Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

Ben mesaja katılıyorum ama son kısmına değil Allah korumasın böylelerini evlendiklerinde onlarda aynını yaşasın yuva yıkanın yuvası olmasın

Yuva yıkanın yuvası olmaz zaten, asla olmaz, olmasında.. Erkeğinde, kadınında.

Bu kişinin yaşadıklarını bilmediğim için öyle yazmak geldi içimden..Belkide bu kişi evli olduğunu bilmiyordu, öğrendikten sonra terketti.

Off ne bileyim, çok sinir bozucu bir konu.

sen burada bu konuyu açmakla mantıklı bi cevap bekleme kimsede

o ne ya 2 dk gittim geldim yeni yeni heyecanlar,entrikalar girmiş araya

aciklayim sorun yok benim acimdan evet tasinacak alt komsusuyla asiri sorunlar yasiyor cocugu ziyarete geldikce gürültü cikiyor diye polislik oldular ve bundan dolayi tasinmasi gerektigi icin olay budur umarim yeterli

Aynen çok sinir bozucu bir konu yazmak yetmiyor böylelerini linç etmek istiyorum.

Ben yasadım ve bitti asla da tasvip etmiyorum kopek gibi pişmanım, şimdi bu kızla aynı seyi yasadım gecmişte diye ona onay verdiğimi sanmayın...

neysem diğer odadan kocam arıyor
hadi geeeeeeeeeeeeeeeel diye

bu konuyu okumaktan kaç saattir yapıştım bilgisayara

hadi gidin sizde

dağlın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

ewli adamı bird ailenlemi tanıştırdın pesss.....
adamın zaten karısını boşamaya niyeti olsaydı bunu yapardı 3 senede...
ne diyim sana müstehak olmuş aldatılanda sen değil o kadın olmuş adamın tapusu onda sonuçta...
ewli olsaydında aynı şey senin başına gelseydi buraya bunları nasıl yazardın acaba çok merak ediyorum...
sen ewli bi adamla beraber olmayı nasıl idraak ediyorsan bu çocuğun olmasınıda idraak etmem lazım bende sana çok şaşırdım valla...

Kusura bakmayın ama ben eski konunuzu bildiğimden böyle atlamış bulundum.

Kendiniz yazmışsınız "sonuçlanması gereken bir davam var ondan sonra evlenebileceğiz" diye. Boşanma davası haricinde hangi dava sizin evlenmenize engel?

aciklayim sorun yok benim acimdan evet tasinacak alt komsusuyla asiri sorunlar yasiyor cocugu ziyarete geldikce gürültü cikiyor diye polislik oldular ve bundan dolayi tasinmasi gerektigi icin olay budur umarim yeterli

niye aynı binadasınız da nikahlı olduğunuz halde aynı evde değilsiniz dedim hayatım?

olay budur umarım yeterli...

geçmiş konulardan mı alıntı yapılı ya,yoksa benim kafa mı gitti iycene vodkadan mı oldu.Beynim kısa devre yaptı galiba
Ben var anlamamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…