- 6 Ocak 2011
- 990
- 1
- 358
- Konu Sahibi beyazkelebek82
-
Canım, şunu merak ediyorum. Eşin af diledi mi? İkna etmeye çalıştı mı? Şu anda durumu nedir? Saklanıyor mu, utanıyor mu?
bu şekilde yakalanmayı ummuyordu afalladı...artık inkar edecek bişi yok sonuçta mesajlar ortada bişi diyemedi...ne de af diledi....ama 1 haftadır haber falan yok...sadece üstündekilerle çıkıp gitti evden ne bileyim eşyalarını falan aldırmasını bekledim en azından...ailesi neden aramıyor o da merak ettiğim ayrı bi konu tabi....
Son yazdığın şeyleri şimdi okudum..
Demek kızın annesinin haberi var. Acaba babası biliyo mudur?
Eşin senden boşanıp kızla evleneceğine dair ümit vermiş demekki ki, kız bi çözüm bul artık demiş..
Vicdansızlar ya..
eşimin bana o gece söylediği "evlilik bana göre bişi değilmiş ayrılırsak bir daha evlenmem" oldu...sonuçta birliktelik yaşıyorlar bir daha neden nikah zahmetine katlansın ki..ne yapmaya çalıştığını anlayamadım sanırım bu şekilde sürdürebileceği yere kadar götürecekti...
eşimin bana o gece söylediği "evlilik bana göre bişi değilmiş ayrılırsak bir daha evlenmem" oldu...sonuçta birliktelik yaşıyorlar bir daha neden nikah zahmetine katlansın ki..ne yapmaya çalıştığını anlayamadım sanırım bu şekilde sürdürebileceği yere kadar götürecekti...
nasıl bir adiliktir okurken sinirim bozuldu resmen geçenlerde bir konu başlığında evli adamla birlikte olan kadını savunanlar vardı sadece aldatan adamın suçu onunla birlikte olan kadın sevilmeye muhtaç olduğu için yanaşmıştır diye hadi buyrun burada gelin savunun.Canım çok üzüldüm Allah kocanın da o kadının da bin bir türlü belasını versin.Yeni doğmuş minicik bir bebeği ortada bırakıp gitmek nasıl bir vicdansızlıktır.Bari özürler dileseydi affetmen için ayaklarına kapansaydı ne kadar ruhsuzmuş.İnşallah yaşadığın acı olayı en kısa zamanda unutursun. bebeğinle yeni bir başlangıç yaparsın .Allah yolunu açık etsin bebeğin ile sana sağlıklı ömürler nasip etsin canım
evli olduğunu bilmesi bi yana bu kadın evime girip kahvemi içti...karnı burnumda hamileyken eşimin evde unuttuğu bişi için bana geldi..bende evime buyur ettim kahve yaptım,hamileliğimin nasıl zor geçtiğinden bahsettik,o gün doktor kontrolüm vardı istersem beni bırakabileceğini söyledi...sonra da eşimle birlikte oldu....
evet canım en çok yaralayan da o oldu zaten...en azından geçen bunca zamandan sonra özür dileseydi...bu şekilde ortada bırakılmayı hak edecek bişi yapmadım ki ben...ii dileklerin için teşekkür ederim...benim anlamadığım şey de 25-26 yaşında bekar bi kadının,kendi gibi bekar birini bulamayıp evli bi adamla olması...
ahh canım geçmiş olsun ama o kadınla birlikte olsa bile sen onun çocuğunu taşıyorsun içinde
hep acabalar olcak
her başına kötü iş geldiğinde acaba eşimin bedduasını mı aldım olacak
o yüzden sen canını sıkma böyle evli erkeklerle beraber olan kadınlarla olan erkekler mutlu olamıyor
sen rahat ol ona en büyük intikamı verirsin ve döneceğinden pişman olacağından emininm ama kabul etmek ya da etmemek sana kalmış
bence nikahını verme kız metres olarak kalsın
evlenemesin kendini hep pislik hissetsin anneide kızıyormuş zaten nikahlanırsa o kazanır
2. evli,liğini yapan bir adamla evlenmiş olur
nikahını vermezsen metres ollarak klaır
ahh canım geçmiş olsun ama o kadınla birlikte olsa bile sen onun çocuğunu taşıyorsun içinde
hep acabalar olcak
her başına kötü iş geldiğinde acaba eşimin bedduasını mı aldım olacak
o yüzden sen canını sıkma böyle evli erkeklerle beraber olan kadınlarla olan erkekler mutlu olamıyor
sen rahat ol ona en büyük intikamı verirsin ve döneceğinden pişman olacağından emininm ama kabul etmek ya da etmemek sana kalmış
bence nikahını verme kız metres olarak kalsın
evlenemesin kendini hep pislik hissetsin anneide kızıyormuş zaten nikahlanırsa o kazanır
2. evli,liğini yapan bir adamla evlenmiş olur
nikahını vermezsen metres ollarak klaır
canını acıtmak istemem ama kocanın bir daha evlenmem masalına inanma birlikte olduğu kadın sen hamileyken kocanı kandırıp bu olayı ortaya çıkartıyorsa onu nikah masasına da tekrar oturtur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?