Bosandigim esimi anlamiyorum sizce beni seviyormu??

Cocuk icin neden size gununu anlatsin yada neden arasin ki burda mantığa yatan tek sey cocuk icin sizi yemege cikarmasi hep birlikte yemege cikarsiniz cocuk mutlu olabilir tamam ama geri kalan hersey bence sizin icin
Ya insallah dediginiz gibidir inanin cok buyuk sorunlarimiz olsa asla barisma gibi bi istegim olmazdi..

İste o ortam bir turlu olusmadi ailemde ayni apartmandayim her yer tanidik gelince konusamiyoruz bile diken ustunde oturuyor disarda her yer kapali. Bu konuyuda telefonda konusmak olmaz gibi
Sonuçta çocuğunun babası bu kadar çekinme etraftan , insanları takma

Bir arkadaşım aynı şeyleri yaşadı. Hatta bir an o olabilir misiniz diye düşündüm. Boşandığı eşi bir sıcak bir soğuk davranıyordu. İş yerine çiçekler yolluyordu bazen, bazen ne arıyor ne soruyordu. Bazen birlikte yemek yiyor sinemaya gidiyor çocuklarıyla birlikte aynı evde kalıyorlardı. Bazen adam düşman gibi davranıp sürekli laf sokuyordu. Hayatında başka biri olduğunu öğrenmişti arkadaşım daha sonra. İletişimi tamamen bitirmişti. Yani adam başkasıyla görüştüğü halde eski eşiyle de flörtleşiyordu. Umarım sizin ki böyle bir durum değildir.

size yakınlık gösterip karşılık bulamıyorsa ondan kaynaklıdır boşanma sebebiniz halledilmeyecek kadar büyük bir sorun değilse bir süre gozlemleye bilirsiniz bir adım da siz ata bilirsiniz.

Hadi ya ben de suphelenmiyor degilim acikcasi ama boyle dengesiz davranmasindan hos evliykende bole idi bi gun cok iyi olurdu bi gun kotu yani o hep vardi ama tabi suan durum farkli ya ins yoktur diyorum cunku varsa ve ogrenirsem yikilirim heralde

size yakınlık gösterip karşılık bulamıyorsa ondan kaynaklıdır boşanma sebebiniz halledilmeyecek kadar büyük bir sorun değilse bir süre gozlemleye bilirsiniz bir adım da siz ata bilirsiniz.
Haftasonu gelince konusmaya karar verdim zaten bu ikilem beni btircek yoksa

Başkası var onla arayı açınca boşluğu sizle dolduruyor.. Belli ki zaten dengesiz bir adam.. O ilişkisi de yolunda gitmiyor gibi..

Müneccim değilim bu bilgiler de kesin değil.. Adamın günahını da alıyor olabilirim, belki de içim fesat

Acikcasi bende bundan supheleniyordum ama sonra sevgilisi olsa neden benle tatile gitmek istesin dedim sonucta agustos ayi icin bi tatil plani yapiyor daha 2ay var hayatinda biri olsa eski esiyle tatil yapmasinq izin vericek kadar rahatmidir diyorum ayy bnde bundan supheleniyorum ama iste gel gor ki kendini kandiriyorum belkide

Canım insanlar işte... Çok yüzsüz olabiliyorlar.. Adam karısı varken sevgilisiyle tatile çıkıyor.. O yüzden sevgilisi olan bir adamın Eski karısıyla tatile çıkması çok da şey değil.. Hele ki kadına "tutturdu çocuk için benimle gelmelisin, onun pskilojisi için gideceğiz, zaten ayrı odalarda tatil yapacağız, o da çocuğumun annesi mecburen gidiyorum" falan gibi birşey söylediyse bal gibi de buna cesaret edebilir..

Her ne sebeple olursa olsun sonuç olarak boşanmışsınız.. Denenmiş ve ortada çocuk varken bitmiş bir evlilik var...olsaydı zaten mahkeme salonuna girmeden hallederdiniz.. Boşanmamış, ayrı evlere girmemiş olsaydınız belki bir şansınız olabilirdi ama o da olmamış zaten..

Bence tekrar birşeyler girişmek sadece vakit kaybı.. Bu arada başka bir ilişkisi olduğunu falan da öğrenseniz sindiremeyeceksiniz zaten.. Olmasa bile gerek yok bence ama eşinizi tabi ki tanımıyorum çok net de konuşamıyorum kendimce fikrim böyle..

Haklisiniz aslinda ona karsi duygularimi belli etmiyorum ama hala seviyorum bi ihtimal olur mu diye hala umut icindeyim ondan herseyi yanlis anliyor olabilirim

Naptınız konuşabildiniz mi eski eşinizle?
Evet ama tam anlamiyla degil sole ki haftasonu kahvaltiya gittik ordada konuyu acti gelemiycegimi soyledim bayramda memlekete gotureyim senide kizida ordan gidelim dedi. Elalem neder sacmalama dedim. Oda kimse birsey diyemez dugun yapariz ozaman dedi gulerek (memlketlerinde dugun salonlari var) bende ne alaka simdi diyince gel iste filan dedim. Ama kizimiz yanimizds olunca pekde konusamadik tek gelisme buydu ama

Bence konuşma bu konuyu konusabilseydiniz boşanmazdınız. Olacağı varsa da yine iletişim kopukluğundan gururdan dolayı yarım kalır hepten koparsınız.
Tatile de gidebilirsin hatta ailene de söyle çocuk için gidiyorum, etkileniyor dersin bunda saklanacak bişey yok.
Sen tatili kabul edince bunu adım olarak algılayıp daha da yakınlaşabilir.
Sen de söylüyorsun gurur yaptim kötü bir adam değil diye
Bir de o da Whatsapptan seni kontrol ediyor olabilir bu ihtimali düşün. Sen ona bakacaksan da annenin telinden falan kontrol et. Sen çevrimdışı olunca çıkıyorsa sana bakıyordur

Evet olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…