- 1 Haziran 2019
- 32
- 94
- 88
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
S sadece huzur istiyorum mu bahsettiginiz uye? En son @denizindalgasesiyim ile konu acmisti.Mune, konu sahibi defalarca yeni üyelik alıp, daha önce yaşanmış olaylari yeniymiş gibi anlatan, zaten boşanmış olan biye üye vardı o olabilir mi?
Bana o üye gibi geldi, onun konularına,eski eşinin sözleri, isteklerine benziyor açtığı iki konuda yazdıkları. Bahsettiğim üyenin ismini hatırlayamıyorum birden fazla olduğu için.
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Evet evet bu üye :)S sadece huzur istiyorum mu bahsettiginiz uye? En son @denizindalgasesiyim ile konu acmisti.
Bilmiyorum başka biri olduğunu sanmıyorum.telefonu sürekli ortada şifresi yok vs.sanırım hiçbir şey istemeden kolaylıkla boşansın diye böyle söylüyorYaa ben kıyamam ki sizeAdamın beyninde kimbilir neler dönüyor. Evli adam durup dururken niye boşanmak ister. Nikahı başka birine lazımdır demek ki. Siz de öbür konunuzda kendi kendinizi yiyordunuz ne yapsam da kendimi sevdirsem bu adama diye. Belli ki başka biri var ondan uzak tutuyor sizi sevgisini şarta bağlıyor.
Nafaka tazminat vs vermemek için yapıyor ben de öyle düşünüyorumNet nafaka vermemek için yapıyor .inanma .Ama zekasına da hayran kaldım .(!)karaktersiz .ucuz yollarla senden kurtulmaya çalışıyor.tamam ama nafaka vereceksin de vazgeçecek kalıbımi basarim.
Şu an boşanmamız laızm diyor.neden diyorum.boşanalım tekrar evleniriz diyorBöyle mantıksız saçma birşey duymadım.
Sizi gözden çıkarmış
Kesinlikle yeniden evlenmez, yeniden evlenecek olsa boşanalım demez
Gizli kapaklı işleri olmasın sakın
Bilmiyorum bana öyle söylediNeresı mantıklı acaba evlıyken bılmıyordunuz sımdı bılıyorsunuz artık ya devamdır ya tamamdır dur bosanalım yenıden tanısmıs gıbı yapalım daha cok sey bılıyoruz artıkk ıfade bıle edemıyorum suankı dusuncemı okadar sacma ıkı vocuk bıde cocuk yapmıs cocuga yazık ya arada heder olur o. O bosanınca gerı donmez ayrıca evcılıkmı bu bastan baslayalım
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Eşin hangi dizi yönetmeni acaba ne senaryo kuruyor oBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Bilmiyorum bana öyle söyledi
Bunu diyen adamla da bi zahmet evli kalmayınBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Olmadığına eminimBaşka bir kadın var ben sana diyim
Kendisi diyor yeniden evleniriz diyeE bu adam sizi sevmedigini de soylemisti zaten, hala yeniden evleneceginizi nasil dusunebiliyorsunuz?
Valla bizim bir akraba da aynısını dedi kıza,kaynanası ısrar etti fln sonunda noldu adam başkasını hamile bırakmış meğerseOlmadığına eminim
Neden açıklar mısınızBunu diyen adamla da bi zahmet evli kalmayın
Ben gerı baslamak ıstemıyorum de ac bosanma davasını al nafakanıda gorsun uyanıklık yapmayıBilmiyorum bana öyle söyledi
Neyse bunu yeni gördüm daha yorum yapmayacağımS sadece huzur istiyorum mu bahsettiginiz uye? En son @denizindalgasesiyim ile konu acmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?