi insan karısını şimdiye boşayıp seninle çocuk yapmalıydı. İşte erkek değilmi hala senin peşinde insan sevgilisini düşünmezmi ne olacak bu kadının hali felan gibi sözler ile destek mi bekliyordun? Birde aldatıldım vs.sözler sarf etmişsin sen yiyebildiğin kadar para yedinmi ganimeti topladınmı o zaman başka kişiye metreslik yap bu işden sana hayır çıkmaz artık. Metres arayan zengin çokdur hiç üzme bozma moralini.

galiba behlül kaçtı ya da BBİDG açılımı (biri bizimle iyi dalga geçti)

karısıyla kanka ol sende
yani sende onu karısıyla aldatmış olursun bi yerde

al sana intikamm

ki bence intikam alması gereken birisi varsa adamın karısı ben tanısam hemen gider söylerim vallahi bu durumu.kadını önce o iğrenç kocadan kurtarırım çocuklarda öyle bi babadan kurtulur senide mümkünse kodese tıktırmanın bir yolunu bulurum oradada yüzüne felan bi iz bırakırım mesela senin gibi yuva yıkan kadınlara ders olsun

sizin yapacağınız şey kendinize ders çıkarıp sesinizi çıkarmadan birdaha adamın karşısına çıkmamak.
bırakın elalemin kocasına ders vermeye çalışmayı.
senleyken karısından ikinci çocuğunu yapmış
seni heyecan olsun diye elinin altında tutmuş.
24 yaşındasın gözünü ne bürüdü de evli adamla birlikte oldun anlamış değilim.
para mı??
32 yaşında çoğu erkek kariyerinde oldukçe ilerlemiş ve iyi paralar kazanıyor olabilir
ve bekar da olabilir.
evli bir adamla birlikte olmak
boşanma arifesinde olsa da ahlak dışı.
boşan da gel diyemedin mi?
kendini haklı çıkarmak için anlatmışsın birsürü şey ama
haklı çıkamazsın bu şekilde.
ikinci kadın omuşsun
adam karısından vazgeçememiş
seni demekki daha çok sevmemiş
bunlar gerçekler.
bence alış ve uzaklaş...

hani diosun ya boşanacaktı beni alacaktı.
bu halinle leş yiyicilere akbabalara benziyorsun ölsünde yiyelim derler ya onlarda
sen de o hesap bıraksa da adamı kapayım demişin olmamış
geçmiş olsun

siz evli bir erkekler olmanın ne demek oldugunu asla bilemezsiniz o yuzden de buyuk konusmayın , çünkü bende vakti zamanın da buyuk konusuyordum eğer evli bir adamlaysanız mutlu olsanızda aglarsınız her sn , üzgün olsanız da, çünkü asla sevdiğiniz asık oldugunuz adama erişemezsiniz, oyananır durursunuz, inanırsınız hep aynı hikayedir hiç mutlu değilim zaten cinselliği de yasamıyoruz yakında bosanacağım seninle olacagım vs vs EVET ÇOK BÜYÜK BİR HATA evli biriyle olmak ama Basına gelmeyen bilemez , o yuzden kıza bagırıp cagıracagınız yere akıl verelim...

hepinizde çok doğru söylüyor sunuz. ama ilk iilişkiye başladığımızda ayrı yaşıyoruz dedi,boşanmıyor dedi, ve bunu kanıtladı yani ben kimsenin yuvasını yıkmadım.

nasıl kanıtladı sizi garsoniyerine götürerek mi?benim bir arkadaşım vardı,diyordu ki bizim memlekette erkeklerin hep iki evi vardır,biri aileleriyle yaşadıkları,diğeri kız attıkları...
ama ne olursa olsun evli bir adamla bilerek,göz göre göre birlikte olmuşsun,nasıl diyebilir hiç cinsel isteğim olmadı diye,demedinmi peki bu çocuk nasıl oldu eşeysiz üremeyle mi diye?

