"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

Dindeb oyle bir seyin yeri yok. Artik.sizonle evlenemez dahi couk iyuncagimi bu haram oluyor size. Kocanz olacak adam hulleyo bir arastrsn bakalim. Tobe yaa. Cahiliye devrindeyz sanki

Çok mu normalmiş ex kocanız kafayı yemiş. Sapıtmış. Neden görüşüyorsunuz ki ben anlamadım çocuk da yokmuş görüşmeyin kesinlikle... Yuh artık

80 modelmi canım bu ???
hiç şaşırmadım benzer lafları duymuştum. Çokkk seviyorum ama olmuyor boşanalım...(.bu lafıda düşük yaptıkdan bir hafta sonra söyledi ne kadar çok seviyosa )
bir ay boyunca bana evde yokmuş gibi davranan adam boşandıktan sonra sarılmalar eşyalarını topla git diyince acelenmi var demeler aklı sıra eşyaları toplamayacak ben geri dönecem sanki ayrılalım diyen benim de.
yok hayatına biri girene kadar sen benim lara78'im sin demeler (niye ayrıldık o vakit)
yok görüşürmüşüz çay içermişiz kusura bakma dedim artık hayatımda olamazsın
evdeysen geleyim demeler. yanlış olur diyince de kime göre yanlış olurmuş bana göre dedi tabikide.
o yüzden fazla takılma gidene yol orda canım akılları pek çalışmıyor mantık da arama söylenen her sözde en iyisi en kısa sürede kurtulman yoksa düşünüp durursun (sabah dilekçe verip öğleden sonra bitirdik iyikide uzamamış)

Olur deseydin arada farklı insanlarla takılirız sıkılırsak beraber takiliriz hop birbirimizden sıkılırsak yine farklı insanlarla takiliriz. ..bu döngü böyle gider....adam fantazi peşinde herhalde

Hiçte abartmıyorsun, bu ne biçim bir düşünce anlamadım. Boşanır boşanmaz tekmeyi bas. Adama bak ya , lan sen bu kadına aşık olsan evliliğini bitirmek ister miydin.
Sanki çocuk kandırıyor.

ilahi cok hossunuz kizlar apacik direk aktarim da bulunmuslar zaten konu sahibi hakkinizda hayirlisi demek duser bizede.

Çuş daha neler duyacam....!!!!
Aklın varsa o mesajı buraya yazacagına vakit kaybedecegıne valizini toplar gidersın....!

neden böyle bir teklifte bulunduki siz eşisiniz sizce sebebi arada sizi arzulamak sitemesi mi
yada aşığım diyerek kadınlık gururunu incitmek istememesimi

Tovbe Bismillah o nasil adam
Ay pardon adam demisim erkek
Kac kac yakinda sevgilimle sna geleyim mi der bu masallah genislik 0 bicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…