- 14 Ekim 2016
- 7.223
- 48.945
- 548
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Maşallah ne mutlu size ne kadar iyi bir kocaniz var. Allah daha iyi etsin. Ayrılma konusundaki isteksizliginizin nedenini şimdi anladim. Böylesini bulamamaktan endişe ediyorsunuz.... haklısınız. Zira her yerde karşılaşılan bi vaka değil bu...Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Bilemiyorum canım bana bunu söyledi öyle bir de açıklama yaptı ki e yani haklısın bile dedimArtı ve eksi yönlerinizi bilerek evliliğe devam edilemiyor mu? Tekrar evlenmek için boşanmak mı mantıklı olan? Saçmalık!
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Dinini yaşayan biri size bu teklifi de etmemeli öyle bakarsanız. Kendinizi kandiriyosunuzHayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
XdEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Ya bu kadar saf olmayınHayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Canım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedimMaşallah ne mutlu size ne kadar iyi bir kocaniz var. Allah daha iyi etsin. Ayrılma konusundaki isteksizliginizin nedenini şimdi anladim. Böylesini bulamamaktan endişe ediyorsunuz.... haklısınız. Zira her yerde karşılaşılan bi vaka değil bu...
Madem öyle boşanın bakalım. Nasılsa yalanı yok. Evlenirsiniz bi daha
Ne tatlı kocaEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Sen ya bizi kekliyorsun ya da iyi niyet anlamında ultra ultra safsın...her gördüğümüzEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Masallah subhanallah.Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Sizi böyle bir şeye ikna edebiliyorsa gerçekten adamı tebrik etmek lazım.Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?