Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

kk bayanlarıda bu tür konulara amma meraklı ha ne zaman bu tür ahlak dışı konular açılsa doluşuluyor konuya ellerde sopayla :131: Vay be 92 kullanıcı okuyor

Evet siz henüz boşanamamışınız eski eşinizden değil mi?:44:

bu da akşamın son şakası olsa gerek...

cnm keşke yazmasaydın burada ki bayanların çoğu evli ve topa tutulacaksın emin ol...içinde tutsaydın keşke.. yada okuyacaklarına hazır ol derim ....gören de karısı sen, sevgılısı de karısı sanar..

evli bi adam karısından NİKAHLI KARISINDAN çoçuk yapacak
sen aldatıldım diyeceksin,
artı bu adamı ailenle nasıl tanıştırıyosun oda ayrı bi mevzu,
ve buraya gelip konu açıp akıl istiyosun
bence senin akla ihtiyacın yok bu zamana kadar akıl almadan idare etmişin şimdide idare edebilirsin heralde ilginç çok ilginç

Ben mesaja katılıyorum ama son kısmına değil Allah korumasın böylelerini evlendiklerinde onlarda aynını yaşasın yuva yıkanın yuvası olmasın

[youtube]zJQygdz89C0&ob=av3e[/youtube] Konu sahibesi al dinle tam senlik Depresyondayımmmmmm unutuldum aldatıldım sevgilimden ayrıldım tey teyy :84:

kk bayanlarıda bu tür konulara amma meraklı ha ne zaman bu tür ahlak dışı konular açılsa doluşuluyor konuya ellerde sopayla :131: Vay be 92 kullanıcı okuyor

sen sonradan gelmişsin canım,110 lara falan vurdu bir ara ibre

Sen git karısı gelsin. Ona intikam akılları verelim biz!

Son düzenleme:
Evet siz henüz boşanamamışınız eski eşinizden değil mi?:44:

yaniliyosun canim ben bosanali 5 yil oldu bu konuyu acan arkadasla meselaniz bittide sira benimkinemi geldi?? bu insanlar ne fena olabiliyor sirf yazilan yorumlari begendim diye olaya bak nerelere geldi allah islah etsin bisiyi bilmiyorsaniz yorum yapmayin biz resmi olarak ikimizde ayrildik umarim olay anlasilmistir ve ricam lütfen konunuza dönün konu ben deyilim bu konuyu acan arkadas

Vay beeee.... Benim konumu bu kadar okumuyor , yorum yapmıyorsunuz...

İlle evli adamla gezip tozayım değil mi ?

Vay beee helal olsun

Ayrı yaşıyorum diyenler %100 evlilerdir, tüp bebek şeklinde oldu yalan, ben karımla tiksiniyorum, vucudu çirkin, kokuyor vs. yatmıyorum yalan, yalan yalan yalan hepsi yalannn eşittirr evliii.

o ne ya 2 dk gittim geldim yeni yeni heyecanlar,entrikalar girmiş araya

arkadaslara katılıyorum bune zihniyetya sen kandırılmışın güzelm adam oynamış rolünü..kadının düşmanı yine kadın ben bunu kaldıramıyorum.....sen olsan karısının yerinde nasıl olurdu...unutma sende kadınsın seninde basına gelebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…