valla canım kusura bakma ama aptallıktan ziyade senin bu halin...ya sadece gerçeklere gözünü kapamışsın,ya da öylesi işine gelmiş... sonuçta ortada biri 4 biri yeni doğmuş iki bebek var,onların hallerine acı çek elini eteğini...adam şerefsiz pislik belli,belki yine aldatır karısını biriyle ama bu biri sen olma...

velhasılıkelam ne olursa olsun,tövbe et af dile...biz kuluz,sinirimize dokunuyor bazen yargılarız ederiz,sen benim arkadaşım olsaydın canımı siper eder yine de böyle bir hata yapmana engel olmaya çalışırdım,seni döndürmek için herşeyi yapardım...ama çevrende yokmuş öyle demekki...
Allah kullar gibi değil,af dile,tövbe et,gerçekten pişman ol ve tövbene sadık kal,bi süre gönül meselesi düşünme...madem hukukçusun derslerine yoğunlaş,işlerine yoğunlaş...
kafanı boşalt,kendini yeni doğmuş varsay ve unut o pisliği...

Hani böyle durumlar yaşayanlar, kınamayın başınıza gelir diyor ya hemencecik.Utanmadan kendini beddua eder buluyor ya senin gibi.

Sen hiç mi düşünmedin yarın kızın olursa aynısı ona yaşatılsa,

Ya da birden bire neden bittiğini anlamadığn bir evliliğin olsa kucağında iki çocukla,

işte o zamanda karşındaki kadın senin gibi saf kandırılmış kadın rolunde mi görünecekti gözüne ??

HERNEYSE VAKİT HARCAMAYA DEĞMEZSİNİZ O ADAMCIKLA SEN.

Fazla bile kaldım.

Allah islah etsin..İnşaallah hatandan dönersinde doğru yolu bulursun.

pardon. madem biliyorsunuz bu aklı siz verin.... nihayetinde damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış... buyrun biz engel olmayalım...

Son düzenleme:
Ya ben bu 3 yıllık süreç,eşlerin ayrı evlerde yaşadığı ispatlandığı taktirde 1 yıla düşürüldü diye biliyorum.Yanlışsa birisi düzeltsin lütfen:44:

Valla canım, konusahibine soralım bunu. O bizden daha iyi biliyormuş

Siz aklı veriyorsanız verin..Bizim aklımıza karışmayın !!

Bunun büyük konuşmakla ilgisi yok.

ORATA YIKILAN BİR YUVA VAR !! Tabiiki nedemek olduğunu bilmeyiz, böyle bir adiliği yapmadık çünkü.

Eşleri tarafından aldatılan onlarca kadın var burada !! SİZDE ONLARI ANLAYAMAZSINIZ !!

Böyle adamlarında kadınlarında anlaşılacak tarafları yok.

Ne akıl verelim, ne istersiniz, siz nasıl akıl vereceksiniz? Böyle saçmalık mı olur? Gelipte bu işi meşrulaştırmayın.. Akıl verilecek hiç bir yanı yok, ayrılacak bu kadar basit (tabi gerçekse)..

Sevgilisinin karısından 2.çocuğu olduğunu öğrenince "aldatıldım" diyen insana ne diyelim biz.. Gelipte saçma saçma konuşmayın sizde.. Çok biliyorsanız siz akıl verin..

Evli biriyle olmasın, olmayın o zaman arkadaşım.

Bakın konu evli birine "aşık" olmak değil. Allah korusun hepimizin kalbi var. Allah , kimseyi sahipli kişiye aşık etmesin.

Ama o adamla olup olmamak, kişinin iradesi , vicdanı ve karakterine bağlıdır.

O yüzden kalkıp da sanki çok acınacak bir durumda gibi anlatmayın bunu.

Ne aklı arkadaşım yaa, nasıl bu kadar normalleştiriyorsunuz bu durumu? O kadar absürt ki 100 kişiden 5 kişi yaşıyor. Sizin bahsettiginiz kadar doğal olsaydı kimin eli kimin cebinde belli olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…