Bosanali 6 ay oldu ve..

Ben 30 olucam. O 40. Çocuk yok, olsun isteyemedim ben hiç..

bende artık erkeğin yaşça daha büyük olması taraftarıyım ama bazı adamlarda yaş alsa da büyümüyorlar.
anlaşmak değer görmek aslında önemli olan.

peki görüntü olarak yaş farkı varmış gibi duruyor musunuz ? Mikropik

Bir ömür geçirdiği hatunu öldükten sonra 40 günde evlenen biliyorum ben ama bizim gönlümüze hitap edeni bulmamız zaman alıyor tabi.

Evet benimki epeyce bir olgun. Belli oluyor ama ben şikayetçi değilim, kendisi kıymet bildiği sürece sorun yok o da çok şükür bebek gibi davranıyor

Adamın, karısı ölmüş. Gommusler. Adam mezarlıktan çıkarken biyiklarinj burarak içinden geçiriyormus ki"kız mi alsam Dul mu alsam ". :)))))) erkekler böyle. Bizde 40 lar 50 ler seneler bekleyelim :)))

Evet benimki epeyce bir olgun. Belli oluyor ama ben şikayetçi değilim, kendisi kıymet bildiği sürece sorun yok o da çok şükür bebek gibi davranıyor

maşallah size, daim olsun mutluluğumuz, kıymet bilen değer veren adamlardan darısı başımıza inşallah..

Daha ayrilma asamasinda bile bakiyorlar. Birine sordum ne is diye. Hayat devam ediyor dedi .

Eee bize de devam ediyor. Biz mal miyiz bekleyelim.
Aynen.Onlar ilişki içinde bile hazır olup buluyorlar.Biz niye uzun uzadiya yas tutalim.Bizim neyimiz eksik

Gerçi biz uslanmayız tutarız yine yasımizı
Onlara erişmek mümkün mu?

O hiç evlenmemiş demistin.O vakte niye evlenmemiş acaba.Kiz verecez sorarız biz

Aslında peşine düştüğü pek kimse olmamış, herhangi biriyle evlenecek biri de değil zaten. İstediği biri varmış o da kısmet olmamış. Aradan epey zaman geçmiş.. Sonra ben çıktım karşısına Bidaha da bırakmadı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…