"Boşanalım ama arada bi görüşelim" ?

Bence eşinin hayatında biri var ve boşanması için baskı yapıyor belki de karinla konuşacağım diyerek tehdit ediyor.eşin de olaylar su yüzüne çıkmadan gürültüsüz patirtisiz bosanayin diyor.Ama gönlü senden de tam olarak geçmemiş ki arada seninle de olmak istiyor. sebep bu olabilir.
Ikinci sebep te evliliğin sorumluluğundan kurtulmak gününü gün etmek arada bi de eski eşiyle fantazi yapmak

Ben inanmıştım ona. Adımı dövme yaptırdı hoşuma gitmişti, gerçekten seviyor sandım ama bu dediği beni kötü yaptı.

Kötü olacak bir şey yok, şeyiyle düşünen erkek beyni bu
Falakaya yatırıp, ıslatıp ıslatıp dövücen arada elektrik vericen kıymetli şeyinden anlayacak dünya kaç bucak
Tez elden boşa bu herifi

İlkini açıkçası hiç hissetmedim.
İkincisini düşünüyorum ben de. Yüzüne de söyledim. Kabul etmiyor. Ama öyle işte, bunun başka açıklaması yok ki..

Siz bunu kabullenmiş gibisiniz yaptığınız şeyden bunu çıkardım .
Eşiniz burayı biliyor ve sizde ona rağmen böyle konu açıyorsunuz amacınız ne olabilir ki ? Yaptığı teklifin ne kadar iğrenç olduğunu mu anlatmaya çalıştınız ?
Kaç kişi böyle saçmalık olmaz dediği halde bu adamın amacı ne olabilir diyebiliyorsanız yaptıkları size ders vermemiş anlaşılan.

Durup dururken mi bosanalim dedi bu adam.
Arada gorusuruz diye.
Sanki gule oynaya konusmussunuz gibi bosanalim arada goruselim olmadi yeniden evleniriz.
Sebep ne niye bosaniyonuz ozmn.
Yazdiginiz cvplarda oyle bi sakinlik hissettim de:))))

Öncelikle evet iğrenç teklifi görsün istedim. Çünkü bana tavır yaptı görüşmek istemediğimi söylediğim için.
Sorgulamamın sebebi adımı dövme yaptırması. Ve bir aydır bi iletişim haliydeydik bu sohbete gelene kadar hiç art niyet aramadım. Saf gibi inandım açıkçası. Her şey güzeldi ben mahkemeyi kapatır diye düşünürken böyle bir şeyle karşılaştım. Anlamlandıramıyorum. Belki de bu kadar iğrençliği ona yakıştıramıyorum.. Ya da kendim çok saf sevdiğim için kabul edemiyorum.
Dudağımda uçuk çıktı stresten. Bi kaç gündür aptal aptal rüyalar görüyorum. İyi oldum derken tekrar kötü oldum. Evet ben güçsüz bi kızım maalesef.

İlkini açıkçası hiç hissetmedim.
İkincisini düşünüyorum ben de. Yüzüne de söyledim. Kabul etmiyor. Ama öyle işte, bunun başka açıklaması yok ki..
Ilki de olabilir siz hissetmeden mahkemede olay çıkmadan boşanmak istiyor olabilir.
Ama kmise yoksa hayatında amaç fantazi bana göre .net olun kendizini kullandirtmayin

Ben inanmıştım ona. Adımı dövme yaptırdı hoşuma gitmişti, gerçekten seviyor sandım ama bu dediği beni kötü yaptı.
O kadar yaptigindan sonra bi dovme yaptırdı diye gerçekten inandin mı? Affetmeyi falan mi düşündün yoksa? Yazik ediyorsun kendine hemde cok

Durup dururken mi bosanalim dedi bu adam.
Arada gorusuruz diye.
Sanki gule oynaya konusmussunuz gibi bosanalim arada goruselim olmadi yeniden evleniriz.
Sebep ne niye bosaniyonuz ozmn.
Yazdiginiz cvplarda oyle bi sakinlik hissettim de:))))

Zaten davamız devam ediyor. Ağustosta açıldı. 2 ay görüşmedik ve bir aydır tekrar hayatıma girdi. Her şey güzel gibiyken konu açıldı ve böyle bişey söyledi. Sakinliğim de yıldığım için heralde:)

Madem her şeyin nedenini sorguluyorsunuz başa dönelim; sizi neden aldattı? neden boşanıyordunuz?

