- 17 Nisan 2013
- 82
- 40
- 288
- Konu Sahibi Toprakanagaia
-
Umarım herşey gönlüne göre olur düzelir değişir eskisindende iyi olursunuz . İnşallah Rabbim huzur Ve birlik verir yuvanıza. Acı çekiyorum demişsin Ya biliyorum o acıyı. Üstelik bir de çocuğum var ki onun babasından ayrılırken ağlaması evde sürekli baba gitti deyip ağlaması o acıya tuz oluyor adeta. Eğer evliliğiniz bir şansı hakediyorsa iyi düşünün. Ben 3 aydır babamın evindeyim ama buraya ait değilim sanki. Evimi düzenimi çok özledim. Evimde kızımla Ve babasıyla olmayı çok özledim.Ancak benim eşim çok inatçı Ve dönmüyor kararından. Bende seve seve hemde hala deliler gibi ayrılmak zorunda kalıyorum. Allah yardımcımız olsun. Ama iyi düşün çok iyi düşün.Merhabalar herkese
Bende bosandim 6 aylık evlilikten sonra ..ilk geceden başladı kavgalar .Ertesi gün polise gittim ayrıldık. Ama sevgi işte ..1 gün sonra kaldığımız yerden devam ettik bikere kötü şeyler yaşandı acısı gecmedi. 6 ay boyunca birbirimizi yedik durduk sonunda anlaşmalı bosandik.
Ama annemin hastalığı ve bi ailemin olmayışı bizi yine bir araya getirdi. Eşim hep yanimda oldu zor günlerde. . Tekrar barıştik zaten en fazla 10 gün ayrı kaldık.
Ama yine olmuyor 2 senedir hala birlikteyiz. Bütün eski sorunlar unutuldu. Aileler çok iyi anlasiyor hersey yoluna girdi
Bence iki tarafta birbirni seviyorsa bi müddet ara verin ortada aldatma falan yoksa. Emin olun hersey unutuluyor. Biz bu süreçte çok mutlu zamanlar geçirdik. Ben ona sığındım o bana. . Şu anda sevgi anlamında hiçbir problem yok.
Fakat ben ayrılıyorum seve seve de olsa..
Hayat tarzı. İşi büyük sorun bizim için..
Yine olmuyor yine ayrılıyoruz
Ve ikimizde acı cekiyoruz
Üstünden zaman geçmiş siz boşandiniz mı çocuk var mıydı varsa bu süreci nasıl atlattılarUstunden zaman gecmis konunun suan bende o durumdayım bosandinizmi esinizden cocugunuz bu durumu biliyormu
Bende boşanacagim.Mantiken boşanmak istiyorum ama aslında üzülüyorum.Selam kızlar boşanma aşamasındayım... benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz? Hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Gelin hep birlikte dertlerimizi paylaşalım... 4 aylık evliydim boşanıyorum..
Haftasonu adliye açık olur mu ?Eger avukat tutmucaksan ikiniz bi protokol hazirlamalisiniz sonra bu protokolle basvuru yapmaniz gerekiyo basvurudan bi yirmi gun kadar sinra sana tebligat gelecek su gun davaniz vardir diye mahkemeye gideveksin hakim sadece klasik soruyo bosanmayi istiyo musun diye mahkeme bittikten 15 gun kadar sonra tekrar bi tebligat geliyo onu imzalyip teslim ediyosun bitiyo avukat tutarsan herseyi avukatin hallediyo sana bi imza cakmak kaliyo avukat masrafi da cok degil istersen inu da karsi tarafla anlas yari yariya paylasirsiniz
Bosanmadik birkez daha denedik ama şunu demek istiyorum bu aşamaya gelindiyse bosanilmali ben şuan ikinciye hamile kaldım supriz oldu aldırmak istedim günah diye kıyamadım eşimin ailesi üstüme çok geliyorlar geçim sıkıntısı çekiyoruz biraz beni suçluyorlar kendi ailem evime gelmoyo buda beni çok üzdü ama keşke suanki aklım olsaydı bu konuyu açarken lohusaydim psikolojik ii değildim şuan bazı şeyler için başka planlarim varUstunden zaman gecmis konunun suan bende o durumdayım bosandinizmi esinizden cocugunuz bu durumu biliyormu
Bencede bı kere boşanma yoluna girildi mi belki 3 yıl sonra belki 5 belki 10 yıl ama bitiyorBosanmadik birkez daha denedik ama şunu demek istiyorum bu aşamaya gelindiyse bosanilmali ben şuan ikinciye hamile kaldım supriz oldu aldırmak istedim günah diye kıyamadım eşimin ailesi üstüme çok geliyorlar geçim sıkıntısı çekiyoruz biraz beni suçluyorlar kendi ailem evime gelmoyo buda beni çok üzdü ama keşke suanki aklım olsaydı bu konuyu açarken lohusaydim psikolojik ii değildim şuan bazı şeyler için başka planlarim var
Aynn öle bazı şeyleri ileri tarihe erteliyoruz sadece siz ne durumdasinizBencede bı kere boşanma yoluna girildi mi belki 3 yıl sonra belki 5 belki 10 yıl ama bitiyor
Boşandım ben..yıllardır ertelesemde o gün geldi çattı 1 hafta önce boşandım resmenAynn öle bazı şeyleri ileri tarihe erteliyoruz sadece siz ne durumdasiniz
Şuan nasılsin neler yapıyorsun çocuk varmiydiBoşandım ben..yıllardır ertelesemde o gün geldi çattı 1 hafta önce boşandım resmen
Evet 2 oğlum var çalışıyorum işe git gel çocuklarla ilgilen gün bitiyor zatenŞuan nasılsin neler yapıyorsun çocuk varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?