Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çakala bak! Nafakadan, tazminattan yırtmak için boşanalım, tekrar evlenelim ayağı çekiyor. Bence hayatında -ya da aklında- başkası var. Dini yönü baskın dediğiniz için hayatında yerine aklında başka biri olduğunu var sayıyorum. Boşanmadan o kişiye gitse suçlu duruma düşecek. Size tekrar evlenicez diyor ki anlaşmalı boşanın, nafaka talep etmeyin. Boşandığı gibi diğer kadına gider bence. Siz de “ama hani yeniden evlenecektik” diyerek sap gibi ortada kalırsınız.

Tavsiyem, boşanmayı kabul ettiğinizi ama garanti olarak tazminat ve nafaka istediğinizi söyleyin. Reddederse bence benim fikrim ispatlanmış olur.

Mune, konu sahibi defalarca yeni üyelik alıp, daha önce yaşanmış olaylari yeniymiş gibi anlatan, zaten boşanmış olan biye üye vardı o olabilir mi?

Bana o üye gibi geldi, onun konularına,eski eşinin sözleri, isteklerine benziyor açtığı iki konuda yazdıkları. Bahsettiğim üyenin ismini hatırlayamıyorum birden fazla olduğu için.

Sizin eşiniz dini var diye vicdana ihtiyaç duymayanlardan. Benim tanıdığım bir adam var, umreye gitmiş, 5 vakit namazı geçirmez, harama bakmaz ama işçisinin 100 TL sinde gözü var.
O patronlarla bende çalıştım ssk yapmayan yapsa dahi 15 gün yatıran mi dersin,
Bu tür patron hanımlarının kollarında kalın altın bileziklerle işyerine gelip gözümüze sokarlardı zenginliklerini , işçiden çaldıklarını

bazı yorumlarına kopuyorum.
seni bunları danışanına söylerken hayal ediyorum, sana bu meseleyi anlatıyor ve sen diyosun,
ben o b.ku bi kere yerim de, aynen böyle söyle.
ahahaahaha

Aşkolsun orda salon kadınıyım
Bu benim ev halim..

Canım yapı olarak da kötü düşünemiyorum.biri bişey deyince inanıyorum.bu halimi bildiğim için ve sizlere de güvendiğim için buraya konu açıp sizlere sormak istedim
Pislik kocan için bulunmaz nimetsin. Boşar boşar evlenir senle.

Ben anladım kimden bahsettiğinizi, inceleriz

En çok bu modellerden sakınmak lazım.

Mantıklı mı geldi??? Benim fikrim şu yönde hayatımda böyle bir saçmalık ne gördüm ne duydum..

Hayır hayır dinini yaşayan biri bneim elimi bilr tutmadı nikah öncesi
Eşinize aynı mantıkla cevap vermeniz için harika birşey buldum
Siz kesin imam nikahı kıymışsınızdır.
Boşanırsanız yüzünüze 3 kere boş ol diyecek. Sizin de boş olduktan sonra onunla tekrar evlenmeniz için önce başka bir erkekle birlikte olmanız gerekiyor o yüzden “bunu bir düşün gerçekten istiyor musun?” Diye bir sorun.
Vallahi kafa zehir saat gibi tıkır tıkır Allama

Ay nasıl yanı? Bu olay çoktan yaşandı, kadın boşandı mı? Yazık, kadının sorunları var galiba o zaman.

Ay nasıl yanı? Bu olay çoktan yaşandı, kadın boşandı mı? Yazık, kadının sorunları var galiba o zaman.
Öyle bir üye vardı, boşanmıştı ama evliyken eşiyle yaşadığı sorunları, onun söylediği sözleri sanki yeni yaşıyormuş gibi anlatıyordu. Onun esininde böyle manasız lafları vardı. Defalarca üyelik aldı. Ve normal değildi kesinlikle.

Bu üye o mudur emin değilim ama bana onu hatırlattı.

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Akla mantığa sığıyormu gerçekten birde her 5 vakit namaz kılan insan melek mi sanki
Yani bunu oraya bağlamayın lütfen ama bencede boşanın böyle saçmalık duymamıştım çocuk mu kandiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…