- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Kendimden çok evladımi düşündügüm için beni defalarca aldatan, sürekli içen adama her türlü imkanım olnasina rağmen düzelir diye sabrettim. Evliliğe devam ettim. En sonunda tekrar aldatilinca ve o okuzde aldattığı kız için benden ayrılmak isteyince bıraktım. Boşandım. Yani 8 yılım çocuğum anne baba ayrı evde büyümesin diye geçti. Şimdi artık kendimi toparladım. Çocuğumda iyi şükür. Onu etkileyecek hiç bir şey yapmamaya çaba gösterip öküz babası ile konusmak zorunda kalıp, oğluma bir tek kötü söz etmiyorum babası ile ilgili . Kötüluk çıkarmayıp oğlum etkilenmesin aramızda diye çirkeflik bile etmedim düşün bu kadar yasanmisligin içinde kendim için istediğim tek şey ölen duygularımı canlandırmak. Hissetmek. Uzun süredir unuttuğum sevmek sevilmek duygusunu yaşamak. Evlilik değil. Evlilik düşünmüyorum şuanda. Erken. Ama sevmek sevilmek istiyorum. Bu kadar. Bu da oğlumun bilecegi veya ondan zaman çalacagim bişey değil.
İnşallah. Teşekkür ederim :))
Gelin gelin aşka gelin bence de epey zaman olmuş uzak kalali:))) Allah karşımıza düzgün, has birilerini çıkarsin inşallah. Ama büyük konuşmak olmasında evlilik istemiyorum. Gençlik yaşayalım. Gezelim tozalim mutlu olalım artık. Olacağız da inşallah :)))BenveUtkum 4 yıllık evliliğim resmi olarak tam 1 yıl önce bitti. 4 yılın hemen hemen hepsi yalnız ve duygusallıktan uzak bir evlilikti, neye bekledim sabır ettim inanın hala tam olarak bunu bilmiyorum, ilk yıldan keşke boşansaydım, ama biz kadınların elindekini iyi etme düşüncesi var ya sanırım kestirip atamadım bu yüzden. 32 yaşındayım çocuğum yok, anne olmayı çok istiyorum, inşallah hayırlısıyla nasip olur.
Ruhumun sevmeye sevilmeye aşka ihtiyacı var, yıllardır uzak kaldım bu duygulardan ama henüz bir ilişkim yok bir tarafım isterken diğer tarafım cesaret edemiyor. çok üzüldüğüm zamanlar oldu, evliliğime değil kendime üzüldüm hak etmediklerimi yaşadığıma kaybettiğim yıllarıma üzüldüm, hala zaman zaman üzüldüğüm anlar oluyor ama hayata küsmedim, elimden geldiği kadar kendimi mutlu edecek oyalayacak şeylerle uğraşıyorum.
İnşallah 2. baharımızda yüzümüz güler,
@Mihail Zoscenko mihikom biz yılımızı doldurduk aşka gelelim artık :)
Aminnnnnn. İnşallah. Evladım ve benim için en iyisi ne ise o olsun. Sevmek sevilmek güzel ya. Etrafımda beni seven. Bana destek olan çok ama çok insan var. Beni mutlu etmeye çalışan. En güzeli de oğlum da mutlu çok şükür. Ama benim dediğime gelecek olursak o da olsa fena olmaz.İnsan neye ne zaman hazırsa o zaman oluveriyor birşeyler:)
"Yeni boşanmışsın, daha erken" çok önyargılı, hissiz bir cümle. Yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz, hissettiklerinizi de öyle...
Senelerdir zaten sevilmek, değer görmek, önemsenmek, ruhunun okşanması vs durumlarının hasretini çekiyorsunuz. Neden erteleyisinizki?
