bitip tükendiğimi hissediyorum 24 yaşında yaşadıklarıma inanamıyorum.
kime ne yaptım ah mı aldım diye her gün sorgular duruma geldim.hayatta bu kadar kötü niyetli insanların olduğunu bilemezdim ama yaşadıkça insan neler öğreniyormuş.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
ayrı eve çıkmak çözüm olmadı çünkü eşim ne zaman ailesine gitse o gün bizim evimizde büyük kavgalar oldu.aileme anlatsam olanları beni 1 dk bu evde tutmazlar.ama eşimi seviyorum.sevdiğim için tüm bu olanlara katlandım.arkadaşlar kayınvalidemden tokat bile yedim ben.yazmak istemedim çünkü utanıyorum yaşadıklarımdan
neden bu kadar çektin diyen arkadaşlara cevabım.
ben üniversite mezunu ve maddi durumu ortalamanın üstünde olan bir ailede yetiştim.eşimin ailesiyle kültür farklılığı oldukça uçurum.bunu küçümsemek adına söylemiyorum,onlarda gelin 2. sınıf muamele görüyor bu anlamda söylüyorum.
kayınvalideyle beraber oturma işini annem ilk duyduğunda sinir krizleri geçirdi hemen beni psikiyatriye falan götürüp caydırmaya çalıştılar.ama aşk gözümü kör mü etti yada tecrübesizlikmi bilmiyorum beraber oturacağım diye direterek ailemi karşıma aldım.
bu kadar olayı yaşadıktan sonrada aileme utancımdan söyleyemedim.kendi hatamın bedelini ödüyorum dedim kendi kendime.ya yüzüme vurularsa ya biz demiştik derlerse diye 6 ay sustum.ama babamın evine döndüğümde bırakın yüzüme vurmayı,kızım üzülme tekrar odanı yaparız altına araba alırız diye sahip çıktılar bana.
eşim asla boşanma lafını ağzına almamışken ilk defa dün gece kullandı.çünkü ailesi boşanmamızı istiyor.görümcem demiş ki sakın beraber otururken boşanmayın annemden bilirler,ayrı eve çıkın 2 ay sonra koy kapının önüne gitsin,o zaman deriz ki ayrı ev açtık yinede gelin memnun olmadı.
Bu düşünceler normal bir insanın aklına gelebilrmi sizce.
Yardımınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar.
7 aylık evliyim.2 yıllık flört ve 1 yıllık nişanlılık dönemi sonunda evlendik.evlenmeden önce kayınvalidemle beraber oturma kararı aldık.(eşim aldı daha doğrusu) o dönemde kayınvalidem ve görümcelerim bana o kadar iyi davrandılarki hediyeler,iltifatlar vs beraber oturmayı kabul ettim.
ama evlendikten sonra bana karşı tavırlar değişti bildiğiniz hizmetçi gibi her işi yapmaya sürekli laf yemeye,kocamla dışarı çıktığımızda yüzümüze tükürmeye falan başladı.sürekli bana hayalimdeki gelin senin gibi değildi demeye başladı.evlendiğim günden beri çok özür dilerim sen döl tutamıyorsun seni buraya süs olarak almadık çocuk vereceksin diyebaskı üstüne baskı ve beni 6 ayda 6 kez doktora götürdü bunun çocuğu olmuyor diye ve en sonunda doktor bizi kovdu.aynı evin içinde bir de 30 yaşında bekar görümcem vardı oda ayrı bir hava.sürekli senin aç karnını doyuruyorum sen el kızısın tarzı kelimeler kullanmaya başladı.o eve kocam baktığı halde ve görümcem 5 kuruş yardım etmediği halde baş tacıydı.bunlar sizlere anlatabildiklerim bir de anlatamadıklarım var ki duysanız inanamazsınız.
ben eşime 6 ay boyunca annesinin ve ablasının yaptıklarını anlattığım halde şaka yapıyorlardır takma diyerek geçiştirdi ki ben bir gün dayanamadım evi terkedip babamın evine döndüm.olanları aileme anlatınca annem sinir krizi geçirdi nasıl bunları 6 ay boyunca çekersin diye ve hemen avukatlar arandı derken eşim geldi ve ayrı ev tutacağını söyledi.yalvardı yakardı.1 ay annemde kaldım bu sürede ayrı ev açıldı bana kayın validem ayrı eve çıkmaya izin vermiş ama eşimden bileziklerimi istemiş eşimde 14 bileziğimi vermiş.bizim evimizide benim babam bankadan kredi çekerek ev yaptı.
çeyizimi toplamaya gelmemi istemediler onlar topladı.çeyizim çöp poşetlerinde geldi ve yarısı çalınmış.havlular kıyafetler seccadeler hiçbir şeyim kalmamış.onada tamam dedim.edilen küfürleri falan hiç söylemeyeceğim.
1 aydır ayrı evdeyiz eşim tutturdu anneme gideceğiz elini öpeceksin diye.bende kabul etmeyince boşanalım dedi.şok oldum.ne zaman annesinin evine gidip gelse kavga çıkarıyordu dün gece son raund oldu.sizden akıl bekliyorum çok ihtiyacım var nolur...
