- Konu Sahibi beyazkelebek82
-
3 yıllık kocam meğer beni hamileliğimin 6.ayından itibaren asistanıyla aldatıyormuş.doğum yapmama az bir süre kala kocamın beni aldattığna dair mesajlar almaya başladım ve o her defasında yalanladı.o kadar güveniyordum ki ve seviyordum ki ona inanmak istedim.nerden geldiği belli olmayan bi mesaj için günahını mı alıyorum diye düşünüyordum ama yinede kendini bilen hiç kimsenin hamile bi kadına böyle bi mesaj göndereceğini de sanmıyordum.kafamda hep soru işareti vardı.bir dediğimi 2 etmeyen,gözümün içine bakan,ilgili kocam aynı zamanda başka bir kadını da idare ediyormuş meğer.2 ay önce doğum yaptım,düne kadar sabahlara kadar benimle beraber bebeğimizle ilgilendi,gecenin bir yarısı canım bişi istediğinde kalktı üşenmeden yaptı.1 hafta önce maillerine baktığımda kızla mesajlaşmalarını gördüm kızlar çıldırmak üzereyim.kıza seni seviyorum,aşkım yazmıştı.canım çok yanıyor,kimse onun böyle bişi yaptığına inanmıyor.beni sevmiyorsa neden bebek yaptık biz?sevmeyen bi insan bu kadar ilgili olabilir mi,sevmediği birine böyle davranabilir mi?mesajları görünce inkar edecek bişi bulamadı,ben ayrılacağım diyince hamileleiğim boyunca cinsellik yaşamadığımızı,evliliğimizin zaten yürümeyeceğini söyledi.çıldırmak üzereyim evden gitmesini istedim ve ayrılacağımı söyledim.1 haftadır görüşmüyoruz.üzüntüden sütüm kesildi lütfen bana akıl verin çıldıracağım.
arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun..gözüm açıldı sayenizde...4 aydır çektiklerimin bir bedeli olmalı diye düşünüyorum artık...eminim şimdi çok rahatlar, sessiz sedasız hayatımızdan çıkıyor diye...
aileme,bana ve en önemlisi bebeğime acımayan bu zavallılara herşeyin bi bedeli olduğunu göstereceğim
kadına tazminat davası açmaya karar verdim,evine mahkeme celbi gidince en azından babası kızının ne olduğunu öğrensin istiyorum...sadece üzülen benim ailem olmamalı...
artık daha güçlüyüm....destekleriniz için teşekkür ederim....:
diğeriyle zaten mahkemede görüşeceğiz....
arkadaşlar tavsiyeleriniz için sağolun..gözüm açıldı sayenizde...4 aydır çektiklerimin bir bedeli olmalı diye düşünüyorum artık...eminim şimdi çok rahatlar, sessiz sedasız hayatımızdan çıkıyor diye...
aileme,bana ve en önemlisi bebeğime acımayan bu zavallılara herşeyin bi bedeli olduğunu göstereceğim
kadına tazminat davası açmaya karar verdim,evine mahkeme celbi gidince en azından babası kızının ne olduğunu öğrensin istiyorum...sadece üzülen benim ailem olmamalı...
artık daha güçlüyüm....destekleriniz için teşekkür ederim....:
diğeriyle zaten mahkemede görüşeceğiz....