Allah evladınız ve sizin için en hayırlı insanı çıkarsın karşınıza inşaAllah.. Çoook sevilin:)
Illada hayatıma biri girsin diye yanıp tutusmuyorum. Sadece artık o yıkımdan çıktım çok şükür. Iyim. Sevip sevilebilirim. Bu duyguları unuttum diyorum ki 2 yıllık bir süreç bu. Bakma boşanali 6 ay olmuş. Hayatımı erkeğe bağlamak gibi bir durum değil bu. Valla rahatım şimdi. Ama bu yaşadıklarimdan kurtulmanın rahatlığı. Yoksa mutlu bir evlilik gayet güzel ki ben şuanda evlilik istemiyorum.hayatıma biri girsin isteğini de anlayamadım anlayamıyorum, hani beğendiğin biri olur hoşuna giden biri olur hayatıma alsam mı diye düşünülür de, hiçbir hoşlantı olmadan karar vererek nasıl hayatınıza alıyorsunuz bu adamları anlayamıyorum
akışına bırak hayatı biraz , ben hazırım diyerek önüne çıkan 7. adamı hayatına sevgili niyetine sokacak değilsin. biri çıkarsa çıkar , çıkmazsa çıkmaz. daha yeni evliliğini bitirmişsin hala bir erkek üzerine endeksli yaşamanın saçmalığını anlayamamışsın. neden ihtiyacın var bir erkeğe hayatında illa??? biraz yalnız ve mutlu olmaya bak sen en iyisi
:))) teşekkür ederim güzel hatun:))) seviyorum bordo ruju. Resimlerimde gördüğün gibi de epey kullanırım:)) biliyorsun hayat hikayemi ki beni de en iyi anlayanlardan biri de sensin. :) şuanda geziyorum işten fırsat buldukça. Oğlumda koyde şimdi. O nedenle yeni başladım gezmeye. O burda iken bırakmiyorum onu. İçim Kıyıliyor.Ben anliyorum.
Özellikle aldatilarak ve başka sinin varligi altında evlilik birliğini bitirmek gerçekten zor ve basli basina ayri bir konu . ki sen bunu uzun seneler yasamissin kendinden ornek vericem
Ben ayrildiktan 6 ay sonra( zaten kendime gelmemde bu kadar sürmüştü) etrafimda hep birileri oldu ancak ilişki yasamadim arkadaş cevrem geniş ortamlar çok müsait olunca mavi boncuk dagitmaya firsatim çok oldu ve itiraf etmeliyim ki ozguvemim o zaman yerine geldi.ben ne olduğumu yeniden orada hatirladim ancak ben asla sevgili ilişkisi içine girmek istemedim daha salt daha özgür bir ilişki istiyordum.
Bu karsima çikan adaylar böyle değildi nunlari onlara söylemedim ama uyum saglayamazlardi veya yanlis anlarlardi
Derken esinle tanisma hikayemi bilirsin sonunda tanistik hemen o gün hizlica telefon numalarimizi aldik ben onunla evlenmeyi değil askim askim sevgili bile olmayi düşünmedim . çocuğum var acelem yok ben takilirim öyle diyordum . ancak eşim öyle bir yapisti ki çok israrci oldu kendimi sürekli el ele dolasan bir ilişkinin içinde buldum
10 gün sonra ayrilmak istedim sikilmistim daha yeni ozgurlesmistim oda sürekli yaninda olmak istiyordu bigmustu bu düşünce beni ancak ayrilmadi sanirimki ben kactikca o kovaladi ve onun çok israrli ve sabit duruşu sebebiyle evlendik.1.5 sene sonra.
Hala konuştuğumuzda bu günleri unutmuş diyor ki beni iyi kapakladin bende diyorum ki amma agladin evleneyim diye katakulliye getirdinn beni sonuç olarak istemen normal biraz serbest takil bu arada hep yaziyorum ben seni çok begeniyorun ve sana bordo ruj kesinlikle çok yakisiyor
:)) sayfalarca yazdım ki evlilik istemiyorum. Birine mi rast gelmez insan allesen :))))Evlenmenin pek de matah birsey olmadığını anlamış olman gerekirken tekrar evlenmek istemen hemde bu kadar çabuk bana garip geliyor .ne bu evlilik merakı anlamıyorum.gerçekten aşık olduğun ve mantığına uyan biri çıkarsa evlenirsin zaten .ne bu acele?
