Boşanacağını söylerken yeni bir bebeği olduğunu facebooktan öğrendim :(

''Üyeliğimi deşifre edecek değildim herhalde !! ''

Burada deşifre olsanız ne olur olmasanız ne olur ?

Herşey, yaşadığınız herşey kayıt altına alınıyor zaten.. O adamcıkla siz nasıl bu vicdanla devam edeceksiniz hayatınıza nasıl ?

O çocukların günahını, o kadının yaşadıklarını nasıl unutacaksınız ?

Siz sinir krizi geçiriyorsunuz evli bir adamla birlikteyken o kadının hali peki ?

Bu durumda akıl istemeye bile insan ar eder !!!!

kızlar belki bu sorumla sitenin sazanı ilan edileceğim ama konu sahibinin bizden istediği nedir 12 sayfa oldu ben hala anlayamadım? :26:

"Estağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe'l-azîm el-kerîm, ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyhi, tevbete abdin zâlimin li-nefsihî, lâ yemlikü li-nefsihî mevten velâ hayâten velâ nüşûrâ. Ve es-elühü't-tevbete ve'l-mağfirete ve'l-hidâyete lenâ, innehû, hüve't-tevvâbü'r-rahîm."

"Ya rabbi! Bu ana gelinceye kadar benim elimden, dilimden, gözümden, kulağımdan, ayağımdan ve elimden bilerek veya bilmeyerek meydana gelen bütün günah ve hatalarıma tevbe ettim, pişman oldum. Küfür, şirk, isyan, günah ve kusur her ne türlü hâl vaki oldu ise, cümlesine tevbe ettim, pişmanlık duydum. Bir daha yapmamaya azm ü cezm ü kast ettim. Sen bu tevbemi kabul eyle. Nefsime uyup, şeytana tabi olup da aynı günah ve kusurları bir daha tekrar etmeme imkan verme, yâ Rabbi. Bir daha iman ve ikrar ediyorum ki, Peygamberlerin evveli Âdem Aleyhisselâm, ahiri ise Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm, bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçtiyse, Bunların cümlesine inandım, iman ettim, hepsi de haktır ve gerçektir. Bütün peygamberlere, onlara gönderilmiş olan İlâhi kitaplara ve içindeki emirlere şeksiz ve şüphesiz iman ettim, dilimle ikrar, kalbimle tasdik ediyorum ve yine iman ve ikrar ediyorum ki en son kitap Kur'ân-ı Azimüşşân ve en son Peygamber de Hazret-i Muhammed Aleyhisselâm'dır."

neyin kafasındasın arkadaşım kim kimi "aldatmış" acaba.
ayrıca çocuğunun annesini aldatan başkasını hayli hayli aldatır
yapmayın etmeyin ayıptır günahtır
o facebookta kızının resmine bakarken hiç mi yüreğin sızlamadı

Şaka mısın? Bu ne be..

Karaktersizliğin bu kadarı, birde aldatıldım diyorsun.. Pardon da diğer kadına nolmuş oluyo peki?

Çocuklara da acıyormuşsun, vah vah çok duygulandık..

İnanamıyorum ya bu nasıl bir yüzsüzlüktür.. Ailenizle de tanıştırmışsınız, peki adamın evli ve çocuğu olduğunu biliyorlar mı?

Kadınlığınıza yazık be..

ya o değil de ben adamcağızın haline çok üzüldüm ya ,bir yandan ece deniz bir yandan karısı mahvetmişler adamın hayatını.Sonuçta erkek yani,yazık adama.İnşallah bu sıkıntılardan kurtulup kendine iyi bir hayat kurabilir

Aldatılmam derken? Adam nikahlı karısıyla mı aldatı sizi?

Allahım daha neler duyacağım?

Olan olmuş, keşke biraz üzülseydiniz; iki kücük yavrunun, hicbiseyden haberi olmayan annelerinin günahını aldım diye.

Yazık cok yazık.

iyiki yazmışım buraya, aklımı başıma getirdiniz.

bence sen hiç akıllanmazsın ve acıyorum sizin gibilere biraz para giyim kuşam gezme tozma zaten açıkça söylemişsin yok onu yaptık yok bunu yaptık. sırf bunlar için bile evli erkekle birlikde olmayı kabul ediyorsunuz. etrafımızda çok görüyoruz sadece bi akşam yemeğine otel yoluna giden kızları

biraz eğlence istiyor ,başka ne isteyecek.

o zaman iyi eğlenceler arkadaşımıza,şu cuma gecesinde onu biraz güldürebildiysek ne mutlu bize

bu arada kullandığınız "akıl" kelimesi çok ironik olmuş konu sahibi..zira böyle birşeyin varlığı söz konusu gibi görünmüyor.

Son düzenleme:
Başka yardımcı olacağımız bir şey varsa lütfen çekinme...Bak hepimiz seni bekliyoruz akıl vermek için.....

kızlar belki bu sorumla sitenin sazanı ilan edileceğim ama konu sahibinin bizden istediği nedir 12 sayfa oldu ben hala anlayamadım? :26:

Evli bir adamla evlilik dışı ilişki yaşayan masum kadın, sevgilisini karısına geri göndermek için masum bir yardım istiyor.

Aldatıldığını düşünüyor, sinir krizi geçiriyor bu yüzden adamı geri yollamak istiyor.

BİR ÇOCUK TAMAMDA, İKİNCİ OLMAZ, bu kadar da vicdansız değilim diyor.

İkinci benim hakkımdı diyor.

Eski karısı sigara içiyormuş tiksiniyormuş birde..

Bu kadar kadesacığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…