Bosanacakmis

:KK9::KK9::KK9::KK9:
işte beklediğim yorum :KK70:
E ama öyle yani.
Sanki kundakta bebe, meme bekliyor.
Telaşıni,çirpinmani gördüğü halde ille de oyun istemesi ( ki bir el oynayalım demişsin hemde),bencilliğin dibi...
Birde boşayacak beyefendi.

Hani hasta falan olsa zaruri bir durum tamam bırak misafiri işi gücü eşinin yanında ol diyeceğim ,ama neymiş adamın oyun oynayasi gelmiş.Tabi herseyi birakmalisin çünkü dünya onun etrafında dönüyor!
Misafir-iş durumu olmasa dahi,oyun oynamak istemeyebilirsin.O gun o saatte oturup sadece dizi izlemek isteyebilirsin,yine de seni zorlayamaz,kaldı ki bosanmakla tehdit etmek.

Bir daha boşanma lafı açarsa " sen zahmet etme,ben yarın gidip dilekçeyi vereceğim" de.

Msj atacaksin.
Bosanirsan ekime, bosanmazsan biiiiiiip e kadar yolun var diye :D
Tabi sakin evde denemeyin. Bosanmayan adami da bosandirirsiniz bu yontemden :D

Uydu cihazını neden söktünüz yahu. Eşiniz sizinle vakit geçirmek istemiş dizi izleyeceğinize oynayabilirdiniz 2 dk geçmiş oflamaya başlamışsınız dizilerin tekrarı özeti zaten oluyor yani. Eşiniz bu konuda haklı ama bu olaydan da boşanma lafı olmaz yanii çok saçma o an söylemiştir alın karşımıza konuşun

İlişkilerniz çocuk gibi . Biraz daha olgun davranmanız gerekir her iki taraf için de

Eşiniz anlayişsizlik yapmis size yardim etmeyi degil de tam tersini yapmis isinizi zorlastirmis oyun istegiyle.Valla arkadasim ben de misafir gelecegi zaman evimi temizler pastami boregimi yaparim ve ilk plandadir bunlar benim icin mumkunse de esimden destek beklerim.o yüzden ben sizi cok hakli buldum sirf o ilgilenecek diye herseyi birakalim mi yani.ilgilenecek adam yardimci olur destekler.sizin konuda böyle yapam adam bencildir kendisiyle ilgilenilmesini istiyodur.Bazilari kocamla herseyi birakir ilgilenirdim oynardim demisler ya şaşkinim su an..
Ben onu yormamak adına yardım istemedim. Sonra da bana diyor ki, istesen yardım ederdim. E neden bana öyle bir teklifte bulunmadın? şimdi oynayalım, bitince yardım ederim ben sana demedin?
Bilmiyorum ya bazen gerçekten her şeyin bir bahaneden ibaret olduğunu düşünüyorum.

1 yıl olmadı henüz

Bence kesinlikle bu sebepten. Biz de bazen öyle şeylere küstük ki evliliğin ilk başında duyan olsa güler geçerdi. Ama tepkileri orantısız vermemek lazım, sebeplere gülersiniz ilerde ama verilen orantısız tepkiler acı olarak kalır kalbinizde. Dizi misafir hepsi boş sevdiğiniz adamla birlikte vakit geçirmek varken :)

Madem eşin beraber bir şeyler yapmak istiyor kalksın bir işin ucundan tutsun erken bitsin, tv izlerken oyun oynayın. Böyle saçma ayrılık sebebi mi olur?
İkiniz de mantıklı düşünüp hareket edemiyorsunuz. Çocuk gibisiniz..

