- Konu Sahibi belkibirgunkimbilir
-
Kuzum biliyorum çok zor ama bu kişi eşin denen şahıs , adam demiyorum çünkü adam değil belli senden ve çocuğundan bile vazgeçmiş . Allah yar ve yardımcın olsun çok üzüldüm belli ki sen bize doğru söylüyorsunŞu an boşanmamız laızm diyor.neden diyorum.boşanalım tekrar evleniriz diyor
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Kendisi diyor yeniden evleniriz diye
Kuzum nasıl emin olabiliyorsun ? Emin olma aslaaaa erkeklere asla .Olmadığına eminim
Pısssst.Cunku 3 senedir sizi sevmeyen adam ailesine iyi davranirsam beni severmis diyen sizssiniz. Yani adam her turlu sizi sevmiyor bunu da dile getiriyor. Kirilmayin bana niyetim sizi kirmak degil ama adam belli ki bosanamiyor kendince boyle bir yol bulmus. Uzucu olan ise yeniden evleneceginize inanacak kadar pembe bulutlarda yasamaniz.
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.?
Pardon?Pısssst.Konu sahibi zaten boşanmış. Yıllar önceki olayları yeni gibi anlatıyormuş. Paralama kendini boşuna.
Nasıl yani ? Ben anlamadım canım kısaca anlatır mısınPısssst.Konu sahibi zaten boşanmış. Yıllar önceki olayları yeni gibi anlatıyormuş. Paralama kendini boşuna.
A nedenPısssst.Konu sahibi zaten boşanmış. Yıllar önceki olayları yeni gibi anlatıyormuş. Paralama kendini boşuna.
Pısssst.Konu sahibi zaten boşanmış. Yıllar önceki olayları yeni gibi anlatıyormuş. Paralama kendini boşuna.
Siz ya gerçekten saf birisiniz ya da bize şaka yapıyorsunuz, yaşınız küçük de değilmiş profilinizde 39 yazıyor.Kendisi diyor yeniden evleniriz diye
AminBismillahAllah sifa versin deyip cekileyim o zaman. Ay ne hayatlar ne psikolojiler var ya uzulsek mi sasirsak mi kaliyorum bazen
Canim valla eski konuları sanırım bilmiyorum bende açıkçasıH M tek tanıdığım sensin Gülüm ben bişey anlamadım . Yazmış ya bir arkadaş konu sahibi zaten boşanmış olanları tekrar anlatıyor filan yazmış ,beni yesillendirin
Yukarlarda bir üye şüphelendi, biri varmış, geçmişini şimdi yaşıyor gibi anlatıyormuş.Nasıl yani ? Ben anlamadım canım kısaca anlatır mısın
Beni başka bir üye olmakla suçluyorlar.lütfen başkası olmadığımı söyler misiniz?zaten moralim bozuk.laf atanlarla uğraşmak istemiyorumSiz ya gerçekten saf birisiniz ya da bize şaka yapıyorsunuz, yaşınız küçük de değilmiş profilinizde 39 yazıyor.
Mantık evliliği yaptığını, fedakarlık yaparsan seveceğini söyleyen ve bir boşanalım sonra yine evleniriz diyen bir adama güveniyorsunuz, yahu bunu 25 yılık eşim dese güvenmem bir de mantığı olmayan uydurma boşanma bahanesine de gülerim.
Hala kendisi dedi diyorsunuz, ağız bu karşındakine olmadık şeyleri söyleyebiliyor.
açıklaması bana mantıklı geldi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?