• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanacakmis

uyduyu sökmeye üşenir, makineyi yere vurmaya kıyamazdım.
ya bilmiyorum ben sizi haklı buldum. misafir hazırlığına koşturduğunuzu görüyor, yardım etmiyor üstelik yapana mani oluyor.

İyide eşinin anlayışlı olması lazım.kadın çalışıyormuş ve arkadaşları gelecekmiş .normal olarak evi temizlemeye girişmiş .adam saçma davranmış 5 yaşında çocuk gibi oyun istiyorum diye diretmek nedir .
Ay beni anlayan biri cok sukur yaa.. :KK36:

Çalışan kadın olmak zor kaç parçaya bölünüyorsunuz. Eşinizle huzurlu ve beraber vakit geçirmek her şeyden önemli .. Ne yapacaksınız mecbur birinden birini ihmal edeceksiniz. Eşiniz size değer veriyor ki birlikte vakit geçirmek istiyor. Sıkmayın canınızı düzelirsiniz .. :KK200:
Bilmiyorum bazen sirf gicikligina oynayalim diye tutturdugunu düşünüyorum. Yarin 5 bucukta isten cikacagim 7 gibi onlar gelecek. Evim pis ve ikram olarak sadece pastam var.

Bende anlam veremedim . Eşiniz istediği için sevmediğiniz bir oyunu oynamak zorunda da değilsiniz . Erkek mutlu olsun diye, kadın uğraşmak zorunda değil . .
Yani simdi sirasi degildi. Misafirler geliyo diye trip mi yapti anlamiyorum. Yarin zaten nobeti var evde olmayacak. Ben geleceklerini soyledigimde iyi ki ben yokum hic sevmiyorum insanlari falan diye laf vurdu ben de seslenmedim.

Yani simdi sirasi degildi. Misafirler geliyo diye trip mi yapti anlamiyorum. Yarin zaten nobeti var evde olmayacak. Ben geleceklerini soyledigimde iyi ki ben yokum hic sevmiyorum insanlari falan diye laf vurdu ben de seslenmedim.
Eşiniz zaten baştan triplenmiş demek ki . Sorun oyun falan değil o halde . Bi dahakine boşanıcam derse sabah işlemleri başlat ozaman de .apışıp kalsın :KK53:

Çalışan kadının evine hafta içi misafirliğe gelenleri ikinci sıraya alıp anlayışsızlıkta birinciliği eşinize layık gördüm.
Öküz
Sırasımıymış oyunun
Atsaydın uyduyu kafasına alsın onla evlensin o

Kendimi gördüm bi an eşimle oyun oynayalım diye yırtınıyorum sizinle bir şeyler paylaşmak istiyor Herr erkek yapmaz bunu
Sadece misafirin gelcekms biraz anlayışlı olabilirdi bu konuda suçlu

Gelecek tepkiyi bildiğinden yaşı peşin söylüyor :))))
Tabi kendide biliyor yaptıkları şeyler 0-3 yaş arası aklı gerektirir :))

Eşin ne güzel sizinle vakit geçirmek istemiş bunu değelerndirmeliydiniz ikinizde. .

Benimde haftada tek gün izlediğim dizi var ancak eşim birsey istese birlikte vakit gecirebileceğimiz anında tamam derim. Ki bu duruma hasret biri değilim.. Sürekli birlikte vakit geçirmemize rağmen keyifle uyum sağlardim.

Boşverin misafir için temizliği gerekirse yetişemessEniz beyaz yalan söyleyip ertelersiniz. diziye gelirsek sonradan izlenir .

Boşanma konusunda ise ciddi bir konuşma yapin ki sinirle bi bakmisiniz inatliktan şöyle saçma bir olaya boşanmişsiniz. .

Siz haksızsiniz ancak eşiniz öyle bi laf etmişki tüm hakliliğini bitirmiş haksız duruma düşürmüş kendisini.

Keşke artık biz de evlenebilsek de işi gücü bırakıp onun istediği oyunu birlikte oynasak :(
Ama şartlar işte bekletiyor
Kıymetini bilin anı yaşayın bence
Misafir de haftaiçi gelmek isterse müsait değilin haber veririm dersiniz çalışıyosunız zor olur

Adam boşayacam seni demiş kadinlarin dediği " ee oynasaydin keşke " :işsiz:

Yahu kadının ertesi gün misafiri gelecek,bir taraftan iş bir taraftan haftada bir gün izlemesine izin verilen dizisi,öteki günler torbaya mı girdi oynamak için ? Adamin eşine yardımcı olması,işini kolaylaştırması,dizisi içinde zaman yaratması gerekeceği yerde,oyun oynamak istemedi diye "boşayacam " lafının görmezden gelinmesi,vay be!

Kocanın her dediği o vakit yapılmalı tabi,gonlu hoş tutulmali her daim.Koca dediğin kolay bulunmuyor.Boşar falan maazallah dımdızlak kalır kadın ortada :kahve:

Eşim geldi gözümün önüne.
O da oyun oynayalım der sürekli.
Ben de bi başlasam oynarım da başlamayı istemiyorum nedense.
Kendime kızdım şimdi bak:kızgın:

Ağzını boşanma lafına alıştırması normal ve güzel değil.
Bunu sakin bi zamanda konuş, düzeltmesini iste bence.

Onun dışında eminim eşin şöyle düşünmüştür;
"Misafire, hazırlığa vakit var. E oturup dizi izlemeye de vakit var. Benle oyun oynamaya gelince vakit yok. Beni önemsemiyor."

Dizinin telafisi var.Tekrarı var,internette bir sürü sitede var.Ama eşinizle paylaşmadığınız anların telafisi yok.Temizlik de bekleyiverseydi o an için.Size gelen temiz ev için değil sizin için geliyor.Kaldı ki leş gibide değildir.

Ben bu konuda sizi hatalı buldum.Geri kalan süpürge çarpma,boşanalım deme,uydu sökme konularında da karşılıklı hatalısınız.

Böyle şeyler için kalp kırmaya değmez.

Back
X