Sizde bilip bilmeden konusmazmisiniz litfennnn! Merak ediyorsaniz konularıma bakar öyle yazarsiniz. Ha banane falan derseniz bilmediğiniz şey üstünden yorum yapmayın.Bir de çocuğum için katlandım demezmisiniz lütfen. Pekala adam sizi boşamasa boşayacağınız yokmuş. Ben 4 yıl oldu boşanalı. Hiç düşünemedim hayatıma birini almayı. Çünkü çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan. 6 ay nedir ki. Tabi ki yalnızlık zor. Benim bir kuzenim var o da sizin gibi hatta daha mahkemesi sonuçlanmadan birilerini hayatına almaya başladı. Ben bu kadar erken arayışa girenler için yeterince üzüntü yaşamadıklarını, rahat battığı için boşanma kararı aldıklarını düşünüyorum. Çünkü alkol, aldatılma vs.yaşadıysanız ve bunu sorun etmişseniz korkardınız aynılarını yaşamaktan. Ve bir çocuğunuz var. Benim iki.
Millet hakikatten tuhaf. Sanıyorlar ki ben öyle boş beleş saçmadan insanım. Evlilik Aşkı ile yanıp tutusuyorum. Yok arkadaş evlilik değil. İşinde gücünde gayet düzgün hayatı, ekonomik özgürlügü olan bir insanım. 2.5 yıldır da ne karı koca hayatı ne sevme sevilme olan bir evliliği yasayan bir insanım diyorum. Millet tutturdu bir altı ay gidiyor. İşte bunların hepsi ne biliyor musunuz? Okuduğunu anlayamama. Evlilik istemiyorum diyorum. Hala evlilik için erken diyen kizlarimjz çıkıyor. Millet bir alem gerçekten.Bakma sen millete.. 100 yıl yalnız yaşasan sonra evlenmeye kalksan ona da azdı kadın dicekler; yaranamazsın. keyfin nasıl istiyorsa öyle yaşa..
İş için tanıştık telefonda....ben isim dışında web sitesi yapıyordum. ..benim yaptığım aynı sektörde birinin sitesini begenip benim numaramı alıyor sonra telde anlasamayip bir güzel tartışıyoruz. ..Aradan epeyi zaman geçiyor tekrar beni ben olduğumu bilmeden arıyor ...ki bende de numara kayıtlı değil bu sebeple is icin randevulesiyoruz. .Bulustugumuz anda vurulduk birbirimize....İnanın 3 yıla takın evliyiz web sitesini yeni yaptik:)))nasip işte. ..Nasil tanistiniz
Hayırlısı olsun ..:)) sayfalarca yazdım ki evlilik istemiyorum. Birine mi rast gelmez insan allesen :))))
Herkesin kendi tercihi saygı duymayılıyız kimi tek takılır mutlu olur kimi çocuğuyla mutlu olur kimde illa birini ister tercihleri kalıplaştırmamalıyız bizim Türklerin illa evlenecek ler ben maddi manevi çok üst düzeydeyim herşeyim tam neden biri olsunki hayatımda herşey çok güzel böyle ha bende ilgi görmeyen biri olsam belki bende birini isterdim ama güzel böyle kızımla aşk yaşıyorum enerjim sabrım anca ona yetiyor.Yurt dışındaki o bekar anneler kendilerine partner bulabiliyor. Onlarda evlilik gibi bir zorunluluk yok. Yurt dışında bekarlık yanlızlık anlamına gelmiyor.
Kesinlikle herkesin kendi tercihi. Ama kimsenin de illa evlilik olsun diye yanıp tutusacagini düşünmüyorum. Hele ki talihsiz bir evlilikten sonra. İlgi kısmı da farklıdır. Bende çevremde arkadaş ortamımda ilgi görürüm. Diğer türlü duruşumdan sanırim ve eski eşimle aynı yerde olmamdan dolayi bana yanaşmak istemedikleri konusunda epey bir duyum almisimdir. Ha ilgi görmesem bile hiç bir zaman buna dayanak olarak bu tür yaklaşımlara girmedim ki girmemde. KalbiM ne zaman bunu isterse o zaman olur ki kalbimin varlığını iki gündür de hissetmeye başladım. Çocuğumla da çok ama çok mutluyum. Anneligimi zaten burda tartismam. Ben enerjisi yüksek bir insanım. İcra ettiğim meslek ve çalışma koşulları başkasında olsa sanmam ki benim kdar dik dursun. Bu tempoda bile alsam eve geldiğimde yatana kadar ki zamanımın hepsi evladimindir. Ask meşk isleri de olsa bu böyledir. Ben belli yasa gelmiş. Belli şeyleri yaşamış ve bilincinde olan bir insanim. Orda burda Hoppidi lay lay lom bir şey yaşamam da bu zamandan sonra. O nedenle ne oğlumu ne kendimi ihmal ederim. Kısacası herşeyin bilincinde yasayacagimdan eminim...Herkesin kendi tercihi saygı duymayılıyız kimi tek takılır mutlu olur kimi çocuğuyla mutlu olur kimde illa birini ister tercihleri kalıplaştırmamalıyız bizim Türklerin illa evlenecek ler ben maddi manevi çok üst düzeydeyim herşeyim tam neden biri olsunki hayatımda herşey çok güzel böyle ha bende ilgi görmeyen biri olsam belki bende birini isterdim ama güzel böyle kızımla aşk yaşıyorum enerjim sabrım anca ona yetiyor.
