Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

Helal olsun canım sana .Kardeşim gibi yürekten hissediyorum duygularını.Allah yardımcın olsun .Benimde doğumum yakın dualarim seninle allah yavrunada sana da yardım etsin . Bundan sonra hayatınız cok güzel olur ınşallah

sevgili arkadaşım
çok yakın bir zamanda seninle aynı şeyleri yaşadım. tek fark ben hamile değildim. konunu okurken o kadar içim acıdi anlatamam. allah sana sabır ve mimik kızınlada inşallah çok güzel bir hayat versin
sakın kendini suçlama

Cehennemin dibine girsinde çıkamasın inşalalh giderken yanında aşiftesinide götürsün.
O senin yavrun her eşyden değerli herkesten öneli sakın ha neden çocuk yaptık deme, o senin hayata bağın.
Meleğini düşün sana nasıl ihtiyacı olduğunu sen olmadan nefes alamayacağını düşün, annesizliğin nasıl bir yangın olduğunu ona karşı sorumlulukların olduğunu düşün ve dimdik bir anne ol lütfen. :79:
Evet gerçekten yürümezmiş, böyle karaktersiz böyle aşağılık bir adamla yürümezmiş.
İsabetli bir karar olmuş. Rabbim meleğin ve saha hayırlı bir gelecek nasip eder inşallah.
O densizinde donuna kadar al, tenezzül etmem deme sakın o buna layık değil.

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm gercekten

yazdıklarınn hepsinin okudum ve çok üzüldüm en üzücü olan şeyde hamileyken seni aldatması daha bebek 1 yasında bile olmadan babasız kaldı offfff allah kimsenin basına vermesin böle bir olay yaaaaa şimdi yapılcak tek şey kendi hayatına yeniden başlaman

arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun..gözüm açıldı sayenizde...4 aydır çektiklerimin bir bedeli olmalı diye düşünüyorum artık...eminim şimdi çok rahatlar, sessiz sedasız hayatımızdan çıkıyor diye...
aileme,bana ve en önemlisi bebeğime acımayan bu zavallılara herşeyin bi bedeli olduğunu göstereceğim
kadına tazminat davası açmaya karar verdim,evine mahkeme celbi gidince en azından babası kızının ne olduğunu öğrensin istiyorum...sadece üzülen benim ailem olmamalı...
artık daha güçlüyüm....destekleriniz için teşekkür ederim....:
diğeriyle zaten mahkemede görüşeceğiz....

daha yeni gördüm tüylerim diken diken oldu ben anlamıyorum, evli erkeklerden ne isitor bu yelloz karılar ya dısarda adam mı yok yuva yıkıyorlar , o kocan olucak pisligede herşey müstehak donuna kadar almadan boşama sakın sürünsün

canımmm Rabbim sabır versin.ama duruşun beni çok etkiledi helal olsun sana.zaman herşeyin ilacı inan ki yavruna ve ailene sarıl yaralarının en iyi melhemi onlar.çookk zor gerçekten ama yavrun için dayanmalısın.

Öncelikle haketmediğiniz bir üzüntü yaşamışsınız, geçmiş olsun dileklerimi kabul edin lütfen.
Evet doğru karar vermişsiniz, bazen arkadaşlarımız bu gibi durumlarda "Allah'ından bulsun, yeterki hayatımdan çıksın gitsin" diyip anlaşmalı boşanma yoluna gidiyorlar. Alabileceğiniiz tazminatları en azami düzeyde almaya çalışın, aynı şekilde nafakayı da. Çocuğunuzun tüm haklarının da sizde olmasını sağlamaya çalışın, çocuğunuzun babasıyla görüşmesini kurallara bağlayın ve kesinlikle ayrılmanıza neden olan ilişkideki kadınla çocuğunuzun temasını önleyin; hatta çocuğunuzun babasıyla bebeklik dönemi boyunca olan görüşmelerin de annenizin nezaretinde olmasını sağlayın.
İnşallah tüm bu sınıntılı günleri kısa sürede geride bırakır ve huzurlu & mutlu bir şekilde yaşantınıza devam edersiniz... Allah iyilerle karşılaştırsın sizi bundan sonra inşallah...

peki metresin esinle beraber olduguna dair
mesajlar varmi elinde?
cunku ben mutkala o kadindan tazminat almani
onun rezil olmasini istiyorum..
cunku hak etti..

