Boşanacaktık madem neden bebek yaptık biz?

çözüm bul ne demek ya ortadaki büyük sorun sensin zeka yoksunu kadın hayır yani birde kendini mağdur duruma düşürüyor eşine bak ben senin için nelere katlanıyorum görüyor musun sen hala boşanma demeye getiriyor bir şekilde baskı yapıyor
güzelim eğer evlilğine nokta koymayı düşünüyorsan hiç bir şekilde korkma bak ne güzel ailen sana destek oluyor boşanma davasını açtığın zaman bu mesajların zaten gsm operatöründen dökümünü istiyorlar yani aman delilim yok nasıl ispatlarım gibi sıkıntıyada düşme artık her şey çok kolay hallediliyor

Bir de o kadının açısından bakarsan..
Olay şöyle de olabilir.

Olayın erkek kahramanı, asistanı böyle bir ilişkiye ikna etmek için çaba sarf etmiş, ilgi ile hediyelerle bir kıvama getirmiş ve ilişkiyi başlatmış olabilir.

Bu arada sürekli boşanma msjları da vermiş olduğu anlaşlıyor, kadın "ne zaman" diye soruyor çünkü.

Gene de evli erkeğin koynuna giren bu yılan çok suçlu ve namussuz.

Ama kendi bebeğini taşıyan melek bir kadını sırtından vuran şahsiyetsiz daha beter suçlu..

Arkadaşım, boşver intikamı falan..
Alabileceğin kadar nafaka ve tazminatını al, o konuda tavizsiz ol..
Ama onun dışında ne o kadınla, ne de ailesiyle muhatap olmaya değmez.
Otur evinde bebeğinle ilgilen, ona konsantre ol, namaz kıl, dua et, Allah'a sığın. İçine ihtiyacın olan ferahlığı O verebilir ancak..

Gelirse, af dilerse, yalvarırsa ne anlattığını dinlersin, eğer istiyorsan tabi.

Canım, şunu merak ediyorum. Eşin af diledi mi? İkna etmeye çalıştı mı? Şu anda durumu nedir? Saklanıyor mu, utanıyor mu?

bu şekilde yakalanmayı ummuyordu afalladı...artık inkar edecek bişi yok sonuçta mesajlar ortada bişi diyemedi...ne de af diledi....ama 1 haftadır haber falan yok...sadece üstündekilerle çıkıp gitti evden ne bileyim eşyalarını falan aldırmasını bekledim en azından...ailesi neden aramıyor o da merak ettiğim ayrı bi konu tabi....

ilk defa bir konu hakkında yorum yazıyorum...

Oncelikle uzulmemeye ve bebegınle kendını ıyıleştırmeye çalıs. Her şerde bır hayır vardır. Belkı ılerıde çok mutlu olacağın ıcın bunları yasıyorsun.

Bosan bosanma diyemem. ikinci bir sans verilip mutlu olan insanlar var ama oncesinde sensiz kalıp senin ve cocugunun kıymetını anlaması ve ozgurce birlikte olmayı hayal ettıgı kadının aslında çok da matah bısey olmadıgını farketmesı lazım. Bunları farkettıgınde de zaten sen coktan yaralarını sarmıs olacaksın belki de...

Her son yeni bir baslangıç...Bebekler de birer mucıze!! Sen bebeğinin güzelliğine ve kokusuna bak o kendi derdine yansın canım.

arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim...artık kendimi daha ii hissediyorum,yalnız olmadığını bilmek,birilerinin derdine ortak olması çok güzel...

Ailesinin aramaması hakikaten ilginç.. HAdi gelinlerini aramıyorlar da, ortada minicik bir bebek var. Onu da merak etmez, arayıp sormaz bu insanlar? Dur bakalım, sakince bekle..

