Bosanacakmis

Burda herkes kocan ilgi istiyor vs vs dedi
Ama bence kocan kurnaz...sana ve planlarina çomak sokmak icin elinden geleni yapmıs...

Canım önceki iki konunu da okudum ve sana hak verdim inan. Kendi dışarda kafasına göre takılırken sana da sus payı, teselli ikramiyesi gibi evde iki dk.lık zaman ayırıyor göstermelik. Yani canı ne zaman isterse seninle o zaman ilgilenecek, sen de ona programlanmış olacaksın. Sen ona uymadigin için de hırçınlık yapmış..
Yalnız konularında hiç görmedim, sen bu adamla hiç bu konudaki rahatsızlığını konuştun mu? Yani hani arkadaşlarıyla ayri zaman gecirdigi gibi seninle de aynı.oranda zaman geçirmesini istediğini, ilgisizliğini falan. Belki senin rahatsızlığını hissetmediğim için işine de geldiğinden devam ediyordur. Malum erkekler bizim kadar empati kurma ve detay yeteneğine sahip değiller, çocuklar gibi düz mantık.
Bu konulardan dolayı tartıştığımız çok oldu. Ama bu iletişime girmiyor sanıyorum. Yine de konuştuk ufak tefek, hep yanyana olmak zorunda değiliz. birbirimize yaşam alanı ayarlamalıyız diyor.
Mesela sen hiç benim bisiklet turuna gelmedin diyor dün. Gitmedim, çünkü bisikletim yoktu, şaka gibi gerçekten. Daha doğrusu çok eski bir bisikletti, tura gidilmeyeceğini biliyordu. Aldıktan sonra da 1 sefer gittim kısa bir turdu. Yine de kalkmış bana bunları söylüyor.
Hatta o eski bisikletle giderken, benzinlikte tekerleğimi çok şişirdi, yolda bu yüzden patladı. Ama bana dün diyor ki, sen gönülsüz geldiğin için patladı :KK53:

İkimizde de suç var.Ama eşiniz bana göre fazla bencil,evli olduğunun farkına varamamış belki de evlendigine pişman.Onceki konularınıza bakarak söylüyorum bunları.Sizi de anlıyorum aslında.Bu zamana kadar zaman geçirmeye çalışan sizsiniz.Sizin bu kadar yoğun olduğunuz bir zamanda oyun oynamak istemesi çok saçma bence.Acsin davayı.Siz hiç bir şey yapmayın.Bosanirsa da üzülen kendisi olur
O çok aşık olduğu için evlenmedi zaten. İşte yemeğim pişsin ütüm yapılsın diye evlendi. Ben öyle düşünüyorum. Aynen ben de hiçbir şey yapmamayı planlıyorum.

oyun oynamaya başladıktan 3 dk sonra bırakman hoş olmamış, hayatım dizimi izliyim bitek bugünüm var diğer günler hep sen izliyosun diyerek oyuna hiç başlamayabilirdin. ama onn yaptığı da hoş değil. bu sebepten boşanılmaz sürekli bu lafı ağzına almasın..

Kadınlar olarak erkeklerin ilgisizliginden o kadar dertliyiz ki o ilgilendigi an hemen karsilik vermek zorunda hissediyoruz kendi yapmamız gerekenler bile olsa. Ya da terk edilmekten o kadar korkar hale geldik ki kocam aman bosamasın diye ne isterse hemen kendimizi yok sayarak yerine getirmeye calısiyoruz.

Burada olmasi gereken once esinizin size yardim etmesi sonra birlikte oyun oynamanizdı bu kadar basit ama konu bosanmaya baglandı.

Sorun bu. Esiniz henuz bir yil olmadan neden bosanmadan bahsediyor, cidden bosayacak mi?

