- Konu Sahibi Toprakanagaia
-
Aminnn cnm benim allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor evinden yuvandan ayrilman bide eslerin boyle yapmasi adeta seni hayattan sagutuyorlar valla bende kizim icin herseye katlanirim diyorum ama bi yandan da araya saguk girince acaba yapabilirmiyiz diyorum bu kadarmi benzer ya insanin yasadiklari burdan bir kac arkd tipki benim yasadiklarimi yasiyo bu durumda insanin psikolojisi cok kotu oluyo baska biriyle olamama bundan baskasiyla evlenemem iste erkeklere marsi guvensizlim basliyo hayata karsi tek basina ne yapabilirim.korkusu olusuyo ina iyi olur senin icinde bizim icinde allah buyuk elbet kimsenin ahi kimsede kakmazBen 28 yaşındayım canım. Bunca şeyin üstüne yapabilirmiyim diye düşündüğüm oluyo tabi ama kızım var onun için yaparım yaparım da benimki öyle böyle inat değil. Pişmanlığından ölse yinede geri adım atmaz. Çevresindekiler var tabi bide. Canım çok acıyo ama ben ona kimse laf demesin diye nelere katlandım. Biliyo musun hiç sevmemiş beni ben onu seviyorum diye evlenmiş benimle.şimdi ise tiksiniyormuş benden. Ailesi hiç istememiş. insan yaşanan onca şeyin hatrına bu kadarını yapmaz her sözü sanki hançer kalbime saplanan. Beni ise çok zor bir hayat bekliyor. Kızımı kimseye muhtaç etmeden büyütmem Laz'ım. Allah yardımcımız olsun.
Aynen öyle canım kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Ama yinede evimi düzenimi kocamı çok özledim. Aileme de yük oluyorum her ne kadar böyle söylemeselerde babam çocuğumu vermem taraftarı düşün işte. Benimse kendime başka bir şehirde başka bi düzen kurmam lazım bi iş bulmam lazım tabi öncelikle. Ama çalışınca bebeğim ne olacak çalıştım diyelim asgari ücretle ona yetebilecek miyim??? Yani her tarafı çıkmaz sokak ne tarafa yönelsem duvara çarpıyorum. Yinede vazgeçmeyeceğim kızımdan belki ona dörtdörtlük bi hayat sunamam ama en azından onu terketmiş olmam. Bu onun için daha ağır olur. Ki benim bu hayattaki tek bağım sahip olduğum tek şey kızım. Niye böyle eşlerimiz niyedüşünmezler çocuklarını kaldıramıyorum.......Aminnn cnm benim allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor evinden yuvandan ayrilman bide eslerin boyle yapmasi adeta seni hayattan sagutuyorlar valla bende kizim icin herseye katlanirim diyorum ama bi yandan da araya saguk girince acaba yapabilirmiyiz diyorum bu kadarmi benzer ya insanin yasadiklari burdan bir kac arkd tipki benim yasadiklarimi yasiyo bu durumda insanin psikolojisi cok kotu oluyo baska biriyle olamama bundan baskasiyla evlenemem iste erkeklere marsi guvensizlim basliyo hayata karsi tek basina ne yapabilirim.korkusu olusuyo ina iyi olur senin icinde bizim icinde allah buyuk elbet kimsenin ahi kimsede kakmaz
Seni cok iyi anliyorum cnm benim ins allahtan dilegim senide benide bizim gibi olan tum arkf rn kisa zamanda yuvalarina kavusturur bende evimi cok ozledim duzenimi ama suan elimden hic bisey gelmiyo bende senin gibi bir is bulmayi dusunuyorum burda imkanlar var biraz ama olsun ben illa var die bosanim da olsun demiyorum ama allah bizleri o dereceye getirmesin ursa mecburen bir yerden tutunmamiz gerekiyo ailem bana kesinlikle o konuda asla cocugumu vermem yonunde degiller hatta esime gostermemem konusunda israrcilar ama ben yinede kotulukle degil iylikle olmasi yonundeyim ama oda yanasmiyo hic ve bu olaydan once bir ev aldik krediyle suan onun kredisini odemiyor satmanin derdine dusmus ailem de diyo eger bosanma gibi olursa biz bu evi sana aliriz suan kredisini bile ailem oduyo cocuguma bakmadigi gibi ne para ne pul adam sadece kendi ihtiyaclarinjn derdine dusmus ehliyet araba vs gibi...Aynen öyle canım kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Ama yinede evimi düzenimi kocamı çok özledim. Aileme de yük oluyorum her ne kadar böyle söylemeselerde babam çocuğumu vermem taraftarı düşün işte. Benimse kendime başka bir şehirde başka bi düzen kurmam lazım bi iş bulmam lazım tabi öncelikle. Ama çalışınca bebeğim ne olacak çalıştım diyelim asgari ücretle ona yetebilecek miyim??? Yani her tarafı çıkmaz sokak ne tarafa yönelsem duvara çarpıyorum. Yinede vazgeçmeyeceğim kızımdan belki ona dörtdörtlük bi hayat sunamam ama en azından onu terketmiş olmam. Bu onun için daha ağır olur. Ki benim bu hayattaki tek bağım sahip olduğum tek şey kızım. Niye böyle eşlerimiz niyedüşünmezler çocuklarını kaldıramıyorum.......
