Boşanalım tekrar evleniriz diyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an boşanmamız laızm diyor.neden diyorum.boşanalım tekrar evleniriz diyor
Kuzum biliyorum çok zor ama bu kişi eşin denen şahıs , adam demiyorum çünkü adam değil belli senden ve çocuğundan bile vazgeçmiş . Allah yar ve yardımcın olsun çok üzüldüm belli ki sen bize doğru söylüyorsun

3 senede ogrenemediginiz arti eksiyi ayrilinca mi öğrenmek mantikli yani?
bekar iken size hesap vermeyecek, gezecek baskalari ile takilacak..
eşiniz bekar hayatını özlemiş bunu fark ettiniz değil mi? bu özlemi duymasindaki neden çapkınlık yapma güdüsü değilse evle sizle ilgili..siz esas bu konuyu düşünün..
ayrıca velevki mantikli gelen bu fikre uyup bosandiniz bunun adi anlasmali olur heralde..
nafaka vs talep etmeyin diye bu şekilde bi bahane ile geldi diye de mi gelmiyor akliniza :)))
bu arada "bana mantikli geldi" sözünüzü duyan mantık kendini köprüden aşağıya atti diyooolarr..

Kendisi diyor yeniden evleniriz diye

Cunku 3 senedir sizi sevmeyen adam ailesine iyi davranirsam beni severmis diyen sizssiniz. Yani adam her turlu sizi sevmiyor bunu da dile getiriyor. Kirilmayin bana niyetim sizi kirmak degil ama adam belli ki bosanamiyor kendince boyle bir yol bulmus. Uzucu olan ise yeniden evleneceginize inanacak kadar pembe bulutlarda yasamaniz.

Pısssst. Konu sahibi zaten boşanmış. Yıllar önceki olayları yeni gibi anlatıyormuş. Paralama kendini boşuna.

Ne kadar sacma ne degisecek anlamadim ben cok istiyorsaniz bosanmadan evleri ayirin bi süre kafalari dinleyin sonra yeniden birlesirsiniz

İyi niyetli bir yaklaşım olmadığı kesin..
Biraz mola verelim ben bı nefes alayim aldığımız nefes burnumdan gelirse tekrar evlenirim diyor eşin.. ya da senle sakince ayrılıp başka kaideler çalmak amacı.
Size nasıl mantikli geliyor bu durum? Çocuğunuz var birde.

H M tek tanıdığım sensin Gülüm ben bişey anlamadım . Yazmış ya bir arkadaş konu sahibi zaten boşanmış olanları tekrar anlatıyor filan yazmış ,beni yesillendirin

Reactions: H M
Kendisi diyor yeniden evleniriz diye
Siz ya gerçekten saf birisiniz ya da bize şaka yapıyorsunuz, yaşınız küçük de değilmiş profilinizde 39 yazıyor.

Mantık evliliği yaptığını, fedakarlık yaparsan seveceğini söyleyen ve bir boşanalım sonra yine evleniriz diyen bir adama güveniyorsunuz, yahu bunu 25 yılık eşim dese güvenmem bir de mantığı olmayan uydurma boşanma bahanesine de gülerim.
Hala kendisi dedi diyorsunuz, ağız bu karşındakine olmadık şeyleri söyleyebiliyor.

H M tek tanıdığım sensin Gülüm ben bişey anlamadım . Yazmış ya bir arkadaş konu sahibi zaten boşanmış olanları tekrar anlatıyor filan yazmış ,beni yesillendirin
Canim valla eski konuları sanırım bilmiyorum bende açıkçası
Burda her türlü şey oluyor boşver en.iyisi.

Beni başka bir üye olmakla suçluyorlar.lütfen başkası olmadığımı söyler misiniz?zaten moralim bozuk.laf atanlarla uğraşmak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…