Burada yeni evli cift olarak uyum sürecindesiniz gibi çok dogal olarak. Size de iki yol var ya onunla inatlasacak ya da tatlilıkla bir uyum olusturacaksiniz. Ama ilk şart ona bir daha bosanma konusunu acmamak uzere kapatması gerektigini zira tekrar lafini ederse donuşu olmayacaginı anlatmak ama tatlılikla :)
Bilmiyorum tartışınca boşanırım diyor. Hiç bir zaman da aman boşanmayalım demedim. Sen bilirsin dedim. Sonra vazgeçti, yine vazgeçecek tabi ki çünkü kolay değil öyle boşanmak.
tek taraflı uyum olmuyor maalesef. Ben aman laf işitmeyeyim diye temizliğe bile yardım istemedim. O an canım oynamak istemiyordu aslında olay bu kadar basitti. Ama yok, o istedi ya, ben illa oynamalıyım:KK12:

oyun oynamaya başladıktan 3 dk sonra bırakman hoş olmamış, hayatım dizimi izliyim bitek bugünüm var diğer günler hep sen izliyosun diyerek oyuna hiç başlamayabilirdin. ama onn yaptığı da hoş değil. bu sebepten boşanılmaz sürekli bu lafı ağzına almasın..
zaten reklam arasında oynacakmışız. Dizi izleme demedi. Ama benim de canım oynamak istemedi işte o an. 1 el oynayalım dedim yine de gönlü kırılmasın diye.

zaten reklam arasında oynacakmışız. Dizi izleme demedi. Ama benim de canım oynamak istemedi işte o an. 1 el oynayalım dedim yine de gönlü kırılmasın diye.
ama 3 dk sonra vazgeçmişsiniz. yani devam edebilirdiniz veya baştan şu süpürgeyi bi tutayım canım çok işim vardeseydiniz. bişeye başlayıp sonradan sıkılmak da onun gönlünü dhaa çok kırmıştır bence.

Senin eşin zaten sana açıklamış sebebi 'benimle birşey yapmıyorsun' diyerek.
Biz daha ne diyelim?
Sen eşini duymuyorsun, görmüyorsun

Diye düşünüyordum kiiiii

Şurayı bir düzenleyim dedim
Eski konularını şimdi okudum da...
Senin eşin ben gel diyince gelsin git diyince gitsin havasında sanırım
Evleneli de çok olmamış
Oysaki ilk konuların çok uzun zamandır evlisiniz de artık adam sıkılmış evlilikten imajı çiziyor
Kafam karıştı açıkçası
Seni ev arkadaşı olarak mı görüyor ne yapıyor

Fevri bir insan ve hep kendi istekleri olsun diye diretiyor. Aldığıma ettiğime pek karışmaz. Ama bazen verdiği tepkileri, altında yatan başka nedenlerle verdiğini düşünüyorum.
Evlenmeden önce onunla sabahları koşuya gidiyormuşum ama evlendikten sonra gitmemişim. Çok değişmişim. Değişmek böyle bir şey mi? Bir dönem spora merak sararsın, bir dönem örgü örmek istersin, örgüyü bırakınca değişmiş mi olur insan?
Dünkü kavganın altında başka bir neden yatıyordu. Ama çözemiyorum

ama 3 dk sonra vazgeçmişsiniz. yani devam edebilirdiniz veya baştan şu süpürgeyi bi tutayım canım çok işim vardeseydiniz. bişeye başlayıp sonradan sıkılmak da onun gönlünü dhaa çok kırmıştır bence.
evet ofladım diye kırıldı. Gönülsüz yapıyormuşum.

Kotu bısey ıstememıs senınle ortak bıseyler yapmak ıstemıs bu yuzden o zımbırtıyı sokmek yerıne halınu anlatsaydın anlayos gsterebılırdı esın, karsılıklı hatalar olmus ama kıvılcımı sen ateslemıssın bence
O işine gelince benimle ortak şeyler yapmak ister. Ama ortak bi gezip dolaşmayız mesela, arkadaşlarını takar peşimize. Bekarken her hafta arkadaşıyla kahvaltıya giden beyefendi, benimle başbaşa hiç ortak kahvaltı yapmadı mesela.

