Boşanalım Dedi

Canım Allahsana kolaylık versin yaşadıkların o kadar zor ve üzücü ki
Nasıl bi anne böyle kötü olabilir okuyunca halimize bir kere daha şükrettim
Onunda kızı var çoluğu çocuğu var insan Allahtan da mı korkmaz
Bi de evden ayrılmanız dahilinde altınlarını almış esas sizin zor zamanlarınızken,esas sizin ihtiyacınız varken yapılır mı bu ya
Gerçi biz burda konuşuyoruz kendi kendimize sanki bizi mi duyuyor ama gerçekten içler acısı
Eşinin yaptığı da ayıp onca şeyi görüyor yok şaka yapıyorlar yok ne bilim ne neyse de
Bileziklerini neden vermiş yani hiç mi kafa çalışmıyor
Canım özür dilerim ama gerçekten dayanamadım
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran canım eşinde blöf yapıyor belli
Böyle bi sebepten dolayı boşanalım diyor bi de ayıp
Gerekirse tekrar baba evine git burnunu sürt hayret bişey valla

katılıyorum....

herşeyden önce kendine saygısı olan bir kadın bu fiziksel ve psikolojik baskıya,şiddete dur demeli...

ve ben kadınlarımız isterse bunu başarabileceğine inanıyorum.....

aman salla gitsin kocanla mutluysan eger kı onların yaptıklarını bır an olsun unutup kocanı gercekten sevdıgıne ınanıyosan gıt bence boşanmak ne ya bence git ve dinsizin hakkından ımansız gelır lafını aynen uygula kocanın yanında 2 saatlıgıne hıc bır sey olmamıs gıbı davran sonra o yokken ne istiyosan onu yap ıstersen suratlarına tükür öylelerınden anlar ayyy sinirlerim tavan yaptı okuyunca takma ama gercekten eşini sevıyosanda bosanma

yuhhh artık dedim bu kadarına yaaa sinirlerim tavan yaptı....
sana akıl vermek için bunları yaşamak gerek diye düşünüyorum ama ortada olan şeyler de var...
ailen sana kucak açmış arkandalar kimseyi çekmek zorunda değilsin....
arkadaşın biride yazmıştı sakın evini bırakıp gitme eğer annesine gitmekte ısrarcı olursa sende istemediğini belirttiğinde tekrar boşanma işini ortaya koyarsa kapı orda dersin azıcık dominant ol yaa afedersin ama çok pısırık kalmışsın......herkesinde dediği gibi kendini çok ezdirmişsin.....
sadece sevgi huzur vermiyor canım bunu unutma...
inş hakkında hayırlısı olur.....

aha bak al sana dogru yorum kesınlıkle olay bu cok pısırık kalmıssın bencede sankı kaynana gorumcen kralıyet aılesınden sustukca susmussun gıbıme geldı hanı nezaketten anlayan tıplerede benzemıyolar anladıkları dılden konus bence hemen boşanalım yok ezdırme kendını kımseyı cekmek zorunda degılsın ooo laf bunlar kolay mı oyle boşanmak ya ne kadar basıtte almış bazı arkadaslar hemen boşan önce sevgının arkasında dur bir şeyler yap en son ıhtımal kocandan mı dayak yedın içkiye kumara karıya kızamı gıttı rızkınımı dagıttı ne yaptı bu adamda hemen boşanıyosun gıt kaynananla görümcenle yaşa ne yaşıycaksan önce bı yaptıkları şeylerın ıntıkamını al bır dişini göster bakalım Allah Allah offff

normal değil hiçbiri canım. normal olmayan bir ailenin çocuğundan da eş bu kadar oluyo demek ki..
ne desem bilmiyorum. ben de nişan attım resmi nikahımızda vardı, benimkilerde hiç normal değillerdi.. bencil, senin iyi niyetle söylediğin bi lafı bile hakaret algılama, kötü niyet, kötü düşünce... şiddetten söz etmeler daha nişanlıyken..
eşinizi ailesinden uzaklaştırırsanız evliliği kurtarabilirsiniz ancak. bunun içinde eşinizin sizden taraf olması ve ailesinin söylediklerinin etkisi altında kalmaması gerekiyor. ama bu nasıl olcak hiç bir fikrim yok başka bir şehire taşınsanız ancak olur heralde..
tek yapacağım sizin için dua etmek. Allah eşinize ve ailesine akıl fikir, vicdan versin. hakkınızda hayırlısını versin..

kusura bakmayın ama saçmalamışsınız... herkes burda kendini bu arkadaşın yerine koyup fikrini belirtiyor, hepimiz kadınız ve birbirimizi anlamaya, dertlerimizi paylaşıp çözümler bulmaya çalışıyoruz, çünkü insan biyerlerde tıkanıyor, çözümsüz kalıyor ve birilerinden iyi veya kötü birşeyler duymak istiyor.

