- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Ben inanmıştım ona. Adımı dövme yaptırdı hoşuma gitmişti, gerçekten seviyor sandım ama bu dediği beni kötü yaptı.
Bence eşinin hayatında biri var ve boşanması için baskı yapıyor belki de karinla konuşacağım diyerek tehdit ediyor.eşin de olaylar su yüzüne çıkmadan gürültüsüz patirtisiz bosanayin diyor.Ama gönlü senden de tam olarak geçmemiş ki arada seninle de olmak istiyor. sebep bu olabilir.
Ikinci sebep te evliliğin sorumluluğundan kurtulmak gününü gün etmek arada bi de eski eşiyle fantazi yapmak
Siz bunu kabullenmiş gibisiniz yaptığınız şeyden bunu çıkardım .
Eşiniz burayı biliyor ve sizde ona rağmen böyle konu açıyorsunuz amacınız ne olabilir ki ? Yaptığı teklifin ne kadar iğrenç olduğunu mu anlatmaya çalıştınız ?
Kaç kişi böyle saçmalık olmaz dediği halde bu adamın amacı ne olabilir diyebiliyorsanız yaptıkları size ders vermemiş anlaşılan.
Ilki de olabilir siz hissetmeden mahkemede olay çıkmadan boşanmak istiyor olabilir.İlkini açıkçası hiç hissetmedim.
İkincisini düşünüyorum ben de. Yüzüne de söyledim. Kabul etmiyor. Ama öyle işte, bunun başka açıklaması yok ki..
O kadar yaptigindan sonra bi dovme yaptırdı diye gerçekten inandin mı? Affetmeyi falan mi düşündün yoksa? Yazik ediyorsun kendine hemde cokBen inanmıştım ona. Adımı dövme yaptırdı hoşuma gitmişti, gerçekten seviyor sandım ama bu dediği beni kötü yaptı.
Durup dururken mi bosanalim dedi bu adam.
Arada gorusuruz diye.
Sanki gule oynaya konusmussunuz gibi bosanalim arada goruselim olmadi yeniden evleniriz.
Sebep ne niye bosaniyonuz ozmn.
Yazdiginiz cvplarda oyle bi sakinlik hissettim de:))))
Ya ben çok safım inanmıştım ona. O kadar seviyor, beni düşünüyor gibi duruyordu ki. İlk başta bana yanaşmak için çok çaba sarfetti bişeyler yaptı. Ben de sandım ki boşanmak istemiyor. Ama tam tersi ısrarla boşanmak isteyip sadece ayda bir görüşmek istiyor. Uzak şehirlerdeyiz çünkü biz..
Aslında beni ikna eden adımı dövme olarak vücuduna yazdırması oldu. O baya kafamı kurcaladı.
Kesinlikle. Evli kalmanın ne zararı var dedim, ailenden ötürü bi baskı mı var üzerinde söyle dedim. Yok diyo. Öyle istiyomuş. Dedim bu da bana göre değil. Boşanınca biter yoluma bakarım. Doğru olan da bu zaten
Dövme yaptırmış olması çok önemli bir şey değil bence dövme bu yaptırır da sildirir de , kocanız midesizin tekiymiş .Öncelikle evet iğrenç teklifi görsün istedim. Çünkü bana tavır yaptı görüşmek istemediğimi söylediğim için.
Sorgulamamın sebebi adımı dövme yaptırması. Ve bir aydır bi iletişim haliydeydik bu sohbete gelene kadar hiç art niyet aramadım. Saf gibi inandım açıkçası. Her şey güzeldi ben mahkemeyi kapatır diye düşünürken böyle bir şeyle karşılaştım. Anlamlandıramıyorum. Belki de bu kadar iğrençliği ona yakıştıramıyorum.. Ya da kendim çok saf sevdiğim için kabul edemiyorum.
Dudağımda uçuk çıktı stresten. Bi kaç gündür aptal aptal rüyalar görüyorum. İyi oldum derken tekrar kötü oldum. Evet ben güçsüz bi kızım maalesef.
Onunla artık görüşmek istemediğimi söyledim. O da beni sevmiyosun çok kolay bitirebiliyosun diyo :)
Çok kavga ediyoduk canım şiddetli bi şekilde boşanma sebebi bu.
Görüşmek istemediğimi söyledim zaten bu şekilde ilişki bana göre değil dedim.
Size çok aşık olduğunu söyleyen ama aynı zamanda boşanmak için can atan eşiniz size bunu söylese napardınız kızlar?
Ve ısrarla bu durumun çok normal olduğunu söyleyen, yani boşanınca aşk bitmez sadece evlilik biticek aşk neden bitsin diyen?
Baktık dayanamıyoruz bi kaç sene sonra yeniden evleniriz diyen :)
Ama o arada ısrarla bekar olmak isteyen kocanız. Bide siz bu yapılan onursuz tekliften dolayı artık görüşmek istemediğinizi söyledikten sonra trip atan ex koca :)
Yorumları alalım..
Edit: Çocuk yok.
Öncelikle evet iğrenç teklifi görsün istedim. Çünkü bana tavır yaptı görüşmek istemediğimi söylediğim için.
Sorgulamamın sebebi adımı dövme yaptırması. Ve bir aydır bi iletişim haliydeydik bu sohbete gelene kadar hiç art niyet aramadım. Saf gibi inandım açıkçası. Her şey güzeldi ben mahkemeyi kapatır diye düşünürken böyle bir şeyle karşılaştım. Anlamlandıramıyorum. Belki de bu kadar iğrençliği ona yakıştıramıyorum.. Ya da kendim çok saf sevdiğim için kabul edemiyorum.
Dudağımda uçuk çıktı stresten. Bi kaç gündür aptal aptal rüyalar görüyorum. İyi oldum derken tekrar kötü oldum. Evet ben güçsüz bi kızım maalesef.
Madem her şeyin nedenini sorguluyorsunuz başa dönelim; sizi neden aldattı? neden boşanıyordunuz?
Afedersiniz ama eski eşiniz uçkurunun derdinde işte. Sizi seviyor olsa geçmişte o şekilde davranmazdı. Bu saatten sonra dövmesi vs sizi ilgilendirmesin.
Böyle biriyle zaten evli kalınmaz. Üstelik istedigi kadınla rahatca yatabilmek için evli olmamanızı isteyen kişi size nasıl bir gelecek vaadinde bulunabilir?
Dövme yaptırmış olması çok önemli bir şey değil bence dövme bu yaptırır da sildirir de , kocanız midesizin tekiymiş .
Bundan sonra yolunuza bakın o kişi hayatınızda olduğu sürece sizi üzecektir .
alla alla boşanmasın o zaman evliliği yürütmek için çaba göstersin..
sizde bu zihniyetteki adamı sevmeye devam etmeyin..
inşallah boşandıktan sonra yeniden aşık olursunuz mutlu bir evlilik yaparsınız o da g.t gibi ortada kaldığıyla kalır..
Öncelikle evet iğrenç teklifi görsün istedim. Çünkü bana tavır yaptı görüşmek istemediğimi söylediğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?