Bosanali 6 ay oldu ve..

Kesinlikle bu işler nasip işi. Nerden nereye:) Allah bir ömür mutlu etsin:)

Neden kadınlar hayatlarını bir erkekle yaşama ihtiyacı duyar. Bekleyin aşk gelip bulsun sizi

okudugun sayfada yazıyo zaten devlet arkanda oldugu icin bosansanda ailenle anlasamasanda adamlar yardım yardım yardım bide gavur derler
Öyle bir hayat yok malesef dışarıdan duyulduğu gibi değil hiçbirşey ben evlendim bir hafta sonra yurt dışına gittim ve havaalanında tekrar dönmek istedim ve bana evin bu denilen yer ahırdan daha aşağıda bir yerdi yeni gelin olarak bir ay yerde yattım evimi değiştirdim yerleşik düzene geçtim vs vs anlatacak çok şeyler var ama hatırlamak kapanan yarayı kurcalıyor... en son da malum erkeğin başka kadınlarla yazışmasının normal olarak karşılanması bana aldatmak olarak geldi ve dört ay sonra vatanıma döndüm boşanma davası açtım kpss ye girdim ve şuan güzel bir kurumda memurum....İlle de vatanım diyorum....Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Neden kadınlar hayatlarını bir erkekle yaşama ihtiyacı duyar. Bekleyin aşk gelip bulsun sizi
Evet öyle olacak zaten. Hayatımı bir erkeğe bağladığım veya adadigim yok ki. Hayatımı baglayacagim tek kişi evladimdir. Gerisi teferruat. Yoksa yollara düşmedim bir adam için. Konuyu yanlis anladınız sanırim.

İnşallah gofi hayırlı insanlar çıksın karşımıza :)

Acelen ne ki öyle bi yıpranmışlıkla baska birini sevmek zor olur daha biraz dur zaman geçsin. Üstelik çocukta var. Ben 1 yıl evli kaldım. boşandıktan 3 yıl sonra evlendim. Sanki hiç evlenmemiş gibiyim şuan. İkinci evliliğim değilmiş gibi, sanki gözümü ilk onda açmış gibiyim. İlk yaşadığım şey neydi bilmiyorum ama evlilik değildi....

Bence biraz kafanı kendini topla zamanla hepsi öyle bir oluyorki. Uzun bi süre asla evlenmem dediğim sırada çıktı eşim karşıma. İyiki çıkmış. Lafımı yedirdi. İyiki yedirmiş :)

Bu yollardan geçen ve sonunda yeniden aşkla tanisanlar veya beni anlayıp yardimci olmak isteyen hanımlar, kafamda ki bu deli soruların çözümü için yardım istiyorum....

Aaaaa bu ben :)
Bu yollardan geçtim, sonunda yeniden aşkla tanıştım. Sizi de gayet iyi anlıyorum. Yardımcı olmak isterim

Gerçi benimki çok yeni ama insan kalbi kıpır kıpır etme İHTİYACI hissediyor, hele bu insan bir kadınsa, hele önceki ilişkisi/evliliğinde duygusal şiddete veya eleştiriye maruz kaldıysa/ kadınlığına olan güveni alt üst olduysa...

"Evet ya beni biri beğeniyor" "Biri benim düşüncelerime, duygularıma değer veriyor" insana şaşırtıcı geliyor, aslında normal olan bu olmasına rağmen o eski patolojik ilişkilerimizde o kadar çok eziliyoruz ki bizi şaşırtıyor bu duygular...

Ama şaşırtmasın. Sizi çoookkk eskiden takip edip yorum yaparım bilirsiniz. Sizin o evlilikten çok daha güzel şeyleri hak ettiğinizi biliyordum. Size hep boşanın demişimdir. Bence çok da iyi oldu. Hep diyorum mutlu anne=mutlu çocuk.

Ve evet. O ihtiyaç duyduğunuz ilişkiyi de mutlaka bulacaksınız. Ve evet, doğru adamlar hala var. Sallamıyorum yanlış anlaşılmasın. Caddeden geçerken arabaların geldiği tarafa kendisi geçen, yolun ortasına geldiğimizde bu kez diğer tarafa geçip elimi öyle tutan biri var hayatımda. Şımartılmayı o kadar özlemişim ki. Zaman zaman geçmiş evliliğime çok büyük zaman kaybı olarak bakıyorum ve üzülüyorum ama onu yaşamasaydım o zaman bugünkü BEN olmayacaktım. Belki bu ilişkide yersiz kaprisler yapıp değerini bilemeyecektim.

Gözlerime bakarken içinden kalpler uçuştuğunu gördüğüm bir adam var hayatımda. Sabah 6'da günaydın mesajı yazan, gün içinde belki 10 kere arayan, her gün beni görmek isteyen, benimle (ve çocuklarımla) geleceğe yönelik planlar yapan...

Bizlerin avantajı anne olmamız aslında. Çünkü tek başımıza olsaydık daha aklı havada olup lay lay lom kararlar alabilirdik. Çocuklarımızın olması, artık hayatımızdaki kararları yek kişilik değil 2-3 kişilik alıyor olduğumuzu bilmek ayaklarımızı otomatik olarak yere bastırıyor ve bizi yanlış kararlar almaktan koruyor.

