sanirim sen biraz arizasin arkadasim o insan bosanmis birisi ayni binada kaliyorum konumu okumussun ben evli birisiyle deyilim dikkatini cekerim öyle bir yazmissinki duyanda seni hergece aramizda yatiyosun sanir burda kim ne yazarsa begenmek yada begenmemek bana kalmis sirf sen istiyosun diye bir yorumu begenmek zorunda deyilim saygi göster resmi nikah meselesine gelincede onu yapacagimizi aciklamistim ama benden dolayi bir takim halledilmesi gereken islerim oldugundan erteledik dedim arti bu konuya neden benim olayi bulastiriyosun aklindan zorunmu var???
Sakın inanma karısıyla yatarak yapmıştır o çocugu hastane falan hikaye ve karısıyla arada yatıyor ve yatmak zorunda yatmazsa çünkü kadın başka biri var dicektir o yüzden sakın hiç bir dediğine inanma
Evli adam niye yapıyor o zaman erkektir diyemi heeeeee hemen ne saldırıyorsunuz sizde dikkat edinde başınıza gelmesin yadırgamaktan cnm sen bakma bunlara ama adam seni 3 yıldır hep uyutmuş, kandırmışş karısını kandırdıgı gibi sevgililerinide kandırıyor bunlar hanımmm hanımmm erkeklerde bütün suçççç
cnm keşke yazmasaydın burada ki bayanların çoğu evli ve topa tutulacaksın emin ol...içinde tutsaydın keşke.. yada okuyacaklarına hazır ol derim ....gören de karısı sen, sevgılısı de karısı sanar..Biliyorum beni yadırgıycaksınız. kızıcaksınız bana, ama 3 yıldır evli bir adamla beraberdim,olabilir evliyen ayrı olunabilinir insanlık hali diye düşündüm. 4 yaşında bir kızı vardı bizim birlikteliğimizden önce doğan, ona inandım güvendim , sonuçta evine hiç gitmeyen ayrı evi olan hersaatte tellerime cevap veren bütün özel günlerde yılbaşlarında, bayramlarda, doğumgününde, sevgililer gününde, herzaman birlikteydik, Ben 24 o 32 yaşında, ilişkiye başladığımızda 21 yaşındaydım.
geçen gün facebookta meraklandım şeytan dürttü ve karısının profiline baktım, birde ne göreyim büyük kızı ve bir bebekle fotoğraf, olabilir bir tanıdığının bebeğidir dedim. ama yine şeytan dürttü ve erkek arkadaşıma senin bir bebeğin olmuş öğrendim diye yem attım, bunun üzerine defalarca inkar etti ama ısrarla var dedim senden duymak istiyorum dedim, ve geliyorum yüzyüze konuşalım diyince şok oldum. evet attığım yem gerçekti. geldi ve ben şoka girdim aldatılmamın 3 senemin gtmesinin verdiği etkiyle sinir krizine girdim. o kadından tiksiniyorum diyordu bana sigara içiyor onunlayken cinsel isteğim hiç olmadı dedi , ve sonra benim ailemle herkesle tanışmış bir insandı bana nasıl yapabildi anlamıyorum.
işin komik tarafı savunması okadar komikki, kadın kızına üvey kardeş istememiş bunun üzerine hastanede sperm vererek yaptık diyor. bu kadının boşanma şartıymış. hangi kadın diğer kızına bakmayan evine gitmeyen yazları bile benimle tatil yapan br adamdan birde 2. çocuk yapmak ister? aklım almıyor bu adam gerçekten evine hiç gitmiyordu. bana bir akıl verin . o çocuklara çok üzülüyorum. bu adamı hiç affetmiycem ama ona bir ders vermek istiyorum. en zından evine geri dönsün çocuklarının başına , düzgün bir erkek olsun istiyorum. ne yapabilirm.
Pea sizde mi ayni apartmandasiniz bu kadar bilgiyi nerden biliyosunuz ? yanlis anlamayin sadece merak ettim
Ben hukukçuyum diyen bir kadın neden akıl alsın ki ?Sizce yaptığının yanlış olduğu aşikar değil mi ?
Bakın bu kadın aldatıldığını söylüyor..Vicdanen rahatsızım geri dönsün yuvasına demiyor.
İNTİKAM ALMAK İSTİYORUM DİYOR, kandırıldığını düşünerek..
Siz böyle birşey yaşamışsınız, olayların boyutunun farkındasınız..
Evli bayanlar değil gerçekten ahlak anlayışını benimsemiş kadınlar yazıyor.
Yarın sizde evlenseniz belkide evlisinizdir; aynı durumu yaşasanız Allah korusun karşınızdaki bayana bu kadar anlayışlı olur musunuz ?
Hic tövbe etmise benzemiyorsun :44:
Neyse...
cnm keşke yazmasaydın burada ki bayanların çoğu evli ve topa tutulacaksın emin ol...içinde tutsaydın keşke.. yada okuyacaklarına hazır ol derim ....gören de karısı sen, sevgılısı de karısı sanar..
kk bayanlarıda bu tür konulara amma meraklı ha ne zaman bu tür ahlak dışı konular açılsa doluşuluyor konuya ellerde sopayla :131: Vay be 92 kullanıcı okuyor
Bilemeyiz canım, boşver .
Dilerim ki bir daha evli bir adamla ilişki yaşama gafletine düşmez ... ...
kk bayanlarıda bu tür konulara amma meraklı ha ne zaman bu tür ahlak dışı konular açılsa doluşuluyor konuya ellerde sopayla :131: Vay be 92 kullanıcı okuyor
Evet siz henüz boşanamamışınız eski eşinizden değil mi?:44:
o zaman açıkla bana bebeğim niye aynı evde değilde aynı binada kaldığınızı ve neden iki sokak öteye taşıncak diye sevindiğini...
o zaman açıkla bana bebeğim,eğer madem dürüstsen boşanmam gerçekleşene kadar kesinlikle başka erkeğin nikahı altındayken bir erkeğin eli elime değemez diyorsan neden bu adamla imam nikahı kıydın,e madem sen bu olayı takmıyosun boşanman henüz gerçekleşmese bile başka adamla beraber olabiliyosun,neden aynı evde değilsin,ha canım,ha kuzum?
satır aralarını iyi okurum ben,sen işine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?