Uydu cihazını neden söktünüz yahu. Eşiniz sizinle vakit geçirmek istemiş dizi izleyeceğinize oynayabilirdiniz 2 dk geçmiş oflamaya başlamışsınız dizilerin tekrarı özeti zaten oluyor yani. Eşiniz bu konuda haklı ama bu olaydan da boşanma lafı olmaz yanii çok saçma o an söylemiştir alın karşımıza konuşun
Neden söktüm? çünkü ofladım diye kızdı, tamam oynamıyoruz dedi tv de kanalı değiştirdi. Açmıyorum istediğini diye inat etti.
Sinirlendim ben de, öfkelendim, canım sıkıldı. ne dersen de iste... ipler koptu bende çünkü cezalandırıldım. Oyun oynamadığım için tv izlememekle cezalandırıldım. Karşıma alıp konuşacak durumda değilim, kırgınım şimdilik

yeni evli olduğunuz o kadar belli ki. ama yaşınızda 30 yani. biraz daha olgun davranmalısınız.

eşiniz ilgi istiyor işin özeti bu.

dizi arasında temizlik falan da ne bilim ne gerek var. zaten eşinizle ilgilenseniz aşkım canım şu evi bi süpür deseniz kalkar yapar diye düşünüyorum.
Böyle bir konuda ne kadar ilgi isteyen bir eş gibi duruyor. Aman Allah'ım insanlar bana eşinle ilgilen, eşin ilgi istiyor diyor:KK70:Geçmiş konularıma göz atmak isteyenlere, önceki konularım aşağıda.. Göz atmak istemeyenlere özet geçeyim. Bu zamana kadar ilgi bekleyen bendim. Haftasonu evde yalnız oturan bendim. kendi programlarına beni dahil etmeyen oydu. Sorun bana mesela eşin seni hiç yemeğe götürdü mü? Her haftasonu arkadaşıyla kahvaltıya giden adam, seninle 1 kez olsun başbaşa kahvaltıya gitti mi? hayır...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bekar-gibi-takilmalar.1041331/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sen-sikilma-ben-sikilirim-senin-yerine.1036530/

Canım önceki iki konunu da okudum ve sana hak verdim inan. Kendi dışarda kafasına göre takılırken sana da sus payı, teselli ikramiyesi gibi evde iki dk.lık zaman ayırıyor göstermelik. Yani canı ne zaman isterse seninle o zaman ilgilenecek, sen de ona programlanmış olacaksın. Sen ona uymadigin için de hırçınlık yapmış..
Yalnız konularında hiç görmedim, sen bu adamla hiç bu konudaki rahatsızlığını konuştun mu? Yani hani arkadaşlarıyla ayri zaman gecirdigi gibi seninle de aynı.oranda zaman geçirmesini istediğini, ilgisizliğini falan. Belki senin rahatsızlığını hissetmediğim için işine de geldiğinden devam ediyordur. Malum erkekler bizim kadar empati kurma ve detay yeteneğine sahip değiller, çocuklar gibi düz mantık.

Yat deyince yat, kalk deyince kalk.
Olmadı boşan.
Zaten buydu evlilik.

Dimi..
Ölüyorum şu yorumlara "kocişin seninle oyun oynamak istemiş, keşke benden de istese ama o beni çevresinde dolaştırmıyor izin verse o ay ben de onun dünyası olurum" "ona ilgi göster çünkü o nesli tükenmek tehlikesinde olan nadide bir tür" :ukala::ukala:

Kadının tek haksız olduğu nokta uzatıp uyduyu sökmesi.. Nedense oyun oynamak isterler ama kalkayım da işe yardım edeyim beraber oturalım demezler.. Kadının aklı işte ve yarın gelecek misafirde telaştan oyun ona kar sağlamaz ki..

Kadın reklam arasında iş yapıyorum diyor adam iş yapmaya kalkan kadına hayır oyun oynayacağız! diyor.. Sanki 2 yaş krizinde bebek..

minnos26 minnos26 aklını kullan. Bundan boşanmazsınız zaten de bundan sonra eşine şart koş. İş talep et. "madem bunu istiyorsun kalk önce bana yardım et. bana da vakit kalsın" de.. Karşında düşünemeyen biri var çünkü..
Ayrıca çalışıyorsan haftaiçi misafir kabul etmen çok yersiz. Kendini düşün biraz..