Layık olduğunuz şeyler şu an sahip olduklarınızdan çok daha fazla. Sevgi dolu, saygı dolu, heyecan dolu, AŞK dolu bir ilişki diliyorum size.

yorumlara hızlıca göz attım. tahmin ettiğim gibi acımasız acımasız yorumlar…

hayatı bir erkeksiz yaşayamıyor musun, bilmem ne…

sevmek sevilmek bir ihtiyaç. hem duygusal anlamda, hem de fiziki anlamda. insan derdini sıkıntısını anlatabilecek, her canı sıkıldığında ona koşabilecek bir insan istiyor hayatında. öpmek, öpülmek, dokunmak, dokunulmak, okşanmak, sevilmek istiyor.

aşk bir ihtiyaç kim ne derse desin.
bunun erkeksiz yaşamakla alakası yok.

umarım en kısa zamanda tüm aşksızlar olarak güzel aşklarımıza kavuşuruz :)

Bu nasıl güzel bir yazı. Nasıl güzel duygu anlatımı. Sizi sadece burdan tanıyorum ama inan ki yorumlarinizi ve kişiliginizi çok ama çok beğenip, haddimce takdir ediyorum :) mutlu olmanıza çok ama çooook sevindim. Sizde mutluluğu yaşamayı hak eden insanlardansiniz. Çok teşekkür ederim. Çok sağolun. İnşallah bende kalbimi kipir kıpır eden. Beni önemseyen. Oğlumu ve bana değer verip koruyan kollayan adam gibi adamla tanışırim. Dedigim gibi bu güzel duyguları unutali yıllar oldu. Ben artık böyle bir şey olmasını istiyor isem bu benim için çok iyi bir şey. Doktorum da bana derdi yeni heyecanlar olacak. O kalp sadece organ olmaktan çıkacak... bende gulerdim. Sanmıyorum ama Allah büyüktür derdim. Şimdi ise duygum, hisselerim var artık. Çok şükür diyorum. Mutluyum. Sağlığım yerinde evladım yanımda . İmkanlarım yerinde. Cok sukur. Anlamınıza sevindim beni. Teşekkür ederim tekrardan.

Ben o şekilde acımasız yorum yapanların gerçekten mutsuz olduğunu düşünüyorum . Bu halimle bile ben onlardan daha mutluyum. :)) teşekkür ederim.

Ben sizi gayet akıllı ve mantıklı bir hanım olarak gördüm. O konuşanlar kendileri boşanırsa bigün beklerler 5-10 yıl. Hiç sanmıyorum da neyse... karşınıza sonu hayırlı bir evliliğe gidecek ve sizi çok mutlu edecek bir yol arkadaşı çıksın inşallah. Mühim olan yara almamanız tekrar...

O hanım başka birine yaslanmadan edemiyor anladığım kadarıyla.. Tavsiyeler de o yönde doğal olarak.

Boşanmış bir kadın olarak her kelimesine katılıyorum. Hayır bide millet ne sanıyorsa, ben 2 yıldır bahsettiğiniz gibi bir adamla birlikteyim; evlilik ısrarı olmasa evlenmeyi düşünmem bile. Bu defa da herkes eee ne zaman evlilik diye soruyor asla mutlu olmanızla mutlu olmuorlar. E hani hemen evlilik olmasındı? Yok valla kimseye bakmayacaksın bu hayatta. Hele bizim gibi ilk evliliği hayal kırıklığı dolu kadınlar, ikincide dibine kadar tadını çıkarmalı hayatın. Ki çıkarıyoruz da, çok şükür...

bu senin tercihin yanlız cok cok yakından hem kuzenum hem arkadasarım var 10 senede sigortasıda ödendi 3 cocuk yaptı her 3 sene icin maası kesilmesi pasa gibi yasıyolar valla

ayrıca sen neden daha önce kalıcagın yere gitmedin görmedin bu senin sorunun ayrı ev yapamıcaksa neden evlenir bi insan

yada söyle bi arkadasımda var ingilterede 2 cocukla kocadan bosan cunku kadına hamileyken dövmeye kalktı sonra ne oldu adam hapis yattı devlet cucuk yardımı verdi adamdanda para aldı kız pasa gibi yasıyo valla türkiyede olsam sürünürdün diyı haklıda burda cocuksuz bosanda yasa bakalım tek basına

sen avrupa nimetlerinin farkında dgeilsin adalet özgürlük cok önemki seyler

senin yerinde olsam zaten dil kursuna giderdim 4 ayda belki 1 2 sene zorlanırdın ama sonraa ohh iyiki burdayım derdin

esimin isinden dolayı amerika olabilir hergun dua ediyorum alalhım ne olur olsun o is diye

sanslısın bana göre ama kaybetmissin

Canım beceri için mi git diyorum, yeni insanlarla tanışman için, genç ve bekar insanlar için dil kursunu öneririm, yaşın genç çünkü ben 37 gibi tahmin etmiştim çocuğun yaşından dolayı. Eski arkadaşlarının bu anlamda faydası olmaz.

Neresiydi?

Seninki boşanmış ve çocuklu muydu?Senin çocuğun var mıydı?Nasıl tanistiniz

Çok sevindim gelen kutusuNasıl tanıştınız peki,onun çocuğu var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…