Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedim
Senin koca kurnazlıkta level atlamış canım...

Muhtmelen yeniden evleneceğiz felan diyip mal paylaşmamak ve nafaka da vermemek için bu yola başvuruyor...

Mantıklı geldi derken hay Allahım ben mi bseyi kaçırdım acaba
Bir çeşit fantazi mi

Canım senden Gizlediği bişey var kesin.ya mal kaciracak ya da başka biri var.abimle yengem anlaşmalı boşandı. yengem istedi meğer ev alacakmış kendi adına ve yeniden evlenmek için yengem yalvardı ama abim geri adım atmadı yıllar oldu tabi yeğenim 3 yaşındaydı şuan yeğenim babası ile ilişkisi daha iyi hep babasıyla anneye arada gider.olan yengeme oldu evi var ama yuvası yok

Eğer iyiniyetli olsaydı

Bir süre ayrı yaşayıp görelim derdi

Karar sizin
Yani niyeti bozuk mu diyorsunuz.neden böyle bir teklifle geliyor ki bana? Yapışkan bir insan da değilim.iyi niyetli değil evet.yazıklar olsun bir de bebek verdim ona.

Yani niyeti bozuk mu diyorsunuz.neden böyle bir teklifle geliyor ki bana? Yapışkan bir insan da değilim.iyi niyetli değil evet.yazıklar olsun bir de bebek verdim ona.
Allah onu kahrı perısan eylesin.

Canım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedim
Senden boşanacak ve tekrar evlenmeyecek.
Ama çekişmeli boşanmak istemiyor.

Maddi ve manevi bir şey talep etmemen için anlaşmalı boşanacak sonra evlenmeyecek.

Bence de boşan. Ama maddi ve manevi tazminat nafaka ne varsa hepsini iste.

Anlasmaya yaklaşma. Yokuşa sür. Zorla.

Öyle keyfine göre boşanamaz beyefendi. Boşanacaksa da faturayı ödeyecek.

Tamam de neyin var neyin yok yap üstüme su kadar nafaka hepsini belirt boşan . Hayır olmaz derse nede olsa tekrar evleniriz de . Aklını başına al adam seni beş kuruşsuz sokaga atıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…