Çok zor bir durumdasın arkadaşım, sabır göstermişsin olmamış, ben de çok sıkıntılı şeyler yaşamıştım zamanında ve çok uzun süre buna katlandım, çünkü ailem destek olmadı, korktular... Sen daha işin başında bunları görebildiğin için şanslısın... Baştan böyle başladıysa sonradan neler olur kimbilir...
Yuva yıkmak zor evet, ama bile bile de ne kadar sürdürülür bu durum ??? Allah yardımcın olsun... Sakın bebek falan düşüneyim deme...

Ayrılmak istiyorsa ayrılsın. Ne hali varsa görsün seni istemeyeni sen neden isteyesin ki? Ayrıca ayrı eve çıkmakla fedakarlık mı yapıyor eşin o evi bile baban almış eşinin fedakarlığı nerde anlamadım? Anasının evinden ayrı ev tutan her koca veya kadın fedakarlık mı yapıyor yoksa evliliğin gereğini mi yapıyor? Hiç üzülme boşa gitsin. Bu arada hamile falan kalayım da deme sakın seni istemeyen adamdan.

bu kadar basit bir sebebten bu yuvayı yıkmayı göze alabiliyorsan ben gelmiyorum yuvamızda yıkılsın zaten sana güven olmaz eni sonu boşarsın beni de...sakın gitme..evde zehir olsun ama onlara gitme...

eşinin ailesini tebrik ediyorum, hayvanlar bile daha merhametli!!!!!!!!!!!!!!!!! neyse bak canım ailesi gerçekten cok kötü olabilir. eşinin onları tercih etmesi ve sana bunu şart koşması cok iğrenç bir şey. bende yaşadım. tabi bu kadar kötü şeyler değildi ama yapmadıgım bir şey için özür dilemek zorunda kaldım. ilk başta yapmadıgım bir şey için neden özür dileyeyim dedim. benim için dedi. çünki annesi nuh dedi peygamber demedi, ekledi, abarttı, yanlan yanlış kattı.... bende senin içinse dilerim dedim ve diledim ve herşey düzeldi. bence sende böyle yap. alt tarafı bir özür, eşin seni kaybetmemek için birşeyler yapmış, ayrı ev tutmuş. baban bile almış olsa cıkmasa cıkmazdı... bırakmazdı ailesini.....sende onun için yap ve bunuda eşine söyle; hakettikleri için değil senin için ama benden yakın olmamı ve sık görüşmemi bekleme. kalbimi cok kırdılar diyede belirt.... zamanla oda sana yapılanları fark edicek...

Son düzenleme:
Sizi ne kadar haklı bulsam da, gidin kayınvalidenizin elini öpün derim.. Neden derseniz, eğer siz adım atmazsanız bu hep eşinizle aranızda bir düğüm olarak kalacak. Eğer ki gidip elini öperseniz, üstünlüğünüz olacak onlara karşı.. Sonuçta siz ayrı evde yaşayacaksınız artık onların karışması gibi bir durum olmaz.
Kendinizi ezdirmeyin ama kayınvalidenize de onun gözünde saygı göstermiş olursunuz adım atarsanız.
bunlar benim düşüncem tabi sizin kadar iyi bilemeyiz, aile sizin aileniz..

