Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S sadece huzur istiyorum mu bahsettiginiz uye? En son @denizindalgasesiyim ile konu acmisti.

Bu aciklama size mantikli geldiyse mantik anlayisinizi sorgulayin derim. Zira 2 gun once kocam beni sevmiyor ailesine iyi davranirsam severmis, zamanla sever mi diyordunuz. Cok uzuldum ben sizin durumunuza o konunuzda size cok fikir verildi ama anlamamissiniz. Hala bosanma onerisi bana mantikli geldi diyorsunuz. Adam sizden bosanma derdinde bunu anlayin.

Bilmiyorum başka biri olduğunu sanmıyorum.telefonu sürekli ortada şifresi yok vs.sanırım hiçbir şey istemeden kolaylıkla boşansın diye böyle söylüyor

Net nafaka vermemek için yapıyor .inanma .Ama zekasına da hayran kaldım .(!)karaktersiz .ucuz yollarla senden kurtulmaya çalışıyor.tamam ama nafaka vereceksin de vazgeçecek kalıbımi basarim.
Nafaka tazminat vs vermemek için yapıyor ben de öyle düşünüyorum

Neresı mantıklı acaba evlıyken bılmıyordunuz sımdı bılıyorsunuz artık ya devamdır ya tamamdır dur bosanalım yenıden tanısmıs gıbı yapalım daha cok sey bılıyoruz artıkk ıfade bıle edemıyorum suankı dusuncemı okadar sacma ıkı vocuk bıde cocuk yapmıs cocuga yazık ya arada heder olur o. O bosanınca gerı donmez ayrıca evcılıkmı bu bastan baslayalım

Bilmiyorum bana öyle söyledi

Başka bir kadın var ben sana diyim

Eşin hangi dizi yönetmeni acaba ne senaryo kuruyor o

Bunu diyen adamla da bi zahmet evli kalmayın

bencede mantıklı hemen kabul et sorunsuz boşan we dahada ewlenme onunla o adamdan sana koca olmaz çok değişik sacma bi fikir bence canım ewcilik mi bu boşanalım geri ewleniriz diyo kabul et boşan boşan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…