- 26 Eylül 2020
- 148
- 154
- 18
- 44
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Ya istemsiz güldüm şimdiNe tatlı koca❤ Allahım sen nasip etme.
Senin koca kurnazlıkta level atlamış canım...Canım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedim
Istemli gulup kendine gelmeye davet ediyorum seni suanYa istemsiz güldüm şimdi
Konu sahibi de mantıklı bulmuş yanlızBunu diyen kişi seni salak yerine koyuyor malesef.
5 vakit namazını kılıp eşini boşayıp tekrar evleniriz demeyen kocada ne biliyimEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Mantıklı geldi derkenBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Canım senden Gizlediği bişey var kesin.ya mal kaciracak ya da başka biri var.abimle yengem anlaşmalı boşandı. yengem istedi meğer ev alacakmış kendi adına ve yeniden evlenmek için yengem yalvardı ama abim geri adım atmadı yıllar oldu tabi yeğenim 3 yaşındaydı şuan yeğenim babası ile ilişkisi daha iyi hep babasıyla anneye arada gider.olan yengeme oldu evi var ama yuvası yokBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Yani niyeti bozuk mu diyorsunuz.neden böyle bir teklifle geliyor ki bana? Yapışkan bir insan da değilim.iyi niyetli değil evet.yazıklar olsun bir de bebek verdim ona.Eğer iyiniyetli olsaydı
Bir süre ayrı yaşayıp görelim derdi
Karar sizin
Allah onu kahrı perısan eylesin.Yani niyeti bozuk mu diyorsunuz.neden böyle bir teklifle geliyor ki bana? Yapışkan bir insan da değilim.iyi niyetli değil evet.yazıklar olsun bir de bebek verdim ona.
Senden boşanacak ve tekrar evlenmeyecek.Canım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedim
Tamam de neyin var neyin yok yap üstüme su kadar nafaka hepsini belirt boşan . Hayır olmaz derse nede olsa tekrar evleniriz de . Aklını başına al adam seni beş kuruşsuz sokaga atıyor..Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?