Eğer bu bi aylık evlilikten ögrenmeniz gerekeni öğrendiyseniz, hatalarınızdan ders çıkardıysanız tekrar mutlu da olursunuz, istiyorsanız evli ve çocuklu da.Merhaba kızlar,
Şuan boşanma aşamasındayım.1 aylık bir evliliğim oldu.
Çok kaygılıyım, çok huzursuzum, hayattan çok korkuyorum. Birdaha kimse beni sevmez istemez Benimde bir evladım olamayacak diye korkuyorum. İçimdeki yaralar hiç geçmeyecek iyileşemeyeceğim eskisi gibi gülemem diye korkuyorum.çünkü ben bir ailem olsun çok istiyordum. Aile benim için çok önemli.ama tüm hayallerim, özene bezene sectiğim gelinliğim tek tek uğraştığım çeyizim günlerce biz oturucaz diye ellerim yara olana kadar temizlediğim evim düğünde babamın yaş dolmuş gözleri hepsi ama hepsi iki yüzlü şeytan bir adam ve o adamın annesi tarafından Yakıldı yıkıldı...
Nasıl gececek? Nasıl bitecek? Nasıl unutulacak? Napmak lazım?
Eşiniz kaç yaşındaydı1 ayda annesinin temizlik yapamadığım yırtık pantalon falan giyerek ailelerine yakışmadığım sigara içtiğim gerekçesiyle eşimi gaza getirerek önce onun beni evden kovmasıyla, sonrada ailemle beraber onun ailesinin evine sulh için gittiğimizde evden kovulmamızla ve istenmeyen gelin damgası yememle boşanma kararı çıktı ortaya...
bilmiyorum evlimisiniz cocugunuz varmi yada kiziniz konu sahibini suclar sekilde konusuyorsunuz ne denek NE YAPTINDA HEMEN BITTI demeyin gun gelir siz de boyle bir seyle sinanirsinizMerhaba.iyide burda tek taraftan bilgi alip ona gore yorum yapiyoruz.birde karsiyi dinlemeli bakalim onlar ne diyecek dimi..bir aylik evlilik cok taze ne olduda hemen bitti.suc her zaman iki tarafli olur.insan birazda kendi hatalarina bakmali...
30 yaşındaydıEşiniz kaç yaşındaydı
Çok teşekkür ederim desteginiz için. İş çok adıyorum ama bulamadım. Şehir değiştirdim olaydan sonra. Çok kötü durumdaydım ailem tatile götürelim seni diyerek o şehirden çıkardılar olaydan 2 gün sonra. Geldiğimiz yerden geri dönmek istemedim babamda eşyalı bir ev tuttu oturuyorum. Konuşanları duymuyorum sokaga çıktığımda kimseyle karşılaşma ihtimalimde yok. Özgürüm yani daha huzurşuyum . Buraya geldikten 2 ay sonra bir işe girdim 2 ay çalıştım ama çok zordu konsantre olamıyordum. Çok erken kalkışmışım iş işine. Ama şimdi hazırım çalışabilirim bakıyorum inşallah hayırlısıyla bi yer olur :)Gecmis olsun canim ayni yollardan gecen biri olarak sana sunu söyleyeyim davani acmissin biran önce silkelen hayata kaldgn yerden devam et öncelikle bir ise gir calis özel hayatindan kimseye bahsetme kafani dagitirsin iyi gelir bende bir cocukla butun herseyimi geride birakip geldim trkrar evlendim bir cocugim daha oldu hayatim yine duzene girdi sadece sabir millet ne derlere cok takilma olagan karsila
Bende anladıgını anlamdmmmm.kırıldn mıNedennnnn böyleeee yazıyorsun nnnnnn . Anlamadımmmm))))))))
O kadar şanslısınız ki, yatıp kalkıp dua edin. Size destek olan bi aile, maddi imkanlar, çocuk yapmadan eşinizin gerçek yüzünü görebilmeniz.Çok teşekkür ederim desteginiz için. İş çok adıyorum ama bulamadım. Şehir değiştirdim olaydan sonra. Çok kötü durumdaydım ailem tatile götürelim seni diyerek o şehirden çıkardılar olaydan 2 gün sonra. Geldiğimiz yerden geri dönmek istemedim babamda eşyalı bir ev tuttu oturuyorum. Konuşanları duymuyorum sokaga çıktığımda kimseyle karşılaşma ihtimalimde yok. Özgürüm yani daha huzurşuyum . Buraya geldikten 2 ay sonra bir işe girdim 2 ay çalıştım ama çok zordu konsantre olamıyordum. Çok erken kalkışmışım iş işine. Ama şimdi hazırım çalışabilirim bakıyorum inşallah hayırlısıyla bi yer olur :)
Babam o kadar yumuşak biridir ki bi görseniz gözlerinin içi güler gülümser hep sıcacık ve çok duygusal bir insandır. Ama bana çok düşkündür o kv babamın karşısında öyle konuşsaydı yada eski eşim ikisinide ya öldüresiye döverdi karakoldan çıkamazdık biz suçlu olurduk.onlarda babamla konuşmak için tutturduda saçmalamıyın babam öyle bizim gibi karşılık vermez dedik.Canim ya, keske babana en bastan soyleseydin de, haddini bildirseydi o KV nin.
