- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Ben 30 olucam. O 40. Çocuk yok, olsun isteyemedim ben hiç..Allah tamamına erdirsin.Beraber bir omur mutlu olasınız.Yasin kaç peki?Çocuğun var mı senin?
Donanımhaber evlilik üzerine sohbetler diye googlelarsan çıkarLink atar misin ?
Bunu ben düşündüm yeminleBence evlenme en azindan resmiyette.. kiy mis gibi imam nikahi yasa askini doya doya.. kendi kendini idare edebiliosan gerek yok diger turlusune.. tabii tekrar cocuk filan istiosan o baska
Ben 30 olucam. O 40. Çocuk yok, olsun isteyemedim ben hiç..
Bir ömür geçirdiği hatunu öldükten sonra 40 günde evlenen biliyorum benCay kahve ortamina dondurmussunuz burayi. Herkese benden cay.
tulipa biz iki sap kaldik boyle.
BenveUtkum 6 kisa bir sure degil ki, hissettigin an istedigin kisiyle baslayabilirsin. Erkekler 15 gun sonra basliyor kadinlar niye beklemeli ki .
Hay Allah im ya:)))))) hangi site bu. Resmen magazine düştük :))((
Evet benimki epeyce bir olgun. Belli oluyor ama ben şikayetçi değilim, kendisi kıymet bildiği sürece sorun yokbende artık erkeğin yaşça daha büyük olması taraftarıyım ama bazı adamlarda yaş alsa da büyümüyorlar.
anlaşmak değer görmek aslında önemli olan.
peki görüntü olarak yaş farkı varmış gibi duruyor musunuz ?Mikropik
Bir ömür geçirdiği hatunu öldükten sonra 40 günde evlenen biliyorum benama bizim gönlümüze hitap edeni bulmamız zaman alıyor tabi.
O hiç evlenmemiş demistin.O vakte niye evlenmemiş acaba.Kiz verecez sorarız bizBen 30 olucam. O 40. Çocuk yok, olsun isteyemedim ben hiç..
Adamın, karısı ölmüş. Gommusler. Adam mezarlıktan çıkarken biyiklarinj burarak içinden geçiriyormus ki"kız mi alsam Dul mu alsam ". :)))))) erkekler böyle. Bizde 40 lar 50 ler seneler bekleyelim :)))Cay kahve ortamina dondurmussunuz burayi. Herkese benden cay.
tulipa biz iki sap kaldik boyle.
BenveUtkum 6 kisa bir sure degil ki, hissettigin an istedigin kisiyle baslayabilirsin. Erkekler 15 gun sonra basliyor kadinlar niye beklemeli ki .
Evet benimki epeyce bir olgun. Belli oluyor ama ben şikayetçi değilim, kendisi kıymet bildiği sürece sorun yoko da çok şükür bebek gibi davranıyor
Aynen.Onlar ilişki içinde bile hazır olup buluyorlar.Biz niye yaş tuyalim.Bizin neyimiz eksikDaha ayrilma asamasinda bile bakiyorlar. Birine sordum ne is diye.Hayat devam ediyor dedi .
Eee bize de devam ediyor. Biz mal miyiz bekleyelim.
E beni de ekle lütfen. BAna da bir paket gelsin :)))Alllaahh diye bi nara atasım geldi
Bu nasıl güzel nasıl kıpır kıpır bi mesajdır
Oradangofretto ve bana böyle güzel bir ilişki lütfen, paket olsun eve götüreceğiz
Teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda nasip olsun sizlere de...maşallah size, daim olsun mutluluğumuz, kıymet bilen değer veren adamlardan darısı başımıza inşallah..
Aynen.Onlar ilişki içinde bile hazır olup buluyorlar.Biz niye uzun uzadiya yas tutalim.Bizim neyimiz eksikDaha ayrilma asamasinda bile bakiyorlar. Birine sordum ne is diye.Hayat devam ediyor dedi .
Aynen. Bide dediğim kişi de gidip hiç evlenmemiş kadın bulmuştu bak aklıma geldi yine. Bide el değmemiş olacak... kendisi neyse...Daha ayrilma asamasinda bile bakiyorlar. Birine sordum ne is diye.Hayat devam ediyor dedi .
Kim O eski eşin mi ?Aynen. Bide dediğim kişi de gidip hiç evlenmemiş kadın bulmuştu bak aklıma geldi yine. Bide el değmemiş olacak... kendisi neyse...
O hiç evlenmemiş demistin.O vakte niye evlenmemiş acaba.Kiz verecez sorarız biz
Yok yok neyseki o değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?