nasıl bir adiliktir okurken sinirim bozuldu resmen geçenlerde bir konu başlığında evli adamla birlikte olan kadını savunanlar vardı sadece aldatan adamın suçu onunla birlikte olan kadın sevilmeye muhtaç olduğu için yanaşmıştır diye hadi buyrun burada gelin savunun.Canım çok üzüldüm Allah kocanın da o kadının da bin bir türlü belasını versin.Yeni doğmuş minicik bir bebeği ortada bırakıp gitmek nasıl bir vicdansızlıktır.Bari özürler dileseydi affetmen için ayaklarına kapansaydı ne kadar ruhsuzmuş.İnşallah yaşadığın acı olayı en kısa zamanda unutursun. bebeğinle yeni bir başlangıç yaparsın .Allah yolunu açık etsin bebeğin ile sana sağlıklı ömürler nasip etsin canım

ya ben anlamıyorum bu erkekleri evde güzel karın var senin parcanı tasıyor zorlukla onu dünya ya getiriyor gece bakyor gündüz bakıyor arada senin gönlünü yapyor bu erkekelerde tutup vay ilişkimiz olmadı ben baskasına gideyim madem öyle ne die evlendin ne die çocuk yaptın
bir ekek karısını aldatıyorsa ona ya çok çok iyi davranır yada sürekli kötü dvranır hiç ummadıklarında çıkıyor ne varsa ben duyunca hiç şaşırmıyorum artık taktik hep aynı
şimdiki erkekler evde karım otursun işimi gücüme baksın evladımı büytsün bende sevglimle geziyim tozuyum boş vakitleriimi degerlendireyim zaman gecsin gibisinden bunları yapyolar
canım ne yapsan müstehaktır
valla hem çok sinirlendim hem çok üzüldüm ama işte insanın basına hersey geliyor rabbim yardımcın olsun

eşimin bana o gece söylediği "evlilik bana göre bişi değilmiş ayrılırsak bir daha evlenmem" oldu...sonuçta birliktelik yaşıyorlar bir daha neden nikah zahmetine katlansın ki..ne yapmaya çalıştığını anlayamadım sanırım bu şekilde sürdürebileceği yere kadar götürecekti...

canını acıtmak istemem ama kocanın bir daha evlenmem masalına inanma birlikte olduğu kadın sen hamileyken kocanı kandırıp bu olayı ortaya çıkartıyorsa onu nikah masasına da tekrar oturtur.

Canım eşin haklı. Çünkü sahiden de evlilik ona göre değil. Seviyeyi düşürmek istemediğim için "hayvan" demek istemiyorum ama bak doğaya, eşekler, inekler, kuşlar (yani kıt beyinliler) arasında evlilik diye bişey gördün mü hiç? Doğal olarak mikrop mikrobu nasıl kenefte buluyorsa, onlar da birbirlerini bulmuşlar! Hey Allah'ım yaa salon kadını çizgimi bozdu bu adam. Gözüm döndü vallahi sinirden! Çocuğu görmeyi, "baba" denmesini bile haketmiyor ya...Neyse.. Bırak bu yüreksizi sen. Hayatında senin gibi asil insanlar olsun canım. Yanına yakışsın, seni haketsin. Bu herif de defolsun gitsin!!!

evet canım en çok yaralayan da o oldu zaten...en azından geçen bunca zamandan sonra özür dileseydi...bu şekilde ortada bırakılmayı hak edecek bişi yapmadım ki ben...ii dileklerin için teşekkür ederim...benim anlamadığım şey de 25-26 yaşında bekar bi kadının,kendi gibi bekar birini bulamayıp evli bi adamla olması...

nasıl bir adiliktir bu...insanları kolay kolay bu kadar acımasız eleştirmem..kimse kimin neler yaşadığını bilemez derim hep ama inan senin yazdıklarına dayanamadım,canım bunun senin hamileliğinle ,cinsel ilişkiye girememenizle alakası yok,adam gibi adam olsaydı hiç bir şekilde sana böyle bir olay yaşatmazdı...demek ki adamın içinde varmış..kadın için namus neyse erkek için de namus o dur,ikisinin de ağzını burnunu kırmak istedim,sinirden ellerim ayağım titredi resmen,sen çocuğuna ve ailene ver kendini..şanslısın ki öyle bir ailen ve ben artık çocuğunun babasıyım diyen kardeşin var..bırak canım kendi pisliklerinde boğulsunlar,onlar hiç bir zaman mutlu olamazlar...

