bosancam cok karasizim yardim

ne yapmaliyim

• ne yapmaliyim

OY: 11 78,6%
  • bosanan anneler

OY: 3 21,4%

• Ankete Katılan
    14
E eşiniz bu kadar sorumsuz, ailesini önemsemeyen birisi işte. Neyini düşünüyorsunuz ki daha?
Anası bebeği aldırın dese, sizi kolunuzdan tutup, hastaneye eliyle götürebilecek birisi.
1 hafta olmuş evden gideli aramamış, o sizden geçmiş siz neden geçemiyorsunuz?
Çok mu aşıksınız, bulunmaz hint kumaşı mı nedir yani?

Yasim kucuk olabilir ama annelik gibi yuce bi duygudan mahrum degilim hatta dibine kadar yasiyorum ve minigime yasatiyorum annem surekli bak o daha 4 aylik sen nasil ustune titriyosun sende benim yavrumsun bende seni dusunuyorum o yuzden hayatini o adamla mahfetmeni istemiyorum ki hakli da

Onu sevmek asik olmak bir yana ondan tiksiniyorum ama basta boyle degildi davranislari ve tutumu ondan nefret etmrmi sagladi beni dovmesine de gormemezlikten gelmesine de minigim icin katlandim hatta beni annemlere birakip gittiginde tekrar eve dondum ve tekrar dayak yedim diye minigim evinde buyusun istedim ama olmuyo iste cokk gurursuzluk yaptim cooook sirf minigim icin ayrica biri esin zengin mi demis kirada oturuyoduk ve ilk hafta butun altinlarimi alip borclarini odedi

Esimin hayatta tek gayesi calisip para kazanmak hani derler ya dini imani para evi cocugu karisi umrunda bile degil

kusura bakacak bir şey yok yanlışlıkla yaptınız heralde yeni olduğunuzdan

üyelik tarihinize dikkat etmemişim düzeltme imkanınız varsa düzeltseniz iyi olur.
Nasil duzeltiliyo
kusura bakacak bir şey yok yanlışlıkla yaptınız heralde yeni olduğunuzdan

üyelik tarihinize dikkat etmemişim düzeltme imkanınız varsa düzeltseniz iyi olur.
Nasil duzsltiliyo

Severek mi görücü usulü mü?
Yani görücü usulü idiyse, aileniz hiç mi sorup soruşturmadı ya!
Veya zorla mı verdiler, zorla verdilerse, elleriyle etmişler, şimdi boyunları ile çekecekler. Paşa paşa sana da kızına da bakacaklar, gık demeden hem de!

Amiiiin cnm he
pimize
Sorumlu bir anne 'Bizim burda kuçuk çocukları genelde babasına verirler, annenin önü açılsın diye' demez. Burda bir anlaşalım.
Bu dusunce yapisinai ben bu insanlara ogretmedim ve bunun benim anneligimle hic bir alakasi yok

Eger elinizden gelen her seyi yaptiginiza inaniyorsaniz ve esinizin tavirlarinin kesinlikle degismeyecegine o zaman sizin icin en uygunu cocugunuzu saglikli bir psikolojiyle buyutmenizdir.

Eger elinizden gelen her seyi yaptiginiza inaniyorsaniz ve esinizin tavirlarinin kesinlikle degismeyecegine o zaman sizin icin en uygunu cocugunuzu saglikli bir psikolojiyle buyutmenizdir.
Sagol cnm bencede hegun kavganin kufurlerin havada ucustugu ve onu onemsemeyen bi babanin yaninda buyuyecegine benim yanimda huzurlu buyuturum minigimi

sakın sakın verme evladını sahip çık ailenin tehtitlerinede kanma evladına sahip çık ilerde çok pişman olursun

Annenn önü acilsin diye cocugu vermek mi? Ve sizde buna göz yumacaksiniz? Istediginiz kadar önünüzü acin bu veballe zaten mutlu olamazsiniz.... Insallah planlarinizda basarili olamazsiniz, kusura bakmayin söz konusu evlat olunca bende akan sular duruyor...

Gorucu usulu oldu ama kesinlikle zorlama degildi hatta annem evlenme taraftari da degildi yine hakli cikti yani

Gorucu usulu oldu ama kesinlikle zorlama degildi hatta annem evlenme taraftari da degildi yine hakli cikti yani
Ya kendinizden 11 yaş büyük birine, sevmeden etmeden nasıl evet dediniz? Nişanlıyken renk verir yani, bela geliyorum demiştir.
Neyse olan olmuş artık, sizi döven, ailesine ezdiren birine dönmeyin, tereddütte kalmanız bile hata bence.

Herks anlamak istedivi gibi okuyo hangisine cvp veriyim daha kac kere soyliyim cocugundan vazgecen ve onunun acilmasini isteyen yok

Neden babaya versinler
O sorunun cevabini bende veremiyorum kendime belki de aile baskisindan kurtulmak icindi bilm

İnsan gerçekten hayret ediyor yani, hiç mi etrafa bakmıyorsunuz? İlla yanıbaşınızdaki konu komşu akrabadan görmeye gerek yok, evlilik yürümezse, çocuksuz dul kadın, çocuklu dul kadından daha kabul edilebilir bir şey. O ataerkil kültür diye devamlı yakındığımız şeyin içinde bunlar da var. Merhametsizce mi? Evet. Değişmesi gerekir mi? Evet. Ama öyle mi? Öyle. Kalkıp bunun üstünden anneliği sorgulamak da değişik, ne diyeyim. Arkasında çocuklarını bırakıp başka biriyle evlenen kadınlara lanet okurken aklımıza gelmesin tabi, kadın keyfinden gitmiş olsun hep. Nasıl olsa yıllar sonra bir tanesinin çocuklarına kavuşma görüntülerine denk gelindiğinde işte aradığımız annelik bu! var mı doğuran gibisi? derken yine akar gözyaşları.

Konu sahibi umarım bir an önce eşinizle konuşup bir karara varırsınız, hissettiğiniz baskı gün be gün azalır, umarım bebeğinizle en kısa zamanda rahat edersiniz, eşinizle veya onsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…