Boşanan arkadaşlar ümidiniz var mi hayattan?

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
933
264
323
Ben 2 yıl önce boşanmama rağmen hala toparlanamadım. Aslında genel olarak iyi olsam da asla eski günlerimdeki yani eski eşimle tanışmadan önceki günlerimdeki gibi mutlu olamadım ve yine kış geliyor ve Akşamlar benim için çok zor geçiyor. Gerçekten artık ümitsizim mutlu olmaya dair. Sizler nasılsınız? Neler önerirsiniz?

Psikolog öneririm.
2 yıl geçip hâla toparlanmadığına göre desteğe ihtiyacın var demek ki.
Ben de boşandım, dibe vurdum, geceler sabaha varmaz, gündüzler akşam olmazdı bana da.
Dualar, psikoloğum, ailem ve arkadaşlarım sayesinde iyileştim.
Şükürler olsun ki muhteşem bir evlilik yaptım sonra.

Ne güzel ben de öyle Olmayı çok isterdim. Ama evliliğe dair de bir ümidim yok. 27 yaşındayım ama yok artık geçti benden diyorum. Psikoloğa gidiyorum bu arada.

Ne güzel ben de öyle Olmayı çok isterdim. Ama evliliğe dair de bir ümidim yok. 27 yaşındayım ama yok artık geçti benden diyorum. Psikoloğa gidiyorum bu arada.
Bence yanlis dusunuyosunz.Sukredin
Cok uzulurseniz; Allah cok daha buyuk aci verir ki" donup bugun ku halinize sukredin" diye...Allah bugunku acilarinizi aratmasin!

Demek ki psikoloğunu değiştirmelisin.
Inanır mısın ben 2 psikiyatrist, 3 psikolog değiştirdim.
Az daha hastaneye yatırıyorlardı.
Bu da böyle bir itirafımdır!!!
Hâla akıl sağlığımın tam yerinde olmadığını düşünürüm ben.

Sekerim bu ruh haliyle koca bulamazsin:) Genceciksin.Daha kaaac tane cikar karsna....

tabi ki ümidim var.nefes aldığın sürece ümit vardır.en önemlisi sağlık.ben de boşandım 7 yıl oldu ALLAH karşıma geçen yıl dünyalar iyisi bir insan çıkardı. çalışıyor musun bilmem ama kendine bir uğraş bulmalısın.bir hobi edin.kendini dinleme. ben 3-4 ayda atlatmıştım boşanma krizini.

Canım bende boşanma asamasindayim yani eşimle evleri ayırdık. Ve bir oğlum var Allah kimseyè yuva bozgunlugu vermesin . En güzel şey dertlesmek .. Allah sabır versin bu durumda olan herkeze . Daha gencsin. Allah mutlu günler nasip etsin

canım cidden kötü mü oldun o kadar.şu an evli misin?

Ohoooo yaşın 27.
Ne geçecek senden..
Asıl şimdi başlıyor hayat.

2 yıl oldu, zor zamanları atlatmış olman gerekirdi ama.
Karşına çıkan birileri oluyordur, tanıma amaçlı şans veriyor musun dürüst ol?

Bence kesinlikle vermelisin..

Kimseyi Yanıma yaklaştırmıyorum. Ben artık düşünmüyorum deyip kestirip atıyorum

canım cidden kötü mü oldun o kadar.şu an evli misin?
Ya sorma.
Anlatsam roman olur.
Aylarca ağzımdan "tamam" dışında kelime çıkmadı.
Hiç kimseyle hiç bir zaman konuşmaz olmuştum.
Verilen ilaçları reddedişlerimle hastane önerisi oldu da anneciğimle babacım razı gelmedi. Yataktan çıkamazdım.
Psikologlara da zorla babamın kolumdan çekiştirmesi ile gittim.
Son psikoloğum ile sürekli kavga ederdik.
O bana kızardı, ben ona bir bağırırdım ki tüm muayene odası inlerdi.
En son, babama demiş;"tamam iyileşecek, konuşmaya hatta bağırmaya başladığına göre umut var"

ben de dünya başıma yıkıldı sanmıştım ama çabuk toparlamışım demek ama ilaç kullandım.peki noldu vallahi özelden anlatsan da dinlerim.şu an evli misin?

Evliyim hem de tazecik gelinim.
Dünya'nın en muhteşem adamıyla 10,5 aylık evliyiz Şükürler olsun Rabb'ime.
çok mutlu oldum senin adına.benim de evliliği düşündüğüm biri var.inşallah çok mutlu oluruz canım.seni görüyırdum ara ara burda.çok takılmıyorum buraya ama dikkatimi çekti yazdıkların.

Kimseyi Yanıma yaklaştırmıyorum. Ben artık düşünmüyorum deyip kestirip atıyorum

İşte bu yüzden iyileşemiyorsun..
Ne demiş Sezen ablamız..
Başka sevgilerde teselli bulunca işte biz o gün...:):)

Yaralarını saracak güzel bir aşk gerek sana...
Kaptırmadan kendini ufak ufak tanı..
Zararı olmaz yararı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…