Boşananlar kulubu :)

Allah yardimcin olsun canim ben bosanali bir yili gecti zorlu bir surec ama hepsi gelip geciyor zaman herseyin ilaci suan iyiki bosanmisim keske cesaret gosterip daha once bosansaydim diyorum insallah hakkinda hayirlisi olur canim

Merhabalar herkese
Bende bosandim 6 aylık evlilikten sonra ..ilk geceden başladı kavgalar .Ertesi gün polise gittim ayrıldık. Ama sevgi işte ..1 gün sonra kaldığımız yerden devam ettik bikere kötü şeyler yaşandı acısı gecmedi. 6 ay boyunca birbirimizi yedik durduk sonunda anlaşmalı bosandik.
Ama annemin hastalığı ve bi ailemin olmayışı bizi yine bir araya getirdi. Eşim hep yanimda oldu zor günlerde. . Tekrar barıştik zaten en fazla 10 gün ayrı kaldık.
Ama yine olmuyor 2 senedir hala birlikteyiz. Bütün eski sorunlar unutuldu. Aileler çok iyi anlasiyor hersey yoluna girdi
Bence iki tarafta birbirni seviyorsa bi müddet ara verin ortada aldatma falan yoksa. Emin olun hersey unutuluyor. Biz bu süreçte çok mutlu zamanlar geçirdik. Ben ona sığındım o bana. . Şu anda sevgi anlamında hiçbir problem yok.
Fakat ben ayrılıyorum seve seve de olsa..
Hayat tarzı. İşi büyük sorun bizim için..
Yine olmuyor yine ayrılıyoruz
Ve ikimizde acı cekiyoruz

Umarım herşey gönlüne göre olur düzelir değişir eskisindende iyi olursunuz . İnşallah Rabbim huzur Ve birlik verir yuvanıza. Acı çekiyorum demişsin Ya biliyorum o acıyı. Üstelik bir de çocuğum var ki onun babasından ayrılırken ağlaması evde sürekli baba gitti deyip ağlaması o acıya tuz oluyor adeta. Eğer evliliğiniz bir şansı hakediyorsa iyi düşünün. Ben 3 aydır babamın evindeyim ama buraya ait değilim sanki. Evimi düzenimi çok özledim. Evimde kızımla Ve babasıyla olmayı çok özledim.Ancak benim eşim çok inatçı Ve dönmüyor kararından. Bende seve seve hemde hala deliler gibi ayrılmak zorunda kalıyorum. Allah yardımcımız olsun. Ama iyi düşün çok iyi düşün.

Allah yardımcın olsun canım
Dua etki sana destek olan bir ailen var
Benim hasta da olsa sürekli beni dusunen bir annem var
Ama yanımda değil
İyi ki çocuğum yok olsa napardim bilmiyorum
Eşimle yaşamaya devam ederdim sanırım herşeye rağmen..

Bazen soruyorum kendime hata mı ediyorum diye
Şuan daha ayrilmadim zaten bosanmistik ama yeniden evlenme arifesindeydik
Bende tekrar bi hata yapmadan sevgiye rağmen ayrılmayı dusunuyorum
Ortada şiddet yok aldatma yok ihanet yok sukurki
Aslında ikimiz de bu hayatta yalnızız yani birbirimize çok alıştık
Fakat onun düzensiz iş hayatı akşamüstü 4 gece 2-3
Beni tamamen bitirdi
Her gece yalnızım öğlene kadar uyuyoruz mecburen
Kendime bir düzen koysam esimi goremiyorum
Calisiyim desem goremiyorum ben eve girerken o çıkmış oluyor
Ve bu durumdan onun hiç şikayetçi olmaması isim bu demesi ve geç gelme biraz erken gelmeye çalış desem bile beni sallamaması
Kendi işi ve oyun meraklısı olduğundan pcde takılıyor
Bir araya geldiğimizde romantik davranmamasi
Ve sağlığına önem vermeyip günde 2 paket sigara içmesi
Ben nasıl anne olucam
İnsanlar düzenli hayatları olsun diye evlenirler benim hayatım çok düzensiz
İşte bunlar bütün sorunlar
Bu yüzden ayriliyorum

Ayrıldık sadece 5 dk sürdü onca emek sevgi hatta ortada birde çocuk var ama sadece 5 dk bir imza Ve bitti. Dayanmak mı benim için çok zor çünkü onu hala çok seviyorum kızımın ağlamasıda cabası....

Yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim de kızlar yapmayın etmeyin bu denli yalvarmakta neymiş? Bende 5 yıllık evliydim.. Öyle çok hatalar yaptı ki "boşanmak istiyorum" dedim.. yalvardi ağladı sızladı bende "tamam, madem seviyorsun kaybetmek istemiyorsun önemli olan hatalardan ders çıkarılmasıdır" dedim ve hep affettim ama artık son 1 yıl benimde inancım kaybolmustu belki de çok yorulmuştum takip etmekten sorgulamaktan bilmiyorum, tamamen kenara çekilip onun seçim yapması için sessizce bekledim.. duzelseydi herşeyi unutup hayata kaldığım yerden devam etme niyetindeyken bir sebepten tartıştığımız anda bana "bitsin" dedi bende direk kabul ettim.. üzüldüm ama gururumdan vazgeçmedim birde birkez boşanalim teklifi birkez sunuldu mu o evlilikten inanın hayır gelmiyor.. kararımızı ailelerimize kendimiz açıkladık hickimseyi karıştırmadik ve 3 gün sonra dava başvurusu yaptık.. buraya kadar herşey medeni gibiydi ama sonrasında öyle iftiralara uğradım ki anlatamam.. hep şundan dert yandım "iyi ayrılık neden yok" ama herşeye rağmen Allahıma şükür bitti.. erkekler canları yandığında çok cirkinlesiyorlar.. eğer siz o günlerde dimdik ve muhatap olmazsanız size hiçbir şey olmaz.. hayat devam ediyor.. psikoloğa gittiğimde bana doktorum söyle birşey dedi "mdnell; Sadece 6 ay, yaş sürecin bittiğinde hiçbir şey hissetmeyeceksin" inanın 6 ay bile surmedi.. Allah bitiriyorsa hikmeti çok buyuktür.. musibetleri görürsek beladan kurtuluruz.. mutsuz bir evlilikten büyük bir musibet yoktur ve ısrar edildiği takdirde de bela kaçınılmazdır. .

Merhabalar ,
Ben 2008 yılında daha 18 im yeni bitmişti kaçarak bir evlilik yaptım yapmaz olaydım... eski konularımda da vardır zaten binbir eziyet çileden sonra 2013 de resmî olarak ayrıldım zor bir süreç oluyor elbette herkesin neden diye sorması senden saklı köşeler de senin konunun geçmesi bunları hissetmek gibi gibi bir çok sorun bunların dışında karşı tarafın çirkinlikleri. Ama sonrasında o kadar rahat bir dönem geliyor ki ohh diyebileceğiniz omzunuzdan tüm yükün kalktığı çok sürmüyor emin olun bir kaç ay sonra toparlandım işime verdim kendimi çocuğum olmadığı için işimle ilgilendim. Şimdi ne mi yapıyorum 2. Evliliğimi :) ağustos da düğünüm var nasipse inanılmaz mutluyum arkadaşlar kendinize eziyet etmeyin eğer anlaşamıyorsanız ayrılın ki hayatı zindan etmenin hiç bir anlamı Yok.
Hepinize sevgililerle..

Haftasonu adliye açık olur mu ?

Selam
Bende bosandim 3 yil oldu. Cok sukur duzenimi kurdum. Istedigim hayati yasiyorum.
Yeni bosananlar ve bosanma suresinde olanlari gordum.
1 tavsiye:
Bosandiktan sonra kendinize duzen kurun. Calisin kimseye muhtac olmayin. Arada okuyorum daha bosanma olmadan ilerde evlenirmiyim diye soruyorlar.
Ilk once kendinizi sevin. Illa ki bir adam hayatinizda olmak zorunda degil. Sana illa biri bakmak zorunda da degil. Kendinizi sevin, tek olmakla mutlu olmaya calisin. Ilerde biri cikar yada cikmaz karsina. Ona ozaman bakarsin.
Allah yardimciniz olsun

Ustunden zaman gecmis konunun suan bende o durumdayım bosandinizmi esinizden cocugunuz bu durumu biliyormu
Bosanmadik birkez daha denedik ama şunu demek istiyorum bu aşamaya gelindiyse bosanilmali ben şuan ikinciye hamile kaldım supriz oldu aldırmak istedim günah diye kıyamadım eşimin ailesi üstüme çok geliyorlar geçim sıkıntısı çekiyoruz biraz beni suçluyorlar kendi ailem evime gelmoyo buda beni çok üzdü ama keşke suanki aklım olsaydı bu konuyu açarken lohusaydim psikolojik ii değildim şuan bazı şeyler için başka planlarim var

Bencede bı kere boşanma yoluna girildi mi belki 3 yıl sonra belki 5 belki 10 yıl ama bitiyor

Reactions: Cac
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…