- 19 Mayıs 2020
- 47.764
- 214.585
- 598
- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Ayyy çok üzüldüm şimdi. Psikoloji gitmiş kadında resmen desene.Öyle bir üye vardı, boşanmıştı ama evliyken eşiyle yaşadığı sorunları, onun söylediği sözleri sanki yeni yaşıyormuş gibi anlatıyordu. Onun esininde böyle manasız lafları vardı. Defalarca üyelik aldı. Ve normal değildi kesinlikle.
Bu üye o mudur bilemiyorum ama bana onu hatırlattı.
Ozmn dinde bosanip evlenmenin yerinide bilirEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Siz nikahı baya basite aldınız herhalde! Oyun mu oynuyorsunuz birbirinizle imam nikahınız düserse esinizle ikinciye tekrar evlenebilmek icin baska bir adamla evlenip birliktelik yasayıp ayrıldıktan sonra ilk esinizle tekrar evlenme hakkınız var öyle basit zannediyorsunuz imam nikahını dalga gecer gibi aksı takdirde harama girmiş oluyorsunuzBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
o zaman tecrübe edin ne diyelimEşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Açıklaması mantıklı geldi ise demek ki aynı kafadansınız. Bu saçmalık kolay kolay kimseye normal gelmez, birbiriniz için yaratılmışsınız. Bir ara boşanıp tekrar evleninBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Yalan söylemiyor, boşanalım evleniriz tekrar diyor. Ama eksik bilgi veriyor.Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
ben de hatirliyorum. yeni bir konuymus gibi anlatiyordu. yorum yapiyorduk. sonra anliyorduk ki iki uc sene oncesinden bahsediyor. coktan bosanmis gitmis.Öyle bir üye vardı, boşanmıştı ama evliyken eşiyle yaşadığı sorunları, onun söylediği sözleri sanki yeni yaşıyormuş gibi anlatıyordu. Onun esininde böyle manasız lafları vardı. Defalarca üyelik aldı. Ve normal değildi kesinlikle.
Bu üye o mudur emin değilim ama bana onu hatırlattı.
tamam namaz kilsin, tamam yalan soylemesin. ayrilsaniz sonra o arada dese ki ben dusundum seninle olmayacak vazgectim evlenmekten.. ne yapacaksiniz? yine yalan yok..Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?