Amin canım inşallah. Benim maalesef öyle bir ailem Yok zaten isteselerde imkanları yok.iş desen yine öyle hemen bulamam bulduğum iş kim bilir nasıl olacak çalışma saatleri bakımından yani. Biliyo musun kafamda planlıyorum herşeyi şöyle olur şöyle yaparım gibisinden bi yere geliyor kalıyorum. Hani bi söz varya hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir diye öyle işte. herşeyin üstesinden geldim diyelim kızım........... ona ne diyeceğim .............Seni cok iyi anliyorum cnm benim ins allahtan dilegim senide benide bizim gibi olan tum arkf rn kisa zamanda yuvalarina kavusturur bende evimi cok ozledim duzenimi ama suan elimden hic bisey gelmiyo bende senin gibi bir is bulmayi dusunuyorum burda imkanlar var biraz ama olsun ben illa var die bosanim da olsun demiyorum ama allah bizleri o dereceye getirmesin ursa mecburen bir yerden tutunmamiz gerekiyo ailem bana kesinlikle o konuda asla cocugumu vermem yonunde degiller hatta esime gostermemem konusunda israrcilar ama ben yinede kotulukle degil iylikle olmasi yonundeyim ama oda yanasmiyo hic ve bu olaydan once bir ev aldik krediyle suan onun kredisini odemiyor satmanin derdine dusmus ailem de diyo eger bosanma gibi olursa biz bu evi sana aliriz suan kredisini bile ailem oduyo cocuguma bakmadigi gibi ne para ne pul adam sadece kendi ihtiyaclarinjn derdine dusmus ehliyet araba vs gibi...
Ya cnm bebim biz bu gibi sorular altinda ezilip kaliyoruz zaten yoksa yapamam die bisey yok ilerisini dusundugumuz icin yaprigimiz hesaplar uymuyo bende oyle diyorum calisinca kizimdan ayri kalmam onu kendimden uzaklastirmam korkusu ve iyide olsa kotu de olsa bi yuvamiz vardi tek basina bi savas vermek gercekten cok zor bende esimi seviyorum butun yaptimlarina ragmen gelse yinede giderim die dusunuyorum bide ilerisini ama o kararini vermis kesin diyormus adam oturum izni olmesin die onu bekliyormus bosanma davasi acmak icin nedir bunlari boyle birden sagutan bizlerden el ne der die hic dusunmuyorlar senin ilk mi kusup gelisin annenlere cnm diyelim bitti hersey ilerde yeniden bi hayat kurabilirmisin o heves var mi sende...Amin canım inşallah. Benim maalesef öyle bir ailem Yok zaten isteselerde imkanları yok.iş desen yine öyle hemen bulamam bulduğum iş kim bilir nasıl olacak çalışma saatleri bakımından yani. Biliyo musun kafamda planlıyorum herşeyi şöyle olur şöyle yaparım gibisinden bi yere geliyor kalıyorum. Hani bi söz varya hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir diye öyle işte. herşeyin üstesinden geldim diyelim kızım........... ona ne diyeceğim .............
