Ben mesaja katılıyorumama son kısmına değil Allah korumasın böylelerini evlendiklerinde onlarda aynını yaşasın yuva yıkanın yuvası olmasın
bana mantıklı bir akıl vericek olan yok mu acaba. şuan ihtiyacım olan bu yargılanmak değil. ayrıca hesabım sahte heralde burda kendimi deşifre edicek değilim. ayrıca haziranda boşanıyoruz dedi. ben zaten boşanmasını falan istemyorum bu saatten sonra çünkü 2 çocuğu düşünüyorum. ve beni sürekli arıyor yoluma çıkıyor ondan kurtulmam lazım, başka şehre gideyim desem istanbul dışında heryerde bunalıyorum daha kötü olurum.
Bir kere yapan bir daha asla yapmaz mi canim sence???
He bende meraklıyım hatta konu içindeki diğer entrikalarıda merak ettim onlarıda okuyorumSizde merak edip gelmişsiniz ama:d
o ne ya 2 dk gittim geldim yeni yeni heyecanlar,entrikalar girmiş araya
Yuva yıkanın yuvası olmaz zaten, asla olmaz, olmasında.. Erkeğinde, kadınında.
Bu kişinin yaşadıklarını bilmediğim için öyle yazmak geldi içimden..Belkide bu kişi evli olduğunu bilmiyordu, öğrendikten sonra terketti.
Off ne bileyim, çok sinir bozucu bir konu.
sen sonradan gelmişsin canım,110 lara falan vurdu bir ara ibre
bu da akşamın son şakası olsa gerek...
Ayrı yaşıyorum diyenler %100 evlilerdir, tüp bebek şeklinde oldu yalan, ben karımla tiksiniyorum, vucudu çirkin, kokuyor vs. yatmıyorum yalan, yalan yalan yalan hepsi yalannn eşittirr evliii.
Sen git karısı gelsin. Ona intikam akılları verelim biz!
Hayırdır gazını alamadın galiba
Duyanlar duymayanlara iletsin koşun diğer konulardakileride çağırın yasak aşk var burda vay utanmazlar vayyysen sonradan gelmişsin canım,110 lara falan vurdu bir ara ibre
yaniliyosun canim ben bosanali 5 yil oldu bu konuyu acan arkadasla meselaniz bittide sira benimkinemi geldi?? bu insanlar ne fena olabiliyor sirf yazilan yorumlari begendim diye olaya bak nerelere geldi allah islah etsin bisiyi bilmiyorsaniz yorum yapmayin biz resmi olarak ikimizde ayrildik umarim olay anlasilmistir ve ricam lütfen konunuza dönün konu ben deyilim bu konuyu acan arkadas
aciklayim sorun yok benim acimdan evet tasinacak alt komsusuyla asiri sorunlar yasiyor cocugu ziyarete geldikce gürültü cikiyor diye polislik oldular ve bundan dolayi tasinmasi gerektigi icin olay budur umarim yeterli
aciklayim sorun yok benim acimdan evet tasinacak alt komsusuyla asiri sorunlar yasiyor cocugu ziyarete geldikce gürültü cikiyor diye polislik oldular ve bundan dolayi tasinmasi gerektigi icin olay budur umarim yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?