Şu yaşadıklarına rağmen eşine sizin tabirle "cırlaması" için, bizim gaza getirmemiz gerekiyorsa eğer, iyi yapıyoruz, doğru yapıyoruz demektir..
Tepki verme zamanı gelmiş, geçiyor bile..
"Boşanabilecek mi" sorusuna "isterse, gerekirse boşanır" diyorum ben, zaten resti çekip ailesine gitmiş bir defa, ailesi kucak açmış, eşi yalvarmış yakarmış.
Yani sevgili asude-bahar, sizi bilmem, ama bazı kadınların gerektiğinde resti çekecek gücü, imkanı ve kendisine saygısı olabiliyor...
yuhhh artık dedim bu kadarına yaaa sinirlerim tavan yaptı....
sana akıl vermek için bunları yaşamak gerek diye düşünüyorum ama ortada olan şeyler de var...
ailen sana kucak açmış arkandalar kimseyi çekmek zorunda değilsin....
arkadaşın biride yazmıştı sakın evini bırakıp gitme eğer annesine gitmekte ısrarcı olursa sende istemediğini belirttiğinde tekrar boşanma işini ortaya koyarsa kapı orda dersin azıcık dominant ol yaa afedersin ama çok pısırık kalmışsın......herkesinde dediği gibi kendini çok ezdirmişsin.....
sadece sevgi huzur vermiyor canım bunu unutma...
inş hakkında hayırlısı olur.....
eşim asla boşanma lafını ağzına almamışken ilk defa dün gece kullandı.çünkü ailesi boşanmamızı istiyor.görümcem demiş ki sakın beraber otururken boşanmayın annemden bilirler,ayrı eve çıkın 2 ay sonra koy kapının önüne gitsin,o zaman deriz ki ayrı ev açtık yinede gelin memnun olmadı.
bu düşünceler normal bir insanın aklına gelebilrmi sizce.
burda taviz verme diye kendini parçalayanların başlarına aynıları gelse, asla kocalarının paçalarından düşmeyeceklerdir.. siz anca öyle uzaktan sanaldan başkalarının hikayelerine kahramanlık yaparsınız..
burda taviz verme diye kendini parçalayanların başlarına aynıları gelse, asla kocalarının paçalarından düşmeyeceklerdir.. siz anca öyle uzaktan sanaldan başkalarının hikayelerine kahramanlık yaparsınız..
Yuh, tam şeytanmış.. Koy kapıya gitsin ha?? İnsanlıktan çıkmış bu kadın..
Sen nereden öğrendin böyle söylediğini, eşin mi anlattı?
Nasıl anlattı peki, ablasını kınayarak mı? Bu lafın üstüne de daha hala özür ziyareti yapmanı bekliyor mu?
Bu insanların çok sağlam derse ihtiyacı var, eğer bu evliliği sürdüreceksen görümcen ve annesi hadlerini aşmamayı öğrenmek zorundalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?