Peki onun içi gitmedi mi bu yuvayı adım adım planlarak eziyet ederek kasten yıkarken? Yoo benim hiç içim gitmedi çünkü fazla fazla çaba harcadım hemde haketmediği halde. O yüzden içim acayip rahat ohhhh diyip rahatlıkla kahvemi içiyorum dünya varmış diyorum.
Karşı tarafın bu saatten sonra kudurması, delirmesi hiç umrumda değil o beni sürüm sürüm süründürürken bir kere bile ah demedi çünkü. Hasta adam deyip geçemeyeceğim hastanında karakterlisi vardır bunda karakterde yok.
Boşanma aşamasında neden bunları dedi biliyor musun? Tazminat ve çocuğuna bana nafaka ödememek için çünkü parası çok kıymetlidir yoksa çocuğu aç kalmış umrunda değil. Mesela şu anda ailemle bakıyorum çocuğuma ve Allah korusun onlar olmasa aç kalacakmışız düşünebiliyor musunuz? Bu kadar vicdansız olunur mu? Ben bunun neresine acıyayım neresine içim gitsin ya...
Whatsapp dan durumumu gizlemiştim durumlarıma sürekli bakıyor diye ancak annesini gizlemeyi unutmuşum hiç telefon kullanmayı bilmeyen annesi durumuma bakmış ne hikmetse

. Bu durum bile midemi bulandırıyor...
O kadar çok şey söylenir ki ne yaparsanız yapın neye inanırsanız inanın çekecek olan sizsiniz. Çekeceğiniz eziyeti birazda kendiniz seçersiniz unutmayın. Huzur seçmek varken ötekini seçerseniz kimsede destek olmaz olmasında zaten haketmişsinizdir kimse kusura bakmasın şimdi