Benim babam ortaligi ayaga kaldirirdi. Kp ve ex de orada olacakti, bir de sizden olayi dinleyeceklerdi.
Bosanman iyi olmus, o baska. Cunku kocam diye yola koyuldugun sahis 3 kurus etmez bir pislikmis.
Sen dula iyi bakilmaz, tekrar evlenmez vs diye sacmalayanlara bakma. Al benim 30 +++ im hic evlenmedim, ama 2 cocuklu iki arkadasim, hic evlenmemis genclerle 2. evliliklerini yaptilar. Cok da mutlular. Kismet bu isler. Ama sen mutlulugu ese endeskleme. Calis, gez toz. Hayat her sekilde guzel. Genceciksin.
Bir de 1 ay da bosanan kizim diye dusunme. Boyle ilk aydan bosanmalarda hep erkek sorunlu cikiyor. Asil adamin dedikosunu yapiyorlardir.
ok teşekkür ederimO kadar şanslısınız ki, yatıp kalkıp dua edin. Size destek olan bi aile, maddi imkanlar, çocuk yapmadan eşinizin gerçek yüzünü görebilmeniz.
Eğitimsiz, çocuklu, ailesinden destek göremeyen, maddi durumu olmayan kocasından dayak yiyip aldatılıp yine de ona muhtaç olduğu için boşanamayan insanları düşünün...
Millet ne der' kaygısıyla yaşarsaniz sadece dul biri olarak değil hayatınızın hiç hi evresinde kendiniz olamaz, özgür ve mutlu hissedemezsiniz. Yeriniz de olsam şükreder ve yeniden doğmuş sayardım kendimi. Hayata sımsıkı tutunur, kendimi geliştirir, topluma karışır, bilgi ve donanım sahibi olmaya çalışırdım. Tüm bunları yaparken karşınıza öyle fırsatlar çıkar, öyle kapılar açılır ki. Siz yeter ki beyninize hükmedin. Mutlu olmamak için hiç hi sebebiniz yok... Başınız dik olsun..
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah adınıza çok sevindim:) böyle mutluluk hikayeleri duymak insana iyi geliyor teşekkür ederimBence allahn sevilmiş kuluymuşsınnn....ki adamı erkenden çocuk olmadan tanımşsn...sorun ne den..ben de 6 aylıkken ayrıldımmm...şiddet yüzünden terk ettimmm...oh iyikide yapmışım 3sene önce evlendimmm...3 yıllık evliyimmm...çok mutluyummmmm.....allahıma şukurler olsunnnnn..şehirde dogdum buyudum yaşadmmmm..koye gelin geldmmmm..o kadar seviyorum ki ilk günkü gibi davranıya kocammm.hala cicim ayındayız sankiiii....boşverrrrrr haytını yaşa can sagolsuuunnnnn.......benmde eşyalarm ksldıııı..bende kafamda yandııı dedimmmm.gidip almadmmm...canımı kurtardımmmmm....o yeter bana hep kader kısmett...bende inanıyorummm.kalbn temzzzz...allah kısa zamanda bitirmişşşş....ileride çıkar karşına. Erketen çok ne var ye iç geZzZzZzz...onuda çatlat...ama evlennn kgçhrolsunnn.allahndanbulsunnnn.bedua etme allaha havale et
....o bilir işini...
Aynen tam tanımıyla böyle :)Bazı arkadaşlar Keşke evlenmeseydin demiş kv yüzünden. İleride kv den dolayı boşanılmayacağını düşünüp evlenmen mantıklı tbi. Anlaşılan o ki eşin süt bebesiymiş sende uysal bi insansın kv de atını oynatmış.
