- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Neden bu kadar aç gözlüsünüz? Her konuda para, kendini garantiye almak?! Sizce de çirkin değil mi? Parayı mezara kim götürmüş? Şu mesajınızı okudum gerçekten kendimden utandım. Ayıp, insanları sevmek için dolarlarına garantisine bakmayın yoksa doğru insanı seçemezsiniz.nerde yasıyosun bilmem ama en azındna yurt dısı talip bak cift pasaportlu olsun :)))))))
hersein iyisini kötüsünü düsünmek lazım yarın bosanırsın yada bisey olur devlet arkanda olur sahsen suan ki aklım olsa kesinlikle yurt dısına evlenirdim
Seninkini taniyalim:)Boşanmış ve çocuklu mu?Nasıl tanistinizBoşanmış bir kadın olarak her kelimesine katılıyorum. Hayır bide millet ne sanıyorsa, ben 2 yıldır bahsettiğiniz gibi bir adamla birlikteyim; evlilik ısrarı olmasa evlenmeyi düşünmem bile. Bu defa da herkes eee ne zaman evlilik diye soruyor asla mutlu olmanızla mutlu olmuorlar. E hani hemen evlilik olmasındı? Yok valla kimseye bakmayacaksın bu hayatta. Hele bizim gibi ilk evliliği hayal kırıklığı dolu kadınlar, ikincide dibine kadar tadını çıkarmalı hayatın. Ki çıkarıyoruz da, çok şükür...
Yani katılıyorum çoğuna.Yoksa niye gelmiyorlar.bu senin tercihin yanlız cok cok yakından hem kuzenum hem arkadasarım var 10 senede sigortasıda ödendi 3 cocuk yaptı her 3 sene icin maası kesilmesi pasa gibi yasıyolar valla
ayrıca sen neden daha önce kalıcagın yere gitmedin görmedin bu senin sorunun ayrı ev yapamıcaksa neden evlenir bi insan
yada söyle bi arkadasımda var ingilterede 2 cocukla kocadan bosan cunku kadına hamileyken dövmeye kalktı sonra ne oldu adam hapis yattı devlet cucuk yardımı verdi adamdanda para aldı kız pasa gibi yasıyo valla türkiyede olsam sürünürdün diyı haklıda burda cocuksuz bosanda yasa bakalım tek basına
sen avrupa nimetlerinin farkında dgeilsin adalet özgürlük cok önemki seyler
senin yerinde olsam zaten dil kursuna giderdim 4 ayda belki 1 2 sene zorlanırdın ama sonraa ohh iyiki burdayım derdin
esimin isinden dolayı amerika olabilir hergun dua ediyorum alalhım ne olur olsun o is diye
sanslısın bana göre ama kaybetmissin
Ingilızce kursuna gitmek lazım aslında. Yüksek lisansa başlamak için ingilizce lazim.Ama saldım kendimi isim de ağır.Ama şimdi biraz daha iyi bir yere gectim.Canım beceri için mi git diyorum, yeni insanlarla tanışman için, genç ve bekar insanlar için dil kursunu öneririm, yaşın genç çünkü ben 37 gibi tahmin etmiştim çocuğun yaşından dolayı. Eski arkadaşlarının bu anlamda faydası olmaz.
İnternetten tanıştım.Çok sevindim gelen kutusuNasıl tanıştınız peki,onun çocuğu var mi
Uyy hangisinden söyle nolur.Bana da bir referans yeri olsunİnternetten tanıştım.
Çocuğu var 1,5 yaşında.
Yok bekar beni beklemiş bugüne kadarSeninkini taniyalim:)Boşanmış ve çocuklu mu?Nasıl tanistiniz
Allah tamamına erdirsin.Beraber bir omur mutlu olasınız.Yasin kaç peki?Çocuğun var mı senin?Yok bekar beni beklemiş bugüne kadarama beni görene kadar haberi yokmuş Aynı ortamda çalıştık bir dönem, oradaki insanların pisliklerinden kurtulmaya çalışırken hep yanımda oldu ve bana karşı bile beni korudu sağolsun. Sırdaşlığı bile bir ömür geçirmek için yeterli, öncekinin boşboğazlığı yanında çok şükür, darısı bütün boşanmış, güçlü, sonuna kadar hakeden kadınlarımızın başına..