canım allah yardımcın olsun, senin eşin karakterinde birisiede benim hayatıma girmişti seneler önce, onunla nişanlandım, ve zamanla onun ve ailesinin asıl yüzleri çıktı ortaya. cahil, bencil, çirkef olduklarını anladıgım an tavrımı koydum ama noldu biliyormusun ben bu durumu düzelt diye direttikçe nişanlım daha çok alesine yaklaştı ve sonunda ayrıldık, çokta iyi oldu, şimdi başkasıyla evliyim ve anlayışlı, adam gibi adam, beni ezdirmeyen bir eşim var. demem o ki, sen kocanın dediğini yapsan mutlu olamacaksın, tavrını koysan diretsen iş boşanmaya kadar gidecek. hani ne derler iki ucu b...klu değnek... allah yüzüne baksın inşallah.:26::26::26:

bende taviz verme gururuna sahip çık diyenlerdenim...başıma bu tür şeyler gelmesede
bazı şeylerden dolayı gururuma sahip çıkıyorum yani kendimin kahramanıyım
keşke herkes kahraman olsa kimse boş ahkam kesmese ama sende biraz yargısız infaz yapmışsın
konu sahibine gelirse kesinlikle eşinin blöfüne kanma bunun sonu yok şimdi gidersen her şeye boyun eğmiş olursun tabi karar senin nacizane öneri benimki sadece

ne kadar saçmalamışsınzı kusra bakmayında..kızı o kadar ezsin hala elini öp yüzüne gül diyorsun ya hayret pesss doğrusu..canımızı yolda bulmadık hanımefendi aynı şey başımıza gelse aynen laflarımızın arkasında dururduk sizin gibi asıl kocamızın paçasından düşmemezlik yapmazdık kendimizi ezdirmezdik.

canim genc yasta evliligin basinda bunlarla karsilasman uzucu ama acaba ahmi aldim falan diye kendini kahretme hersey biz insanlar icin bu dunyada neler var kendini suclama, saygisiz ve gorgusuz insanlarmis ettikleri laflardan kendi kompleksli kisiklerini ortaya koyuyorlar zaten.. kotuluk yapan insan yaptigi ila kalir ve unutma carki doner,sana bir tavsiyem var:

1-eger esinin bosanma istegi kafanda soru isaretleri braktysa ve beni istemeyeni bende istemem diyorsan dusun ve ailenle danis oyle karar ver derim kolay degil ama bu karari ancak sen verirsin benim bu konuda bir dicegim olamaz
2-eger ben esimi seviyorum ayrilmak istemiyorum diyorsan o zaman yapacagin ilk sey esinin saygi duydugu hayir diyemedigi agirligi olan birisini ortaya koy ona durumu anlatip esinle konustur esini ikna etsin seni uzmek cignemek pahasina aylesini mutlu etmeye calismasi yalnis falan vs desin ama bu uzlasmaci insanin tamamen iki aileden yabanci olmasina bak yani akrabalik baginiz olmasin ne bileyim hatiri sayilir bir insan iste boyle bir insan var ise inan sana cok yardimci olcak,yoksa bir piskologdan randevu al durumu anlat belki esin onla kunusmayi kabul eder ,anladigim kadari ila ikinizin arasinda problem yok sadece dis etkenlerden dolayi ise hemen acele etme ikinci oneriyi goz onunde bulundur derim ama yinede kafanin bi kosesinde hemen hersey olabilir diye uyanik ol gafil avlanmamak icin, iste abla tavsiyesi
yakinda iyi haberlerini almak dilegile hoscakal

Eğer Benim hatrım için gel diye ısrar etmiş olsaydı büyüklük sende kalsın git eşinin hatrına 1 saat otur gel derdim ama gelmezsen Boşanalım diyen Bir adam kusura Bakmasın ama erkek değildir Benım gözümde.. ne demek yaa.. Bu lafı kolay kolay affetme Burnundan fitil fitil getir.. Hadi Boşasın Bakim Hadi.. Barişinca kapinda ağladiği yalvardiği günleri hemen unuturlar.. yağmur yağar oluk kapandı sanarlar.. Önce anasına terBiye versin anasına karısına saygı duymayı öğretsin sonra sana gelip affet aşkım desin. Büyüklük sende kalsın desin..Böyle mi olur Bunun çözümü..

bu olayı eşim anlattı bana.
gelelim bu güne.sabah hiç bir şey yokmuş gibi davrandı önce otur konuşalım dedi.sana haksızlık ettiğimi anladım seni üzdüğüm için özür dilerim dedi ve bunun gibi bir çok duygusal konuşmalar.sustum 1 saate yakın konuştu.ileride hatırım için gidersin sadece benim için özür dileme sadece yanımda ol bayramlarda seyranlarda falan dedi.

bende bir daha boşanmakla tehdit ettiğin an yüzümü görmezsin dedim şu an konuşmuyorum.etrafımda dolanıyor,yüz vermeyince de gitti yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…