Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni evlenirken tanimiyor olabilir de simdi taniyor. Devam edebilir. Bunun icin bosanip tekrar evlenmek mantiksiz. Anladigim kadariyla kuru kuruya bosanmak icin yalan uydurmus. Ben olsam olur bosanalim ama bir daha evlenmem derdim. Ve tum haklarimi talep ederdim. Tazminat, nafaka, mal paylasimi...bosanalim diyen adam terar evlenmez.

Bilemiyorum canım bana bunu söyledi öyle bir de açıklama yaptı ki e yani haklısın bile dedim
Kesinlikle mantıklı tarafı yok bunun. Eşinizin o kadar inançlı dürüst anlatıyorsunuz ki.
Size islam dininde nikah ve boşanma konularını iyice araştırıp öğrenmenizi öneriyorum. Öyle kolay değil bu işler.

Yani niyeti bozuk mu diyorsunuz.neden böyle bir teklifle geliyor ki bana? Yapışkan bir insan da değilim.iyi niyetli değil evet.yazıklar olsun bir de bebek verdim ona.

Ciddi ciddi cevap veriyorum. Eline bir yerden para geçmiş olabilir. Parayı mülke filan yatıracak ama sizi ortak etmek istemiyor.

Konu sahibi de mantıklı bulmuş yanlız

Kendisi de safım diyor ama ben başka birşey demek istemiyorum
Kendini kandırıyor kabul etmek istemiyor. O Yüzden kendine haksızlık ediyor. Güçlü bir kadın değil malesef ama zamanla zamanla güclenecektir..

Kızlar benimle eğleniyorsunuz sanırım.ama ben sadece yardım amaçlı açmıştım başlığı.
Yo yazıklar olsun ona bir evlat verdim yazmadın mı sımdı sen?
Bende bunu yazdım.
Senı destekleyen insanların Cıddıye almadığını neden dusunuyorsun, ustelık boyle cıddı konuda?

Mantıklı mı geldi

Bu çok mantıklı(!) açıklama, "Nikahı senden almam lazım, öbür kadın çok istiyöğ ve artık onu oyalayamıyorum. Kavga da edesim yok çünkü işleri yokuşa sürebilirsin, seni nolur nolmaz şu köşede, böyle -mantıklı(!) açıklamalar yaparak- tutayım" dermiş gibi duruyor.

Valla bana mantıklı gelmedi ama madem size mantıklı geldi bu deneyin

Mantık olmayınca mantıklı gelir tabi. Bir daha okuyun bence yazdığınızı. Ortada bebek varken dönen muhabbetlere bakın. Hangisinde yanalım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…