cok yerinde bir karar.zaten daha onceden yazmistin o pislik hatunla annesi arasinda bu sebepten dolayi problem cikmis. herkes ogrensin ne mal oldugunu.belki esinle ( eski esin mi demem lazim bilemedim) sadece bosanip kestirip atmak istersin ama o akrebin burnundan gelsin.

yaşınız kaç acaba. geçmiş olsun..

pek kendi duygularınızdan bahsetmemişsiniz. eşinizi anlatmışsınız şöyle yaptı böyle yaptı. acaba sizin duygularınız nasıldı. nefret ve kararlılık gözüküyor ama duygusal anlamda hiç mi bir şey olmadı. eğer öyleyse tebrikler. işin büyük bir kısmını çok rahat atlatmışsınız. bundan sonra yapılacaklar çok basit.

her zaman böyle internet başında, başınıza gelenleri anlatarak zaman geçmez. mutlaka çeşitli aktiviteler yapın. çocuğunuzu alarak komşularınıza gidin. günlere gidin. komşularınızı kendi evinize çağırın. misafir telaşıydı falan zamanınız dolu dolu geçer. arada çocuğunuzu annenize bırakıp, arkadaşlarınızla dışarı çıkın. çay içmedir kahve içmedir bir yerlere gidin. alışverişe çıkın. yeni uğraşlar edinin. bunları ileriki hayatınız için mutlaka ama mutlaka yapın.

hayat herşeye rağmen devam ediyor. kendinizi güçlü hissederseniz bu işin altından kalkarsınız. o ise sürünmeye devam edecek. sürünürken sizin aklınıza girebilir. buna izin vermeyin. hoşçakalın :)

artik anladim ki kimseye güven yok bu devirde kardesine ailene bile güvenmiycen hep basina ne geliyorsa en güvendiklerinden geliyor zaten gercekten bende cok üzüldüm bu duruma özellik o minik masum yavrunuz icin cok üzüldüm hakkinizda hayirlisi olsun insallah

Konunun tamamını okudum ve aşamaları biliyorum. Öncelikle eşin neresinden bakarsan bak suçlu bence. Yaptığı şey kesinlikle kabul edilemez bir şey ve özrü de kabahatindan büyük. Özellikle sütünün kesilmesine çok üzüldüm canım, beslenmene dikkat et ve bebeğin için güçlü olmak zorunda olduğunu hatırla. Seninle empati yapmaya çalıştım ve ben olsam ne yapardım diye kendime sordum. Eğer yeni bebeğim olsaydı ve kocam bana seninle cinsellik yaşamadım diye aldattım deseydi tavrım ne olurdu diye düşündüm. Bu durumda ne yapacağımı belirleyecek olan eşimin tavrıdır. Eğer gerçekten pişmansa ve bu pişmanlığını bana etkili bir şekilde ifade edebiliyorsa, dersini aldığına eminsem ve hala herşeye rağmen onunla olabileceğime inanıyorsam bebeğim için affederdim. Ama bir daha olması durumunda ne olacağını da bilmesini sağlardım yani affetme sürecim kolay olmazdı. Ancak eşim kendini savunuyor, saçma bahaneler öne sürüyor ve yapması gerekenleri yapmıyorsa bu durumda kesinlikle boşanırdım ve boşanırken de çocuğumun her türlü kanuni hakkını korurdum.

Zor günlerden geçiyorsun ama emin ol düzelecek. Daha kocan ne yaptığının farkında değil bence şuursuzca hareket ediyor. Eskiden gizli ilişkinin heyecanı, yenilik, sürekli eğlece gibi şeyler yaşadı bu kızla ama artık kızla ilişkisi şekil değiştirecek. Artık gizli ilişkinin heyecanının yerini ailesini dağıtmış olmanın suçluluğu alacak. Bu kız kocana evlilik için baskı yapacak bunu mesajlarının içeriği ile de gösteriyor. Kocan da ya buna boyun eğecek ya da direnecek ama her koşulda mutsuz olacak. O kızla evlense ne olacak kız da hamile kalmayacak mı, o zaman onu da aldatmayacak mı?