Alllaahh diye bi nara atasım geldiAaaaa bu ben :)
Bu yollardan geçtim, sonunda yeniden aşkla tanıştım. Sizi de gayet iyi anlıyorum. Yardımcı olmak isterim
Gerçi benimki çok yeni ama insan kalbi kıpır kıpır etme İHTİYACI hissediyor, hele bu insan bir kadınsa, hele önceki ilişkisi/evliliğinde duygusal şiddete veya eleştiriye maruz kaldıysa/ kadınlığına olan güveni alt üst olduysa...
"Evet ya beni biri beğeniyor" "Biri benim düşüncelerime, duygularıma değer veriyor" insana şaşırtıcı geliyor, aslında normal olan bu olmasına rağmen o eski patolojik ilişkilerimizde o kadar çok eziliyoruz ki bizi şaşırtıyor bu duygular...
Ama şaşırtmasın. Sizi çoookkk eskiden takip edip yorum yaparım bilirsiniz. Sizin o evlilikten çok daha güzel şeyleri hak ettiğinizi biliyordum. Size hep boşanın demişimdir. Bence çok da iyi oldu. Hep diyorum mutlu anne=mutlu çocuk.
Ve evet. O ihtiyaç duyduğunuz ilişkiyi de mutlaka bulacaksınız. Ve evet, doğru adamlar hala var. Sallamıyorum yanlış anlaşılmasın. Caddeden geçerken arabaların geldiği tarafa kendisi geçen, yolun ortasına geldiğimizde bu kez diğer tarafa geçip elimi öyle tutan biri var hayatımda. Şımartılmayı o kadar özlemişim ki. Zaman zaman geçmiş evliliğime çok büyük zaman kaybı olarak bakıyorum ve üzülüyorum ama onu yaşamasaydım o zaman bugünkü BEN olmayacaktım. Belki bu ilişkide yersiz kaprisler yapıp değerini bilemeyecektim.
Gözlerime bakarken içinden kalpler uçuştuğunu gördüğüm bir adam var hayatımda. Sabah 6'da günaydın mesajı yazan, gün içinde belki 10 kere arayan, her gün beni görmek isteyen, benimle (ve çocuklarımla) geleceğe yönelik planlar yapan...
Bizlerin avantajı anne olmamız aslında. Çünkü tek başımıza olsaydık daha aklı havada olup lay lay lom kararlar alabilirdik. Çocuklarımızın olması, artık hayatımızdaki kararları yek kişilik değil 2-3 kişilik alıyor olduğumuzu bilmek ayaklarımızı otomatik olarak yere bastırıyor ve bizi yanlış kararlar almaktan koruyor.
Layık olduğunuz şeyler şu an sahip olduklarınızdan çok daha fazla. Sevgi dolu, saygı dolu, heyecan dolu, AŞK dolu bir ilişki diliyorum size.
Hahaha Tulipa çok güldüm mesajlarina. Nerelisin ? Nerdesin. Kendimi geçtim sana bulacam bir ask:))))(Allah tamamına erdirsin.Beraber bir omur mutlu olasınız.Yasin kaç peki?Çocuğun var mı senin?
Allah hep beraber guldursun yoldasHahaha Tulipa çok güldüm mesajlarina. Nerelisin ? Nerdesin. Kendimi geçtim sana bulacam bir ask:))))(
Ay o da çirkin geliyo beeBence evlenme en azindan resmiyette.. kiy mis gibi imam nikahi yasa askini doya doya.. kendi kendini idare edebiliosan gerek yok diger turlusune.. tabii tekrar cocuk filan istiosan o baska
Ayy inanmiyoruumm
Alllaahh diye bi nara atasım geldi
Bu nasıl güzel nasıl kıpır kıpır bi mesajdır
Oradangofretto ve bana böyle güzel bir ilişki lütfen, paket olsun eve götüreceğiz
Erkek evet.Ayy inanmiyoruummNerden buldun bunu mihailcigim?Ayy rezil yememiş içmemiş bizi dikizlemis
Erkek mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?