Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

yuh ya bir mesajı beğendi diye kızın üstüne gitmeyin

89 kullanıcı bu konuda şu anda ve ben içlerinden 1 tanesiyim..!!!
aldatılmamın 3 senemin gtmesinin verdiği etkiyle ...........sözünüze takıldım bende..
diğer bayanın yerine koysana kendini,o doğan bebek senin olabilir ve o şerefsiz adam senin eşin olabilirdi di mi?!
bu arada sakın büyük konuşmayın falan diye ahkam kesme,acıtasyon yapma..!
bu yaptığın şeyin açıklaması asla yok!
Allah insana akıl vermiş fikir vermiş.Kullanamıyorsanız o sizin probleminiz ve olası tehlikelerden siz sorumlusunuz.
ben sadece karşı taraftaki kadına ve çocuklarına üzüldüm şu anda.
belkide bu bir derdim var bölümündeki bayanlardan 1 taneside karşı taraftaki kadındır..
kimbilir!.........

AYYY deılmı asla bılemeyız bu acıyı bu gozyasını deılmı ne buyuk acı Allahım sen yardımcı ol bu çıkmaz ınsanlara ya Allahtan kork be bıde bunu normal bıseymış gelıp anlatıyosun SAYGI BEKLIYOSUN KUSURA BAKMAAAAAA canım aklın çoksa ver sen bız aradan çekılelım

ben zaten yeterince üzüldüm ve tövbe ettim senin gibi bir tipin ne düşündüğü umurumda değil

kadının boşanma şartı da yerine geldiğine göre ne olacak boşanacak mıymış şimdi.
evli adamlar hep boşanmak üzeredirler zaten ve hiç boşanmazlar, sadece kızları kandırmak için hikayeler uydurur dururlar
çocuğun nasıl olduğu kısmı komedi gibi zaten

Haklısın aslında.

Karısının yatagından cıkıp sana gelecek.
İlk uyandıgında senin değil karısının gözlerini görecek.
Yemeğini bitirip sofradan kalktığında, karısının elleri için Allahtan sağlık dileyecek.
Kapıdan cıkarken onu öpecek.
Ayakları hep karısının olduğu eve gidecek.

Eğer bütün bunlara katlanılabiliyorsa devam edin ilişkilerinize. Sonunuz hep aynı cünkü. Basiretsiz ve korkak erkek milleti azıcık heyecana doyduktan sonra totosuna baka baka evine geri döner.

Sakın inanma karısıyla yatarak yapmıştır o çocugu hastane falan hikaye ve karısıyla arada yatıyor ve yatmak zorunda yatmazsa çünkü kadın başka biri var dicektir o yüzden sakın hiç bir dediğine inanma

Akli-selim olan her insan aynı tepkiyi verir.

Evli ya da bekar hiç farketmez!!!

Herkesi kendiniz gibi sanmayın!!!

bunda yadırgancak bısey yokkı adam ıkınız arasında gıdıp gelmıs ıste ne guzel sımdı senmı aldatıldın kadınmı ay ben cozemedımde bu durum ne oluo ama adam senden ıyıkı cocuk yapmamıs akıllı cunku neymıs bosanamıomus alısılmıs uydurmaca sende kanmak ıstemıssın kanmıssın senınle gorusmek ıcın zaman yaratan karısınada vakıt ayırır demekkı sadece ozel gun kavramları yok yada onunla kutlayıp sana gelıodu ıntıkamdan bahsedıosunda alacagın hangı ıntıkam senı yuceltecek sen zaten basta yerın dıbıne sokmussunkı kendını bunu ne duzeltır kanatlanıp goge ucsan kafı gelmez bence bastan basıtsınkı adamın gozunde sen neden bahsedıosun

sanirim sen biraz arizasin arkadasim o insan bosanmis birisi ayni binada kaliyorum konumu okumussun ben evli birisiyle deyilim dikkatini cekerim öyle bir yazmissinki duyanda seni hergece aramizda yatiyosun sanir burda kim ne yazarsa begenmek yada begenmemek bana kalmis sirf sen istiyosun diye bir yorumu begenmek zorunda deyilim saygi göster resmi nikah meselesine gelincede onu yapacagimizi aciklamistim ama benden dolayi bir takim halledilmesi gereken islerim oldugundan erteledik dedim arti bu konuya neden benim olayi bulastiriyosun aklindan zorunmu var???

Ben hukukçuyum diyen bir kadın neden akıl alsın ki ?Sizce yaptığının yanlış olduğu aşikar değil mi ?

Bakın bu kadın aldatıldığını söylüyor..Vicdanen rahatsızım geri dönsün yuvasına demiyor.

İNTİKAM ALMAK İSTİYORUM DİYOR, kandırıldığını düşünerek..

Siz böyle birşey yaşamışsınız, olayların boyutunun farkındasınız..

Evli bayanlar değil gerçekten ahlak anlayışını benimsemiş kadınlar yazıyor.

Yarın sizde evlenseniz belkide evlisinizdir; aynı durumu yaşasanız Allah korusun karşınızdaki bayana bu kadar anlayışlı olur musunuz ?

Pea sizde mi ayni apartmandasiniz bu kadar bilgiyi nerden biliyosunuz ? yanlis anlamayin sadece merak ettim

Evli adam niye yapıyor o zaman erkektir diyemi heeeeee hemen ne saldırıyorsunuz sizde dikkat edinde başınıza gelmesin yadırgamaktan cnm sen bakma bunlara ama adam seni 3 yıldır hep uyutmuş, kandırmışş karısını kandırdıgı gibi sevgililerinide kandırıyor bunlar hanımmm hanımmm erkeklerde bütün suçççç

o zaman açıkla bana bebeğim niye aynı evde değilde aynı binada kaldığınızı ve neden iki sokak öteye taşıncak diye sevindiğini...
o zaman açıkla bana bebeğim,eğer madem dürüstsen boşanmam gerçekleşene kadar kesinlikle başka erkeğin nikahı altındayken bir erkeğin eli elime değemez diyorsan neden bu adamla imam nikahı kıydın,e madem sen bu olayı takmıyosun boşanman henüz gerçekleşmese bile başka adamla beraber olabiliyosun,neden aynı evde değilsin,ha canım,ha kuzum?
satır aralarını iyi okurum ben,sen işine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…