Afedersiniz ama eski eşiniz uçkurunun derdinde işte. Sizi seviyor olsa geçmişte o şekilde davranmazdı. Bu saatten sonra dövmesi vs sizi ilgilendirmesin.

Böyle biriyle zaten evli kalınmaz. Üstelik istedigi kadınla rahatca yatabilmek için evli olmamanızı isteyen kişi size nasıl bir gelecek vaadinde bulunabilir?

Dövme yaptırmış olması çok önemli bir şey değil bence dövme bu yaptırır da sildirir de , kocanız midesizin tekiymiş .
Bundan sonra yolunuza bakın o kişi hayatınızda olduğu sürece sizi üzecektir .

alla alla boşanmasın o zaman evliliği yürütmek için çaba göstersin..
sizde bu zihniyetteki adamı sevmeye devam etmeyin..
inşallah boşandıktan sonra yeniden aşık olursunuz mutlu bir evlilik yaparsınız o da g.t gibi ortada kaldığıyla kalır..

0 karakter bir kocayla karşı karşıyayiz
Defet

Siz neden hala görüşüyorsunuz ki?
Sizi aldatan, boşanmak isteyen kişiyle daha ne sohbeti?

Evlilikteki sadakati gectim, bir arkadaşınız sırrınızı ifşa etse buna sadık kalmasa, ya da size maddi manevi ihanette bulunsa , dolandırsa tüm ilişkinizi kesmez miydiniz?
Eşiniz bunlara ek olarak sizi evlilik bagından ötürü de sömürmüş işte.

Hala yumuşama, sohbet, boşanmaktan vaz mı gecsek diye düşünmekten bahsediyorsunuz. Kocanız her şeyinizi almış bari gururunuz kalsın, kanmayın.

Tövbe tövbe..
Her şeyi geçtim, bu kadar dengesiz adamla olur mu? Sürekli kafada ne yapmaya çalışıyor düşünceleri.
Gardınızı düşürmeyin lütfen.
İstediği kadar dövme yaptırsın, hele ki aldattıysa gözünüz görmemeli bence, çocuk da yok ne şanslısınız.

Çok haklısın. Sağlıklı düşünemiyorum farkındayım.
Aldatmamış yeminler etti. Zaten ben affetmiştim. Sonra ki boşanma sebebi ettiğimiz kavgalar. O açtı davayı anlaşmalı olarak bitirmek istedi ben çekişmeliye çevirdim.

Galiba ben inanmak istedim. Ama sonuç yine hüsran. Çok haklısın çünkü o görüşmediğimiz bi kaç ay ben çok iyiydim. Kendimi toparlamıştım tekrar hayatıma girip beni mahvetti.

Evlilik umrunda bile değil. Evlilik sadece bi kurummuş ona göre. Kağıt üzerinde yapılan bir şeymiş.
İnşallah canım tek istediğim yalansız dolansız bi sevgi.

geçici dövmedir o
sizi kolayca boşanabilmek için kullanmış 1 aydır..
zaten bekar bir erkek olmanın rahatlığına girmiş çoktan.. hesap vermek sorumlu olmak istemiyor..
asıl sorgulamanız gereken eşinizin tavrı hareketleri değil ki..
sizi aldatmış bir adamı hala nasıl sevebiliyor olduğunuzu sorgulayın bence..
sizi sevmeyen bir adamı hala nasıl sevebildiğinizi sorgulayın..

Uzun süredir düzenli bir ilgi görüyordu/düzenli bir sex hayatı vardı.

İkisinden de oldu şimdi.

Ne olur ne olmaz birini bulamazsam diyerekten böyle söylediğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…