Bana gelmesine bile gerek Yok biliyor musun ben gel dese kendi ayaklarımla giderim ama Yok. O kadar inatçı ki. İlk gelişim canım küsmedim ben o kovdu. Gelmek zorunda kaldı . Bundan önce ona laf gelmesin diye herşeyi saklayıp göğüs gerdim. Ben onu hep destekledim yanında oldum. Ama şimdi onun yaptıkları akıl alır gibi değil. Bizimki imkansız artık . Allah döndürürse yolundan döndürür yoksa mümkünü Yok. İlerde Yen'i bir hayat kurma meselesine gelirsek eğer bunu için ne heves var ne güç nede imkan. Bi işim bile Yok ve kocam beni herkese rezil ettiği için ve bu şehrin her köşesinde hatıralarımız olduğu için burdan gitmek istiyorum. Yoksa hiçbirşeyi yapamam, başaramam...Ya cnm bebim biz bu gibi sorular altinda ezilip kaliyoruz zaten yoksa yapamam die bisey yok ilerisini dusundugumuz icin yaprigimiz hesaplar uymuyo bende oyle diyorum calisinca kizimdan ayri kalmam onu kendimden uzaklastirmam korkusu ve iyide olsa kotu de olsa bi yuvamiz vardi tek basina bi savas vermek gercekten cok zor bende esimi seviyorum butun yaptimlarina ragmen gelse yinede giderim die dusunuyorum bide ilerisini ama o kararini vermis kesin diyormus adam oturum izni olmesin die onu bekliyormus bosanma davasi acmak icin nedir bunlari boyle birden sagutan bizlerden el ne der die hic dusunmuyorlar senin ilk mi kusup gelisin annenlere cnm diyelim bitti hersey ilerde yeniden bi hayat kurabilirmisin o heves var mi sende...
Merhaba,Merhaba herkese bende yarın boşanıyorum anlaşmalı duruşmamiz var 10 gün önce boşanıyorum napcam diye yazmıştım yarın boşanıyorum ama garip bir rahatlama var içimde kendimi alıştırdım mi ya da psikolojik olarak herkes bir gün önce böylemi oluyor yada 1 haftadır ilaç kullanıyorum ( antidepresan) onun mu etkisi var bilmiyorum ama bi huzur bi rahatlama var ilaçtansa eger ilacı bırakınca üzülürmüyüm
Canim ya cok uzumdum bebegin de cok kucukmus henuz su zamanda yapilir mi ama yapiyor bu insanlar Allah yardimcin olsun cocugun olmasa ise gir kafani dagit diyecemde... belli ki seni sevmiyor canim bence herseyin hayirlisini dile guc dile. Atlatirsin hersey zaman..Merhaba arkadaşlar bende boşanıyorum sanırım eşim henüz dava açmadı ama bitti artık . Çok yalvardım çok sevdim ben onu bi tane çocuğumuz var 17 aylık ama o şimdi tlf larımı bile açmıyor benden nefret ettiğini söylüyor. Bense onsuz nasıl başaracağımı düşünüyorum . Benim ailem de böylesi bi durumda anlayış gösterecek insanlar değil. Şu an onların yanındayım ama yük oluyorum sanki. Dua istiyorum sizden ben onu çok seviyorum. Sevmesem belki daha kolay olurdu bu süreç ama çok seviyorum.(((((
Evet herşey zaman ama İnan günler bıçak gibi sanki kalbime saplanıyor. Bide kızım baba diye ağlıyo dayanamıyorum. Bizde durumlar çok karışık eşim çok inatçı ne dinlemiyor vazgeçmiyor. Dualarını eksik etme olur mu? Kızım için yuvam dağılmasın. Allah herkesin yardımcısı olsun. Kimseyi çaresiz bırakmasın.Canim ya cok uzumdum bebegin de cok kucukmus henuz su zamanda yapilir mi ama yapiyor bu insanlar Allah yardimcin olsun cocugun olmasa ise gir kafani dagit diyecemde... belli ki seni sevmiyor canim bence herseyin hayirlisini dile guc dile. Atlatirsin hersey zaman..
Seni az da olsa anliyorum canim. Bende esimle tartisip annemin evine gitmistim birkac gun kalmistim gercekten de oyle oluyor ama tabi benim cocugum yok cocuk olunca da ayri bir bag oluyordur daha farkli oluyordur. Ins sizin icin en guzeli neyse o olur . Inatciysa cok usteleme zaman akisiyla diner . Benim de bir ark im dogumdan hemen sonra evi terketmisti ancak 9 ay sonra mahkeme gunu baristilar. Ha simdi mutlu mu hic degil cok daha kotu kizi icin katlaniyor. O nedenle kendini bu sekilde sartlama sana tavsiyem.Evet herşey zaman ama İnan günler bıçak gibi sanki kalbime saplanıyor. Bide kızım baba diye ağlıyo dayanamıyorum. Bizde durumlar çok karışık eşim çok inatçı ne dinlemiyor vazgeçmiyor. Dualarını eksik etme olur mu? Kızım için yuvam dağılmasın. Allah herkesin yardımcısı olsun. Kimseyi çaresiz bırakmasın.
