- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Ne güzel ben de öyle Olmayı çok isterdim. Ama evliliğe dair de bir ümidim yok. 27 yaşındayım ama yok artık geçti benden diyorum. Psikoloğa gidiyorum bu arada.Psikolog öneririm.
2 yıl geçip hâla toparlanmadığına göre desteğe ihtiyacın var demek ki.
Ben de boşandım, dibe vurdum, geceler sabaha varmaz, gündüzler akşam olmazdı bana da.
Dualar, psikoloğum, ailem ve arkadaşlarım sayesinde iyileştim.
Şükürler olsun ki muhteşem bir evlilik yaptım sonra.
Bence yanlis dusunuyosunz.SukredinNe güzel ben de öyle Olmayı çok isterdim. Ama evliliğe dair de bir ümidim yok. 27 yaşındayım ama yok artık geçti benden diyorum. Psikoloğa gidiyorum bu arada.
Demek ki psikoloğunu değiştirmelisin.Ne güzel ben de öyle Olmayı çok isterdim. Ama evliliğe dair de bir ümidim yok. 27 yaşındayım ama yok artık geçti benden diyorum. Psikoloğa gidiyorum bu arada.
Sekerim bu ruh haliyle koca bulamazsin:) Genceciksin.Daha kaaac tane cikar karsna....Ben 2 yıl önce boşanmama rağmen hala toparlanamadım. Aslında genel olarak iyi olsam da asla eski günlerimdeki yani eski eşimle tanışmadan önceki günlerimdeki gibi mutlu olamadım ve yine kış geliyor ve Akşamlar benim için çok zor geçiyor. Gerçekten artık ümitsizim mutlu olmaya dair. Sizler nasılsınız? Neler önerirsiniz?
tabi ki ümidim var.nefes aldığın sürece ümit vardır.en önemlisi sağlık.ben de boşandım 7 yıl oldu ALLAH karşıma geçen yıl dünyalar iyisi bir insan çıkardı. çalışıyor musun bilmem ama kendine bir uğraş bulmalısın.bir hobi edin.kendini dinleme. ben 3-4 ayda atlatmıştım boşanma krizini.Ben 2 yıl önce boşanmama rağmen hala toparlanamadım. Aslında genel olarak iyi olsam da asla eski günlerimdeki yani eski eşimle tanışmadan önceki günlerimdeki gibi mutlu olamadım ve yine kış geliyor ve Akşamlar benim için çok zor geçiyor. Gerçekten artık ümitsizim mutlu olmaya dair. Sizler nasılsınız? Neler önerirsiniz?
canım cidden kötü mü oldun o kadar.şu an evli misin?Demek ki psikoloğunu değiştirmelisin.
Inanır mısın ben 2 psikiyatrist, 3 psikolog değiştirdim.
Az daha hastaneye yatırıyorlardı.
Bu da böyle bir itirafımdır!!!
Hâla akıl sağlığımın tam yerinde olmadığını düşünürüm ben.
Kimseyi Yanıma yaklaştırmıyorum. Ben artık düşünmüyorum deyip kestirip atıyorumOhoooo yaşın 27.
Ne geçecek senden..
Asıl şimdi başlıyor hayat.
2 yıl oldu, zor zamanları atlatmış olman gerekirdi ama.
Karşına çıkan birileri oluyordur, tanıma amaçlı şans veriyor musun dürüst ol?
Bence kesinlikle vermelisin..
Allah senin de yardımcı olsun...Canım bende boşanma asamasindayim yani eşimle evleri ayırdık. Ve bir oğlum var Allah kimseyè yuva bozgunlugu vermesin . En güzel şey dertlesmek .. Allah sabır versin bu durumda olan herkeze . Daha gencsin. Allah mutlu günler nasip etsin
Ya sorma.canım cidden kötü mü oldun o kadar.şu an evli misin?
Evliyim hem de tazecik gelinim.canım cidden kötü mü oldun o kadar.şu an evli misin?
Ya sorma.
Anlatsam roman olur.
Aylarca ağzımdan "tamam" dışında kelime çıkmadı.
Hiç kimseyle hiç bir zaman konuşmaz olmuştum.
Verilen ilaçları reddedişlerimle hastane önerisi oldu da anneciğimle babacım razı gelmedi. Yataktan çıkamazdım.
Psikologlara da zorla babamın kolumdan çekiştirmesi ile gittim.
Son psikoloğum ile sürekli kavga ederdik.
O bana kızardı, ben ona bir bağırırdım ki tüm muayene odası inlerdi.
En son, babama demiş;"tamam iyileşecek, konuşmaya hatta bağırmaya başladığına göre umut var"
çok mutlu oldum senin adına.benim de evliliği düşündüğüm biri var.inşallah çok mutlu oluruz canım.seni görüyırdum ara ara burda.çok takılmıyorum buraya ama dikkatimi çekti yazdıkların.Evliyim hem de tazecik gelinim.
Dünya'nın en muhteşem adamıyla 10,5 aylık evliyiz Şükürler olsun Rabb'ime.
Kimseyi Yanıma yaklaştırmıyorum. Ben artık düşünmüyorum deyip kestirip atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?