Senin eşin zaten sana açıklamış sebebi 'benimle birşey yapmıyorsun' diyerek.
Biz daha ne diyelim?
Sen eşini duymuyorsun, görmüyorsun

Diye düşünüyordum kiiiii

Şurayı bir düzenleyim dedim
Eski konularını şimdi okudum da...
Senin eşin ben gel diyince gelsin git diyince gitsin havasında sanırım
Evleneli de çok olmamış
Oysaki ilk konuların çok uzun zamandır evlisiniz de artık adam sıkılmış evlilikten imajı çiziyor
Kafam karıştı açıkçası
Seni ev arkadaşı olarak mı görüyor ne yapıyor

Son düzenleme:
Kadınlar olarak erkeklerin ilgisizliginden o kadar dertliyiz ki o ilgilendigi an hemen karsilik vermek zorunda hissediyoruz kendi yapmamız gerekenler bile olsa. Ya da terk edilmekten o kadar korkar hale geldik ki kocam aman bosamasın diye ne isterse hemen kendimizi yok sayarak yerine getirmeye calısiyoruz.

Burada olmasi gereken once esinizin size yardim etmesi sonra birlikte oyun oynamanizdı bu kadar basit ama konu bosanmaya baglandı.

Sorun bu. Esiniz henuz bir yil olmadan neden bosanmadan bahsediyor, cidden bosayacak mi?

Burada yeni evli cift olarak uyum sürecindesiniz gibi çok dogal olarak. Size de iki yol var ya onunla inatlasacak ya da tatlilıkla bir uyum olusturacaksiniz. Ama ilk şart ona bir daha bosanma konusunu acmamak uzere kapatması gerektigini zira tekrar lafini ederse donuşu olmayacaginı anlatmak ama tatlılikla :)

Diziyi ertesi gun de izleyebilirdiniz. ReklAm arasinda yapilacak temizlikten de oyundan da hayir gelmez.
Hep boyle yapiyorsaniz evet bosanmak isteyebilir.

Böyle bir konuda ne kadar ilgi isteyen bir eş gibi duruyor. Aman Allah'ım insanlar bana eşinle ilgilen, eşin ilgi istiyor diyor:KK70:Geçmiş konularıma göz atmak isteyenlere, önceki konularım aşağıda.. Göz atmak istemeyenlere özet geçeyim. Bu zamana kadar ilgi bekleyen bendim. Haftasonu evde yalnız oturan bendim. kendi programlarına beni dahil etmeyen oydu. Sorun bana mesela eşin seni hiç yemeğe götürdü mü? Her haftasonu arkadaşıyla kahvaltıya giden adam, seninle 1 kez olsun başbaşa kahvaltıya gitti mi? hayır...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bekar-gibi-takilmalar.1041331/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sen-sikilma-ben-sikilirim-senin-yerine.1036530/

ay ne bilim benimle koşmak istiyor, ben uyuyunca kızdı falan diyince gözümde kendini ev işine vermiş eşiyle ilgilenmeyen bi kadın geldi. eşinizin ortası yok heralde. ya aşırı ilgi istiyor ya bekar gibi takılıyor. olaya bi el atın. boşanıcam diye de ortalıkta gezinmesin. lafı bile çirkin.

kırılmayın alın karşınıza rahatsızlıklarınızı anlatın.anlatın ki içinizde büyümesin sorunlar. çözüm odaklı olun. öyle kolay değil boşanmak

Kotu bısey ıstememıs senınle ortak bıseyler yapmak ıstemıs bu yuzden o zımbırtıyı sokmek yerıne halınu anlatsaydın anlayos gsterebılırdı esın, karsılıklı hatalar olmus ama kıvılcımı sen ateslemıssın bence

İkimizde de suç var.Ama eşiniz bana göre fazla bencil,evli olduğunun farkına varamamış belki de evlendigine pişman.Onceki konularınıza bakarak söylüyorum bunları.Sizi de anlıyorum aslında.Bu zamana kadar zaman geçirmeye çalışan sizsiniz.Sizin bu kadar yoğun olduğunuz bir zamanda oyun oynamak istemesi çok saçma bence.Acsin davayı.Siz hiç bir şey yapmayın.Bosanirsa da üzülen kendisi olur

Back
X