- 8 Ağustos 2016
- 112
- 82
- 18
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
kafasına elime geçeni fırlatır elbiselerinide çöp torbasına koyar kapının önüne kendisiyle beraber atarım ... nokta bittiSize çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Çantada keklik muamelesi yaptırma sakın kendine. Net ol. Benim senin gibi grilerim yok. Uç noktaların insanıyım ben ya evliyizdir ya boşanmışızdır arası yok bende falan de koy tavrını ortaya. Evlilik rahatsız etmiş beyefendiyi belli, özgürlük arıyor.. Nasıl olsa canı istediğinde çağıracağı kadın da var. ohhh kebap...!!
Aynen hem karnim doysun hem koftem dursun istiyorçok ilginç bir eski eşiniz var adam boşanalım,ben hayatımı yaşayayım ama seni özlersem de gelirim bir iki sevişiriz giderim modunda.
neyse dilekçeler verilmiş,hayırlısı olsun.
Her sey ne yazik ki cok ama cok acik canim.. Yuvam diyerek cabaliyorsun ama bu adamla "aile" olunmaz..Ben veriyorum o özgüveni her defasında. Hadi diyorum bu sefer öyle değildir ama yine elimde kalıyor..
Önceden çok duygusaldım sonra Nebahat Çehre nin bir röportaj ında karşımdaki zırvalamaya başlayınca kaçarım gibi birşeyler söylemişti .e haklıydıda ne kendini sıkıntıya sokacaksın kaç naparsa yapsın bekar dolaşayım kimseyi bulamazsam sende elimin altında dur demiş uyanık çocuk oyuncağı sankiSize çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Oda kimseyle takılma dememiş ki umurunda olmaz kiSanirim boyle bir durumda kabul ederim bosanmayi
Sonra da canimin istedigiyle takilirim
Ara sira da kendisiyle takilirim
Birsey diyemez hakki yok cunku
Eee onunki can benimki ne? Ben de ara sira baskalariyla takilmak isteyebilirim madem
E olmasinOda kimseyle takılma dememiş ki umurunda olmaz ki
Sanirim boyle bir durumda kabul ederim bosanmayi
Sonra da canimin istedigiyle takilirim
Ara sira da kendisiyle takilirim
Birsey diyemez hakki yok cunku
Eee onunki can benimki ne? Ben de ara sira baskalariyla takilmak isteyebilirim madem
Oda kimseyle takılma dememiş ki umurunda olmaz ki
Aman etrafta bir sürü takılmaya insan bulunur ona mı kaldı kızımızE olmasin
Boyle bir adamla evli olmasin en azindan,o da hayatina baksin.colugu yok cocugu yok gezsin tozsun eglensin caninin cektigiyle takilsin demek istiyorum ben
Oldu göZlerim doldu deseydinHayır kesinlikle bahsi bile geçemez ona göre benim başkalarıyla takılmam..
Ama boşandıktan sonra ona göre hareket etmem tabii ki. Bakarım hayatıma bekarım artık ne de olsa, kim karışır!?
Çirkin teklifin geleceği noktalar. İnsan sevdiğini kaybetmeyi göze almaz onun ki tamamen cinsellik. Amaç bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?