"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

Teklife bak .. ilk kez boyle birsey duydum.. gerci benim ilk erkek arakadasim'da biz ayrildiktan sonra, bana ap acik ben evlenirsem, sende benim metresim olursun demisti.. midem bulandi simdi.. sapikligin kitabini yazmis esiniz.. sagda solda onunla bununla sununla yatayim, ama esim yanimda dursun misali.. tam dayaklik..

Hiçte abartmıyorsun, bu ne biçim bir düşünce anlamadım. Boşanır boşanmaz tekmeyi bas. Adama bak ya , lan sen bu kadına aşık olsan evliliğini bitirmek ister miydin.
Sanki çocuk kandırıyor.

Evet aşk bu değil kesinlikle. Sanırım onunla aşka bakış açımız uymuyor. Boşansam yüzüne bakmam ki, bide tekrar evleniriz diyor. Kolaydı o kadar.

Bazı yorumlar çok tatlı gülüyorum nedensizce
Hepiniz çok haklısınız, ki zaten ben de öyle düşünüyorum. Böyle bi ilişki şekli yok yani fuckbody gibi bişey yazılmış. Bu da bana gelmez. Azıcık gururumda kalsın benle, seviyorum diye o kadar da düşmem Allah'ın izniyle..
İnsan ya boşanır herkes yoluna gider ya da boşanmaz emek verir yuvası için. Bunun ortası yok.

Evet aşk bu değil kesinlikle. Sanırım onunla aşka bakış açımız uymuyor. Boşansam yüzüne bakmam ki, bide tekrar evleniriz diyor. Kolaydı o kadar.
Adam ki adam demek ona çok gelir bence. Aşkı oyun sanıyor, tam olarak evcilik gibi bişey sanıyor galiba
Ne güzel demişsin azıcık gururum benimle kalsın diye. Ağzına sağlık, Rabbim her zaman seninle olsun

Danzeed, kusura bakma lutfen.. Ihanet desen onda, hakaret desen onda, ailecilik ve sana buz gibi tavirlar desen onda, bosanmaya can atarak seni rencide etmek desen onda! Onda da onda! Hangi aşk Allahini seversen?
Gercekten naif ve iyi biri olduğuna inaniyorum senin.. Kendine bunu yaptirma rica ederim.. Kim ki o seninle halen boyle kustahca taleplerle konusabiliyor, nedir bu ozguven?

Ben veriyorum o özgüveni her defasında. Hadi diyorum bu sefer öyle değildir ama yine elimde kalıyor..

Size böyle iğrenç bir teklifle gelmesinin nedeni sizden bulduğu yüz. Ne yaparsam yapıyım bu kadın beni seviyor diye düşünüyor iyice tepenize çıkartmıssınız aldatıktan sonra affetmissiniz adamın egosu göklerde. Böyle bir teklifle geliyor siz dilinizin ucuyla hayır deyince de utanmadan trip atıyor. Siz o adamı kendinizi değersizleştirerek çoktan kaybetmissiniz.

Ay benim de bir arkadaşım üç yıl önce boşandı. Bi gün baktım çok sinirli ne oldu dedim. Eski eşi ben kimseyle birlikte olamam sana alışığım arada birlikte oluruz gerekirse ücret öderim sana demiş kıza ayı! Kıssadan hisse; beterin beteri var!

Zerre güvenilecek bir insan degil ki zaten.
Kabul etmenin lafını bile etmeyin, silin direkt o ihtimali.

Açıkça yazacagım kusura bakmayın öncelikle.
Eski eşinizle düzenli seks hayatınız devam ederken onun iki güzel sözüne kandıgınızda o işi bitip gittikten sonra siz aglayacaksınız, pişman olacaksınız, yorumlarınızdan ve önceki konularınızdan vs bu okadar belli ki...

Siz aldatmazsınız çünkü tek eşli birisiniz ve sevdiginiz kişiye sadakatle baglanıyorsunuz.
O sizinle evli de olsa, sevgili de olsa, tek gecelik de olsa yalnızca sizden duyacagı iki güzel söz ve cinsellik için görüsmek isteyecek.
Yeterince yıpranmışsınız zaten, daha fazla sizi üzmesine izin vermeyin.

Size vuran, bagıran, aldatan ve yüzsüz yüzsüz cinsel ihtiyacları icin konusmaya çalısan bu kadar asagılık biriyle daha fazla muhatap olmayın kendi iyiliginiz için. Ne derse desin yanıt vermeyin.

Eski eş de olsa artık yabancıdır ve asla cinsel bir konu açamaz. Bu cinsel tacizdir.
Hele ki ücret ödeme meselesi hakarete girer.

Dava nasıl sonuclanırdı bilmiyorum ama kesin şikayetci olurdum. Kendisiyle muhatap olmadan her cümlesinin hesabını ona ödetmek lazım...

Erkekler çok kolay iğrençleşebiliyor ne yazık ki

Butun irtibati kopar arasada acma yok ol goremesin ulasamasin sana, ac bosanma davani da bak fikirleri nasil degisiyor. Aciklamasi baska kadinlara gozum kayiyor ben bir deneyeyim olmazsa sen cepte dur demek istiyor

Bir An önce uzaklasin o kişiden derim ben.. bosanin uzatmanın anlamı yok.. Ve asla görüşmeyin kendinize güzel bir hayat kurun. inanın bana görüştüğünüz sürece acı çekeceksiniz

boşanın aşkı falanda yok 2 kadın arasında kararsız sen ve bır baskası onla zaman gecircek baktı senı özlüyor sana dönecek kocanız yalnızlıktan korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…