- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
Bayram da elini opup harçlık alması gereken adamı kendisine koca yapmasinin nedenini bir ben anlayamadım galibaUlan 75 yaşında dedeye ne gözle bakacaksın ki zaten
Aynı zamanda drtarihte yaz kağıda.
zira benimde takıldığım noktalar oldu. fotolardan hariç. emekli albay dediğin eşinin işyeri olması senin orada çalışman falan. kaç yaşında emekli oldu bu adam askeriyeden?
Eve almaMerhaba. Tüm konularımı unutun. Sadece bu konumla ilgili yorum yapın lütfen.Eski eşimle boşanalı 6 ay oldu. Evlerimiz ayrı. İstediği zaman gelip görüyor çocuğunu.S
Bazen saat geç oluyor kalıyor. Ben odamda uyuyorum.. Gözümü bi açmışım yanımda. Cinsel olarak rahatsız ediyor. Ne yaptığını da anlamıyorum tam olarak.Uykum ağırdır. napıyorsun sen diye tekmeledim bir gece. Bazen beni dudağımdan öpmeye çalışıyor.istemiyorum deyince beni dışladın sen diye tavır yapıyor hararetli hararetli..Elveda falan deyip gidiyor. Ne elvedası zaten ayrıldık diyorum. Ben evime gidiyorum diyor. Biz boşandık diye hatırlatıyorum sürekli. Sürekli uğraşıyor bu şekilde. Çok tükendim ben bu yüzden. Evet beni biliyorsunuz dağ kadar yaş farkıyla 18 de evlenmiştim.17 yıl evli kaldım. Şu an 36 yım. Yıllar nasıl geçti anlamadım. Boşandıktan sonra travma geçirdim. Zor günler yaşadım. Alışkanlık çünkü. Yanlış insanlar aklıma girdi zaman zaman.Hatalar yaptım çok. Terk ettim. Kimseyle bir ilişkim yok. Ben kimseyi istemiyorum. Artık tek başımayım. Zor oldu ama ben başardım. Bu cinsel yaklaşımlardan bıktım. Sürekli şansını deniyor. Ben artık istemiyorum. Evliyken bile ilişki olacağı zaman hep içkili olurdum hazır olmak için. Aşk yoktu çünkü. Tutku istek pek yoktu bende. Bazı zamanlar gizli gizli ağlardım öyle hazır olurdum.
Onu oğlumun babası olarak saygıyla seviyor öyle görüyorum. Başka gözle bakamıyorum.Ne yapmalıyım?
Öyle deme,adam yarış atı gibiymis.Ben de şunu merak ettim, 80 yaşındaki amca genç oğlunun ayağına niye onu görmeye gidiyor? Genç çocuk neden amcayı ziyarete gitmiyor? 80 yaşındaki dedem zar zor merdiven inip çıkıyor çok mecbur dışarı çıkması gerekince.
Bir kere bir kadın çocukken babasından ilgi sevgi görmediyse yaşça büyük erkeklerde arıyor o sevgiyi.okuldaki öğretmenler hep şunu der.sorunlu çocuk yoktur sorunlu veli vardır.bu kadını bu hale kesinlikle ailesi getirdi,
E o zaman içmesen keşkeO zamanlar daha iyiymişim demek ki hatırladığına sevindim beni. Çok sakıncalı yazıyor prospektüsünde ölüm kalp krizi riski var.
Ben aradaki tüm yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm size.Aynı zamanda dr
Ben yanına girdiğimde sekreterdim. Bilmiyorum ne kadar görev yaptı askeriyede
Şimdi buna da inanmazsınız
Öyle deme,adam yarış atı gibiymis.
Konu sahibi uyurken bir sansar edasıyla sokulup opup koklamaya calisiyormus.
Hatta konu sahibi fark edince adamı durdurmak için tekme atıyormuş..
Zar zor merdiven çıkamaz dediğiniz adam fırsat bulsa hamile bırakacak konu sahibini..
Tabi biz de okuduklarimizin yalancısıyiz
Ben kimseye beğenmedim atmadım. Bilmiyorum emojiler nerde . Sadece beğenirsem beğene basıyorum.Bacım adam 80 yaşında, kadını 16 yaşındayken gözüne kestirmiş. Ne dediğinin farkında mısın?
Bir de yukarıda kır papatyası'nın yorumuna beğenmedim atmış. Gayet normal bir yorum, neyini beğenmedin? Sen de mi bir dedeyle evlisin yoksa?
Çok değişik bir kafa yaşıyor birşey demek çözüm değil benceBacım adam 80 yaşında, kadını 16 yaşındayken gözüne kestirmiş. Ne dediğinin farkında mısın?
Bir de yukarıda kır papatyası'nın yorumuna beğenmedim atmış. Gayet normal bir yorum, neyini beğenmedin? Sen de mi bir dedeyle evlisin yoksa?
Aynı zamanda dr
Ben yanına girdiğimde sekreterdim. Bilmiyorum ne kadar görev yaptı askeriyede
Şimdi buna da inanmazsınız
Size demedim onu zaten.Ben kimseye beğenmedim atmadım. Bilmiyorum emojiler nerde . Sadece beğenirsem beğene basıyorum.
Korelilerin yaptığı yüz masajı ne kızBu arada alakasız ama madem inanmadınız vereyim sırrımı. Korelilerin yaptığı yüz masajını ve pirinç maskesini yapıyorum. Şimdi ara verdim. Yani hem ölmek istiyorum hem oyalanıyorum böyle işte..
Siz boşanacak bir çift değilmişsiniz aslında, çevrenin gazına gelip, özenti yapıp boşanmışsınız.
Sizin gibi çok var, boşanma nedir, sonuçları neler olur, çocuklar nasıl etkilenir, hiç düşümezler.
En küçük tartışmada boşanırlar. Teşvik eden, destek veren çok. Yeter ki siz boşanın, çocuklar o acıyı bi tatsın yeter ki...
Sonra kafanız allak bullak olur , aval aval ortada dolşaşırsınız işte böyle.
Akıl aldığın kişileri doğru seçmelisin.
Bence senin kafa allak bullak olmusSiz boşanacak bir çift değilmişsiniz aslında, çevrenin gazına gelip, özenti yapıp boşanmışsınız.
Sizin gibi çok var, boşanma nedir, sonuçları neler olur, çocuklar nasıl etkilenir, hiç düşümezler.
En küçük tartışmada boşanırlar. Teşvik eden, destek veren çok. Yeter ki siz boşanın, çocuklar o acıyı bi tatsın yeter ki...
Sonra kafanız allak bullak olur , aval aval ortada dolşaşırsınız işte böyle.
Akıl aldığın kişileri doğru seçmelisin.
Doktorunuzdan acil randevu alın ilaçları tekrar kontrol etsin.. Çocuğunuz için bari bunu yapınOnu güvenli yakınıma emanet edip, hayatıma son vermeyi istiyorum bazen. Ama özler beni kıyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?