Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

ben evli bir adamla olmayı normal karsılamıyorum ama kadın kadar adamda suclu, otursun evinde karısnın cocgunun basında, zaten hep kadın suclu adama toz kondurmaz kimse!

hasretim66 bu mesajın neresini beğendin anlamadım yanlışlıklamı oldu acaba

ah AŞK,canım AŞK seni nasıl basitleştirdiler ağzılarına doladılar böyle! yapılan çirkinliklerine bahane olarak seni öne sürüp bir de empati bekliyorlar...

Allah işte!Siz o adamla o kadını 3 yıl aldatmışsınız şimdide siz bu duruma düştünüz.Gerçi sizin ki aldatılma değil bile bile ateşe gitmek olmuş.Kimseyi yargılamak benim haddime değil ama siz o kadına yaptığınızı şimdi çekiyorsunuz.Adama birşey olmaz olan size olur.Hiçbirşeyde yapmanıza gerek yok o adam sizden ayrılmışsa zaten evine eşine ve çocuklarına dönecektir.(Çocuk bile olduysa zaten evindeymiş bu adam sadece sizi kandırmış).Komik ya hastaneye sperm vermişte fasa fiso.Adam zaten ayrı bir cins,eşine çocuklarına yazık.Ama anlamıyorum sizde hiç mi kendinizi onun eşi yerine veya çocukları yerinize koymadınız.Ya sizin babanız annenizden boşanmadan başka biriyle tatile çıksa,ailesiyle tanışsa,gezse,tozsa.Üzülüp acı çekmez misiniz?Empati yapmak gerekiyor her zaman hayatta.

Ne aklı arkadaşım yaa, nasıl bu kadar normalleştiriyorsunuz bu durumu? O kadar absürt ki 100 kişiden 5 kişi yaşıyor. Sizin bahsettiginiz kadar doğal olsaydı kimin eli kimin cebinde belli olmazdı.

yok canım,tahmin ettiğinden çok daha fazla...gerçekten artık normalleştirilmeye başlandı...

ben evli bir adamla olmayı normal karsılamıyorum ama kadın kadar adamda suclu, otursun evinde karısnın cocgunun basında, zaten hep kadın suclu adama toz kondurmaz kimse!

hayır arkadasım bayan suclu bayan yuz vermeseydı boyle bısye musade etmeseydı erkekde donerdı dolasırdı mecburen gene evıne gelırdı! bı kadına zaten en buyuk kotulugu bı erkek dııl hemcınsı olan bayanlar yapıyor

Erkek kesin zaten, bir kadın utanmadan gelipte böyle bir konu açamaz sanmıyorum.. Birde bazı yorumlarında filan hala gülüyor, kesin erkek..

Yok cnm, yazdığı cümlelerde kadın serzenişleri vardı. Acı çekiyor belli de o hala yaptığı yanlışın farkında değil, ilişkisinin bitmesine üzülüyor.

Başına gelmeyen bilemez ne kadar saçma bir laf senin elinde olmayan bir durum mu söz konusu.

Hastalık mı bu kaza mı bu ne demek başına gelmeyen bilemez senin aklın vicdanın yok mu neyin iyi neyin kötü olduğunu ayırt edemiyor musun.

Ne güzel ya her durumu kendine göre şekillendir neymiş efendim "başına gelmeyen bilmezmiş"

Biz evli bir erkekle olmanın ne demek olduğunu bilemeyiz evet ve bilmekte istemeyiz.

Çünkü bunu yaşayan kendini bile bile böyle bir iğrençliğin içine iter.

Peki siz kocası tarıfından aldatılan ve iki çocuğu olan bir kadının neler yaşadığını bilirmisiniz?

O kadın altatılmayı kendi seçmedi malesefki.

yok canım,tahmin ettiğinden çok daha fazla...gerçekten artık normalleştirilmeye başlandı...

İnanırım valla. Baksana okuduklarıma inanamıyorum. Gerçekten içim sızlıyor. Kime nasıl güveneceğiz?

Valla bence TC uygulaması getirilmeli.Sahte konuların önüne geçilemese de,erkekler üye olamaz en azından.

adamda suçlu suçsuz değil ama bile isteye beraber olan böyle bir ilişkiye zemin hazırlayan vicdanı bir gram sızlamayıp kaç kişinin hakkına giriyorum demeyen kadın daha suçluuu

İkinci bir kadın yüzünden defalarca dayak yiyen,eşini başka bir kadın ile paylaşmak zorunda kalan,yıllar önce gencecik yaşında üzüntüden şeker hastalığına yakalanan bir annenin kızı yazıyor...TİKSİNİYORUM SİZ GİBİ KADINLARDAN!

Konu başından beridir adamcıkla ikisinden söz ediyoruz.

Hemen konuyu başka yere çekmeyin lütfen..

Aşık olmak çok başka, aşık olduğundan o adamı haberdar etmek çok başka.

O adi adamlar yaklaştığında bir kadına kadın geri çevirmesi gerekiyor.

Ahlaklı olmanın şartı budur.. O adam kılığına bürünmüş hayvanlar zaten yapıyorlar yaptıklarını bari kadınlar ahlaksızlaşmasın.

Onlara hadlerini bildirsinler..Kadınlar birer obje değil bunu anlasınlar.

Herkesten özür diliyorum, çok kabalaştım.Sinirlerim boşaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…