Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

ne oluyor kızlar burda yine birbirmizime girdik yoksa
böle açılan her konunun sonunda biz birbirimize düşüyoruz konu sahibi çekiliyo kenara

ece-ediz al sana bi kaderdaş daha getirdim çocuum.. uslu uslu oynayın

Bana bak dünyaya bakan dar zihinli adamın karısı gibi aldatılmış bir kadın var ortada ama senin gibileri ben çok gördüm böyle cahil cahil konuşup, yadırgayıp aynısını yaşayan cahilleri dediğim gibi gazını alamamışsın.

velayet davasi sonuclanmadan resmi nikah istemiyorum oda kararima saygi duydu hebsi budur

bu kadar laf kalabalığı yapmana gerek yok şekerim. gel gazını alayım hemen.

Son düzenleme:
Bir üyenin kavga edip ortamı germesiyle, ikinci üyeliği açıp konusunu yazıp sonra birşey olmamış gibi tekrar diğer üyeliğine dönmesi çok daha forum kurallarına aykırı bir durum.

Bu durumun takibi daha sıklaşmalı..
Forumda 7/24 bulunan arkadaşlarımız var..Bu yetki onlardan birine verilse en azından bu durum bu kadar sık yaşanmaz.

velayet davasi sonuclanmadan resmi nikah istemiyorum oda kararima saygi duydu hebsi budur

neden ayrı evdesiniz dedim ben ama...neden görmezden geliyosun

bu kararına da mı saygı duydu?

velayet davasında niye çocuklar sende değil:)genelde anneye verilir annede bi yamuk yoksa tabiii...
neyse ben susayım...
çok sinirleniyorum çünkü böyle şeylere...

Bazi erkekleri SULTAN SULEYMAN konumuna koyup , onlari haremdeymis gibi yasatan kadinlar olmasa biz kadinlar bu kadar ezilmeyiz. Kimdir bu Sultan suleyman konumuna canak tutan bayanlar... Kocasi aldattigi halde yapmaz eve geri doner veya ben vazgecemiyorum yuvam yikilmasin diye sizlanan gozunu kapamayi tercih eden esler. Diger grup ise nasislsa kocasindan bosanacak bana gelecek diye medet uman sevgili konumundakiler.... Inanin erkekler oyle pislik ki ne karisini aldatmayi birakir , nede metresi birakir adamda Sultan rahatligi varken napsin tek esliligi...Herkes akilli olsun bence magduriyeti kabul etmesin, ama bekar ama evli...

Özür dilerim bu aklıma gelmemişti, ben "boşandım" derken dini nikahın bozulmasını kastediyorsunuz da resmi nikahınızın mahkemesi henüz sürüyor diye anlamıştım.

Konu sahibi içinde dökeceğin başka şeyler varsa dök,zira bu ilk ve tek konun olacak

neysem diğer odadan kocam arıyor
hadi geeeeeeeeeeeeeeeel diye

bu konuyu okumaktan kaç saattir yapıştım bilgisayara

hadi gidin sizde

dağlın uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Biri beni çğrasa da ben de gtsem ya,şu hale bak,ağda yapcaktım güya bu akşam.Neyse yatıp uyuyum bari bu kafayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…