üniv mezunu ailesi arkasında olan biri neden hala bu adamı çeker anlamak zor..sanırım kendi kaderini kendi belirliyor insan..söyleyecek sözüm yok sana saygısı olmayan bir eş ve ailesini neden çekersin orasını bence oturup düşün..
Yardımınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar.
7 aylık evliyim.2 yıllık flört ve 1 yıllık nişanlılık dönemi sonunda evlendik.evlenmeden önce kayınvalidemle beraber oturma kararı aldık.(eşim aldı daha doğrusu) o dönemde kayınvalidem ve görümcelerim bana o kadar iyi davrandılarki hediyeler,iltifatlar vs beraber oturmayı kabul ettim.
ama evlendikten sonra bana karşı tavırlar değişti bildiğiniz hizmetçi gibi her işi yapmaya sürekli laf yemeye,kocamla dışarı çıktığımızda yüzümüze tükürmeye falan başladı.sürekli bana hayalimdeki gelin senin gibi değildi demeye başladı.evlendiğim günden beri çok özür dilerim sen döl tutamıyorsun seni buraya süs olarak almadık çocuk vereceksin diyebaskı üstüne baskı ve beni 6 ayda 6 kez doktora götürdü bunun çocuğu olmuyor diye ve en sonunda doktor bizi kovdu.aynı evin içinde bir de 30 yaşında bekar görümcem vardı oda ayrı bir hava.sürekli senin aç karnını doyuruyorum sen el kızısın tarzı kelimeler kullanmaya başladı.o eve kocam baktığı halde ve görümcem 5 kuruş yardım etmediği halde baş tacıydı.bunlar sizlere anlatabildiklerim bir de anlatamadıklarım var ki duysanız inanamazsınız.
ben eşime 6 ay boyunca annesinin ve ablasının yaptıklarını anlattığım halde şaka yapıyorlardır takma diyerek geçiştirdi ki ben bir gün dayanamadım evi terkedip babamın evine döndüm.olanları aileme anlatınca annem sinir krizi geçirdi nasıl bunları 6 ay boyunca çekersin diye ve hemen avukatlar arandı derken eşim geldi ve ayrı ev tutacağını söyledi.yalvardı yakardı.1 ay annemde kaldım bu sürede ayrı ev açıldı bana kayın validem ayrı eve çıkmaya izin vermiş ama eşimden bileziklerimi istemiş eşimde 14 bileziğimi vermiş.bizim evimizide benim babam bankadan kredi çekerek ev yaptı.
çeyizimi toplamaya gelmemi istemediler onlar topladı.çeyizim çöp poşetlerinde geldi ve yarısı çalınmış.havlular kıyafetler seccadeler hiçbir şeyim kalmamış.onada tamam dedim.edilen küfürleri falan hiç söylemeyeceğim.
1 aydır ayrı evdeyiz eşim tutturdu anneme gideceğiz elini öpeceksin diye.bende kabul etmeyince boşanalım dedi.şok oldum.ne zaman annesinin evine gidip gelse kavga çıkarıyordu dün gece son raund oldu.sizden akıl bekliyorum çok ihtiyacım var nolur...
burda taviz verme diye kendini parçalayanların başlarına aynıları gelse, asla kocalarının paçalarından düşmeyeceklerdir.. siz anca öyle uzaktan sanaldan başkalarının hikayelerine kahramanlık yaparsınız..
bu olayı eşim anlattı bana.
gelelim bu güne.sabah hiç bir şey yokmuş gibi davrandı önce otur konuşalım dedi.sana haksızlık ettiğimi anladım seni üzdüğüm için özür dilerim dedi ve bunun gibi bir çok duygusal konuşmalar.sustum 1 saate yakın konuştu.ileride hatırım için gidersin sadece benim için özür dileme sadece yanımda ol bayramlarda seyranlarda falan dedi.
bende bir daha boşanmakla tehdit ettiğin an yüzümü görmezsin dedim şu an konuşmuyorum.etrafımda dolanıyor,yüz vermeyince de gitti yattı.
nıye her ünüversıte mezunu ve aılesının durumu ıyı olan kadın hemen boşanmalımı bence sonuna kadar dırenmelı eger sevıyor ve sevılıyorsa erkekler yaptıkları hataların farkına cok sonra varıp pişman olabılıyolar eger eşi gerçekten pişmansa bence sonuna kadar sahip çıkmalı evlılıgıne bayan arkadas öyle bırakıyım gıdıyım ünü mezunuyum aılemınde durumu ıyı olmuyor napcak bu kadın boşandı gitti hadi dıyelım bıdaha evlendı ne malum eşinin bu eşinden daha ıyı olucagı belkı melek gıbı kaynanası görümcesı olucak eşi bu kez berbat olucak öyle dahamı ıyı bence kesınlıkle boşanma evınde ayrıymıs kin tutma kımseye eşinın dedıgı gıbı özel gunlerde gıt hıc bır sey olmamıs gıbı konus eşiının yanında gıttıgın zamanda fazla kalmamaya özen göster eşinede asla annen bana şunu dedı falan deme he eşinlede barış fazla naz aşık usandırır senın sorunun kaynanala görümcenle evdeyken bıle ınsan annesıyle tartışıyor kardeşiyle tartısıyor kımsenın hayatı dikensız gül bahçesi değil bunuda sakın unutma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?