Bosandigim Eşimin yaptığına çok sasirdim

Eski konularını biliyorum.
Evliliğiniz tepe takla giderken adam hala annemin köyünde kalacağız sen annelere gitmeyeceksin falan filan diye şart sunuyordu. Kendinden bir gram ödün vermiyordu.
İki göz yaşı dökmesine ne bakıyorsunuz.?
O 12 yıl içinde toplam 12 gün mutlu oldum mu diye düşünün şüphe falan kalmaz

Eşiniz telefonu babasına neden verdi ben orayı anlamadım.

Evet çok zor boşandım bir türlü bitirmeye gönlüm el vermedi.Kendime yeni bir sayfa açacağım ama özgüvenini öyle yok etmiş ki mutlu olabilir miyim bilmiyorum

Evet çok zor boşandım bir türlü bitirmeye gönlüm el vermedi.Kendime yeni bir sayfa açacağım ama özgüvenini öyle yok etmiş ki mutlu olabilir miyim bilmiyorum
Emin olun daha çok mutlu olacaksınız ne güzel işiniz var meslek sahibi bir kadinsiniz sizin enerjinizi emecek bir adama ihtiyacınız yok

Evet zaten senin evin,paran,mesleğin için herkes senle evlenir diyordu sanki karakterim çok kötü de sadece evlenme sebepleri bunlar insanların

Emin olun daha çok mutlu olacaksınız ne güzel işiniz var meslek sahibi bir kadinsiniz sizin enerjinizi emecek bir adama ihtiyacınız yok
Evet evim,mesleğim,arkamda ailem her şeyim var o da bunu sindiremedi başkalarıyla kıyasladı,kendi ailesini yucelttikce yuceltti.Kiz tarafı diye diye bizi yok saydı.

Başkası için gitmese de ailesi için bana kapıyı göstereceğini biliyorum.Cocuk da olsa asla bırakmayacağını,bana acı cektirecegini de biliyorum

Evet ben de bana olan sevgisinin bağımlılık olduğunu farkettim çünkü sevse yanındayken kıymetimi bilir aglatmazdi.Ailesine asla kıyamaz işte gerçek sevgi o,bana duyduğu değil maalesef

Evet zaten senin evin,paran,mesleğin için herkes senle evlenir diyordu sanki karakterim çok kötü de sadece evlenme sebepleri bunlar insanların
Kişi kendinden biliyor işi. Demek kendi bunlar için evlenmiş sizinle. Bunlar için kapınızda dönüp duruyor şu an.

Evet evim,mesleğim,arkamda ailem her şeyim var o da bunu sindiremedi başkalarıyla kıyasladı,kendi ailesini yucelttikce yuceltti.Kiz tarafı diye diye bizi yok saydı.
Bence şükür edin insana ömür törpüsü olur gercekten resmen aşağılık duygusu bazı erkekler kadınlari bastırmak yok saymak adına herşeyi deniyor ama ne mutlu size aile arkanızda işiniz var eviniz var sizi mutsuz eden tek şeyi hayatınızdan cikarmissiniz

Evet ben de bana olan sevgisinin bağımlılık olduğunu farkettim çünkü sevse yanındayken kıymetimi bilir aglatmazdi.Ailesine asla kıyamaz işte gerçek sevgi o,bana duyduğu değil maalesef
Eş ve ana-baba ayrımını yapamadığına göre onlara da bağımlı.
Toparlanacaksın inşallah.
Görüşmeyi kestiğinde daha iyi olacaksın.
Allahım yardımcın olsun inşallah.

Tesbitin nirvanası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…