O işine gelince benimle ortak şeyler yapmak ister. Ama ortak bi gezip dolaşmayız mesela, arkadaşlarını takar peşimize. Bekarken her hafta arkadaşıyla kahvaltıya giden beyefendi, benimle başbaşa hiç ortak kahvaltı yapmadı mesela.
Bası ya bu zamana kadar hiç beraber kahvaltı yapmadınız mı

minnos26 minnos26 haklılıkları ölçersek eşin senden daha haklı...
Senin hatan madem misafirin var dizi izlemeyeyip temizliğe odaklanıp bitirmelisin. Yerde saç kılı ayıp diye düşünürken eşine yaptığın da baya ayıp keza. Dizi dediğin internetten açıp izleyebileceğin birşey sonıçta. Sen diyırsun ki şimdi tek günüm dizim var dokunmasın falan anladım tamam ama eşinden daha kıymetliymiş gibi davranmaman gerekirdi(evet sen öyle düşünmüyorsun ama öyle görünüyor). Arkadaşlarda söylemiş zaten tv kablosu sökmek falan komik şeyler ki burada da elin abartmış sana cevap olarak süpürge atmalar falan. Benim de ilk evlendiğimizde eşim tv yi abartınca fişini çektiğim olmuştu ama böyle bir karşılık verilmez. Neyse. Bir de adam sana davranışlarıyla istekleriyle bir mesaj vermeye çalışmış bilmem farkettin mi? O öfkesi dr ondan muhtemelen. BENİMLE İLGİLEN, VAKİT GEÇİR! Diyor aslında. Hırçınlığının sebebi aşikar yani şuan sinirle görememiş olabilirsin ama bunu bir düşün. İlgileniyorum diyorsun belki ama yetmiyor demek. Film izlerken uyumana takılması hep senin onunla vakit geçirirken önemsemediğini düşünmesinden gibi. Oturup onu anladığını belirten cümlelerle konuşsan herşey düzene girer tabi kendi duygularını o an ne düşünerek yaptığını söylemelisin ki anlayabilsin seni. Boşanma kelimesini bir daha ağzına alırsa sonucuna katlanacağınoda nazikçe(!) belirt derim ben. Çok ayıp etmiş

Son düzenleme:
Bilmiyorum tartışınca boşanırım diyor. Hiç bir zaman da aman boşanmayalım demedim. Sen bilirsin dedim. Sonra vazgeçti, yine vazgeçecek tabi ki çünkü kolay değil öyle boşanmak.
tek taraflı uyum olmuyor maalesef. Ben aman laf işitmeyeyim diye temizliğe bile yardım istemedim. O an canım oynamak istemiyordu aslında olay bu kadar basitti. Ama yok, o istedi ya, ben illa oynamalıyım:KK12:
Yani aşk evliligi yapmadigınızı düsünuyorsunuz. Ama artik evlisiniz. Ve bence kritik bir noktadasiniz. Eger siz inat ederseniz kirilma yasanacak gibi duruyor. Kendi kurallarınizi ve isteklerinizi de asla goz ardı etmeden esinize uyum saglamalısınız.

Yani hemen bir bisiklet edinin onunla tura gidin. Aksam oyun oynayın. Hafta sonu birlikte kahvaltiya gitmek isteyin.

Bunları once siz yapin. Su an kirılma, kusme zamani değil. Surat asmak, tartısmak fayda etmez mahkemeye gider bu yol.

Onu memnun edecek cabayı gosterirken siz de kendi isteklerinizi ortaya koyun ve sınırlarinizı cizin.

Dizi izlemenize saygi duysun, temizliginize yardim etsin. Boşanmayi agzina almasin.

Anlasın ki burada evcilik oynanmiyor sadece onun istekleri yerine gelsin diye birlilte olunmaz. Ama bunu anlatmak oyle sert ifadelerle, surekli konusarak olmuyor. Size sevgisi devam etmeli ki sizi önemsesin. Zamanla bazi seyler yoluna girer ama onemli olan bu sürede birbirinizden soğumayın.

evlilikte emek ister .... misafirim gelecek diyorsunuz dizinizden vazgeçmiyorsunuz reklam arasında iş yapmaya çalışıyorsunuz eşiniz de oyun için tutturuyor diziniz için işinizi erteleyebiliyorsanız 10 dk eşiniz içinde erteleyebilirdiniz .. uydu ve süpürge makinası için bir yorum yapmak bile istemiyorum çocukca hareketler ikisi de ... kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama evi terk et git boşanırım demek işin kolayına kaçmak ki eşiniz sinir anında söylemiş bence

