- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Aynen. Bide dediğim kişi de gidip hiç evlenmemiş kadın bulmuştu bak aklıma geldi yine. Bide el değmemiş olacak... kendisi neyse...
Ben 6 ay kısa, 6 ay kısa diyip diyip duranlarin inan ki 6 ay kadar bile durcaklarini sanmıyorum. Bekara karı boşamak kolay diye kaba bir tabir var. Bunlarda aynen böyle. Yahu bir insan hem cinsine niye böyle der ki anlamiyorum. Ne çektiğini, neden böyle düşündüğünü bilmeden sırf yorum yapmak icin yorum yapıyorlar ya neyse. Ya sabır. İnşallah çıkar o iyi insan karşıma. Bu kadar yasanmisliga rağmen bu yönde inanç taşıyorum :)Ben sizi gayet akıllı ve mantıklı bir hanım olarak gördüm. O konuşanlar kendileri boşanırsa bigün beklerler 5-10 yıl. Hiç sanmıyorum da neyse... karşınıza sonu hayırlı bir evliliğe gidecek ve sizi çok mutlu edecek bir yol arkadaşı çıksın inşallah. Mühim olan yara almamanız tekrar...
İsteme öyle, olurBense sadece okuz olsun istiyorum. Okuzleri cekmem hep bu yuzden.
Biktim yahu.
İsteme öyle, olur
Sonra bu öküz neden bana çıktı deme ..
İyi şeyler isteyin, sonra hepsi oluyor.. inanç olsun yeterki..
O 6 ayın öncesini yaşayan bilir ancak. Yaşayıp normal evlilik zannedenler ise bilemez. Siz bu aşamaya gelene kadar trilyon kere kendinizi sorgulamış ve ona göre karar vermişsinizdir zaten. Hazırım diyorsanız bitmiştir kimse buna karışamaz..Ben 6 ay kısa, 6 ay kısa diyip diyip duranlarin inan ki 6 ay kadar bile durcaklarini sanmıyorum. Bekara karı boşamak kolay diye kaba bir tabir var. Bunlarda aynen böyle. Yahu bir insan hem cinsine niye böyle der ki anlamiyorum. Ne çektiğini, neden böyle düşündüğünü bilmeden sırf yorum yapmak icin yorum yapıyorlar ya neyse. Ya sabır. İnşallah çıkar o iyi insan karşıma. Bu kadar yasanmisliga rağmen bu yönde inanç taşıyorum :)
Istemedigim halde okuz cikiyor. Istesem ne olur dusunemiyorum. Duble okuz filan...
İçinde biyerden hepsi öküz diyosan ondandır o, istisna payı bırak sonra gelip bulsun seni o istisnaIstemedigim halde okuz cikiyor. Istesem ne olur dusunemiyorum. Duble okuz filan...
İçinde biyerden hepsi öküz diyosan ondandır o, istisna payı bırak sonra gelip bulsun seni o istisna
Benimkinin aldığı da bekar ama 40 yıllık karısının üstüne bekar alan diğer adam bile bana dokundu da ex inki dokunmadıBenin rahmetli de bekar el değmemiş bir kizimizi aldı. Gerçi almadı da flörte devam. BakalıM o ne kadar beklicek :)Mikropik
99 bile olabilir%95 araliginda okuz diyeyim o zaman.
Kesinlikle huzur, güven saygı olmaz ise olmazlarim :) çok şeyde istemiyorum. Benim önce adamı sepetlemem lazım o iş yerinden ama nasıl ? Kaldı pislik gitmiyor. Onu yüzünden de millet çekiniyor :))Benimkinin aldığı da bekar ama 40 yıllık karısının üstüne bekar alan diğer adam bile bana dokundu da ex inki dokunmadıbende bekar alıcam inşallah nolmuş yani hıh şaka bir yana huzur versin karşıdaki kişi, gerisi boş.
Aynen benim önceliğim de bunlar şuan.Kesinlikle huzur, güven saygı olmaz ise olmazlarim :) çok şeyde istemiyorum. Benim önce adamı sepetlemem lazım o iş yerinden ama nasıl ? Kaldı pislik gitmiyor. Onu yüzünden de millet çekiniyor :))
Güya anlaşma yaparken gitcm demişti. Manitasi burda ya kaldı b.k. belkide bizim kurumu biliyor ben gidersem bırakmazlar onu diye kaldı. Ona laf yetiştiren yandaslarida var gerci ama tekrar konuscam çeksin gitsin manyak.Aynen benim önceliğim de bunlar şuan.
Adam sıkıntı, gitmeli
Yuh bide manita mı ordaGüya anlaşma yaparken gitcm demişti. Manitasi burda ya kaldı b.k. belkide bizim kurumu biliyor ben gidersem bırakmazlar onu diye kaldı. Ona laf yetiştiren yandaslarida var gerci ama tekrar konuscam çeksin gitsin manyak.
Bizim rahmetli de kendinden onyaş kucuk hiç evlenmemiş biriyle evleneli tee kac yil oldu.Ama bize yok küçük olmaz yok hiç evlenmemiş olmaz.Ona olan bana da olmalı.Niye benim şanslarım elimden alınıyor .Niye o erkek diye şanslı..Benin rahmetli de bekar el değmemiş bir kizimizi aldı. Gerçi almadı da flörte devam. BakalıM o ne kadar beklicek :)Mikropik
Manita çok durmuyor. Gelip gidiyor. Ama bizim camiadan :)) görüyorum arada. Bir keresinde arkadaşlarla toplanıp laf falan atmistik ona. Evli olduğunu bile bile yaptığı için kil olmuştum. Yoksa isim olmaz asla :))(Yuh bide manita mı orda
Allah yardımcın olsun. Biran önce defolup gider ikisi de inşallah. Yeni hayata başlamak öyle daha kolay olur.
Çocuk yoktu değil mi ? Neden bekar olmasın ala ala. Olur tabi. Bende çocuk var ben düşünmüyorum bekar. Çünkü beni anlamaz. Ben hatta onunda çocuğu olsun da daha iyi anlar beni diye düşünüyorum . Ama sen bekar alırsın tabi. Ne varmış.Bizim rahmetli de kendinden onyaş kucuk hiç evlenmemiş biriyle evleneli tee kac yil oldu.Ama bize yok küçük olmaz yok hiç evlenmemiş olmaz.Ona olan bana da olmalı.Niye benim şanslarım elimden alınıyor .Niye o erkek diye şanslı..
Valla sana da olur kabul ederse eğer uygunsanız bir de..Çocuk yoktu değil mi ? Neden bekar olmasın ala ala. Olur tabi. Bende çocuk var ben düşünmüyorum bekar. Çünkü beni anlamaz. Ben hatta onunda çocuğu olsun da daha iyi anlar beni diye düşünüyorum . Ama sen bekar alırsın tabi. Ne varmış.
Himmmmm arkadaşın ne şanslı imişValla sana da olur kabul ederse eğer uygunsanız bir de..
Anlarla olmuyor o iş bence.Arkadasim evlendi memnun kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?