Bosanali 6 ay oldu ve..

tulipa aklıma geldikçe dualarıma seni de katıyorum inşallah güzel huzurlu bir yuvan ve güzel çocukların olur :)
Ay tesekur ederim mihail'ciğim.Ben de boşanıp çilesini çekmiş tüm kadınlar için dua ediyorum arada.Seni ismen de söylerim bundan sonra.

Beni en cok uzen yasimi soyledigimde erkeklerin bakislarinin degismesi.Acaba deyip açık kapı aramasi.Yasim gencken böyle değildi.Kimse bulaşmıyordu.Genckiz gibi görüyorlardı
Nasılsa evlenecek diye falan.
Bundan sonra yaşını 35 ten yukarı çıkarmayacam özellikle erkeklere.Erkekler vurun kahpeye yapıyor çünkü.Oyle bir imaj vermediğim halde..Bunun insanı nasıl yaraladığını bilmiyorum yaşayanınız var mı?

Kesinlikle çok rahat ya. Valla diyorum ki bazen neydin 21 yaşında evlendin. Sanki evde kaldiydin. Gerçi nasip kısmet. Zaten evlilik gibi düşüncem yok. Flört istiyom ben hahah:)))

Yok yok büyük konusmayayim ama bekar istemiyorum. Evlenmiş boşanmış olmasi ideal. Amin inşallah ya:)

Amin teşekkür ederim. 6 aydır destek alıyorum. Kendimi iyi hissediyorum çok şükür. Değersiz bir adama ömrümü heba ettim malesef. Çok sıkıntı çektim. Ama Rabbim beni hep korudu kolladi. Şükür ki iyim. Kendimi iyi hissediyorum. Zaten 2 yıldır ne bir sevgi ne bir fiziksel eş gördüm yanımda. Alnimin akı ile namusuma bir şey gelmeden bitirdim çok şükür. Şimdi ise sevme se sevilmë zamanım. Bunu gerçekten istiyorum artık :) hazırım ya

Kesinlikle çok rahat ya. Valla diyorum ki bazen neydin 21 yaşında evlendin. Sanki evde kaldiydin. Gerçi nasip kısmet. Zaten evlilik gibi düşüncem yok. Flört istiyom ben hahah:)))
Oyle de soyleme bence karsindaki erkege.Cok rahat algilamasin seni.Yani hiçbirşey söyleme enazindan.Ileriye dönük bir niyet olmasını tercih ederim desen daha iyi.
Çalışıyor musun?

Benden çok annem dua ediyor. Eski kocaman lanet bana da hayirli kısmet :)) ben sadece çocuğuma dua ediyorum ya hiç aklıma bu şekilde dua etmek gelmemişti. Ama bugün ilk defa ettim. Zaten bu mevzuda birden bire bugün düştü aklıma :)) yaz geldi ya içim bir kıpırdadi sanırım :)

Oyle de soyleme bence karsindaki erkege.Cok rahat algilamasin seni.Yani hiçbirşey söyleme enazindan.Ileriye dönük bir niyet olmasını tercih ederim desen daha iyi.
Çalışıyor musun?
Tabi ki bunu ona belli etmem. 18 li yaşlarımda değilim ki lay lay lom olsun. Gayet olurunda güzel bir mesafe kurarim ben

Yaş kaç ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…