3 yıllık kocam meğer beni hamileliğimin 6.ayından itibaren asistanıyla aldatıyormuş.doğum yapmama az bir süre kala kocamın beni aldattığna dair mesajlar almaya başladım ve o her defasında yalanladı.o kadar güveniyordum ki ve seviyordum ki ona inanmak istedim.nerden geldiği belli olmayan bi mesaj için günahını mı alıyorum diye düşünüyordum ama yinede kendini bilen hiç kimsenin hamile bi kadına böyle bi mesaj göndereceğini de sanmıyordum.kafamda hep soru işareti vardı.bir dediğimi 2 etmeyen,gözümün içine bakan,ilgili kocam aynı zamanda başka bir kadını da idare ediyormuş meğer.2 ay önce doğum yaptım,düne kadar sabahlara kadar benimle beraber bebeğimizle ilgilendi,gecenin bir yarısı canım bişi istediğinde kalktı üşenmeden yaptı.1 hafta önce maillerine baktığımda kızla mesajlaşmalarını gördüm kızlar çıldırmak üzereyim.kıza seni seviyorum,aşkım yazmıştı.canım çok yanıyor,kimse onun böyle bişi yaptığına inanmıyor.beni sevmiyorsa neden bebek yaptık biz?sevmeyen bi insan bu kadar ilgili olabilir mi,sevmediği birine böyle davranabilir mi?mesajları görünce inkar edecek bişi bulamadı,ben ayrılacağım diyince hamileleiğim boyunca cinsellik yaşamadığımızı,evliliğimizin zaten yürümeyeceğini söyledi.çıldırmak üzereyim evden gitmesini istedim ve ayrılacağımı söyledim.1 haftadır görüşmüyoruz.üzüntüden sütüm kesildi lütfen bana akıl verin çıldıracağım.
yaşınız kaç acaba. geçmiş olsun..
pek kendi duygularınızdan bahsetmemişsiniz. eşinizi anlatmışsınız şöyle yaptı böyle yaptı. acaba sizin duygularınız nasıldı. nefret ve kararlılık gözüküyor ama duygusal anlamda hiç mi bir şey olmadı. eğer öyleyse tebrikler. işin büyük bir kısmını çok rahat atlatmışsınız. bundan sonra yapılacaklar çok basit.
her zaman böyle internet başında, başınıza gelenleri anlatarak zaman geçmez. mutlaka çeşitli aktiviteler yapın. çocuğunuzu alarak komşularınıza gidin. günlere gidin. komşularınızı kendi evinize çağırın. misafir telaşıydı falan zamanınız dolu dolu geçer. arada çocuğunuzu annenize bırakıp, arkadaşlarınızla dışarı çıkın. çay içmedir kahve içmedir bir yerlere gidin. alışverişe çıkın. yeni uğraşlar edinin. bunları ileriki hayatınız için mutlaka ama mutlaka yapın.
hayat herşeye rağmen devam ediyor. kendinizi güçlü hissederseniz bu işin altından kalkarsınız. o ise sürünmeye devam edecek. sürünürken sizin aklınıza girebilir. buna izin vermeyin. hoşçakalın :)
tatlımmm cok uzgunum Allah yardımcın olsun..
sutun kesilmiş cok uzuldum bebeğ,n herseyindr eminm uzlme ona sutunu ver yemene içmene önem ver..
eşin hiçbişekilde belli etmemiş sana. öyle msjlar gelmese belkide daha surdurcekdi bu cok zor bi durum demkki cok ii davranan erkeklerden de korkcaksın..
suanda sana dönme gibi bi nyti var mı?bana göre yok drek ayrılalım dedi die yazmıssn ona dayanarak sölüorm bunu..
sen hamileydn die ilşkiye grmedğnden aldatmıs be adam ben senn cocuğunu tasıdm dceksn bölesne..
sadce cinsellikmi yoksa duygusal bişlerde varmı ki araarnda bu cok onemli bence.
umarım duzelir yuvan esşin akıllanırr..
ama affetmek cok zor olcak inan bana eğer affdip barsığ sonra dhda acı cekceksen paronaya bağlıcaksan kendn canın daha cok yanar kesnlikle cok ii düşün tamamen o olayı aklndan silmeden tekrar barısma eğer silemiyosanda hç baslama..
ben de yasadım böle bişi evlenmeden once ama benmki evlendk hala aklımı kemirio keseke tekrr dönmeseydim diorm sende böle olma cok ii düşün cnm benim yoksa insan mutlu olamıyor asla:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?