- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi o simdi anne
-
E eşiniz bu kadar sorumsuz, ailesini önemsemeyen birisi işte. Neyini düşünüyorsunuz ki daha?Disardan oyle mi gorunuyo yada kendimi tam ifademi edemedim bilmiyorum ama beni hic anlamamissiniz ben kizimi vereyim demiyorum esimde bu konuda tavrimi biliyo asla vermiycegimi ama babam belki de beni geri donmeye mecbur birakmak ocin boyle bisey soyledii kuzimdan kopamayacagimi biliyo
E eşiniz bu kadar sorumsuz, ailesini önemsemeyen birisi işte. Neyini düşünüyorsunuz ki daha?
Anası bebeği aldırın dese, sizi kolunuzdan tutup, hastaneye eliyle götürebilecek birisi.
1 hafta olmuş evden gideli aramamış, o sizden geçmiş siz neden geçemiyorsunuz?
Çok mu aşıksınız, bulunmaz hint kumaşı mı nedir yani?
Nasil duzeltiliyokusura bakacak bir şey yok yanlışlıkla yaptınız heralde yeni olduğunuzdan
üyelik tarihinize dikkat etmemişim düzeltme imkanınız varsa düzeltseniz iyi olur.
Nasil duzsltiliyokusura bakacak bir şey yok yanlışlıkla yaptınız heralde yeni olduğunuzdan
üyelik tarihinize dikkat etmemişim düzeltme imkanınız varsa düzeltseniz iyi olur.
Severek mi görücü usulü mü?Onu sevmek asik olmak bir yana ondan tiksiniyorum ama basta boyle degildi davranislari ve tutumu ondan nefret etmrmi sagladi beni dovmesine de gormemezlikten gelmesine de minigim icin katlandim hatta beni annemlere birakip gittiginde tekrar eve dondum ve tekrar dayak yedim diye minigim evinde buyusun istedim ama olmuyo iste cokk gurursuzluk yaptim cooook sirf minigim icin ayrica biri esin zengin mi demis kirada oturuyoduk ve ilk hafta butun altinlarimi alip borclarini odedi
pimizeBenden kismen bu tarz seyler yasadim ve zor biliyorum .. benimde esim ve ailesi cocuk istedi surekli ama iliski problemimiz vardi tup bebek felan zorladilar ama istemedim . Once beni gercekten iyi bir baba olacagina inandir dedim . Bana kotu davraniyosun cocuk olinca psikolojikman etkilenir dedim . Normal sartlarda olsun sorunumuz da duzelsin dedim ve gecistirdim . Sende izin vermeseydin en azindan simdi ayrilma ihtimalin kolay olurdu .
Ama simdi cocugunu dusun biraz .. surekli kapiya baba baba diyip kossa icin sizlamayacak mi? O yavrucak baba sevgisi gormesin mi ? Bir yandan da oyle bir ailede yetisse nasil olur .. sevgisiz saygisiz .. Allahu Teala yardimcin olsn
Bu dusunce yapisinai ben bu insanlara ogretmedim ve bunun benim anneligimle hic bir alakasi yokSorumlu bir anne 'Bizim burda kuçuk çocukları genelde babasına verirler, annenin önü açılsın diye' demez. Burda bir anlaşalım.
Sagol cnm bencede hegun kavganin kufurlerin havada ucustugu ve onu onemsemeyen bi babanin yaninda buyuyecegine benim yanimda huzurlu buyuturum minigimiEger elinizden gelen her seyi yaptiginiza inaniyorsaniz ve esinizin tavirlarinin kesinlikle degismeyecegine o zaman sizin icin en uygunu cocugunuzu saglikli bir psikolojiyle buyutmenizdir.
Siz önünüz açılsın diye bebeğinizi gözden çıkardınız da evliliğinizi mi sorguluyorsunuz? Allahım akıl fikir yarabbimBabam vermek istiyo bizim buralarda genelde basaninca annenin onu acilsin doye cocuk k babaya veriliyo
Gorucu usulu oldu ama kesinlikle zorlama degildi hatta annem evlenme taraftari da degildi yine hakli cikti yaniSeverek mi görücü usulü mü?
Yani görücü usulü idiyse, aileniz hiç mi sorup soruşturmadı ya!
Veya zorla mı verdiler, zorla verdilerse, elleriyle etmişler, şimdi boyunları ile çekecekler. Paşa paşa sana da kızına da bakacaklar, gık demeden hem de!
Ya kendinizden 11 yaş büyük birine, sevmeden etmeden nasıl evet dediniz? Nişanlıyken renk verir yani, bela geliyorum demiştir.Gorucu usulu oldu ama kesinlikle zorlama degildi hatta annem evlenme taraftari da degildi yine hakli cikti yani
Herks anlamak istedivi gibi okuyo hangisine cvp veriyim daha kac kere soyliyim cocugundan vazgecen ve onunun acilmasini isteyen yokAnnenn önü acilsin diye cocugu vermek mi? Ve sizde buna göz yumacaksiniz? Istediginiz kadar önünüzü acin bu veballe zaten mutlu olamazsiniz.... Insallah planlarinizda basarili olamazsiniz, kusura bakmayin söz konusu evlat olunca bende akan sular duruyor...
Neden babaya versinler
O sorunun cevabini bende veremiyorum kendime belki de aile baskisindan kurtulmak icindi bilmYa kendinizden 11 yaş büyük birine, sevmeden etmeden nasıl evet dediniz? Nişanlıyken renk verir yani, bela geliyorum demiştir.
Neyse olan olmuş artık, sizi döven, ailesine ezdiren birine dönmeyin, tereddütte kalmanız bile hata bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?