- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Mune, konu sahibi defalarca yeni üyelik alıp, daha önce yaşanmış olaylari yeniymiş gibi anlatan, zaten boşanmış olan biye üye vardı o olabilir mi?Sizinle yeniden evlenmeyecek, sadece sizi boşanmaya ikna etmek için mantığınıza yatacağını düşündüğü bir açıklama yapmış, ki sizde ikna olmuşsunuz zaten.
Evlenmeyecek eminim çünkü aynı gerekçeyle hatta aynen şöyle diyerek "Seninle son kavgamızda vallahi de billahi de bu adamdan boşanacağım diye yemin ettim, yeminimi yerine getirmezsem çoluk çocuğumuz ve bizim başımıza bir şey gelmesinden korkuyorum, boşanalım sonra hemen evleniriz"
Adam karısına güvenip boşandı, kadın iddet süresi bitince başkasıyla evlendi.
O patronlarla bende çalıştım ssk yapmayan yapsa dahi 15 gün yatıran mi dersin,Sizin eşiniz dini var diye vicdana ihtiyaç duymayanlardan. Benim tanıdığım bir adam var, umreye gitmiş, 5 vakit namazı geçirmez, harama bakmaz ama işçisinin 100 TL sinde gözü var.
bazı yorumlarına kopuyorum.
seni bunları danışanına söylerken hayal ediyorum, sana bu meseleyi anlatıyor ve sen diyosun,
ben o b.ku bi kere yerim de, aynen böyle söyle.
ahahaahaha
Pislik kocan için bulunmaz nimetsin.Canım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedim
Ben anladım kimden bahsettiğinizi, incelerizMune, konu sahibi defalarca yeni üyelik alıp, daha önce yaşanmış olaylari yeniymiş gibi anlatan, zaten boşanmış olan biye üye vardı o olabilir mi?
Bana o üye gibi geldi, onun konularına eski eşinin sözleri, isteklerine benziyor açtığı iki konuda yazdıkları. Bahsettiğim üyenin ismini hatırlayamıyorum birden fazla olduğu için.
En çok bu modellerden sakınmak lazım.O patronlarla bende çalıştım ssk yapmayan yapsa dahi 15 gün yatıran mi dersin,
Bu tür patron hanımlarının kollarında kalın altın bileziklerle işyerine gelip gözümüze sokarlardı zenginliklerini , işçiden çaldıklarını
Pislik kocan için bulunmaz nimetsin.Boşar boşar evlenir senle.
Mantıklı mı geldi??? Benim fikrim şu yönde hayatımda böyle bir saçmalık ne gördüm ne duydum..Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
İnşallah öyledir.Biri bizi trollüyor.
Nolur haklı çıkYa bence aga bizimle maytap geçiyorRica edicem inanma şuna
İşte aradığım yorum bencede ağa bizimle eğlenirYa bence aga bizimle maytap geçiyorRica edicem inanma şuna
Eşinize aynı mantıkla cevap vermeniz için harika birşey buldumHayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Ay nasıl yanı? Bu olay çoktan yaşandı, kadın boşandı mı?Mune, konu sahibi defalarca yeni üyelik alıp, daha önce yaşanmış olaylari yeniymiş gibi anlatan, zaten boşanmış olan biye üye vardı o olabilir mi?
Bana o üye gibi geldi, onun konularına,eski eşinin sözleri, isteklerine benziyor açtığı iki konuda yazdıkları. Bahsettiğim üyenin ismini hatırlayamıyorum birden fazla olduğu için.
Öyle bir üye vardı, boşanmıştı ama evliyken eşiyle yaşadığı sorunları, onun söylediği sözleri sanki yeni yaşıyormuş gibi anlatıyordu. Onun esininde böyle manasız lafları vardı. Defalarca üyelik aldı. Ve normal değildi kesinlikle.Ay nasıl yanı? Bu olay çoktan yaşandı, kadın boşandı mı?Yazık, kadının sorunları var galiba o zaman.
Akla mantığa sığıyormu gerçekten birde her 5 vakit namaz kılan insan melek mi sankiEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Aynı Kemal'in yapmaz ... Çok temiz kalpli aşırı safsin kuzum . Sana ve o minik yavruna yazk inanma o adamaEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?