- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.861
- 298
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Yalnizliktan korkma. Yaraticiya inaniyorsan Allahtan baska hicbir seyden korkma. Inanmiyorsan da hicbir seyden korkma. Yalnizlik korkusu yanlis tercihleri beraberinde getirebilir. Oysa kendi kendine mutlu olmayi bilen insan, her durumda mutlu olur. Mutlulugu dis faktorlere degil ic dunyana baglarsan kafan rahat eder hayat boyu. Yalniz yasama tabi de bunu tabu yapma yani ikisi farkli seylerPeki sence ben korkmuyor muyum?
Yine yarıyolda bırakılmaktan çok korkuyorum. Gelinlikçi hatuna gelinliği almaktan vazgeçtiğimi söyledim, aynı şeyin başıma tekrar gelmesinden korkuyorum.
Lakin yalnız ölmekten, kedili kadın olmaktan daha çok korkuyorum. O yüzden hayatıma devam etmeye karar verdim.
Sen bu adamı aslında pek sevmiyorsun. Yani hayatını mahvedecek durumda değil. Ama hayatına bu adam yüzünden devam etmezsen o zaman hayatını kendin mahvetmiş olursun. Kendine bu kötülüğü yapma. Bu kendine acımaktan kurtul artık, koskoca 2 yılı zaten ziyan ettin.
Bir b.k herif yüzünden ben 1.5 yıl ziyan ettim artık 1 dk daha etmem.
Nereye kadar böyle gideceksin? Yaşamayıp askıda duracaksın?
Ben 2 yıl önce boşanmama rağmen hala toparlanamadım. Aslında genel olarak iyi olsam da asla eski günlerimdeki yani eski eşimle tanışmadan önceki günlerimdeki gibi mutlu olamadım ve yine kış geliyor ve Akşamlar benim için çok zor geçiyor. Gerçekten artık ümitsizim mutlu olmaya dair. Sizler nasılsınız? Neler önerirsiniz?
Ne güzel ifade etmişsiniz çok duygulandım kendimi yazdıklarınızda buldum Allahü Teala bizim yar ve yardımcımız olsun aminBende bosandim.. halende bazi hukuki islemler bitmedi.. anasini satim diyorum bula bula benimi buldu bu pislikler.. ve yuruyorum ama aydinlik goremiyorum.. psikolojimde iyi ama gelecegime dair hic bisi istemiyorum.. yanliz yasamaktan baska.. sogudum herseyden herkesten..
Günaydın olsun!!!Allah gönlünüze göre versin
çok zor olmalı hattaLaale arkadaşımızın anlattıklarına istemsiz ağladım
detaylı anlatmaya bile gerek yok o neden sorgulamalarında aylarca tamam demelerinizde ne büyük acı gizli tahmin edebiliyorum ...Allah ömür boyu mesut etsin eşinizle..bundan sonra üzülmeyin..
Konu sahibi arkadaşım kendinize uygun doktoru psikoloğu bulup bir an evvel üstesinden gelin bu durumun
mutsuz olduğunuz günlere yazık
fırsatlarınızı tepiyorsunuz
ya yarın yine mutsuz olursam diye diye hala kendinizi mutsuzluğun içinden çıkaramıyrsunuz şu an
ya mutlu olursanız gerçekten? ..denemeden kaçarak o şansı kendi ellerinizle bırakıyorsunuz ki
Yaşım 37 .çocuksuzum.Hiç evlenmeyeceksem ,çocuğumun olmuş olmasını, bir tanecik bile olmasını isterdim..Hamile kalmanın zorlaştığı yuurtaların kalitesinin düştüğü yaşlardayım.Bu yaşları çocuksuz veyaçocuk umudu olmadan yalnız geçirmek zormuş...Allah dağına göre kar verirmiş ama ben bu yalnız kalma ve çocuk işinde zorlandım..Yalnızlığı boşverebiliyorum yine de...Eğer yalnız şekilde mennopoza girersem bir oh çekecem ozaman.Şimdi tmm dyecem yapacak birşey yok.....Herşey atlatılır da depresyon illeti olmasa.Ayrılık acıları (severek olunca,eşimden de severek ayrılnıştım)aile iş sorunları eklenince travmalı geçmişin üstüne doğrulamadım pek...Depresyona bulaşmak batırıyor insanı.Şimdi ilacımdan memnunum biraz ..İyi gelişmeler olsa düzelip gidecem ama inadına ters gidiyor..Yaşınızı bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle benden çok gençsiniz. Hayat aşktan ibaret değil ki. Ümitsiz olmanıza da gerek yok. Oluruna bırakın. Günü yaşayın, hayalleri değil. Eminim ki doğru zaman gelecek, doğru kişiyi getirecek size. Ama siz o güne kadar keyifle yaşanılacak günlere, yıllara yazık etmiş olacaksınız. Sizin için, hepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
18 yaşında evlendim 20 olmadan boşandım..30 yaşında tekrar evlendim 31 de kızım oldu...ye iç gez toz ...Ne güzel ben de öyle Olmayı çok isterdim. Ama evliliğe dair de bir ümidim yok. 27 yaşındayım ama yok artık geçti benden diyorum. Psikoloğa gidiyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?