çünkü senin de evli bir adamla ilişkin var o yüzden...
Aynı binada kalıyorsunuz...
Ama aynı evde değil,aranızda imam nikahı var normal nikah yok...
Kusura bakmayın ama kimse aptal değil,anladık yani arada bir sizin kata indiğini...o yüzden iki sokak öteye taşınacak diye sevindiniz,rahat rahat görüşebilcez diye...
19 yaşındaki oğlundan kıskanıyorsunuz adamı...her neyyyyse.....
Sen de var bir durumlar, hasretim66 . :44:
arkadasim sanane sanami soracaktim neyi begenip neyi begenmicemi??? begenmisim demekki sanane! ben sana soruyormuyum neden sunu yazdin neden bunu yazdin diye.
O ucuz adamlar bunun gibileri nasıl şımartıyosa yada kandırıyosa bi özgüven patlaması yaşıyolar
Kendini Değil Beni Düşündüğüne Emin Olmak İstiyorum..
Sanırım..
siz evli bir erkekler olmanın ne demek oldugunu asla bilemezsiniz o yuzden de buyuk konusmayın , çünkü bende vakti zamanın da buyuk konusuyordum eğer evli bir adamlaysanız mutlu olsanızda aglarsınız her sn , üzgün olsanız da, çünkü asla sevdiğiniz asık oldugunuz adama erişemezsiniz, oyananır durursunuz, inanırsınız hep aynı hikayedir hiç mutlu değilim zaten cinselliği de yasamıyoruz yakında bosanacağım seninle olacagım vs vs EVET ÇOK BÜYÜK BİR HATA evli biriyle olmak ama Basına gelmeyen bilemez , o yuzden kıza bagırıp cagıracagınız yere akıl verelim...
[sıze=2]bi git isine kizim aksam aksam günaha sokma bunca insani !!!!! Vallahi de billahi de mahsus yapiyorsunuz ya salakmisiniz nesiniz anlayamadim ki, ku$ kadar beyniniz yok i$te yok.
Siz benim gözümde bir mendilsiniz, niye mendil? Bir kere kullanip cöpe atiliyorsunuz!! Okadar sizin degeriniz okadaaaaaaaarrrrrrrr!!![/sıze]
[sıze=3]zininac emennehec[/sıze]
Ben akıl verelim derken, evladım sen devam et ilişkine onay veriyoruz vs demedim, biz şimdi ayrılacaksın ayrılacaksın desek de, bir kulagından girip diğer kulagından cıkacak zaten, bunun zorluklarını , doğru olanı vs anlatırsak belki anında ayrılacak boyle bagırarak cagırarak cevap vermekle olmaz gerci bu kıza cevap verenler hep evli üyeler, o yuzden tepki cekiyor
Ben akıl verelim derken, evladım sen devam et ilişkine onay veriyoruz vs demedim, biz şimdi ayrılacaksın ayrılacaksın desek de, bir kulagından girip diğer kulagından cıkacak zaten, bunun zorluklarını , doğru olanı vs anlatırsak belki anında ayrılacak boyle bagırarak cagırarak cevap vermekle olmaz gerci bu kıza cevap verenler hep evli üyeler, o yuzden tepki cekiyor
aynı binada kalıyorsunuz...
ama aynı evde değil,aranızda imam nikahı var normal nikah yok...
kusura bakmayın ama kimse aptal değil,anladık yani arada bir sizin kata indiğini...o yüzden iki sokak öteye taşınacak diye sevindiniz,rahat rahat görüşebilcez diye...
pea buldu bile..
ben zaten yeterince üzüldüm ve tövbe ettim senin gibi bir tipin ne düşündüğü umurumda değil
aynı binada kalıyorsunuz...
ama aynı evde değil,aranızda imam nikahı var normal nikah yok...
kusura bakmayın ama kimse aptal değil,anladık yani arada bir sizin kata indiğini...o yüzden iki sokak öteye taşınacak diye sevindiniz,rahat rahat görüşebilcez diye...
sanirim sen biraz arizasin arkadasim o insan bosanmis birisi ayni binada kaliyorum konumu okumussun ben evli birisiyle deyilim dikkatini cekerim öyle bir yazmissinki duyanda seni hergece aramizda yatiyosun sanir burda kim ne yazarsa begenmek yada begenmemek bana kalmis sirf sen istiyosun diye bir yorumu begenmek zorunda deyilim saygi göster resmi nikah meselesine gelincede onu yapacagimizi aciklamistim ama benden dolayi bir takim halledilmesi gereken islerim oldugundan erteledik dedim arti bu konuya neden benim olayi bulastiriyosun aklindan zorunmu var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?