Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy çok üzüldüm şimdi. Psikoloji gitmiş kadında resmen desene.

Yaa ben kıyamam ki size Adamın beyninde kimbilir neler dönüyor. Evli adam durup dururken niye boşanmak ister. Nikahı başka birine lazımdır demek ki. Siz de öbür konunuzda kendi kendinizi yiyordunuz ne yapsam da kendimi sevdirsem bu adama diye. Belli ki başka biri var ondan uzak tutuyor sizi sevgisini şarta bağlıyor.

tövbe tövbe
şu kk da daha neler okuyacağim acaba ya
adam boşanmaya nasil kilof uyduracagini şasirmis resmen yine evleniriz derken muhtemelen sizden bahsetmiyordur o
hazirda vardir ondan bahsediyordur

Siz nikahı baya basite aldınız herhalde! Oyun mu oynuyorsunuz birbirinizle imam nikahınız düserse esinizle ikinciye tekrar evlenebilmek icin baska bir adamla evlenip birliktelik yasayıp ayrıldıktan sonra ilk esinizle tekrar evlenme hakkınız var öyle basit zannediyorsunuz imam nikahını dalga gecer gibi aksı takdirde harama girmiş oluyorsunuz

Benim çok yakından tanıdığım bi abla vardı mahallemizde. Eşi tatlı dille kandırıp ikna etti, el ele gittiler mahkemeye, boşandılar ama sözde tekrar evleneceklerdi. Adam güle oynaya evden gitti, abla ütüsünü filan da yapmış hatta, hiç geri dönmeyecek gibi bi hava sezmemiş. Gidip Bulgaristan da yaşayan bi kadınla nikahlandı düğün, kına filan yaptı. Bu kadar mantıksız bir şey olmaz yani nasıl ikna oluyorsunuz anlamadım. Kendinizi her şeye hazırlayın.

Ekleme yapiyim, kadın tekrar evlencez diye hiç bir hak talep etmedi, çocukları var nafaka bile istemedi. Şu an tekstilde çok komik bi paraya çalışıp çocuklarına tek başına bakıyor. Adam milyarlarca borç bırakmış arkasında. Bi kere de çöpün yanından tavuklara bırakılan ekmeği alıp ısıtmış vermiş çok zor durumlara düşmüş maddi olarak.

Açıklaması mantıklı geldi ise demek ki aynı kafadansınız. Bu saçmalık kolay kolay kimseye normal gelmez, birbiriniz için yaratılmışsınız. Bir ara boşanıp tekrar evlenin

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
Yalan söylemiyor, boşanalım evleniriz tekrar diyor. Ama eksik bilgi veriyor.
Eksik bilgi = Boşanınca ne yapacağı
Bu arada namaz hiçbir ahlaki değerin belirleyicisi değildir.

ben de hatirliyorum. yeni bir konuymus gibi anlatiyordu. yorum yapiyorduk. sonra anliyorduk ki iki uc sene oncesinden bahsediyor. coktan bosanmis gitmis.

Eşim yalan söyleyen biri değil.5 vakit namazını kılıyor.açıkçası bugüne kadar hiç yalan söylediğine şahit olmadım.
tamam namaz kilsin, tamam yalan soylemesin. ayrilsaniz sonra o arada dese ki ben dusundum seninle olmayacak vazgectim evlenmekten.. ne yapacaksiniz? yine yalan yok..

bir de dindarsa bosanan kari kocanin tekrar evlenmek icin hangi sartlari yerine getirmesi gerektigini biliyordur. siz biliyor musunuz o sartlari?

Mantıklı mı buldun bunu yani pes İyi o boşasın seni başka kadınlarla yatıp kalksın sen de seyret Ne insanlar var ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…