Haftanin 1 gunu tv izleme hakkim yok mu? Sebep? Diger gunler hep onun izledigi sey aciliyor zaten. Mesela ben o ses turkiye izlemek istiyorum ama izletmiyor. Yetenek sizsiniz ayni sekilde izleyemem. Neyse ki bu diziye karismiyordu da izliyordum.
Eh boşanın o zaman.

minnos26 minnos26 haklılıkları ölçersek eşin senden daha haklı...
Senin hatan madem misafirin var dizi izlemeyeyip temizliğe odaklanıp bitirmelisin. Yerde saç kılı ayıp diye düşünürken eşine yaptığın da baya ayıp keza. Dizi dediğin internetten açıp izleyebileceğin birşey sonıçta. Sen diyırsun ki şimdi tek günüm dizim var dokunmasın falan anladım tamam ama eşinden daha kıymetliymiş gibi davranmaman gerekirdi(evet sen öyle düşünmüyorsun ama öyle görünüyor). Arkadaşlarda söylemiş zaten tv kablosu sökmek falan komik şeyler ki burada da elin abartmış sana cevap olarak süpürge atmalar falan. Benim de ilk evlendiğimizde eşim tv yi abartınca fişini çektiğim olmuştu ama böyle bir karşılık verilmez. Neyse. Bir de adam sana davranışlarıyla istekleriyle bir mesaj vermeye çalışmış bilmem farkettin mi? O öfkesi dr ondan muhtemelen. BENİMLE İLGİLEN, VAKİT GEÇİR! Diyor aslında. Hırçınlığının sebebi aşikar yani şuan sinirle görememiş olabilirsin ama bunu bir düşün. İlgileniyorum diyorsun belki ama yetmiyor demek. Film izlerken uyumana takılması hep senin onunla vakit geçirirken önemsemediğini düşünmesinden gibi. Oturup onu anladığını belirten cümlelerle konuşsan herşey düzene girer tabi kendi duygularını o an ne düşünerek yaptığını söylemelisin ki anlayabilsin seni. Boşanma kelimesini bir daha ağzına alırsa sonucuna katlanacağınoda nazikçe(!) belirt derim ben. Çok ayıp etmiş
Eşim bana benimle ilgilen mi diyormuş ayy ben yerim onu yaa:KK70: Peki karşılığında o da benimle ilgilenecek miymiş:KK64: Tek bir konudan bu sonuca varmanızı anlıyorum. Ama olayın bütününe baktığımda maalesef ilgi görmeyen benim. Keşke sizin bu yorumunuza inanabilsem, keşke gerçekten eşimin tek derdinin benimle olmak olduğuna emin olsam. :KK51:
Ona zaten başta güzelce anlattım. Bak canım yarın misafirlerim gelecek o yüzden evi toplamam lazım dedim. Zaten saat 5,5'tan 9'a kadar oturmadan pasta börek yapmayla uğraşmışım. Saat 9'da dizim başlamış. Bahaneyle oturmuşum, daha da mı oturmayayım? Reklam aralarında da biraz siler süpürür, en sonunda da banyomu yapıp yatacaktım. Tüm bu işlerimin arasında oyun oynayalım diye tutturması şart mıydı.. benim yaptığım çocukçaydı kabul, peki ben oyunu kabul etmedim diye bana tv izletmemesi çocukça değil miydi

evlilikte emek ister .... misafirim gelecek diyorsunuz dizinizden vazgeçmiyorsunuz reklam arasında iş yapmaya çalışıyorsunuz eşiniz de oyun için tutturuyor diziniz için işinizi erteleyebiliyorsanız 10 dk eşiniz içinde erteleyebilirdiniz .. uydu ve süpürge makinası için bir yorum yapmak bile istemiyorum çocukca hareketler ikisi de ... kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama evi terk et git boşanırım demek işin kolayına kaçmak ki eşiniz sinir anında söylemiş bence
Daha 1 yıl olmadı, yeni evliyiz yani. Emek ister doğru. Misafirim gelecek diye işten gelir gelmez saat 9'a kadar pasta börek yapmışım. Bi dizi izleyeyim diye oturmak istemiştim ama hata ben de tabi. Boşver eşinle vakit geçir, gece 12'de de oturur temizlik yaparsın. Önemli olan eşimin oyun isteği sonuçta:KK51:

Back
X