Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

arkadasim sanane sanami soracaktim neyi begenip neyi begenmicemi??? begenmisim demekki sanane! ben sana soruyormuyum neden sunu yazdin neden bunu yazdin diye.

sadece merak ettim amacım kimseyle tartışmak değil yanlış bir olay meşrulaştırılmaya çalışıyor sizde beğeniyorsunuz ben burda kimseyle tartışmadım şimdiye kadar çok eski bir üye değilim ama beni bilenler vardır heran patlayacak bomba gibisiniz ama başka yerde patlayın benim elimde değil iyi geceler size....

zavallı erkekler ya nedir bu kadınlardan çektikleri ben de konudaki adama çok üzüldüm valla.

ne kaa büyük bir hüzündür dimi ikinci kaıdın olmak
Allah bildirmesin inşallah evimden barkımdan ırak...
akıl veriyoruz işte daha ne istiyorsunuz.
burada psikologluk yapmıyoruz ki
kızı kırmadan aklını başına getirlim diye bir misyonumuz yok.
evli kadınlar olarak sözlerimizle dövmek içimizden geliyor napalım
güzel okursanız çoğu mesajda napması gerektiği ile ilgili mesajlar var...

bak cata akıl verilecek zamanı geçmiş

bu saatten sonrası dua etmek
bu arkadaş için
toplumumuz kültürümüz ne hallere geldi ( eğer konu doğru ise) ama nedense hala ihtimal veremiyorum vermek istemiyorum )

o herşeyin farkında zaten
açıkcası benim kaldıramadığım üzüldüğüm noktada burası

intihar etmiş 3 yıl boyunca
o karşıdaki adama söylenecek bi söz yok söyleyip günaha girmeye onu kul hakkını almaya gerek yok alıpta kıyamet günü yüzleşip hak dilemeye gerek yok

ece sana gelince canımm lütfen tövbe et bol bol

her insan hata yapar ama sen hata yapmakla kalmamışşın üstüne basıp zıplamışşın bide

cırkını çıkarana kadar hata yapmışşın

ama tövbe bütün kapıları açar
insanın ruhunu yıkar

ha o kadının kul hakknını ne yapar bilemem

ama sen sana düşeni yap
benim sana bu saatten sonra söyleyebileceklerim bu kadar

cahil olsan anlayışla karşılanabilirsin belki ama değilsin belliki

hele şu devirde televizyonun internetin bu kadar yaygınlaştığpı devirde cahillik diye bişey olamaz zaten

( ya herneyse yazacaklarım o kadar çokki toparlayamıyorum )

ALLAH cc yar ve yardımcın olsun ve seni affetsin doğru yola iletsin hidayete erdirsini inşallah..............

Yok cnm, yazdığı cümlelerde kadın serzenişleri vardı. Acı çekiyor belli de o hala yaptığı yanlışın farkında değil, ilişkisinin bitmesine üzülüyor.

Ne acısı canım ya.. Acı çektiğinden değil, adamı elinden kaçırdığına üzülüyor belli ki.. Haziranda boşanacakmışta evleneceklermiş.. Neyin kafasıysa artık..

Yaptığın yanlışın adına AŞK diyerek o kelimeyi kirletme bari. Gerçekten aşk'ın ne oldugunu bilen temiz kalpler böyle yanlış ilişkilere adım atmaz.
Çok sevecek kadar dürüst bir kalp bir başkasının yuvasını yıkmaya kalkmaz. Bu hayatta o adamın eşine çok acıdım ama öteki hayat için de size acıyorum, yazık!

Son düzenleme:
Ben akıl verelim derken, evladım sen devam et ilişkine onay veriyoruz vs demedim, biz şimdi ayrılacaksın ayrılacaksın desek de, bir kulagından girip diğer kulagından cıkacak zaten, bunun zorluklarını , doğru olanı vs anlatırsak belki anında ayrılacak boyle bagırarak cagırarak cevap vermekle olmaz gerci bu kıza cevap verenler hep evli üyeler, o yuzden tepki cekiyor

bi git isine kizim aksam aksam Günaha sokma bunca insani !!!!! Vallahi de Billahi de mahsus yapiyorsunuz ya Salakmisiniz nesiniz anlayamadim ki, ku$ kadar beyniniz yok i$te yok.
Siz benim gözümde bir mendilsiniz, niye mendil? Bir kere kullanip cöpe atiliyorsunuz!! Okadar sizin degeriniz okadaaaaaaaarrrrrrrr!!!

zininaC emenneheC

arkadasim sanane sanami soracaktim neyi begenip neyi begenmicemi??? begenmisim demekki sanane! ben sana soruyormuyum neden sunu yazdin neden bunu yazdin diye.

çünkü senin de evli bir adamla ilişkin var o yüzden...
aynı binada kalıyorsunuz...
ama aynı evde değil,aranızda imam nikahı var normal nikah yok...
kusura bakmayın ama kimse aptal değil,anladık yani arada bir sizin kata indiğini...o yüzden iki sokak öteye taşınacak diye sevindiniz,rahat rahat görüşebilcez diye...
19 yaşındaki oğlundan kıskanıyorsunuz adamı...her neyyyyse.....

evli değilim cataleya...

Son düzenleme:

Akıl verelim derken!!! Daha ne denicek ki herkes aynı şeyi söylüyor; ayrıl herkes kendi yoluna baksın...

İnanmayın sizde böyle erkeklere. Erkekler karısı varken 2. kadını eğlence olarak görüyor açık ve net. Gece olunca kendi evine gidiyor. Bak adam 2. çocuğu yapmış.............. İnanmayın erkeklere boşanıcam seninle evlenicem demelerine....Bekar erkeklere aşık olun...

yazdım nedenini canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…