Siz aklı veriyorsanız verin..Bizim aklımıza karışmayın !!
Bunun büyük konuşmakla ilgisi yok.
ORATA YIKILAN BİR YUVA VAR !! Tabiiki nedemek olduğunu bilmeyiz, böyle bir adiliği yapmadık çünkü.
Eşleri tarafından aldatılan onlarca kadın var burada !! SİZDE ONLARI ANLAYAMAZSINIZ !!
Böyle adamlarında kadınlarında anlaşılacak tarafları yok.
siz evli bir erkekler olmanın ne demek oldugunu asla bilemezsiniz o yuzden de buyuk konusmayın , çünkü bende vakti zamanın da buyuk konusuyordum eğer evli bir adamlaysanız mutlu olsanızda aglarsınız her sn , üzgün olsanız da, çünkü asla sevdiğiniz asık oldugunuz adama erişemezsiniz, oyananır durursunuz, inanırsınız hep aynı hikayedir hiç mutlu değilim zaten cinselliği de yasamıyoruz yakında bosanacağım seninle olacagım vs vs EVET ÇOK BÜYÜK BİR HATA evli biriyle olmak ama Basına gelmeyen bilemez , o yuzden kıza bagırıp cagıracagınız yere akıl verelim...
ben evli bir adamla olmayı normal karsılamıyorum ama kadın kadar adamda suclu, otursun evinde karısnın cocgunun basında, zaten hep kadın suclu adama toz kondurmaz kimse!
Ne aklı arkadaşım yaa, nasıl bu kadar normalleştiriyorsunuz bu durumu? O kadar absürt ki 100 kişiden 5 kişi yaşıyor. Sizin bahsettiginiz kadar doğal olsaydı kimin eli kimin cebinde belli olmazdı.
ben evli bir adamla olmayı normal karsılamıyorum ama kadın kadar adamda suclu, otursun evinde karısnın cocgunun basında, zaten hep kadın suclu adama toz kondurmaz kimse!
Erkek kesin zaten, bir kadın utanmadan gelipte böyle bir konu açamaz sanmıyorum.. Birde bazı yorumlarında filan hala gülüyor, kesin erkek..
Kendimi desifre etmem baska üyeliğim yok demek istiyor*muş. TC kimlik numarası yazmıyoruz siteye sonucta ama az cok tahmin ediyoruz yazı stilinden kim olduğunu.
siz evli bir erkekler olmanın ne demek oldugunu asla bilemezsiniz o yuzden de buyuk konusmayın , çünkü bende vakti zamanın da buyuk konusuyordum eğer evli bir adamlaysanız mutlu olsanızda aglarsınız her sn , üzgün olsanız da, çünkü asla sevdiğiniz asık oldugunuz adama erişemezsiniz, oyananır durursunuz, inanırsınız hep aynı hikayedir hiç mutlu değilim zaten cinselliği de yasamıyoruz yakında bosanacağım seninle olacagım vs vs EVET ÇOK BÜYÜK BİR HATA evli biriyle olmak ama Basına gelmeyen bilemez , o yuzden kıza bagırıp cagıracagınız yere akıl verelim...
hasretim66 bu mesajın neresini beğendin anlamadım yanlışlıklamı oldu acaba
yok canım,tahmin ettiğinden çok daha fazla...gerçekten artık normalleştirilmeye başlandı...
Canım Çekti Kimmiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?