ahh canım geçmiş olsun ama o kadınla birlikte olsa bile sen onun çocuğunu taşıyorsun içinde
hep acabalar olcak
her başına kötü iş geldiğinde acaba eşimin bedduasını mı aldım olacak
o yüzden sen canını sıkma böyle evli erkeklerle beraber olan kadınlarla olan erkekler mutlu olamıyor
sen rahat ol ona en büyük intikamı verirsin ve döneceğinden pişman olacağından emininm ama kabul etmek ya da etmemek sana kalmış

bence nikahını verme kız metres olarak kalsın
evlenemesin kendini hep pislik hissetsin anneide kızıyormuş zaten nikahlanırsa o kazanır
2. evli,liğini yapan bir adamla evlenmiş olur
nikahını vermezsen metres ollarak klaır

Bir kadının elinden erkeğini almak cazip geliyor bazı kadınlara..
Tercih edildiklerini falan sanıyorlar herhalde..

Ya da bekar erkekler olmuştur hayatında, ama bu kadının ne olduğunu anlayıp uzak durmuşlardır..

Zaten yarın öbür gün, eşinin ödediği nafaka falan gözüne batar, görüş günlerinde söylenir. Huzuru olmaz yani çocuklu adamla evlenip.. Hele bebeğinin babası (artık eşin demiyorum) vicdan azabı da duyarsa belki birgün..

Evlilikleri tadından yenmez..

ayrıca bebğinnin olması sana herzaman destek verecek hayat arkadaşın dayanağın olacak

Ama sonra boşanmak için eşinin insafına kalır..
Kanunun ona tanıdığı belli bir süre var boşanmak içşin, sonra zina olayı zaman aşımına uğruyor kanun nezdinde.. İstese de dava açamıyor aldatılan eş..
Onları süründürecek diye ne diye kendi ömrünü harcasın zaten. Bırak gitsin, ne hali varsa görsün.

Metres olarak kalmak yada evlenmek zaten onların umurunda değilmişki.Boşansin aldatıldığına dair ispatlarıda var alsın paşa paşa tazminat .Bu onun hakkı bence.Boyle bir zihniyetle evli kalmak bu bayana yapılan hakaret olur bence.
Sen boşanda gider o kadınla evlenir mi ne halt yerse yesin ama dilerim allahtan sana yaşattığı acıları kendide yaşasın

canını acıtmak istemem ama kocanın bir daha evlenmem masalına inanma birlikte olduğu kadın sen hamileyken kocanı kandırıp bu olayı ortaya çıkartıyorsa onu nikah masasına da tekrar oturtur.

Bende moralini bozmak istemem ama, "Sen gidip o kadınla evlenmesin diye boşanmassın belki" düşüncesi varsa kocanda o yüzden böyle söylüyordur canım. Yoksa o kadın "neler yaşıyorum ben burda bak, bi çözüm bul" tarzında konuşuyosa ve ailesi de öğrendiyse kızın, bence de evlenirler canım..

Baştan sona okudum konuyu. Başına gelenlere çok üzüldüm canım. Allah sabır versin. Eşinle, bebeğinle bu güzel günlerin tadını çıkarmak varken, yaşadığın şeylere bak. Dünyanın tazminatını alsan da çektiğin acıları unutturmaya yetmez elbet. Ama o vicdansızın donuna kadar al ki aklı başına gelsin. Hiç değilse o bu şekilde acı çeksin. Sen anneysen o da babası. Nasıl bir utanmazlık bu. Yeni doğmuş bebeğini bırakıp gidebiliyor hem de aşiftenin teki için. Çok pişman olacak hem de çok. Ama o günleri beklemene değmez. Ailesi de bir tuhaf. Niye arayıp sormuyorlar ki seni. Açıkçası onların da haberi var gibi geliyor bana (yani senden önce öğrenmiş olabilirler). Sen boşa bu adamı biran önce. Hiç değilse kafanı artık o pislikle meşgul etmezsin, kendi hayatına, bebeğine zaman ayırırsın. Allah seni iyiliklerle, güzelliklerle karşılaştırsın bundan sonra. O adam da ne hali varsa görsün. Kendi pisliğinde boğulsun. Böyle insanlarla uğraşılmaz. Seni de çekerler o pisliğe. O yüzden mümkün olduğunca uzak dur. Anlaşmaya falan da kalkma bence. Artık avukatın muhatap olsun. Sen görüşme. Yerinde olsam çocuğun yüzünü bile göstermem bu adama. Allah sabır versin canım. Çok üzüldüm gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…