Tazminatlı dava açtım evet oda bana tazminatlı dava açmış. Bir sürü yalan iftira dönüyor ortada çok yıpratıcı bir süreç çook. En az yaşattıkları kadar ağır geliyor bunlarda. Her dilekçe geldiğinde yüreğim güp güp atıyo şimdi ne görcem diye ve sonra okuduklarımdan sonra 1 hafta toparlanamıyorum yataktan kalkamıyorum. Ki daha mahkeme olmadı bile 1 ay sonra ilk mahkeme kimbilir o süreçte neler yaşayacağım. Avukatım en iyi ihtimalle 2 yılda boşanırsın diyor. Şimdi bende karşılığını mahkemeyle veriyim dedim başta ama memnunmuyum şuan? Bilmiyorum inanki. Onlarla uğraşıcam diye en çok kendime eziyet ettim sanki.Olaylarin sonuna kadar onca şeyden sonra ee yeter be deyip senin terk ettiğini düşünmüştüm ama yine evden kovulan sen olmuşsun. Bari mahkemede hakkını al surundur şunları. Bu kadar pasif olma lütfen. Bosanmaktan korktum kabul ettim diyorsun da eşin hiç korkmamis baksana bunu da mı görmedin?
1-2-3 hepsinin farkına vardım:) teşekkür ederimEğer bu bi aylık evlilikten ögrenmeniz gerekeni öğrendiyseniz, hatalarınızdan ders çıkardıysanız tekrar mutlu da olursunuz, istiyorsanız evli ve çocuklu da.
1. Ailesiyle tanışınca-Nişanlanınca-Evlenince-Çocuk Olunca Düzelir diye görmezden geldiginiz, çözmeden "Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza Bey" tadında halı altına süpürdügünüz küçük görünen sorunların düzelmek yerine büyüyüp dağ gibi karşınıza dikileceğini ögrendiniz mi mesela? Gelinlikten nişanlıktan nerelere gelmiş olaylar, her seferinde daha da büyümüş ama siz deve kuşu misali kafamı kuma gömersem bana bi şey olmaz sanmışsınız.
2.Kendi kararlarını vermeyi ögrenememiş, kendi seçimlerinin arkasında durmayı bilmeyen, çevresine karşı sınırlarını koruyamayan bi adamı manipüle edecek bi anne, kardeş, arkadaş daima bulunur. Bu da öyle kolay kolay düzelecek bi sorun degildir, en fazla onu yöneten kişi siz olursunuz, yani ipini annesinden alır siz tutarsınız ama o adam olmus olmaz. İpleri çalacak yeni birine bakar iş. Üstelik gelişmemiş bi kişiligi ben düzelteyim diye girdiginiz yolun da 1 ay içinde kendini mahkemede bulmak gibi riskleri vardır, ona da değmez. Bunun farkına vardınız mı?
3.Son olarak "Git annenin evine seni eğitsinler, sonra da ben bi testten geçireyim" gibi bi aşağılamayı uğruna kabul ettiginiz adamın sizi dımdızlak bırakabilecegini; gururundan, kendinden vazgeçmenin kazançlı bi yanı olamayacagını anladınız mı? Bu çabalamak falan değil, anneni kapımızın dışında tut ben kendi evimi çeker çeviririm diyebilseydiniz adamın gözünde de bi degeriniz kalırdı.
Sonuç olarak endişelenmeyin, siz aynı çukura ikinci kez düşmeyin, bu sefer de ben boşanmış bi kadınım diye kendinizi ezdirmeyin; gururunuzu, özgüveninizi koruyun yeter. Sonrası güzel olacak bakın görün
Allah de yeter!!!hersey çok güzel olacakMerhaba kızlar,
Çok kaygılıyım, çok huzursuzum, hayattan çok korkuyorum. Birdaha kimse beni sevmez istemez Benimde bir evladım olamayacak diye korkuyorum. İçimdeki yaralar hiç geçmeyecek iyileşemeyeceğim eskisi gibi gülemem diye korkuyorum.çünkü ben bir ailem olsun çok istiyordum. Aile benim için çok önemli.ama tüm hayallerim, özene bezene sectiğim gelinliğim tek tek uğraştığım çeyizim günlerce biz oturucaz diye ellerim yara olana kadar temizlediğim evim düğünde babamın yaş dolmuş gözleri hepsi ama hepsi iki yüzlü şeytan bir adam ve o adamın annesi tarafından Yakıldı yıkıldı...
Hangi kelimeye takıldınız boşanana mı gence mi kızlara mı ?Boşanan genç kızlar mı??
Yok oyle dusunme bence hatta sukret ya bir cocugun olsaydi? Oyle ayrilmak daha zor babasiz bir evlat yetistirmek vs. benimde bir kuzenim esinden ayrildi oda ayni kaygilari tasiyordu esi de dediginiz gibi bir erkekti resmen ustelik birde sorunlu bir cocuk ayrildiktan 1 yil sonra talibi cikti bir sure konustular evlendiler ve suan cok mutlularMerhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?