Boşandığım eşin cinsel yaklaşımları

tarihte yaz kağıda.
zira benimde takıldığım noktalar oldu. fotolardan hariç. emekli albay dediğin eşinin işyeri olması senin orada çalışman falan. kaç yaşında emekli oldu bu adam askeriyeden?
Aynı zamanda dr
Ben yanına girdiğimde sekreterdim. Bilmiyorum ne kadar görev yaptı askeriyede
Şimdi buna da inanmazsınız

Eve alma
Yatılı hiç alma
Mecburiyetten ölüyorsan almak içinde kapını kitle

Öyle deme,adam yarış atı gibiymis.
Konu sahibi uyurken bir sansar edasıyla sokulup opup koklamaya calisiyormus.
Hatta konu sahibi fark edince adamı durdurmak için tekme atıyormuş..
Zar zor merdiven çıkamaz dediğiniz adam fırsat bulsa hamile bırakacak konu sahibini..
Tabi biz de okuduklarimizin yalancısıyiz

Konunun gerçekliğine ya da yalan olmasıni bilemiyorum kafam çok karıştı .
Sadece anlattıklarınıza bakarak artık bir şey yapmanız gerekiyor. Bir sandalyeye oturun ben nerdeyim ,ne yapıyorum ,ne yapmalıyım diye düşünün . Gerçekten başka bir şey yapmadan .
Bir oğlunuz var yaşınız çok genç . O adamı eve almayın ister yetmiş olsun ister altmış lütfen kendinizi artık toparlayın.

Silkelenmeniz gerekiyor . Evet çok kötü şeyler olmuş yanlış doğru herkesin hayatında bir çok şey yaşanıyor bunları artık geride bırakın . Alkol probleminiz var çocuk evdeyken kullanmamalısınız o çocuk istismara açık olur siz sızıp kaldığınızda ya biri gelip çocugunuxa bir şey yaparsa . Bağımlılık için tedavi olun. Bu yaşlı dedeyi eve almayın dışarda gorussunler . Kendinize ve bedeninize saygı duyun . Daha otuz yıliniz var en kotu . Bu hayat böyle geçer mi ? Gerçekten aşk meşk işlerini bir kenara bırakın şu an sağlıklı değilsiniz duzeldiginizde eminim karşınıza düzgün biri çıkacak.

okuldaki öğretmenler hep şunu der.sorunlu çocuk yoktur sorunlu veli vardır.bu kadını bu hale kesinlikle ailesi getirdi,
Bir kere bir kadın çocukken babasından ilgi sevgi görmediyse yaşça büyük erkeklerde arıyor o sevgiyi.
Bir arkadaşımin arkadaşı var,annesi bu kızı sürekli evden atıyormuş, kardeşini de çocuk esirgeme kurumuna vermiş zamanında,bu kızın yaşı tutmamış.Kiz bir adamla tanışmış, söylediğine göre üç yıl boyunca evli oldugunu bilmeden ilişki yaşamış üç sonra öğrenmiş ama bağlanmış birakamamis.Simdi bir evde o adamın kapatması olmuş adam karısından gizli bu kıza geliyormuş arada,kirasını ihtiyaçların karsiliyormus.Kiz sürekli depresyon halinde yatıyormus.Ailem bana sahip çıkmadigi için bı durumdayım demiş ama bir işe de girmiyor.Var böyle hayatlar..Düzgün ailesi ya da düzgün kocası olan kadın hata yapmaz

Aynı zamanda dr
Ben aradaki tüm yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm size.
Elinizden kayıp gitmiş gençliğiniz. Neden anne babanız engel olmadı?
Çocuğunuz kaç yaşında bu arada ?
O sapıgı da Allah bildiği gibi yapsın.

Siz kaç yaşında evlendiniz bu adamla. Şimdi adam 80 diyorsunuz siz kaç oldunuz peki

SayYouLoveMe Ayy, Allah iyiliğinizi versin. Günlerdir forumda evlilik içi bitmiş cinsel yaşam bu sebepten ötürü boşanma aşamasına gelen kadınların açtığı konular gözüme çarpıyor. Eşleri 30-40 yaşlarında falan. Hani öyle konulardan bu amcanın olayına geçiş şok etkisi yarattı. Vallahi bilmiyorum, amcayı tekmeleme olayları falan doğru mu? Hani hayal ediyorum dedem ve nineme tekme atsam kesinlikle öbür taraf bu amca nasıl bir amca

Ve konunun temelini de anlamlandıramadım hâlâ. Çocuk muhtemelen kocaman, baba denilen amcanın bir ayağı çukurda. Niye oğlunun ayağına gidiyor, konu sahibi boşanmış olduğu adam evdeyken neden uyuyor, anne baba birbirini tekmelerken o çocuk nerede...

Ben kimseye beğenmedim atmadım. Bilmiyorum emojiler nerde . Sadece beğenirsem beğene basıyorum.

Çok değişik bir kafa yaşıyor birşey demek çözüm değil bence

Aynı zamanda dr

ha şimdi oldu adamın mesleği var yani.
askeriyede de doktordu o zaman.
ben inanmadım da demedim ayrıca kafamda oturtamamıştım bu kısmı.

Ben sizi anlamadım.cocugunuz kaç yaşında?17 yıl evli kaldığınızda göre en az 13,14 falandır herhalde.neden babasının yanına gitmiyor?bu adam sizde yatılı mi kalıyor?yatiliysa sebep nedir?tuaf bir hayatınız var

en küçük tartışma?
siz bir sapıkla evli olduğunuzda boşanmamayı tercih edersiniz diye herkes edecek değil.
tecavüze uğrayıp eyvallah dersiniz
kız kardeşinizi banyoda dikizler kocanız eyvallah dersiniz çocuk var diye boşanmazsınız kendi tercihiniz. ancak başkalarının bunları kaldıramamasını eleştiremezsiniz.

Bence senin kafa allak bullak olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…