"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

Evlilikten veya evliliğin getirdiği bağlılık herhalde ex eşinize sıkıcı gelmiş. :)
Arada bir görüşelim olayı da ben bi dışarıya bakayım daha iyisini bulup gelmezsem bekleme ama gelirsem aç kapıyı

O ne yaaa
Bosanalim ama goruselim; yani "bak sevgili esim bosandiktan sonra bi sure hayatimda birisi olmucak o surecte beni bosta birakma, e erkegim sonucta desarj olmam gerek bi sure beni idare et bende seni ederim" dercesine asagilik bi teklif serefine tukirim adamin

kafasına elime geçeni fırlatır elbiselerinide çöp torbasına koyar kapının önüne kendisiyle beraber atarım ... nokta bitti

Çantada keklik muamelesi yaptırma sakın kendine. Net ol. Benim senin gibi grilerim yok. Uç noktaların insanıyım ben ya evliyizdir ya boşanmışızdır arası yok bende falan de koy tavrını ortaya. Evlilik rahatsız etmiş beyefendiyi belli, özgürlük arıyor.. Nasıl olsa canı istediğinde çağıracağı kadın da var. ohhh kebap...!!

Aynen öyle dedim canım. Boşanınca biter. Net.
Bencede bi özgürleşme derdinde ona özgür olma diyen yok zaten boşandıktan sonra istediği haltı yiyebilir..
Benim de amacım kendi hayatıma bakmak.

Önceden çok duygusaldım sonra Nebahat Çehre nin bir röportaj ında karşımdaki zırvalamaya başlayınca kaçarım gibi birşeyler söylemişti .e haklıydıda ne kendini sıkıntıya sokacaksın kaç naparsa yapsın bekar dolaşayım kimseyi bulamazsam sende elimin altında dur demiş uyanık çocuk oyuncağı sanki

Sanirim boyle bir durumda kabul ederim bosanmayi
Sonra da canimin istedigiyle takilirim
Ara sira da kendisiyle takilirim
Birsey diyemez hakki yok cunku
Eee onunki can benimki ne? Ben de ara sira baskalariyla takilmak isteyebilirim madem

Eee onunki can benimki ne? Ben de ara sira baskalariyla takilmak isteyebilirim madem
Oda kimseyle takılma dememiş ki umurunda olmaz ki

Hem pastam dursun hem karnım doysun zihniyeti.
Çok onur kırıcı bir teklif, açıkca hem sizinle hem de başka kadınlarla takılmak istediğini ifade etmiş.
En kısa zamanda bu adamı hayatınızdan tamamen çıkartmalısınız.

Oda kimseyle takılma dememiş ki umurunda olmaz ki

Hayır kesinlikle bahsi bile geçemez ona göre benim başkalarıyla takılmam..

Ama boşandıktan sonra ona göre hareket etmem tabii ki. Bakarım hayatıma bekarım artık ne de olsa, kim karışır!?
Çirkin teklifin geleceği noktalar. İnsan sevdiğini kaybetmeyi göze almaz onun ki tamamen cinsellik. Amaç bu.

E olmasin
Boyle bir adamla evli olmasin en azindan,o da hayatina baksin.colugu yok cocugu yok gezsin tozsun eglensin caninin cektigiyle takilsin demek istiyorum ben
Aman etrafta bir sürü takılmaya insan bulunur ona mı kaldı kızımız
Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı yolu açık olsun
Ben yolda görsem slm vermezdim

Oldu göZlerim doldu deseydin
Al nafakanı bak hayatına yol ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…