- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
+ aynı zamanda sen başka biriyle görüşemezsin elbette"Hem seninle hem de digerleriyle seviseyim. Evli olmadığımız icin hesap siramazsn, aldatmış da olmam. ne dersin?"
Çok mu normalmiş ex kocanız kafayı yemiş. Sapıtmış. Neden görüşüyorsunuz ki ben anlamadım çocuk da yokmuş görüşmeyin kesinlikle... Yuh artıkSize çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Aynı yorumu yapacaktım..Cebimde kal mantıgı ne olacak.
"Hem özgür olayım hem birisi benimle ilgilensin.
Dönüp dolaşırım daha iyisini bulamazsam tekrar seninle olurum. "
Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Hiçte abartmıyorsun, bu ne biçim bir düşünce anlamadım. Boşanır boşanmaz tekmeyi bas. Adama bak ya , lan sen bu kadına aşık olsan evliliğini bitirmek ister miydin.Aynılarını söyledim. Evlilik sadece bi kurummuş , bitecek olan evlilikmiş aşk değilmiş. Ben çok abartıyor muşum.
Evet canım o benim.
Açtı davayı. Ama yine kendisi sevdiğini söyleyerek geldi ama sonrada durum bu. Anlam veremiyorum. Aslında Kızlar gibi düşünüyorum ama yinede yakıştıramıyorum. Ne onun bu teklifi yapmasına ne de bu durumu bana yakıştırmasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?