Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

Yazık hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.

Adam seni kullanmış ama hala atmaya niyeti yok.

Eee bir zahmet sen at artık!!!

sen ve senın gıbıler yuzunden olan o günahsz çocuklara oluyo!!
aılene neden anlatmıyosun, çünkü bu kabul edılemeyeck kdr adi bişeyy bızım kadar da ıyı bılıyosn. ve sen hala neyın peşındesın anlamıyorum. çok yazık ama SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIRMIŞ.aldığın ve alcağın ahlar bakalım senı nerelere kadar düşürecek??

Son düzenleme:
demek 3 yılınız gitti
o kadının hayatı
2 yavrucağın hayatı kararsa ne olacak demi.
sizin koskoca 3 yılınız gitmiş......
neyse bundan sonra dikkat edin....
feceyi falan iyi ce arayın.... 1 çoçuk dokunmuyor size 2. çoçuk bozuyor anlaşılan...
merhametinize hayran kaldım

Sen, o adam hatta eşi bile umurumda değil de...

Olan çocuklara oluyor ... O çocuklardan biri olmak ne kadar zor , bunu bilemezsin.

Bir adamın, en değerli varlığın olan anneni iğrenç bir şekilde aldatması ve senin ona "BABA" diyor olman nasıl bir çelişkidir bilemezsin...

Ve en önemlisi bir yandan bu BABA dediğin adamı severken, bir yandan annene yaptıklarını asla hazmedemezsin.

demekki eşinden kopamıyor.Burada bir duruş sergilemek size kalıyor.3 yıl uzun bir süre.bu arada eşiyle görüşebilirdiniz.böyle adamlara bulaşmanın sonu böyle bitiyor.hikayeniz hiç farklı değil.onun kafasında ailesi kim,belli.sizin yerinizde belli.o çocukları incitmeyin bir intikam alıcaksanız.
sessizce çekilip gitseniz daha iyi.sizin için.çirkinleşmeyin.sonuçta bir ailesi olunca insanın kolay kopamıyor.çoğu aşık değil eşine ama kopamıyor.evlilik böyle bişey.ilklerden vazgeçmek zor.siz o şikayetlere çok bel bağlamayın.Bie evli gözünden söylüyorum.

ya nolur bu aksamlık musade etsınler ya şu içimdekileri dökiyi sora silsinler ama ceza vermesinler nolurki ya nolur nolurrrrrrrrrrrrr

Kırk küp kırkınında kulpu kırık küp.
Ne diyorum ben ya ??

Üzüldüm şimdi bak aldatılmışsınız.
Ya bu ahlaksız adam sizi nasıl olurda nikahlı Karısıyla aldatır.

Kırk küp kırkınında kulpu kırık küp.
Ne diyorum ben ya ??

Üzüldüm şimdi bak aldatılmışsınız.
Ya bu ahlaksız adam sizi nasıl olurda nikahlı Karısıyla aldatır.

hadi altatdı bide çoçuk yapmış:44:
ne zor bi durum değilmi..
kim bilir ne hayalleri vardı

umarım bu yanlışından bir ders çıkarırsın.3seneye yazık olmuş beş kişi için.
kendine yeni,tertemiz bir sayfa aç.

ya nolur bu aksamlık musade etsınler ya şu içimdekileri dökiyi sora silsinler ama ceza vermesinler nolurki ya nolur nolurrrrrrrrrrrrr

dök canım içindekileri bak her zaman denk gelmez böyle konu,birazdan kapanır zaten

Evli erkekleri damgalamak lazim. Damgalansin ki ece-ediz gibi arkadaslarimizi kandiramasinlar :))

Son düzenleme:
Madem bu adamı hayatında istemiyorsun çıkar hayatından o zaman.
Ders vermeye de calışma bosuna kendini ucuz duruma düşürürsün
Birak Allah'ından bulsun.
Anlaşılan o ki, o zaten hiç karısından evliliğinden elini hiç çekmemiş.
Yoksa zannetmiyorum o kadının gönül rahatlığıyla 2. Cocuğu yapacagını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…