Çocuk olunca durum çooook farklı. Kızım çok küçük aynı zamanda bi rahatsızlığı var ve babasından ayrılırken çok ağlıyo. İnan bir ömür mutsuzluğa razıyım, kızımın gözünden akan bir damla yaşa değişmem...Seni az da olsa anliyorum canim. Bende esimle tartisip annemin evine gitmistim birkac gun kalmistim gercekten de oyle oluyor ama tabi benim cocugum yok cocuk olunca da ayri bir bag oluyordur daha farkli oluyordur. Ins sizin icin en guzeli neyse o olur . Inatciysa cok usteleme zaman akisiyla diner . Benim de bir ark im dogumdan hemen sonra evi terketmisti ancak 9 ay sonra mahkeme gunu baristilar. Ha simdi mutlu mu hic degil cok daha kotu kizi icin katlaniyor. O nedenle kendini bu sekilde sartlama sana tavsiyem.
YaaaÇocuk olunca durum çooook farklı. Kızım çok küçük aynı zamanda bi rahatsızlığı var ve babasından ayrılırken çok ağlıyo. İnan bir ömür mutsuzluğa razıyım, kızımın gözünden akan bir damla yaşa değişmem...
ne kadar dramatize etmişssiniz. sadece şu yazdıklarınızı okudum.Artık ölmek istiyorum.... nefes alamıyorum.... kaldıramıyorum tüm bu olanları. Neyi bekliyorum ki.... Allah 'tan korkuyorum . Her dakika dua ediyorum canımı alsın diye.bişey olsa bi kaza bi kalp krizi beyin kanaması falan ölsem gitsem. Kızım baba diyo şimdi daha küçük biraz daha büyüdüğünde ne olacak onu nasıl avutacağım.ben nasıl yaşayacağım onu bu kadar özlerken... peki Ya hayallerimiz...kızımızın elinden tutup parka götüremeyeceksek eğer, onun bir yanını eksik bırakacaksak, yalnız uyuyacaksak ve uyanacaksak benimle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşayacaksa eğer...
benim tüm bunlara gücüm Yok...
Tabiki düşüncenize saygı duyuyorum. Ama sadece o msj ı okuduğunuz çok belli. Ki burda herşeyi de yazmadım. Şartlarımın ne olduğunu biliyor musunuz? Hayır... neler yaşayacağıma dair sadece fikriniz olabilir ki o da ne kadar. Sanırım siz hayatınızda ya zor görmediniz yada size destek olan birileri oldu veya üstesinden gelecek şartlara sahiptiniz. Yok bunların hiçbiri Yok ve bende çok zor!!! Günler geçirdim diyorsanız eğer, helal olsun size. Bana ancak tebrik etmek düşer. Şunu asla unutmamalı kimsenin hayatı da hayat şartlarıda aynı değil. Size zor gelen başkasına gelmez başkasına zor gelende size. Neyse iyi geceler diliyorum....ne kadar dramatize etmişssiniz. sadece şu yazdıklarınızı okudum.
yok ölsem etsem çocuk ne olacak ohh siz ölüp rahat edeceksiniz dimi.
olayı dramatize edeceğinize biraz kendinize gelin çocuğada hayatı zehir etmeyin .melankolik melakolik.
hayall kurmakla hayat inşa edilmiyor.kafanızı kaldırın biraz daçocuğunu geliştirecek mutlu edecek hayata hazırlayacak bişeyler düşünün.
olan olmuş cocuk annesi babasıyla ayrı vakit geçirerekde mutlu olabilir elbet.
Ben de bosanali 3 ay oldu :) 1 yıllık evliydim bende. Bu karşındaki kişiye olan duygularına bağlı biraz. Bende ilk hafta yaşadığım iğrenç şeylere rağmen sadece evimi özledim gibi oldum ama çok kısa bir süre. Yanlız kalma bu süreçte ailenle cevrenle vakit geçir. Eğer anlaşmalı bosanabilirsen çok rahat. Arkadaşlarımla her buluştuğumuzda kutlarız boşanmami:). Eğer duyguların bitmiş ve karsindaki sana büyük acılar yasatmissa inanılmaz huzurlu ve mutlu yaşayabilirsiniz. Tek sorun geçmişi düşünüp kendine acı verme kendi mutlu olma hakkını elinden alma.Selam kızlar boşanma aşamasındayım... benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz? Hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Gelin hep birlikte dertlerimizi paylaşalım... 4 aylık evliydim boşanıyorum..
o asamaya giriyorum sanirim..Selam kızlar boşanma aşamasındayım... benim gibi olanlar neler yapıyorsunuz? Hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz? Gelin hep birlikte dertlerimizi paylaşalım... 4 aylık evliydim boşanıyorum..
Allah yardımcın olsun...o asamaya giriyorum sanirim..
tesekkür ederim..bu durumda olan herkesin Allah yardimcisi olsun.Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?