Bosanali 6 ay oldu ve..

Neden bu kadar aç gözlüsünüz? Her konuda para, kendini garantiye almak?! Sizce de çirkin değil mi? Parayı mezara kim götürmüş? Şu mesajınızı okudum gerçekten kendimden utandım. Ayıp, insanları sevmek için dolarlarına garantisine bakmayın yoksa doğru insanı seçemezsiniz.
Kadın zaten boşanmış şu an kendine yetebiliyor demekki, ikinci kez de boşansa kimseye muhtaç olmaz tahminimce!

Seninkini taniyalim:)Boşanmış ve çocuklu mu?Nasıl tanistiniz

Yani katılıyorum çoğuna.Yoksa niye gelmiyorlar.

Ingilızce kursuna gitmek lazım aslında. Yüksek lisansa başlamak için ingilizce lazim.Ama saldım kendimi isim de ağır.Ama şimdi biraz daha iyi bir yere gectim.

Seninkini taniyalim:)Boşanmış ve çocuklu mu?Nasıl tanistiniz
Yok bekar beni beklemiş bugüne kadar ama beni görene kadar haberi yokmuş Aynı ortamda çalıştık bir dönem, oradaki insanların pisliklerinden kurtulmaya çalışırken hep yanımda oldu ve bana karşı bile beni korudu sağolsun. Sırdaşlığı bile bir ömür geçirmek için yeterli, öncekinin boşboğazlığı yanında çok şükür, darısı bütün boşanmış, güçlü, sonuna kadar hakeden kadınlarımızın başına..

Allah tamamına erdirsin.Beraber bir omur mutlu olasınız.Yasin kaç peki?Çocuğun var mı senin?

Alllaahh diye bi nara atasım geldi
Bu nasıl güzel nasıl kıpır kıpır bi mesajdır
Oradan gofretto ve bana böyle güzel bir ilişki lütfen, paket olsun eve götüreceğiz

Bence evlenme en azindan resmiyette.. kiy mis gibi imam nikahi yasa askini doya doya.. kendi kendini idare edebiliosan gerek yok diger turlusune.. tabii tekrar cocuk filan istiosan o baska

Bence evlenme en azindan resmiyette.. kiy mis gibi imam nikahi yasa askini doya doya.. kendi kendini idare edebiliosan gerek yok diger turlusune.. tabii tekrar cocuk filan istiosan o baska
Ay o da çirkin geliyo bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…