Bence bu adam bir süre sonra pişman gözü yaşlı sana döner ve affetmen için yalvarır. Sen en doğru şekilde davranmışsın şimdi sakince bekle ve güçlü ol. Odağını kızına ver ve hukuksal haklarını hemen araştırmaya başla. Bu şekilde hem aldatan hem de bir şekilde evliliğini kurtarmak yerine karısını suçlayan bir adamdan ben hayır geleceğine inanmıyorum. Ama dediğim gibi aklını başına alır ve seni bir daha olmayacağına ikna ederse bebeğin için son bir şans verebilirsin. Ben bunu anlar ve saygı duyarım. Bir annenin çocuğu için gururundan değil yaşamından vazgeçmesini bile anlarım canım.

tatlımmm cok uzgunum Allah yardımcın olsun..
sutun kesilmiş cok uzuldum bebeğ,n herseyindr eminm uzlme ona sutunu ver yemene içmene önem ver..
eşin hiçbişekilde belli etmemiş sana. öyle msjlar gelmese belkide daha surdurcekdi bu cok zor bi durum demkki cok ii davranan erkeklerden de korkcaksın..
suanda sana dönme gibi bi nyti var mı?bana göre yok drek ayrılalım dedi die yazmıssn ona dayanarak sölüorm bunu..
sen hamileydn die ilşkiye grmedğnden aldatmıs be adam ben senn cocuğunu tasıdm dceksn bölesne..
sadce cinsellikmi yoksa duygusal bişlerde varmı ki araarnda bu cok onemli bence.
umarım duzelir yuvan esşin akıllanırr..
ama affetmek cok zor olcak inan bana eğer affdip barsığ sonra dhda acı cekceksen paronaya bağlıcaksan kendn canın daha cok yanar kesnlikle cok ii düşün tamamen o olayı aklndan silmeden tekrar barısma eğer silemiyosanda hç baslama..
ben de yasadım böle bişi evlenmeden once ama benmki evlendk hala aklımı kemirio keseke tekrr dönmeseydim diorm sende böle olma cok ii düşün cnm benim yoksa insan mutlu olamıyor asla:26:

benim canım çok acıyor bunu inkar edemem...şaşkınım,üzgünüm,kırgınım....biçok şeyi aynı anda yaşıyorum...ama onun karşısında dik duracağıma dair kendime söz verdim,asla üzüldüğümü görmeyecek.

yok canım kesin kararlıyım böyle bişi olmamış gibi davranamam,onunla asla olmaz artık..unutabileceğim bişi değil ki bu...zamana bıraktım geçecek,ii olacağım...

Allah yardımcın olsun gerçekten çok üzücü yaşadıkların. Bana kalırsa uzun zamandır devam eden birşeyler var aralarında, sende öğrenince aradaki engelide ortadan kaldırıverelim dediler. Be adam aklın nerdeydi bebek yaparken vicansız adam. Sana iyi davranması bir dediğini iki etmemesi hep şüphelenmemen içinmiş demek ki. Genelde işin profesyonelleri böyle oluyor.
Güçlü olmalısın canım mücadelen zor olacak muhtemelen ama vageçme. Donuna kadar al, rezil rüsva et onuda kızıda, öyle ayrıl. El içine çıkacak yüzleri kalmasın. İşyerine falan duyur bir şekilde. Elindeki delilleride muhafaza et. Onlar çok önemli mahkeme için. Yada eşini telefonda konuştur sesini kaydet ki mahkemede elin güçlü olsun. Aklıma şu an için gelen bunlar. Lohusa halinle yaşadığın gerçekten çok zor Allah güç kuvvet versin canım, allaha sığın yavruna sarıl sabret hepsi geçecek elbet.

canım,merhaba,konunu bu yönde gelişmesi gzel ama yine de içi burkuluyor insanın,yada benim burkuldu işte ne biliyim ama dik duruşunu taktir ettim,ona onurunun ona olan sevginden fazla olduğunu göstermişsin.o da zaten açıklama yapacak yüzü olmadığının farkındaymış.desteler için teşekkür etmişsin.ben 2 gündür nete giremedim iş yoğunluğundan varya sizi nasıl merak ettim,bol dua ettim bütün yuvalara sizin yuvanıza ve kendi yuvama da...dua en büyük destek,Rabbimize el açalım O muhakkak ki bizi işitiyor.kocanı da salla gitsin hukuki yollar onların iliğini kemiğini onurunu zamanla dirhem dirhem sökecektir zaten.o bayana gelince de eve celbi gelince babasının görmesi süpre bir fikir.ailesi de anlaın kızlarının ne m...l olduğunu,çok afedersiniz.bebeğine bol süt,ikinize de bol sağlık diliyorum,öpüyorum sizleri:) güzel günler sizin olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…