Gerçekten sabırlı olduğumu bir kere daha anlayıp, kendimi yine taktir ettim :)))) kırk sefer inanin yazdım. 6 ay değil öncesi var. Evlilik değil flört. Bizim buralarda bir laf vardır. " anlaysin ama kavrayamaysin " :))))))) kimi hanımlar aynen böyle burda. Anliyorlar ama yorumlama ve kavramada sıkıntıları var. Teşekkür ederim bu arada :)))okuyup geçiyor insanlar gördüğüm kadarıyla.
ama "anlamak" hak getire.
anlamadıkları için de tutturmuşlar daha çok yeni bekle diye.
2 yıldır bitmiş gitmiş diyorsunuz da hala almıyor kafalar. tuhaf bir platform burası.
siz hazırım diyorsanız kimseye laf düşmez.
sadece yürekten istemeye devam edin. dua edin.
bir kapı açılacak ve yeniden seveceksiniz inşallah.
kimi insan kendini ayrılıklar sonrası her şeye kapatır.
o yüzden sizi takdir ettim düşüncelerinizden ötürü.
Çok teşekkür ederim guzel dilekleriniz için :)Seni sevecek çocuğunla kendi çocuğu gibi zaman gecirecek size deger verecek bir insan mutlaka olacaktir.Umarım cok sever cok sevilirsin
29 yaşında, boşanmıs, 1 çocuklu, memur, maaşlı, eli yüzü dÜzgün biriyim :))))) kurslara falan gitmiyorum ama oğlum babasina gidince arkadaşlarla toplanır bişiler yaparız. :) çok aktif değilim kurslar vs. Konusunda. Dans kursu istiyorum asLinda ama becerim yok sanki ya.6 ay neden kısa olsun? Eşi vefat eden için benim gözümde 3 yıl bile kısa ama boşanma ayrı konu kiiiiii kadın demiş yıllardır sorunlu iki yıldır ayrı 6 ay resmi boşanma diye
Kendinle ilgili biraz bilgi verirsen, yaş, eğitim, iş durumu olası kısmet için fikir verebiliriz. Maddi sorunun yoksa kurslara git, yemek kursu, dil kursu, ahşap kursu, resim kursu. Buralarda arkadaşlıklar kurabilirsin, gezi grupları var ama orada 50 yaşında insanlar oluyor. Yaş sınırını belirlemen lazım. Günü birlik geziler oluyor, fırsat sitelerinde görürsün, o tarz geziler özellikle resmi tatillerde bir ortam oluşturabilir. İnternetten tanışmak kolay amaaa sonu hep fiyasko. Çocuğunla birlikte butik otellerde tatil yapın, otel sahibini araştır bekar olabilir, bir ablamız böyle evlendi
Ama o çocuğu olduğunu saklamış çok sorunlar oldu, çocuğun olduğunu üçüncü buluşmada falan söyle.
Artık zaman değişti, eskisi gibi görücü usulü bekarlarda bile azaldı artık zaman kısmetimiz için yollara düşme zamanı kızlar
Teşekkür ederim :)İnşaallah kıymetinizi bilecek hayırlı biriyle mutlu olursunuz.hayatiniza bir yoldaş istemek,sevmek ve sevilmeyi istemek son derece insani şeyler ve ihtiyaç.dilerim mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?