- 13 Nisan 2007
- 33.645
- 102.505
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Munevvergul
-
bende boyle demek istiyorum hayatıma girecek ikinci kocayla.... ne guzel masallah rabbim ellerinin hiç ayırmasınEvliyim hem de tazecik gelinim.
Dünya'nın en muhteşem adamıyla 10,5 aylık evliyiz Şükürler olsun Rabb'ime.
Kimseyi Yanıma yaklaştırmıyorum. Ben artık düşünmüyorum deyip kestirip atıyorum
aılenızın bu konuda ki tutumu nasıl? bosanmanıza nasıl yaklasıyorlar?Ben 2 yıl önce boşanmama rağmen hala toparlanamadım. Aslında genel olarak iyi olsam da asla eski günlerimdeki yani eski eşimle tanışmadan önceki günlerimdeki gibi mutlu olamadım ve yine kış geliyor ve Akşamlar benim için çok zor geçiyor. Gerçekten artık ümitsizim mutlu olmaya dair. Sizler nasılsınız? Neler önerirsiniz?
KorkuyorumNeden Münevver?
Sana seni mutlu edecek yeni bir aşk gerek. Bak ne kadar mutlu olacaksın o zaman. Sonra da akşamları niye yalnızım diyorsun.
Ben de hep "neden, neden" dermişim.aılenızın bu konuda ki tutumu nasıl? bosanmanıza nasıl yaklasıyorlar?
bende bosandım. ılk zamanlar kızım cok kucuktu onunla ılgılendım, sonra cok yogun calısmaya basladım. (o kadar ki sabah 6 da kalkıp gece 1 de yatıyordum.)sımdı neden o kadar uzuldugumu anlamıyorum.
Ama ilk ayrıldığım zamanlar neden , neden diye sorarak kendimi yedim.YAZIK etmişim kendime.
Ailem bir sıkıntı çıkarmıyor rahatımaılenızın bu konuda ki tutumu nasıl? bosanmanıza nasıl yaklasıyorlar?
bende bosandım. ılk zamanlar kızım cok kucuktu onunla ılgılendım, sonra cok yogun calısmaya basladım. (o kadar ki sabah 6 da kalkıp gece 1 de yatıyordum.)sımdı neden o kadar uzuldugumu anlamıyorum.
Ama ilk ayrıldığım zamanlar neden , neden diye sorarak kendimi yedim.YAZIK etmişim kendime.
o korku olacak elbette. bende tiksiniyorum erkeklerden ve bi kaşık suda boğacakmış gbi geziyorum ortalıkta...cok atarlı ve giderliyim erkeklere kim olursa olsun.... bankadaki yaşlı amcadan tutta,parkta annesiyle oynayan erkek cocuguna kadarKorkuyorum
amann biz artık neden neden demeyelim . deneyim diyelim geçelim :)Ben de hep "neden, neden" dermişim.
Geçen gün kardeşim hatırlattı, bayaca unutmuşum demek ki.
Ben kader diyorum daha Heyecanlı.amann biz artık neden neden demeyelim . deneyim diyelim geçelim :)
Münevvergül ben 8yılda birkaç kişi adamakıllı denedim.Hatta bazen severek ve terkedililerek..Benim ümitsizliğe kapılmam normal.Ama sen daha kimseyi denemedwn neden ümitsizliğe kapılıyorsun ki.
Ben anladımki kimse sevmeyecek beni mantığına ve çıkarına uyarsam birlikte olacak.Bu da benim kaderimHerkesin kaderi başkadır..Gençsin daha ve iki yıl olmuş umut var..Benden geçti ama senden hayır:)
cocugun var mıBen 2 yıl önce boşanmama rağmen hala toparlanamadım. Aslında genel olarak iyi olsam da asla eski günlerimdeki yani eski eşimle tanışmadan önceki günlerimdeki gibi mutlu olamadım ve yine kış geliyor ve Akşamlar benim için çok zor geçiyor. Gerçekten artık ümitsizim mutlu olmaya dair. Sizler nasılsınız? Neler önerirsiniz?
Korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?