- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Of of kimisi çok şanslı ya.Zaman uzadıkça da insan bir garip oluyor değil mi
Benim de olmaz.Etrafta kitlik var.Hevesim gücüm kalmadı zaten.Kuskunum hatta.Vardır bi sebebi diyorum bu saatten sonra da olmaz gücünde kalmadi ugrasmaya
Ay tesekur ederim mihail'ciğim.Ben de boşanıp çilesini çekmiş tüm kadınlar için dua ediyorum arada.Seni ismen de söylerim bundan sonra.tulipa aklıma geldikçe dualarıma seni de katıyorum inşallah güzel huzurlu bir yuvan ve güzel çocukların olur :)
Kesinlikle çok rahat ya. Valla diyorum ki bazen neydin 21 yaşında evlendin. Sanki evde kaldiydin. Gerçi nasip kısmet. Zaten evlilik gibi düşüncem yok. Flört istiyom ben hahah:)))yok işten değil. başınızda koca yok, akşam ne pişirsem derdi yok isterseniz pizza söylersiniz akşam yemeğine ister başka bir şey, temizliği istediğiniz zaman yaparsınız vs. bunun rahatlığı başka onu diyorum yani:)
Parası da olsunbize oradan 2 tane adam gibi adam yakışıklı anlayışlı kibar kltürlü bey
Yok yok büyük konusmayayim ama bekar istemiyorum. Evlenmiş boşanmış olmasi ideal. Amin inşallah ya:)Boşanalı 6 ay olmuş falan filan bize ne dimi ama:) aşk her daim istenir.. Hele böyle kötü, sevgisiz bir evlilikten sonra elbette istenir.. İnşallah karşınıza iyi biri çıksın.. Bekar, boşanmış elbette farketmez.. Ama sanki bekar bir erkek boşanmış ve çocuğu olan bir kadının sorumluluğunu alamazmış gibi geldi toyluk bakımından yani:) hakkınızda hayırlısı olsun:)
Amin teşekkür ederim. 6 aydır destek alıyorum. Kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Değersiz bir adama ömrümü heba ettim malesef. Çok sıkıntı çektim. Ama Rabbim beni hep korudu kolladi. Şükür ki iyim. Kendimi iyi hissediyorum. Zaten 2 yıldır ne bir sevgi ne bir fiziksel eş gördüm yanımda. Alnimin akı ile namusuma bir şey gelmeden bitirdim çok şükür. Şimdi ise sevme se sevilmë zamanım. Bunu gerçekten istiyorum artık :) hazırım yaKimseye satasma derdinde degilim ama sanki konu sahibi "koca derdinden ölmüş" gibi tavir takinilmasi ne derece dogru ya?
Boşanmak cookk zor bir surec, oncesi var tabii bir de.. O surede ne kadar yiprandiysa, yeniden sevmek sevilmek istiyor, deger gormek istiyor demek ki.. Herkesin kendi fikri elbet ama insanlarin hassasiyetlerine de dikkat etmek lazim yorum yaparken..
BenveUtkum evlilik kafada biteli uzun sure olmuş olsa da, tamamen o surecin bitmesi 6 ay once gerceklesmis, yani aslinda kendini dinlemen ve bazi seyleri atlatmis olman açısından biraz kisa bi zaman.. Rabbim karşına çektiğin sıkıntıları mutlulukla unutturacak birini çıkarsın tez zamanda.. Ama sen de o arada kendinle ilgilen, bekarligin da bi tadi var; onu yasamaya bak.. Hatta mumkunse psikolojik destek al, cunku farkinda ol veya olma ciddi bi surecten çıktın.. Sağlıkla, huzurla atlatmani dilerim..
Oyle de soyleme bence karsindaki erkege.Cok rahat algilamasin seni.Yani hiçbirşey söyleme enazindan.Ileriye dönük bir niyet olmasını tercih ederim desen daha iyi.Kesinlikle çok rahat ya. Valla diyorum ki bazen neydin 21 yaşında evlendin. Sanki evde kaldiydin. Gerçi nasip kısmet. Zaten evlilik gibi düşüncem yok. Flört istiyom ben hahah:)))
Benden çok annem dua ediyor. Eski kocaman lanet bana da hayirli kısmet :)) ben sadece çocuğuma dua ediyorum ya hiç aklıma bu şekilde dua etmek gelmemişti. Ama bugün ilk defa ettim. Zaten bu mevzuda birden bire bugün düştü aklıma :)) yaz geldi ya içim bir kıpırdadi sanırım :)Görücü usulü tanışmaya da kapali olma derim, hicc belli olmaz aşk nerde cikacak karşına.. Zaten gorucu usulu diye etkilenmeden etmeden evlenecek degilsin ki..
Rabbimden iste, bol bol dua et, hayirli zamanda hayirli şekilde olsun, imtihanin degil mutlulugun olsun..
:)))) belki bende bir 11 yıl sonra senin gibi olurum ne belli :)))Benim bir on yıl kadar geçti öyle derken derken..Daha hazır olmamı bekliyorlar demekki:)
Tabi ki bunu ona belli etmem. 18 li yaşlarımda değilim ki lay lay lom olsun. Gayet olurunda güzel bir mesafe kurarim benOyle de soyleme bence karsindaki erkege.Cok rahat algilamasin seni.Yani hiçbirşey söyleme enazindan.Ileriye dönük bir niyet olmasını tercih ederim desen daha iyi.
Çalışıyor musun?
Valla evlilik niyeti bende de yok. Şirkette kadın kadına ne çok eğleniriz ya. :))Evlilik sirketi kurucam bu iste iyi para var. Yalniz erkekler artik evlilige merakli degil. Hepimiz kadin oluruz diye korkuyorum.
Yaş kaç ki?Beni en cok uzen yasimi soyledigimde erkeklerin bakislarinin degismesi.Acaba deyip açık kapı aramasi.Yasim gencken böyle değildi.Kimse bulaşmıyordu.Genckiz gibi görüyorlardı
Nasılsa evlenecek diye falan.
Bundan sonra yaşını 35 ten yukarı çıkarmayacam özellikle erkeklere.Erkekler vurun kahpeye yapıyor çünkü.Oyle bir imaj vermediğim halde..Bunun insanı nasıl yaraladığını bilmiyorum yaşayanınız var mı?
Evet çalışıyorum.Çalışıyor musun?
Çok çalışan var mı işyerinde?Evet çalışıyorum.
Hadi ya cidden hiç mi çıkmadı. Yoksa çıktı da siz mi istemediniz.Benimde on yili geçti karsima kimse cikmadi hata nerde acaba
35 ten yukarı çocuk dogurmanın sınırlarında gezen bir yaş.Yaş kaç ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?